Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Legalább a világ tud hova nézni majdtoronto.citynews.ca/2021/05/05/health-canada-approves-pfizer-covid-19-vaccine-for-kids-aged-12-15/amp/?__twitter_impression=true2200 tesztelt gyerek után? Az aztán reprezentatív
Negritis
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
toronto.citynews.ca/2021/05/05/health-canada-approves-pfizer-covid-19-vaccine-for-kids-aged-12-15/amp/?__twitter_impression=true2200 tesztelt gyerek után? Az aztán reprezentatív
Negritis
több mint 4 éve
www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/astrazeneca-verroggel-kerultek-korhazba-itthon-a-vakcina-utan/hp509deMINDEN VAKCINA UGYANOLYAN JÓ
| nincs itt semmi beszoptad |
több mint 4 éve
Bazmeg, ezen konkrétan sírok 😀www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareIstenem ez most mennyire kellett ezután a nap után. Hát kiesik a leves a számból a kommenteken 😀
Negritis
Hanni
Alig bírtam a számban tartani a sört, kár lett volna kiköpni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareIstenem ez most mennyire kellett ezután a nap után. Hát kiesik a leves a számból a kommenteken 😀
Negritis
több mint 4 éve
Feleségem főnökének már olyan önvezető Skodája van, hogy Bécsből az autó kb magától megy el a budapesti irodáig, az egész út alatt már hozzá se kell érnie a kormányhozA múltkor még azt mondtad, hogy fosol vezetni. Namost akkor?sztem van még bőven álhír, de ez számomra zseniálisan retardált és kidolgozottwww.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
meg a kommentek is beszédesek
csak telóról autópályán nem volt kedvem szenvedni az írással 😀
Negritis
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
jesus take the wheelki mondta hogy én vezettem? 😀A múltkor még azt mondtad, hogy fosol vezetni. Namost akkor?sztem van még bőven álhír, de ez számomra zseniálisan retardált és kidolgozottwww.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
Negritis
peach
Negritis
több mint 4 éve
ki mondta hogy én vezettem? 😀A múltkor még azt mondtad, hogy fosol vezetni. Namost akkor?sztem van még bőven álhír, de ez számomra zseniálisan retardált és kidolgozottwww.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
Negritis
peach
több mint 4 éve
Jah, hát a chemtrail nem bizonyult elég hatékonynak 😊A túlnépesedés épp elég nagy baj. Modern problems require modern solutions. 😀😀www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
balintbaba

több mint 4 éve
A múltkor még azt mondtad, hogy fosol vezetni. Namost akkor?sztem van még bőven álhír, de ez számomra zseniálisan retardált és kidolgozottwww.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
A túlnépesedés épp elég nagy baj. Modern problems require modern solutions. 😀😀www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
sztem van még bőven álhír, de ez számomra zseniálisan retardált és kidolgozottwww.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis
warr_b
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=sharequbit.hu/2021/04/16/futotuzkent-terjed-az-alhir-hogy-a-koronavirus-vakcinak-meddoseget-okoznak
Negritis

több mint 4 éve
Minden vakcina ugyanolyan rossz 😊www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareMinden vakcina ugyanolyan jó 😊 😀
Negritis
Heisman
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareMinden vakcina ugyanolyan jó 😊 😀
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Most beszéltem egy Szegeden élő ismerősömmel. Megkapta a két kínait, a második oltás után kb. két héttel pedig a Covidot. Ágynak dőlt, piszok szarul volt, antibiotikummal kezelték. Azt mondja, még mindig elég komoly utóhatások vannak, de "annak örülök, hogy élek".
több mint 4 éve
ugyanaz mint h már nem vesz tartós tejet mert mindmeghalunkFundamentat?nem vagyok regisztralt redditen es atfutottam a kommenteket.nem ertem a kerdesed.www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareValaki erősítse már meg az infót mert akkor nem hagyom bent tovább a fundamentát.
Negritis
samu09
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Fundamentat?nem vagyok regisztralt redditen es atfutottam a kommenteket.nem ertem a kerdesed.www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareValaki erősítse már meg az infót mert akkor nem hagyom bent tovább a fundamentát.
Negritis
samu09
több mint 4 éve
Ez elég régi sztori... nyilatkozgatott ő össze-vissza mindenfélét... érdekes/meglepő sztori.www.reuters.com/investigates/special-report/health-coronavirus-vaccines-skeptic/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=shareValaki erősítse már meg az infót mert akkor nem hagyom bent tovább a fundamentát.
Negritis
több mint 4 éve
Azert arra lehet egy ket pillantast vetni hogy a béna orszagokban(akik nem voltak batrak ) sokkal magasabb az oltasi kedv mint itthon.Ez a kettő aztán hogy függ össze?
Ezen el lehet gondolkodni vajh megerte e az a 3 hét amivel hamarabb nyitott a terasz...
Janek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
www.reddit.com/r/hungary/comments/n5aep8/oh_shit/?utm_medium=android_app&utm_source=share
több mint 4 éve
toronto.citynews.ca/2021/05/05/health-canada-approves-pfizer-covid-19-vaccine-for-kids-aged-12-15/amp/?__twitter_impression=true
több mint 4 éve
Egyébként még a gyártók szerint sem ugyanolyan jó minden vakcina, a kormány szerint meg pláne, szóval nem értem ez itt miért lett alapvető vita tárgya.De ha a "jóságnak" számomra annyi a kritériuma, hogy megvéd a súlyos, illetve halálos kimeneteltől, akkor számomra az ugyanolyan.
Mindegyik vakcina jó, de nem mindegyik ugyanolyan jó.
Jughead
Szarok a kormány vagy a gyártók más szempont szerinti összevetésére.
De nekem az az állítás is tökéletesen megfelel, hogy minden oltás jó. Ha ez nem jelenti azt, hogy "jó, bár ellenzem, fel nem venném". Mert az nem logikus.
off: sobri te kaptál már oltást? nem emlékszemDá.
briareos
Sőt, ha jól emlékszem Jóska már dupla chipes. 😊 Jól emlékszem Jóska? 😊Igen, mindkettőt megkaptam.
Szóval rövidesen eljön az idő, amikor teljes kapacitással fog tudni sugározni. 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ellenzéki baromság az, hogy a keleti vakcinák szarok. 😄Eddig sem lehetett Jóskát komolyan venni a baromságai miatt, de süllyed szépen lejjebb. 😀
Jóska, szerintem egy kicsit nyugodj le, és ne nyomd ezt az elvetemült fideszes hülyeséget.
Mikey