Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
mint a klasszikus poénnahat eppen ugyanennyi erv kell a veszelyhelyzet fenntartasara. raadasul eleg csak vmi uj mutansra fogni pl a gyucsany mutans, ami csak fidesz szavazot tamad.Már jönnek. Honnan tudod, hogy mi van 50000 km-re innen? Naugye5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?mivel indokoljak jelenleg a tomeges bevandorlas okozta valsaghelyzetet?
samu09
csebi
Willie Parker
csebi
"nincs, de igény lenne rá"
több mint 4 éve
Az nem ugyanaz mint ammit a járványra hivatkozva rendeltek el.5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?mivel indokoljak jelenleg a tomeges bevandorlas okozta valsaghelyzetet?
samu09
csebi
több mint 4 éve
nahat eppen ugyanennyi erv kell a veszelyhelyzet fenntartasara. raadasul eleg csak vmi uj mutansra fogni pl a gyucsany mutans, ami csak fidesz szavazot tamad.Már jönnek. Honnan tudod, hogy mi van 50000 km-re innen? Naugye5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?mivel indokoljak jelenleg a tomeges bevandorlas okozta valsaghelyzetet?
samu09
csebi
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
A férje beteg, szóval lehet, hogy faszért ment beIrodista kolléganőm otthon volt három hétig mert elkapta ezt a nyavalyát. A férje kezdte, de aztán ő is belázasodott, köhögött, stb.és a fasznak ment be amúgy?
Ma megjelent dolgozni. A tesztje negatív lett, de olyan rondán köhög, mint aki meg akar fulladni, és az orra is folyik.
Azt mondja egyik szünetben, hogy "nem akarok közel menni hozzád" amire én visszakérdeztem hogy "ilyen állapotban amúgy mi a fasznak jöttél be?" és végül én lettem a bunkó.
🤷🤷🤷
Mikey
Amadeus
több mint 4 éve
Már jönnek. Honnan tudod, hogy mi van 50000 km-re innen? Naugye5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?mivel indokoljak jelenleg a tomeges bevandorlas okozta valsaghelyzetet?
samu09
csebi
több mint 4 éve
Irodista kolléganőm otthon volt három hétig mert elkapta ezt a nyavalyát. A férje kezdte, de aztán ő is belázasodott, köhögött, stb.és a fasznak ment be amúgy?
Ma megjelent dolgozni. A tesztje negatív lett, de olyan rondán köhög, mint aki meg akar fulladni, és az orra is folyik.
Azt mondja egyik szünetben, hogy "nem akarok közel menni hozzád" amire én visszakérdeztem hogy "ilyen állapotban amúgy mi a fasznak jöttél be?" és végül én lettem a bunkó.
🤷🤷🤷
Mikey
több mint 4 éve
5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?mivel indokoljak jelenleg a tomeges bevandorlas okozta valsaghelyzetet?
samu09
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Má' gyakoroljuk a Fatality-t a víruson = Nemzeti KonzultációCili Néni wins! Flawless victory!
több mint 4 éve
Irodista kolléganőm otthon volt három hétig mert elkapta ezt a nyavalyát. A férje kezdte, de aztán ő is belázasodott, köhögött, stb.Ma megjelent dolgozni. A tesztje negatív lett, de olyan rondán köhög, mint aki meg akar fulladni, és az orra is folyik.
🤷🤷🤷
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nem azt kerdeztem van e elég szakember aki a gépeket működteti, hanem hogy van e elég lélegeztető gép. Olyan dolgok bekövetkeztének jogi helyességét kérdezed meg amik jogilag le vannak szabályozva. Van értelme? Nincs.Ez a válaszod a "jogilag mi szól a fenti szcenárió ellen?" kérdésre?5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?Miért nem?NemMiért, 5-10 évig nem tolhatják jogszerűen? De.Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Meg még ki tudja hány évszak, amíg nem lesz kötelezően beoltva mindenki és amíg megy a balfaszkodás és bóklászik mindenki mindenfele, ja.
Sobri Jóska
empty taxi
Mert az oltás az kötelező kell legyen.
Pont ezt kérdeztem pár napja.
Én fideszszavazóként es oltáspártiként evidens, hogy a kötelező oltást választom választás helyett.
Te?
Más?
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
Kétharmaddal alkotmányba is foglalható, hogy vészhelyzetben nincs választás, és a vészhelyzetet fenntarthatják 5-10 évig.
Jogilag mi szól ez ellen?
Sobri Jóska
samu09
Elég gyér.
Nekem nem tűnik válasznak.
Olyan, mint egy visszakérdezés, nem mint egy válasz.
És nem is tudom meg, hogy jogilag mire alapozod, hogy nem jogszerű amit fentebb vázoltam.
(Kétharmadnál eléggé lényegtelen az indoklás, de lehet migrációs veszélyhelyzettől egészségügyiig bármi - jogilag. Lényegtelen az indoklás. Betűk egymás után.)
Sobri Jóska
Amúgy azt kérdezted, “Akkor lehet, választást nem fog elrendelni nem?”
Erre valaszoltam is, egyértelműen. Akkor még a jogi oldalát nem hoztad be, csak hogy megteszi e. Erre reagáltam.
több mint 4 éve
Na sajnos ki tudtuk próbálni az egyik gyors tesztet itthon. Agyig lehetett szúrni az asszonyt, pozitív mindkettönknek. Mivel terhes anyjuk így pcr-al megerösítik a napokban. Kiváncsi vagyok milyen gyorsan jönnek ki. :SVigyázzatok magatokra és ne legyen súlyos/ komolyabb!
Eazzy
több mint 4 éve
Na sajnos ki tudtuk próbálni az egyik gyors tesztet itthon. Agyig lehetett szúrni az asszonyt, pozitív mindkettönknek. Mivel terhes anyjuk így pcr-al megerösítik a napokban. Kiváncsi vagyok milyen gyorsan jönnek ki. :S
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Az jelenleg is benne van, hogy veszélyhelyzet idején nem lehet választást tartani. Csak lesz e olyan birka a magyar, hogy mondjuk hagyja még évekig a veszélyhelyzet hosszabbítgatását.NemMiért nem?
samu09
Kétharmaddal alkotmányba is foglalható, hogy vészhelyzetben nincs választás, és a vészhelyzetet fenntarthatják 5-10 évig.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Ez a válaszod a "jogilag mi szól a fenti szcenárió ellen?" kérdésre?5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?Miért nem?NemMiért, 5-10 évig nem tolhatják jogszerűen? De.Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Meg még ki tudja hány évszak, amíg nem lesz kötelezően beoltva mindenki és amíg megy a balfaszkodás és bóklászik mindenki mindenfele, ja.
Sobri Jóska
empty taxi
Én fideszszavazóként es oltáspártiként evidens, hogy a kötelező oltást választom választás helyett.
Te?
Más?
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
Elég gyér.
Nekem nem tűnik válasznak.
Olyan, mint egy visszakérdezés, nem mint egy válasz.
És nem is tudom meg, hogy jogilag mire alapozod, hogy nem jogszerű amit fentebb vázoltam.
(Kétharmadnál eléggé lényegtelen az indoklás, de lehet migrációs veszélyhelyzettől egészségügyiig bármi - jogilag. Lényegtelen az indoklás. Betűk egymás után.)
több mint 4 éve
5 év múlva mivel fogja indokolni a kormány a veszélyhelyzetet, mikor akkorra az egész világ évek óta túl lesz a jarvanyon?Miért nem?NemMiért, 5-10 évig nem tolhatják jogszerűen? De.Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Miért nem?NemMiért, 5-10 évig nem tolhatják jogszerűen? De.Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
samu09
több mint 4 éve
NemMiért, 5-10 évig nem tolhatják jogszerűen? De.Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
samu09
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Picsába, én is érzem. De hátha. 😊Sztem ez így vágyvezérelt gondolkodás 😊Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
Azért nem fogják elhalasztani a választást h oltsanak.
empty taxi
több mint 4 éve
Miért, 5-10 évig nem tolhatják jogszerűen? De.Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
samu09
több mint 4 éve
Sztem ez így vágyvezérelt gondolkodás 😊Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
Azért nem fogják elhalasztani a választást h oltsanak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nem. Nagyobb esélye van visszatérni rövid időn belül ha bukik és egy kezdődő válságban veszi át az ellenzék a kormányt, mint ha tolnák a választást és a válság közepén olyat bukni amiből sehogy se tudnának visszajönni.Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Akkor lehet, hogy választást nem fog elrendelni, nem? 😉Amennyi oltásellenes van az országban, a hatalom 1 évvel a választások előtt nem fog kötelező oltást elrendelni, szavazatvesztés.Önmagában az őszünk siralmas volt. A tavasz is az lesz. 😕Meg a nyár. Meg az ősz. Meg a tél.
peterk2005
Sobri Jóska
empty taxi
Te?
Más?
több mint 4 éve
Szóval igazából miattam lop a kormány.. hogy a népnek jobb legyen. Én hülye meg azt gondoltam maguknak lopnak. Gondolom akkor dubajozni meg luxusjachtozni is miattam kell járjanak szegények."Megnyugtatásul" írom: szerintem ezek már nem azért lettek engedélyezve, hogy be is adják, mert kb. júliusra elérjük ha akarjuk, ha nem azt a határt amikor már nem a vakcina lesz a kevés, hanem az oltásra jelentkező. Addig meg nem fog ezekből bejönni szinte semennyi. Az orosz és az első kínainak is hónapokig tart mire bejön a megrendelt mennyiség, és azok mögött ott áll a teljes orosz és legnagyobb kínai gyártó kapacitás. Ezeket azért engedélyeztük, amiért 16 ezer lélegeztetőgépet vettünk. Valami seychelle szigeteki cégen keresztül beszerezzük jó drágán, aztán ősszel fillérekért eladjuk majd Beninbe meg Ruandába. Vagy megrohadnak a raktárban. Újra kell éleszteni a gazdaságot is vagy mi.De amellett az egydózisú kínai mellett engedélyeztek egy másikat is amit Indiában gyártanakA kínai mellett az indiai Astrazenecat is engedélyezték Cili szerintjah erről beszélt Amadeus korábban, amit a Reuters hamarabb hozott le mint bármi itthon
24.hu/belfold/2021/03/22/koronavirus-operativ-torzs-cansino-covishield-engedely/
kapitnono
Negritis
kapitnono
peterk2005
| Mondd, hogy Sobri feltörte a felhasználódat. Neki jobban áll ez, az ő hangja mélyebb. |
Szerkesztette: Ettemlevest
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 4 éve
"Megnyugtatásul" írom: szerintem ezek már nem azért lettek engedélyezve, hogy be is adják, mert kb. júliusra elérjük ha akarjuk, ha nem azt a határt amikor már nem a vakcina lesz a kevés, hanem az oltásra jelentkező. Addig meg nem fog ezekből bejönni szinte semennyi. Az orosz és az első kínainak is hónapokig tart mire bejön a megrendelt mennyiség, és azok mögött ott áll a teljes orosz és legnagyobb kínai gyártó kapacitás. Ezeket azért engedélyeztük, amiért 16 ezer lélegeztetőgépet vettünk. Valami seychelle szigeteki cégen keresztül beszerezzük jó drágán, aztán ősszel fillérekért eladjuk majd Beninbe meg Ruandába. Vagy megrohadnak a raktárban. Újra kell éleszteni a gazdaságot is vagy mi.De amellett az egydózisú kínai mellett engedélyeztek egy másikat is amit Indiában gyártanakA kínai mellett az indiai Astrazenecat is engedélyezték Cili szerintjah erről beszélt Amadeus korábban, amit a Reuters hamarabb hozott le mint bármi itthon
24.hu/belfold/2021/03/22/koronavirus-operativ-torzs-cansino-covishield-engedely/
kapitnono
Negritis
kapitnono
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
De amellett az egydózisú kínai mellett engedélyeztek egy másikat is amit Indiában gyártanakA kínai mellett az indiai Astrazenecat is engedélyezték Cili szerintjah erről beszélt Amadeus korábban, amit a Reuters hamarabb hozott le mint bármi itthon
kapitnono
Negritis