Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Hamarosan beelőzzük Belgiumot, nem tudom akkor mit fognak kommunikálni.

Deaths/1M pop: Belgium 1955, Hungary 1940

Belgium amúgy 21 halott, nálunk 252.
Vrij6
Magyarország a vírus ellen LEGJOBBAN védekező országok közé tartozik, tegnap hangzott el a kormányinfón
r.baggio
Jól védekezik az ország, csak az emberek nem tartják be a szabályokat!!!4!!!4!
Heisman
Elkerülhető gólokat kapunk.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"

Vrij6
Magyarország a vírus ellen LEGJOBBAN védekező országok közé tartozik, tegnap hangzott el a kormányinfón
r.baggio
Jól védekezik az ország, csak az emberek nem tartják be a szabályokat!!!4!!!4!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
252

Ideje kinyitni az iskolákat.
Amadeus
Szerintem ebben a tanévben már ne legyen iskola!
bcsarli
Ebből sokkal inkább teljes zárás lesz szerintem. Nem fogják tudni megúszni, óriási gáz van.
Szesze
Szerintem ez irtózatos hülyeség lenne.
Mivel lenne az több mint ami most van? Teljes kijárási korlátozás? Und was?

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
252

Amadeus
bcsarli
Nem lesz, nyugi. Nincs már annyi idő júniusig. Ez az egész "látok esélyt arra, hogy" csak egy kurva nagy vetítés, megsem mondhatják, hogy iszonyatos szarban vagyunk.

A "nehéz idők jönnek" is sokkal jobban hangzik, mint a "mind meghalunk".
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante

Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
252

Amadeus
bcsarli
Ebből sokkal inkább teljes zárás lesz szerintem. Nem fogják tudni megúszni, óriási gáz van.
Szesze
De látsz migránsokat?

Na ugye.
több mint 4 éve
warr_b Washington Commanders 28 992 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Vrij6
Erre már megvan a szlogen régóta, Magyarország jobban teljesít!
somoskovig
Brüsszelnek meg kell mutatni, milyen is a magyar virtus. Velünk nem szórakozhatnak!
slowmotion
A magyar reformok működnek!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve

Vrij6
somoskovig
Brüsszelnek meg kell mutatni, milyen is a magyar virtus. Velünk nem szórakozhatnak!
több mint 4 éve
252

Amadeus
Ez már akkor is rossz szám lenne, ha még az autóbalesetben elhunytakat is covidosnak könyvelnék el...
r.baggio
Ez csak egy kis influenza, és különben is, másban már meg sem halnak emberek?!?!?!
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
252

Amadeus
bcsarli
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
252

Amadeus

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
252

Amadeus
Ez már akkor is rossz szám lenne, ha még az autóbalesetben elhunytakat is covidosnak könyvelnék el...
r.baggio
De legalább a parkolás ingyenes...
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 135 — Chiefs GM

Vrij6

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
252

Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 135 — Chiefs GM
252

Amadeus
De a tanárokat nehogy beoltsuk, még véletlenül működtetni lehetne az iskolákat...

több mint 4 éve
28,43% a pozitív tesztek aránya
több mint 4 éve
252

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 493 — The Mathematician
keveslem
 index.hu/belfold/2021/03/22/godeny-gyorgy-egymillios-torockai-laszlo-masfelmillios-birsagot-kapott/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szesze New York Giants 21 867 — Giants fan
 m.hvg.hu/gazdasag/20210322_eurostat_burokracia_magyar_kormany

Az egeszsegugyunk az elvalt par kisgyereke, akire se az apa se az anya nem fordit eleg figyelmet, de karacsonykor kap egy adag jatekot, hogy azzal erje be kovi karacsonyig.

Evekig nem koltunk ra, amit igen azt is csak mutyizassal, aztan amikor beut a szar veszunk 16k lelegeztetogepet, azt raadasul szinten mutyizassal, mert a magyar egy rafkos nep, foleg ha a tobbi magyar lehuzasarol van szo.

A tularatott gepek ~5%a hasznalatban is van/volt, barki megmondja h ertelmes beszerzes volt.

De kell egy kis valtozatossag, a vakcinakon is megy a mutyizas, be kell vonni a cimbiket, nem tehet keresztbe az Unio, mi megoldjuk harmadik fel beiktatasaval (akinel a profit realizalodhat), hogy legyen olyan kinai, amit mashol az EUban meg nem hasznalnak.

A felso 10 ezer meg a kivaltsagosok beoltasa a nyugati vakcinakkal, mikozben ugyan ezen vakcinakbol "hiany" van a kocsog Soros meg Brusszel miatt...

Gondolom a mostani, megint csak nalunk engedelyezett vakcina is azert van, mert "minden elet szamit" meg "senkit nem hagyunk egyedul", nem azert, mert Kina zsebeben vagyunk es kell nekik egy europai emberkiserlet is (+ gondolom ezt is a maldiv szigetekre bejegyzett magyar kozvetitoceg intezi).
Borbinho
Inkább olyan most a magyar eü mint az egyszeri gyerek aki kap pénzt angol külön órára csak másra költi, aztán a többi felnőtt aki csak azt látja hogy nem tud angolul azt mondja hogy "miért nem finanszírozza az apja/anyja a gyerek okosodását". Hidd el, rengeteg pénzt költenek eü-re, csak nem látszik mert még annak is minimum a dupjáját kellene + felügyelni a költéseket.
davemayer
Mi másra költötte az eü azt a rengeteg támogatást amit kapott? Stadionokat épített belőle?

Szerkesztette: Szesze
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
 m.hvg.hu/gazdasag/20210322_eurostat_burokracia_magyar_kormany

Az egeszsegugyunk az elvalt par kisgyereke, akire se az apa se az anya nem fordit eleg figyelmet, de karacsonykor kap egy adag jatekot, hogy azzal erje be kovi karacsonyig.

Evekig nem koltunk ra, amit igen azt is csak mutyizassal, aztan amikor beut a szar veszunk 16k lelegeztetogepet, azt raadasul szinten mutyizassal, mert a magyar egy rafkos nep, foleg ha a tobbi magyar lehuzasarol van szo.

A tularatott gepek ~5%a hasznalatban is van/volt, barki megmondja h ertelmes beszerzes volt.

De kell egy kis valtozatossag, a vakcinakon is megy a mutyizas, be kell vonni a cimbiket, nem tehet keresztbe az Unio, mi megoldjuk harmadik fel beiktatasaval (akinel a profit realizalodhat), hogy legyen olyan kinai, amit mashol az EUban meg nem hasznalnak.

A felso 10 ezer meg a kivaltsagosok beoltasa a nyugati vakcinakkal, mikozben ugyan ezen vakcinakbol "hiany" van a kocsog Soros meg Brusszel miatt...

Gondolom a mostani, megint csak nalunk engedelyezett vakcina is azert van, mert "minden elet szamit" meg "senkit nem hagyunk egyedul", nem azert, mert Kina zsebeben vagyunk es kell nekik egy europai emberkiserlet is (+ gondolom ezt is a maldiv szigetekre bejegyzett magyar kozvetitoceg intezi).
Borbinho
Inkább olyan most a magyar eü mint az egyszeri gyerek aki kap pénzt angol külön órára csak másra költi, aztán a többi felnőtt aki csak azt látja hogy nem tud angolul azt mondja hogy "miért nem finanszírozza az apja/anyja a gyerek okosodását". Hidd el, rengeteg pénzt költenek eü-re, csak nem látszik mert még annak is minimum a dupjáját kellene + felügyelni a költéseket.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 471 — "Grammar maci"
😀

Negritis
Ez a kis kandikamerás videó zseniálisan demonstrálja, hogy miképp működik a legtöbb embernél a megértés folyamata.
Nem az eszükre vagy logikájukra kell hatni, mivel nem is lehet, hanem erőszakkal rájuk kell kényszeríteni, le kell tolni a torkukon. Akkor felfogják.
A félelem, az erőszak ott is működik, ahol a kérés, az értelem vagy a belátás nem.
Sobri Jóska
Én azon "nevetek" hogy az összesnek ott lapul a zsebében hogy felvegye ha kell de magától nem hordaná... amúgy tényleg nagyon jó videó
davemayer
elvileg amúgy akit ütnek az be volt avatva
Negritis
Mivel minden jelenetben ő van, erre viszonylag hamar sikerült rájönnöm... 😁🤣

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Irodista kolléganőm otthon volt három hétig mert elkapta ezt a nyavalyát. A férje kezdte, de aztán ő is belázasodott, köhögött, stb.
Ma megjelent dolgozni. A tesztje negatív lett, de olyan rondán köhög, mint aki meg akar fulladni, és az orra is folyik.

Azt mondja egyik szünetben, hogy "nem akarok közel menni hozzád" amire én visszakérdeztem hogy "ilyen állapotban amúgy mi a fasznak jöttél be?" és végül én lettem a bunkó.

🤷🤷🤷
Mikey
és a fasznak ment be amúgy?
Amadeus
Unatkozott otthon.
Mikey
Egyik ismerősöm két hónappal a covid után is csúnyán köhög, valakinél hetkebe telik mire elmúlik.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Irodista kolléganőm otthon volt három hétig mert elkapta ezt a nyavalyát. A férje kezdte, de aztán ő is belázasodott, köhögött, stb.
Ma megjelent dolgozni. A tesztje negatív lett, de olyan rondán köhög, mint aki meg akar fulladni, és az orra is folyik.

Azt mondja egyik szünetben, hogy "nem akarok közel menni hozzád" amire én visszakérdeztem hogy "ilyen állapotban amúgy mi a fasznak jöttél be?" és végül én lettem a bunkó.

🤷🤷🤷
Mikey
és a fasznak ment be amúgy?
Amadeus
Unatkozott otthon.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 149