Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem kell! De kell! Mondom, hogy nem kell!www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/merkely-bela-nincs-szukseg-harmadik-oltasra-a-sinopharm-es-a-pfizer-eseteben/
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/rusvai-20-lehet-akiknel-nem-mukodik-a-sinopharm-oket-egy-mas-tipusu-oltassal-mielobb-ujra-kellene-oltani/
több mint 4 éve
Reméljük most szerencsésebb vége lesz.éjjel még moszkva előtt voltunk azóta folyamatos a taktikai frontkiegyenesítésTart a honvédő háború vagy már Steiner támadását várjuk?aktuális helyzetÉn is csak álmos voltam tőle...majd reggel ha úgy vagyok egy gyors üzi és pihenekna benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokEngem másnapra kiütött az első is, a második is. Javaslom a szabit.
briareos
Teabee
briareos
zemanla
briareos
Amadeus
briareos
több mint 4 éve
éjjel még moszkva előtt voltunk azóta folyamatos a taktikai frontkiegyenesítésTart a honvédő háború vagy már Steiner támadását várjuk?aktuális helyzetÉn is csak álmos voltam tőle...majd reggel ha úgy vagyok egy gyors üzi és pihenekna benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokEngem másnapra kiütött az első is, a második is. Javaslom a szabit.
briareos
Teabee
briareos
zemanla
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
Nem kellene kilépni a járványvédelmi szempontrendszerből, amíg járvány van.És sobri ki is emelte H miért hiba a nyitásIgen, nagy hiba.
Negritis
De elkerülhetetlen.
Ha kilépsz a járványvédelmi szempontrendszerből, és a gazdaságiból szemléled, akkor rájössz, hogy nyitni kell.
Ez ennek a covid-válságnak a kirakhatatlan ördöglakatja, hogy egyszerre mindkettőt nem tudod jól csinálni. Hiba itt vagy hiba ott.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Tart a honvédő háború vagy már Steiner támadását várjuk?aktuális helyzetÉn is csak álmos voltam tőle...majd reggel ha úgy vagyok egy gyors üzi és pihenekna benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokEngem másnapra kiütött az első is, a második is. Javaslom a szabit.
briareos
Teabee
briareos
zemanla
briareos
több mint 4 éve
Üdv a klubban, nekem is ez volt. Az oltás után 12 órával kezdődött, tartott kb. egy napig, az izomláz még egy kicsit tovább.álmosság nekem is megvan de jött mellé láz és olyan izomláz mintha egész nap edzettem volna.na benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokÉn hétfőn kaptam, tegnap volt egy kis hoemelkedesem de ennyi. Meg a kurva álmos stateben telt a nap
briareos
Toca
briareos
több mint 4 éve
álmosság nekem is megvan de jött mellé láz és olyan izomláz mintha egész nap edzettem volna.na benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokÉn hétfőn kaptam, tegnap volt egy kis hoemelkedesem de ennyi. Meg a kurva álmos stateben telt a nap
briareos
Toca
több mint 4 éve
na benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokÉn hétfőn kaptam, tegnap volt egy kis hoemelkedesem de ennyi. Meg a kurva álmos stateben telt a nap
briareos
több mint 4 éve
Pacsi az ORFI-ban dolgozó Packers sapkás figurának!Megtaláltam a srácot, ugyanitt használt packers sapka eladó.
Ugyanitt Szuptnyik kettő felvéve
gamerkr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Biztos lehetsz benne, hogy vannak jobbak és rosszabbak, hiszen különböző módszerekkel, különböző cégek gyártják őket. Az, hogy Sobri hajtja a 'minden oltás ugyanolyan jó' imamalmot, az legyen Sobri 'Brady kiégett' Jóska baja' 😉Minden oltás,keleti oltás rossz,hiszen egyik se ér fel a híres Pfizerrel ....aktuális helyzetÉn is csak álmos voltam tőle...majd reggel ha úgy vagyok egy gyors üzi és pihenekna benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokEngem másnapra kiütött az első is, a második is. Javaslom a szabit.
briareos
Teabee
briareos
zemanla
briareos
Nekem ez jött le.
Magyarul egy Pfizer jobb mint egy Szputyik, legalábbis itt a fórumon ez a "népitélet".
Javítsatok ki ha nem így van !
Hiszen "Minden oltás ugyan olyan jó".
Bár ha nem akkor azt feltételezem vannak jobbak és rosszabbak.
VvAlekosz
több mint 4 éve
Csak másfél évig működik az orosz időgép? 😉Azért az szép volt, hogy Szijjártó ma hízelkedett egyet a Pfizer mo-i vezérénél. Nagyon várom már, mikor áll ki Gulyás a kormányinfón: "mi mindig is azt mondtuk, hogy mindegyik vakcina jó, de az adatok alapján kétség sem fér hozzá, hogy messze legjobb a Pfizer".A BalatonKenese Marinált PORT híradója szerint kiderült, hogy a Pfizer 3. Szúrásos lesz ha tetszik ha nem fél év múlva.
nagylaza
A Sputnik meg 1.1.5 évig jó lehet. Az ellenzék be is sétálna ebbe a szidjuk mindegy mi van kis csapdába, csak sajnos a kínai is 3.szúrásos lesz mint Pfizer. /ráadásul az majd karácsony meg happy new year, vagy kicsit később pont a választások előtt a kampány, sehogy sem jó ez...
Ezen agyalnak most a spin dottorék, hogy miként lehet a kínait leválasztani a ‘keletiről’ mert a Sputnikon nincs fogás., de ha a Pfizer kell a 3.akkor nem tudsz sajna előnyt kovácsolni, ha a mutyis kínai is szar.
Megoldják vlsz.
Kíváncsian várom, miként.
Szép feladat
ozibozi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Minden oltás,keleti oltás rossz,hiszen egyik se ér fel a híres Pfizerrel ....aktuális helyzetÉn is csak álmos voltam tőle...majd reggel ha úgy vagyok egy gyors üzi és pihenekna benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokEngem másnapra kiütött az első is, a második is. Javaslom a szabit.
briareos
Teabee
briareos
zemanla
briareos
Nekem ez jött le.
Magyarul egy Pfizer jobb mint egy Szputyik, legalábbis itt a fórumon ez a "népitélet".
Javítsatok ki ha nem így van !
Hiszen "Minden oltás ugyan olyan jó".
Bár ha nem akkor azt feltételezem vannak jobbak és rosszabbak.
több mint 4 éve
És sobri ki is emelte H miért hiba a nyitásIgen, nagy hiba.
Negritis
De elkerülhetetlen.
Ha kilépsz a járványvédelmi szempontrendszerből, és a gazdaságiból szemléled, akkor rájössz, hogy nyitni kell.
Ez ennek a covid-válságnak a kirakhatatlan ördöglakatja, hogy egyszerre mindkettőt nem tudod jól csinálni. Hiba itt vagy hiba ott.
több mint 4 éve
aktuális helyzetÉn is csak álmos voltam tőle...majd reggel ha úgy vagyok egy gyors üzi és pihenekna benyomták második sputnyikot délben,eddig semmi csak kurva álmos vagyokEngem másnapra kiütött az első is, a második is. Javaslom a szabit.
briareos
Teabee
briareos
zemanla
több mint 4 éve
És sobri ki is emelte H miért hiba a nyitás
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Mert minden oltás ugyanolyan jó!Vicces ha a cikket nem olvasod végig, amit linkelsz.
telex.hu/koronavirus/2021/05/04/chile-kinai-oltas-coronavac-hatasossag-pfizer-izrael-nyajimmunitas
Nomac
"A fertőzési számok emelkedésének egyik okát kutatók abban látják, hogy a chileiek nagy része túlbecsülte az oltás hatását, és azt gondolta: az első dózis már megfelelő védettséget ad. Emiatt egyre kevesebben tartották be a különböző távolságtartási és kijárási korlátozásokat.
A kutató szerint nem magyarázták el elég világosan az embereknek, hogy a védettséghez két dózisra van szükség, és ki kell várni azt az időt, amíg kialakul az immunitás.
Az eredmények szerint a vakcina 85-89 százalékban véd a kórházi kezelést vagy intenzív osztályos ellátást igénylő, súlyos tünetek ellen. Alátámasztja ezt a kínai oltóanyagról Brazíliában végzett nagymintás adatelemzés is, amely szerint ugyan a vakcina 50 százalékos hatékonyságú, de 80 százalékban véd a súlyos tünetek, és 100 százalékban a halálos kimenetelű szövődmények ellen."
Igazából továbbra se értem mi a rezon abban, ha valaki mindenáron azt akarja sugalmazni -akár másoknak, akár önmagának-, hogy ne lenne mindegyik oltás ugyanolyan jó a súlyos tünetek/halál ellen az oltási bizalom relációjában.
Mert itt is mindenki oltakozott már vagy fog, egy hezitálót meg ezek az "ez jobb, ez szar" összehasonlítások, -amiket az ellenzék kezdett, mert "nem transzparens" és a kormányzat beleállt, mert "akurvaanyátokatokoskodtok"- nem fognak meggyőzni, így mind kontraproduktívak.
Marad a kötelező oltás, ahogy írta valaki korábban külföldi -nyugati- példával, azzal ami van, kész, passz.
...Ne parázzál tetya.
VvAlekosz
A cucc már benned van, egy hónap múlva nyomsz egy antitestvizsgálatot, szülőknek is, és kiderül.
Addig meg vigyázol, mint eddig, "mindig, minden körülmények között a legfelső szinteken", mást nem tudunk csinálni.
több mint 4 éve
Pedig eccerű tesa.Én nem feltítelezní hogy rossz a cucccc csak lenni fő vélemény vezírek hogy nem jó pl.Baggii Petark.Pet:"nem releváns adat":,Baggio :"Minden oltás ugyan olyan jó" Most akkor mi a farankó szép tesa?de a problémáink amik vannak nem azt jelenti hogy rólad mondunk véleményt vagy hogy rosszat akarnánk nekedOk adámo szép tesáJó nincs kedvem végig olvasni mindentmég mindig nem az a mondás hogy szar, az főleg az orosz esetében
Csak egy két "tőrzs" tag reakcio által hozok megállapítást:Tehát a Kínai meg az Orosz nem jó (vagy is szar) mert Baggio írta higy "Minden oltás ugyan olyan jó"(még is ő a bazdszájba az oldalon) +Petárk is nagyon sokat kommentált a témában. Vagy inkább érdemes eme kettő padavan reakcióját végig olvasni?(kérdem úgy hogy szabolcsból származom tesák és eléggé unint3lligens vágyok szép cimbik.)
VvAlekosz
hanem hogy a kínairól semmit nem tudunk és a WHO is csak annyit mer mondani hogy nincs semmi info
amik meg esetleg jönnek azok nem túl pozitívak
és emiatt felelőtlenség ez a fajta pusholása a kínainak
főleg mivel május-júniusban jön 3.5 millió pfizer amiről jóval több adatunk van
Negritis
Csak nekem az jön le hogy mind a kettő szár ×D
És mivel nem vagyok mívelt igy parázok higy szart kaptam +szépjó anyám is
VvAlekosz
csak vannak fenntartásaink
Negritis
Mert ha csak őket olvasom akkor rám jön a primezsia!
(Kivéve Sobréro aki szerint minden oltás ugyan olyan jó)
Tehát én és a család9m baszhatja mert keleti vakcinát kaptunk? És csak Pfizer jó?
Mert eskű szép tesák nekem az jön le itten.
VvAlekosz
Neked furik, nekem talicska.
De ezen kár vitatkozni.
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Azért az szép volt, hogy Szijjártó ma hízelkedett egyet a Pfizer mo-i vezérénél. Nagyon várom már, mikor áll ki Gulyás a kormányinfón: "mi mindig is azt mondtuk, hogy mindegyik vakcina jó, de az adatok alapján kétség sem fér hozzá, hogy messze legjobb a Pfizer".A BalatonKenese Marinált PORT híradója szerint kiderült, hogy a Pfizer 3. Szúrásos lesz ha tetszik ha nem fél év múlva.
nagylaza
A Sputnik meg 1.1.5 évig jó lehet. Az ellenzék be is sétálna ebbe a szidjuk mindegy mi van kis csapdába, csak sajnos a kínai is 3.szúrásos lesz mint Pfizer. /ráadásul az majd karácsony meg happy new year, vagy kicsit később pont a választások előtt a kampány, sehogy sem jó ez...
Ezen agyalnak most a spin dottorék, hogy miként lehet a kínait leválasztani a ‘keletiről’ mert a Sputnikon nincs fogás., de ha a Pfizer kell a 3.akkor nem tudsz sajna előnyt kovácsolni, ha a mutyis kínai is szar.
Megoldják vlsz.
Kíváncsian várom, miként.
Szép feladat
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
"Alátámasztja ezt a kínai oltóanyagról Brazíliában végzett nagymintás adatelemzés is, amely szerint ugyan a vakcina 50 százalékos hatékonyságú, de 80 százalékban véd a súlyos tünetek, és 100 százalékban a halálos kimenetelű szövődmények ellen."De mit jelent ez az 50 százalék? Annyi esetben kapják el az oltás ellenére, vagy annyi esetben lesznek tünetek? Az a 100 százalék meg hülyeség, az USA vizsgálata esetén egyik oltásnál sincs 100 százalék (nem, még a Pfizernél sem).
Ja, ezek az infók innen vannak:
telex.hu/koronavirus/2021/05/04/chile-kinai-oltas-coronavac-hatasossag-pfizer-izrael-nyajimmunitas
Szerkesztette: ender1112
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/05/04/pfizer-vakcina-bevetel-nyereseg-covaxAzért nem mostanában fognak csődbe menni 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Azért az szép volt, hogy Szijjártó ma hízelkedett egyet a Pfizer mo-i vezérénél. Nagyon várom már, mikor áll ki Gulyás a kormányinfón: "mi mindig is azt mondtuk, hogy mindegyik vakcina jó, de az adatok alapján kétség sem fér hozzá, hogy messze legjobb a Pfizer".
több mint 4 éve
de a problémáink amik vannak nem azt jelenti hogy rólad mondunk véleményt vagy hogy rosszat akarnánk nekedOk adámo szép tesáJó nincs kedvem végig olvasni mindentmég mindig nem az a mondás hogy szar, az főleg az orosz esetében
Csak egy két "tőrzs" tag reakcio által hozok megállapítást:Tehát a Kínai meg az Orosz nem jó (vagy is szar) mert Baggio írta higy "Minden oltás ugyan olyan jó"(még is ő a bazdszájba az oldalon) +Petárk is nagyon sokat kommentált a témában. Vagy inkább érdemes eme kettő padavan reakcióját végig olvasni?(kérdem úgy hogy szabolcsból származom tesák és eléggé unint3lligens vágyok szép cimbik.)
VvAlekosz
hanem hogy a kínairól semmit nem tudunk és a WHO is csak annyit mer mondani hogy nincs semmi info
amik meg esetleg jönnek azok nem túl pozitívak
és emiatt felelőtlenség ez a fajta pusholása a kínainak
főleg mivel május-júniusban jön 3.5 millió pfizer amiről jóval több adatunk van
Negritis
Csak nekem az jön le hogy mind a kettő szár ×D
És mivel nem vagyok mívelt igy parázok higy szart kaptam +szépjó anyám is
VvAlekosz
csak vannak fenntartásaink
több mint 4 éve
Mondom 😊igen? lehet a chrome lecachelte nekem a 2-t mert nekem még mindig nincs ottRánéztem most, nekem ott van a kínai, az Astra meg az orosz is.A délután kapott vakcinainfós sms szerint a Sinopharm és az AstraZeneca mellett már a Szputnyikra is lehet időpontot foglalni az eeszt-n.gyakorlatban nem dobja még fel
warr_b
amúgy vicces mert ma ugye lett időpontom csütörtökre j&j-re
erre jött email hogy péntek reggel mehetnék sino-ra
gondoltam is rá hogy beugrok azért is, mert
"szerezed meg hát mind"
Negritis
warr_b
nem mintha nekem kellene de info szempontjából fontos
Negritis
Amúgy én is Chrome-ban néztem, ahogy korábban is... szóval szerintem nem cache-el.
Lehet csak azoknak dobja föl, akiknek sms-t is küldtek róla...

több mint 4 éve
igen? lehet a chrome lecachelte nekem a 2-t mert nekem még mindig nincs ottRánéztem most, nekem ott van a kínai, az Astra meg az orosz is.A délután kapott vakcinainfós sms szerint a Sinopharm és az AstraZeneca mellett már a Szputnyikra is lehet időpontot foglalni az eeszt-n.gyakorlatban nem dobja még fel
warr_b
"szerezed meg hát mind"
Negritis
warr_b
nem mintha nekem kellene de info szempontjából fontos
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Ránéztem most, nekem ott van a kínai, az Astra meg az orosz is.A délután kapott vakcinainfós sms szerint a Sinopharm és az AstraZeneca mellett már a Szputnyikra is lehet időpontot foglalni az eeszt-n.gyakorlatban nem dobja még fel
warr_b
"szerezed meg hát mind"
Negritis