Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Engem még mindig kiráz a hideg, amikor valaki azt mondja, hogy alkotmányos jogaiban korlátozzák, mivel kártyához van kötve egy-két dolog pl. hogy nem mehet moziba amíg nem oltja be magát.Persze maga a kártya rendszer és az ostoba logikátlan szabályok korántsem a legjobbak, lásd moziba mehet a gyerek ha a szülő mellette be van oltva.
De hogy ennyire szüklátókörű és önző legyen valaki az már fáj.
több mint 4 éve
akkor most már csak az a kérdés maradt, hogy minek nem gondolsz? belpestinek vagy értelmiséginek? 😊Roberto azonosította magát - nyilván ironikusan - belpesti értelmiségként, olvasd vissza. Kifejezetten rád - meg ne haragudj - de egyáltalán nem gondoltam."Tudod, olyanok ők - ti - mint a kellemetlen, öreg, demenciába hajló de azért még okoskodó, a régi tudását kényszeresen csillogatatni akaró nagybácsi."A demenciás nagybácsis hasonlat roberto íronázálására adott irónikus válasz volt, nem kell rögtön megsértődni 😊 kicsit lazábban 😊eléggé félreérted az én célomat. bár a demenciás hasonlatot köszönöm szépen, nem veszem fel, szerencsére messze vagyok én ettől, de jó látni, hogy mit gondolsz rólam.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Na, így kell ezt!MINDEN OLTÁS UGYANOLYAN JÓBennem mindenesetre nem erősíti a kínai iránti bizalmat.Ha valakinek van épkézláb teóriája erre, ne tartsa magában...válik a billgécc, és nem bír magával!
"Újraindult a koronavírus-járvány a Seychelle-szigeteken, abban az országban, amelyben a világon a legtöbb embert oltották be kétszer a vírus ellen. A kormány kénytelen volt újra korlátozásokat bevezetni."
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/koronavirus-oltas-vakcina-kinai.728452.html
nagylaza
Vrij6
nagylaza
csebi
nagylaza
Szóval amikor azt hiszitek, hogy ezzel ti komolytalanítjátok a mondást, pontosan azt éritek el mint amit a belpesti értelemiség a "migráns"-kodással meg ezen szón való viccelődéssel. Erősítet a narratívát, hogy minden oltás jó. Ezért egyébként köszönet nektek. 😀 Az, hogy többek között, emiatt a mentalitás miatt behúzott a Fidesz 3 két-harmadot és jó esélye van a jövő évi győzelemre is, igazán ne zavarja meg egyikőtöket sem 😊
MC12
célom egyetlen volt ezzel a kommenttel: bíztam abban, hogy ha először én írom be ezt akkor megint nem jön 2 oldalnyi kommentcunami, ami azzal kezdődik, hogy Jóska ezt beírja, és jönnek erre a válaszok így a 2 oldalban elveszik számos releváns komment.
még csak nem is irónia volt a célom vele ahogy nagylaza írta korábban.
bár már látom, hogy ez is hiába volt, mert a komment céljáról is kezd megtelni egy oldal ...
csebi
MC12
ha nem lenne benne a "ti" még el is hinném.
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Roberto azonosította magát - nyilván ironikusan - belpesti értelmiségként, olvasd vissza. Kifejezetten rád - meg ne haragudj - de egyáltalán nem gondoltam."Tudod, olyanok ők - ti - mint a kellemetlen, öreg, demenciába hajló de azért még okoskodó, a régi tudását kényszeresen csillogatatni akaró nagybácsi."A demenciás nagybácsis hasonlat roberto íronázálására adott irónikus válasz volt, nem kell rögtön megsértődni 😊 kicsit lazábban 😊eléggé félreérted az én célomat. bár a demenciás hasonlatot köszönöm szépen, nem veszem fel, szerencsére messze vagyok én ettől, de jó látni, hogy mit gondolsz rólam.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Na, így kell ezt!MINDEN OLTÁS UGYANOLYAN JÓBennem mindenesetre nem erősíti a kínai iránti bizalmat.Ha valakinek van épkézláb teóriája erre, ne tartsa magában...válik a billgécc, és nem bír magával!
"Újraindult a koronavírus-járvány a Seychelle-szigeteken, abban az országban, amelyben a világon a legtöbb embert oltották be kétszer a vírus ellen. A kormány kénytelen volt újra korlátozásokat bevezetni."
nagylaza
Vrij6
nagylaza
csebi
nagylaza
Szóval amikor azt hiszitek, hogy ezzel ti komolytalanítjátok a mondást, pontosan azt éritek el mint amit a belpesti értelemiség a "migráns"-kodással meg ezen szón való viccelődéssel. Erősítet a narratívát, hogy minden oltás jó. Ezért egyébként köszönet nektek. 😀 Az, hogy többek között, emiatt a mentalitás miatt behúzott a Fidesz 3 két-harmadot és jó esélye van a jövő évi győzelemre is, igazán ne zavarja meg egyikőtöket sem 😊
MC12
célom egyetlen volt ezzel a kommenttel: bíztam abban, hogy ha először én írom be ezt akkor megint nem jön 2 oldalnyi kommentcunami, ami azzal kezdődik, hogy Jóska ezt beírja, és jönnek erre a válaszok így a 2 oldalban elveszik számos releváns komment.
bár már látom, hogy ez is hiába volt, mert a komment céljáról is kezd megtelni egy oldal ...
csebi
MC12
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Komolyan egy még kvázi diktatúrában végzett közvéleménykutatást hasonlítasz össze egy maival? Ezt azért te sem gondolhatod komolyan. Horthy támogatottsága is magas volt még 44 nyarán, meg Rákosié is 51-Ben de de ebből semmi nem következik a mai állapotokat illetően. Vagy szerinted a közvéleménykutatók hazudnak, vagy az emberek a kutatóknak?1. A ner csak hátom betű, lehet a a fidesznek is hasznos: 3 OGY 2/3-ad, 2 totálisan megnyert önkori választás, 3 totálisan megnyert EP választásEz azért elég gyerekes "bee-bee, eddig buktátok"-ra sikeredett. 😊 Csak az a helyzet, hogy nem "mi" buktuk - én pl. kösz szépen, jól megvagyok - hanem nagyon sokan az országban. Köztük nagyon sok olyan is, aki összecsinálja magát a migránstól, és sorban áll Orbánra leszavazni. Szóval nem az kapja feltétlenül a f*szt, aki a NER-t patás ördögként értelmezi. Sőt.
és az ellenzéknek is hasznos: 1 db sikeres önkori választás.
Valóban tiszta 50-50 a szitu 😊 bármelyik oldalnak lehet hasznos. Tudom, nem ebből kell kiindulni, ráadásul Orbánnak szerencsje volt és valaki más érdeme egyébként is, és majd egyszer valamikor, ha nem 22-ben akkor 26-ban, de legkésőbb 30-ban BIZTOSAN átformálódik a jelentéstartalom és akkor majd onnantól ártani fog. Wishful thinking.MC12
Abban igazad van, hogy lehet, hogy '22-ben is működni fog még a NER. Csak én nem erről beszéltem.
Mikor engeded el végre, hogy bárkire visszaég bármi amit mond? Nem ég, az elmúlt másfél évben hány ordenáré hazugságot - ferdítést - valótlanságot - szimpla kamut mondott be Orbán a rádióban, tévében ami akár másnapra kiderült, hogy nettó hazugság/hülység? A két kezünk nem volna rá elég. Történt bármi? Igen, a Závecznél is kijött, hogy a Fidesz erősödött áprilisban az elenzék meg gyengült. Ha a te elméleted működne, akkor a Fidesznek valahol 9% körül kéne állnia. A 33% helyett.A rendszerváltás előtt másfél évvel az MSZ(M)P népszerűsége (akkoriban lopták át magukat egy "M"-et elhagyva "demokratikus párttá) 80% fölött volt. A rendszerváltás évében 10%-ot kaptak. A dolgok ráégnek az emberekre, csak azt nem lehet előre megmondani, hogy mikor büntetnek érte, és az milyen büntetés lesz.
MC12
peterk2005
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenegy rohadt elnézést, hibáztam még véletlenül se
Ez de szép és felelősségteljes 😊
somoskovig
ráadásul halandó embereken ilyen vizsgálatokat ilyen gyorsan tuti nem...
több mint 4 éve
"Tudod, olyanok ők - ti - mint a kellemetlen, öreg, demenciába hajló de azért még okoskodó, a régi tudását kényszeresen csillogatatni akaró nagybácsi."A demenciás nagybácsis hasonlat roberto íronázálására adott irónikus válasz volt, nem kell rögtön megsértődni 😊 kicsit lazábban 😊eléggé félreérted az én célomat. bár a demenciás hasonlatot köszönöm szépen, nem veszem fel, szerencsére messze vagyok én ettől, de jó látni, hogy mit gondolsz rólam.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Na, így kell ezt!MINDEN OLTÁS UGYANOLYAN JÓBennem mindenesetre nem erősíti a kínai iránti bizalmat.Ha valakinek van épkézláb teóriája erre, ne tartsa magában...válik a billgécc, és nem bír magával!
nagylaza
Vrij6
nagylaza
csebi
nagylaza
MC12
csebi
MC12
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
na csak megérte a kínai sóoldat, megjött a védettségi igazolványom. egész gyorsak voltak, múlt héten hétfő délután oltakoztam.Az enyém is, másfél hét után. Hivatalosan immunisak vagyunk, mehetünk meccsre, moziba, maszk nélkül. 😊
deyell

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
na csak megérte a kínai sóoldat, megjött a védettségi igazolványom. egész gyorsak voltak, múlt héten hétfő délután oltakoztam.
chemicals keep me under control
több mint 4 éve
Nézd, ő egy elégedett ember. A postjában a fogalmazása elárulja ezt: "A tünetek jelentkezése után ( orrfolyás, szaglás és ízlelés elvesztése) irány a kórház, majd pozitív mintavétel, vérvétel, CT, infúziós kezelés. A salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban szakértelem, empátia, jól érezhető és látható profi szervezettség. Az első vizsgálat után 4 órával később pedig elkezdődött a karantén, gyógyszeres kezelés, sok folyadék és pihenés."Becsó Zsoltot mindig is kedveltem, szimpatikus fickó. Képes áldozatot hozni. Jelmondata: "A halálos ágyamon is csak a Fidesz!"telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenA "bátrak" egyike
somoskovig
zemanla
nagylaza
Azt hiszem minden magyar állampolgár is elégedett lehet ezzel. Hiszen egy orrfolyásra már mindenkit egyből visznek a kórházba, ahol azonnal tesztelik, vérvétel, CT, infúzió és "szakértelem, empátia és profi szervezettség" fogad mindenkit. Aztán 4 órán belül elkezdődik a karantén és gyógyszeres kezelésük is. Szinte tényleg pihenés az egész. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Sikerült nekem is foglalnom időpontot, jöhet a Szputnyik.Érdekesség, hogy a tegnapi hírek arról szóltak, hogy egy bizonyos kör regisztrálhat, akit SMS-ben értesítenek. Nekem SMS nem jött, de a foglalásnál ki tudtam választani és foglalni is engedett. Remélem ez már jó így.
Vagy nem sikerült értesíteni mindenkit SMS-ben (korábbi üzeneteket megkaptam) vagy nem korlátozták le a rendszerben azokra a TAJ-számokra. Mindegy is, remélem ez már így jó lesz.
több mint 4 éve
Becsó Zsoltot mindig is kedveltem, szimpatikus fickó. Képes áldozatot hozni. Jelmondata: "A halálos ágyamon is csak a Fidesz!"telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenA "bátrak" egyike
somoskovig
zemanla
több mint 4 éve
1. A ner csak hátom betű, lehet a a fidesznek is hasznos: 3 OGY 2/3-ad, 2 totálisan megnyert önkori választás, 3 totálisan megnyert EP választásEz azért elég gyerekes "bee-bee, eddig buktátok"-ra sikeredett. 😊 Csak az a helyzet, hogy nem "mi" buktuk - én pl. kösz szépen, jól megvagyok - hanem nagyon sokan az országban. Köztük nagyon sok olyan is, aki összecsinálja magát a migránstól, és sorban áll Orbánra leszavazni. Szóval nem az kapja feltétlenül a f*szt, aki a NER-t patás ördögként értelmezi. Sőt.
Valóban tiszta 50-50 a szitu 😊 bármelyik oldalnak lehet hasznos. Tudom, nem ebből kell kiindulni, ráadásul Orbánnak szerencsje volt és valaki más érdeme egyébként is, és majd egyszer valamikor, ha nem 22-ben akkor 26-ban, de legkésőbb 30-ban BIZTOSAN átformálódik a jelentéstartalom és akkor majd onnantól ártani fog. Wishful thinking.MC12
Abban igazad van, hogy lehet, hogy '22-ben is működni fog még a NER. Csak én nem erről beszéltem.
Mikor engeded el végre, hogy bárkire visszaég bármi amit mond? Nem ég, az elmúlt másfél évben hány ordenáré hazugságot - ferdítést - valótlanságot - szimpla kamut mondott be Orbán a rádióban, tévében ami akár másnapra kiderült, hogy nettó hazugság/hülység? A két kezünk nem volna rá elég. Történt bármi? Igen, a Závecznél is kijött, hogy a Fidesz erősödött áprilisban az elenzék meg gyengült. Ha a te elméleted működne, akkor a Fidesznek valahol 9% körül kéne állnia. A 33% helyett.A rendszerváltás előtt másfél évvel az MSZ(M)P népszerűsége (akkoriban lopták át magukat egy "M"-et elhagyva "demokratikus párttá) 80% fölött volt. A rendszerváltás évében 10%-ot kaptak. A dolgok ráégnek az emberekre, csak azt nem lehet előre megmondani, hogy mikor büntetnek érte, és az milyen büntetés lesz.
MC12

több mint 4 éve
1. A ner csak hátom betű, lehet a a fidesznek is hasznos: 3 OGY 2/3-ad, 2 totálisan megnyert önkori választás, 3 totálisan megnyert EP választásRáadásul ez nem így működik. A NER önmagában csak három betű. Lehet a Fidesznek is hasznos, és lehet az ellenzéknek is. Egy kisebb szótárat tudnék összerakni olyan kifejezésekből, amik a kádári rendszerben húzó szövegek voltak, és néhány évre rá kis túlzással meglincselték akire rámondták 😊 A NER addig segít a Fidesznek, amíg a hozzá társított jelentéstartalom a migránstól való félelem, a senkit nem hagyunk az út szélén. Ha a jelentéstartalom átformálódik "ellopunk a fejetek fölül mindent"-re, onnantól kezdve megfordul a történet, és a Fidesz fog saját magának ártani, minden egyes alkalommal amikor kimondja.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Nemrég gondoltam rá, hogy ez a "minden oltás ugyanolyan jó" szöveg pont olyan, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Amikor pl. az ellenzék gúnyosan a NER-ről beszél, valójában - akaratán kívül, közvetve - a Fidesz üzenetét erősíti. Mostanában már akadnak kivételek, de az ellenzék még mindig rendszeresen elköveti azt a hibát, hogy átveszi a Fidesz szóhasználatát.
MC12
Elvileg tehát igazad van, gyakorlatilag viszont nincs. Ez a topik nem a külvilágnak szól, a hozzászólóknak nem kell azzal foglalkozniuk, hogy a kevéssé tájékozott választókban milyen hatást kelt egy-egy bejegyzésük. Legfeljebb egymást szeretnénk meggyőzni, sokszor még azt sem, hanem egyszerűen csak vitatkozni. A fórumon mindenki pontosan tudja, hogy a Sobri-féle idézet emlegetése: irónia.
nagylaza
Az "oltásellenes baloldal" majd meglátjuk, hogy mennyire lesz sikeres. Az a gyanúm, hogy a migránshoz, soroshoz képest semennyire, mert ahol utóbbi bomba siker volt (vidék, falvak), ott a nép bezony alapból eléggé oltás ellenes maga is. A "halálkormányt" se hiszik, mert a vírus hatásait se érzik, de az oltásellenesség se ragad. Maradni fog a jó öreg migráns 2022-re is. 😊
24.hu/belfold/2021/05/05/covid-kisfalvak-politika-oltasellenesseg-baloldal-orban-migracio-riport/
Amúgy a cikk legaranyosabb mondata talán ez: "A konteóhívők nem titkolták, hogy elegük van a politikusok összevissza beszédjéből, vádaskodásából, hazugságaiból, és azért olvastak utána a covidnak. Meg akarták keresni az igazságot. Azt hiszik, megtalálták." 😊 Tudom, hogy szomorú, de mégis valahol szeretnivalóan bájos. 😊
peterk2005
Valóban tiszta 50-50 a szitu 😊 bármelyik oldalnak lehet hasznos. Tudom, nem ebből kell kiindulni, ráadásul Orbánnak szerencsje volt és valaki más érdeme egyébként is, és majd egyszer valamikor, ha nem 22-ben akkor 26-ban, de legkésőbb 30-ban BIZTOSAN átformálódik a jelentéstartalom és akkor majd onnantól ártani fog. Wishful thinking.
2. Teljesen igazad van, látjuk hogy a Szájer-ügy miatt tömegek fordultak el a Fidesztől, hiszen az minden megcáfolt amit a Fidesz állít magáról, és minden egyes alkalommal saját magának árt, amikor kereszténységtől vagy erkölcsről beszél. Ja nem.
Mikor engeded el végre, hogy bárkire visszaég bármi amit mond? Nem ég, az elmúlt másfél évben hány ordenáré hazugságot - ferdítést - valótlanságot - szimpla kamut mondott be Orbán a rádióban, tévében ami akár másnapra kiderült, hogy nettó hazugság/hülység? A két kezünk nem volna rá elég. Történt bármi? Igen, a Závecznél is kijött, hogy a Fidesz erősödött áprilisban az elenzék meg gyengült. Ha a te elméleted működne, akkor a Fidesznek valahol 9% körül kéne állnia. A 33% helyett.
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenA "bátrak" egyike
somoskovig

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
A demenciás nagybácsis hasonlat roberto íronázálására adott irónikus válasz volt, nem kell rögtön megsértődni 😊 kicsit lazábban 😊eléggé félreérted az én célomat. bár a demenciás hasonlatot köszönöm szépen, nem veszem fel, szerencsére messze vagyok én ettől, de jó látni, hogy mit gondolsz rólam.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Na, így kell ezt!MINDEN OLTÁS UGYANOLYAN JÓBennem mindenesetre nem erősíti a kínai iránti bizalmat.Ha valakinek van épkézláb teóriája erre, ne tartsa magában...válik a billgécc, és nem bír magával!
nagylaza
Vrij6
nagylaza
csebi
nagylaza
MC12
csebi
több mint 4 éve
Szerintem ez nincs teljesen így, de elfogadom.Nemrég gondoltam rá, hogy ez a "minden oltás ugyanolyan jó" szöveg pont olyan, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Amikor pl. az ellenzék gúnyosan a NER-ről beszél, valójában - akaratán kívül, közvetve - a Fidesz üzenetét erősíti. Mostanában már akadnak kivételek, de az ellenzék még mindig rendszeresen elköveti azt a hibát, hogy átveszi a Fidesz szóhasználatát.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Na, így kell ezt!MINDEN OLTÁS UGYANOLYAN JÓBennem mindenesetre nem erősíti a kínai iránti bizalmat.Ha valakinek van épkézláb teóriája erre, ne tartsa magában...válik a billgécc, és nem bír magával!
nagylaza
Vrij6
nagylaza
csebi
nagylaza
MC12
Elvileg tehát igazad van, gyakorlatilag viszont nincs. Ez a topik nem a külvilágnak szól, a hozzászólóknak nem kell azzal foglalkozniuk, hogy a kevéssé tájékozott választókban milyen hatást kelt egy-egy bejegyzésük. Legfeljebb egymást szeretnénk meggyőzni, sokszor még azt sem, hanem egyszerűen csak vitatkozni. A fórumon mindenki pontosan tudja, hogy a Sobri-féle idézet emlegetése: irónia.
nagylaza
több mint 4 éve
éh, csak szuperviktor repkedett gyorsan a föld körülEz egy igazi karácsonyi csoda, vagy épp most forgatják a Vissza a jövőbe 4-et.telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenamúgy a magyarázat a legjobb. hiába kedden volt a tesztje, ő hétfőtől került karanténba? ez hogyan lehet?
somoskovig
csebi
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ez egy igazi karácsonyi csoda, vagy épp most forgatják a Vissza a jövőbe 4-et.telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenamúgy a magyarázat a legjobb. hiába kedden volt a tesztje, ő hétfőtől került karanténba? ez hogyan lehet?
somoskovig
csebi
több mint 4 éve
"jobban tartottak a menekültektől, mint a koronavírustól"Ráadásul ez nem így működik. A NER önmagában csak három betű. Lehet a Fidesznek is hasznos, és lehet az ellenzéknek is. Egy kisebb szótárat tudnék összerakni olyan kifejezésekből, amik a kádári rendszerben húzó szövegek voltak, és néhány évre rá kis túlzással meglincselték akire rámondták 😊 A NER addig segít a Fidesznek, amíg a hozzá társított jelentéstartalom a migránstól való félelem, a senkit nem hagyunk az út szélén. Ha a jelentéstartalom átformálódik "ellopunk a fejetek fölül mindent"-re, onnantól kezdve megfordul a történet, és a Fidesz fog saját magának ártani, minden egyes alkalommal amikor kimondja.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Nemrég gondoltam rá, hogy ez a "minden oltás ugyanolyan jó" szöveg pont olyan, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Amikor pl. az ellenzék gúnyosan a NER-ről beszél, valójában - akaratán kívül, közvetve - a Fidesz üzenetét erősíti. Mostanában már akadnak kivételek, de az ellenzék még mindig rendszeresen elköveti azt a hibát, hogy átveszi a Fidesz szóhasználatát.
MC12
nagylaza
Az "oltásellenes baloldal" majd meglátjuk, hogy mennyire lesz sikeres. Az a gyanúm, hogy a migránshoz, soroshoz képest semennyire, mert ahol utóbbi bomba siker volt, ott a nép bezony szintén eléggé oltás ellenes, önmagától, helyből is.
24.hu/belfold/2021/05/05/covid-kisfalvak-politika-oltasellenesseg-baloldal-orban-migracio-riport/
Amúgy a cikk legaranyosabb mondata talán ez: "A konteóhívők nem titkolták, hogy elegük van a politikusok összevissza beszédjéből, vádaskodásából, hazugságaiból, és azért olvastak utána a covidnak. Meg akarták keresni az igazságot. Azt hiszik, megtalálták." 😊 Tudom, hogy szomorú, de mégis valahol szeretnivalóan bájos. 😊
peterk2005
ATYAÚRISTEN. itt majdnem abbahagytam a cikk olvasását.
több mint 4 éve
Ráadásul ez nem így működik. A NER önmagában csak három betű. Lehet a Fidesznek is hasznos, és lehet az ellenzéknek is. Egy kisebb szótárat tudnék összerakni olyan kifejezésekből, amik a kádári rendszerben húzó szövegek voltak, és néhány évre rá kis túlzással meglincselték akire rámondták 😊 A NER addig segít a Fidesznek, amíg a hozzá társított jelentéstartalom a migránstól való félelem, a senkit nem hagyunk az út szélén. Ha a jelentéstartalom átformálódik "ellopunk a fejetek fölül mindent"-re, onnantól kezdve megfordul a történet, és a Fidesz fog saját magának ártani, minden egyes alkalommal amikor kimondja.Tulajdonképpen Jóska tökéletesen értelmezte és átültette a kormányzati kommunikáció lényeg a folyamatos, repetitív ismétlést 😊 és hát sikeres volt, mert önálló életre kelt a mondása, pont a mint "migráns" "rezsicsökkentés" "oltásellenes baloldal" . Egy szűk ellenzéki kör azt hiszi, hogy ironizál ha ezt bedobja, holott semmi mást nem csinál, mint felszínen tartja ezt a mondást, erre tematizálja a kommentfolyamot, a kevésébé belterjes kommentelők pedig - egyébként nagyon helyesen - el is hiszik, reagálnak rá stb. hiszen nagyon sokszor lett leírva, vastagon, feketével.Nemrég gondoltam rá, hogy ez a "minden oltás ugyanolyan jó" szöveg pont olyan, mint a Nemzeti Együttműködés Rendszere. Amikor pl. az ellenzék gúnyosan a NER-ről beszél, valójában - akaratán kívül, közvetve - a Fidesz üzenetét erősíti. Mostanában már akadnak kivételek, de az ellenzék még mindig rendszeresen elköveti azt a hibát, hogy átveszi a Fidesz szóhasználatát.
MC12
nagylaza
Az "oltásellenes baloldal" majd meglátjuk, hogy mennyire lesz sikeres. Az a gyanúm, hogy a migránshoz, soroshoz képest semennyire, mert ahol utóbbi bomba siker volt (vidék, falvak), ott a nép bezony alapból eléggé oltás ellenes maga is. A "halálkormányt" se hiszik, mert a vírus hatásait se érzik, de az oltásellenesség se ragad. Maradni fog a jó öreg migráns 2022-re is. 😊

több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenamúgy a magyarázat a legjobb. hiába kedden volt a tesztje, ő hétfőtől került karanténba? ez hogyan lehet?
somoskovig
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/05/05/becso-zoltan-orszaggyulesi-kepviselo-koronavirus-hatosagi-karantenEz de szép és felelősségteljes 😊
több mint 4 éve
Akik türelmesen kivárták a végét, és nem tülekedtek eddig, ők a türelmük miatt extra jutalomban részesülnek majd... nem olyan nehézt ezt jól lekommunikálni. 😊24.hu/kulfold/2021/05/05/szerbia-fizet-azoknak-akik-beoltatjak-magukat/amúgy ha elérjük a regisztráltak végét akkor lehet nálunk is felmerül ez. nem igazán látom, hogy 5 milla felé mennénk olyan hamar még ha csak Pfizerrel oltunk mostantól. márpedig az 5 misi messze van a nyájimmunitástól.
Negritis
csak akkor jön a kérdés, hogy a többiek miért nem kaptak pénzt?
csebi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
24.hu/kulfold/2021/05/05/szerbia-fizet-azoknak-akik-beoltatjak-magukat/amúgy ha elérjük a regisztráltak végét akkor lehet nálunk is felmerül ez. nem igazán látom, hogy 5 milla felé mennénk olyan hamar még ha csak Pfizerrel oltunk mostantól. márpedig az 5 misi messze van a nyájimmunitástól.
Negritis
csak akkor jön a kérdés, hogy a többiek miért nem kaptak pénzt?
több mint 4 éve
Szerencsére nálam önhatalmúan nem hozták előre az AZ ismétlőjét, 07.28.Voltak azért emberek, de nagy tolongás nem volt a sportegészségügyi intézetis oltóponton
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal