Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Megkaptam a védettségi igazolványomat 😀Atomtámadás ellen is véd? 😆
Hanni

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Nekünk a gyerekek karanténról szóló határozatát küldték rossz email címre, úgy küldte át egy tök ismeretlen csajszi az asszonynak, hogy szerinte ez neki szól 😊telex.hu/koronavirus/2021/03/18/vedettsegi-igazolvany-ervenyesseg-szamitasa-fertozes-gyogyulas-teszt-oltasÍrtam ugye a nagypapát a meg nem kapott oltás utáni oltási igazolással, és miután feleségemnek meg kiutalt a nav x összeget és visszatartott x-y-t, hogy rá pár napra jöjjön a határozat, hogy x-et megtagadja és x-y-t kiutalja, én már azon is csodálkozok, hogy ez az ország valahogy még működik
Mily' meglepő, hogy ez is totál káosz...
warr_b
r.baggio
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/18/vedettsegi-igazolvany-ervenyesseg-szamitasa-fertozes-gyogyulas-teszt-oltasÍrtam ugye a nagypapát a meg nem kapott oltás utáni oltási igazolással, és miután feleségemnek meg kiutalt a nav x összeget és visszatartott x-y-t, hogy rá pár napra jöjjön a határozat, hogy x-et megtagadja és x-y-t kiutalja, én már azon is csodálkozok, hogy ez az ország valahogy még működik
Mily' meglepő, hogy ez is totál káosz...
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Nyilván a probléma jelentősebb oldala, hogy nincs elég vakcina.a 2. hullám tetején 193 halott volt a szomorú rekord, akkor nem voltak a csúcson 700-an sem gépen, és 9 ezren sem kórházban. Most több mint 1100-an vannak gépen és több, mint tízezren kórházban. :/Én meg azon, ha harmincasként megkapnám a retkes oltásomat 😀
Én pozitívan meglepődnék ha hónap végére nem lenne napi 300 halott. :/
Vrij6
Amúgy azt nem értem ilyenkor, hogy miért nem lehet bevonni a honvédséget oltani? Van több ezer derék magyar baka a laktanyákban + a készenlétisek. Igazából azon kívűl, hogy a korházakban bohóckodnak sok dolguk nincsen. Jármű flotta elvileg adott, egy szurit megtanítani beszúrni gondolom nem egy atomfizika, minden oltópontra egy vagy két felcser az esetleges rosszullétek miatt. Ilyen mozgó egységekként képzelném el a dolgot.
peach
Ugyanakkor én pl a háziorvosok helyett az oltópontokat preferálnám. Ott egyszerű tárolni és egy-egy faluba el lehet menni, aztán mindenkit aki kéri végigoltani.
Mindenki kaphatna értesítést, hogy lehet jönni, aztán ha valamiért kimarad valaki, még 1-1 ampullát mindig ki lehetne küldeni a háziorvosnak később, vagy akár az oltópontról elvinni lakásra idősek esetében.
Nekem nem tetszik ez a kórházi oltópont, vagy hogy rábízzuk a vakcinát a háziorvosokra, akik így mással nem tudnak foglalkozni, másrészt pedig egy csomó havernak beadják.
több mint 4 éve
Megkaptam a védettségi igazolványomat 😀
több mint 4 éve
De jó is lenne, ha egy 8 általánosos 60 éves alkoholista törzsszászlós szúrkálna összevissza 😊a 2. hullám tetején 193 halott volt a szomorú rekord, akkor nem voltak a csúcson 700-an sem gépen, és 9 ezren sem kórházban. Most több mint 1100-an vannak gépen és több, mint tízezren kórházban. :/Én meg azon, ha harmincasként megkapnám a retkes oltásomat 😀
Vrij6
Amúgy azt nem értem ilyenkor, hogy miért nem lehet bevonni a honvédséget oltani? Van több ezer derék magyar baka a laktanyákban + a készenlétisek. Igazából azon kívűl, hogy a korházakban bohóckodnak sok dolguk nincsen. Jármű flotta elvileg adott, egy szurit megtanítani beszúrni gondolom nem egy atomfizika, minden oltópontra egy vagy két felcser az esetleges rosszullétek miatt. Ilyen mozgó egységekként képzelném el a dolgot.
peach
Vagy ilyenek csak az én időmben voltak?
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
a 2. hullám tetején 193 halott volt a szomorú rekord, akkor nem voltak a csúcson 700-an sem gépen, és 9 ezren sem kórházban. Most több mint 1100-an vannak gépen és több, mint tízezren kórházban. :/Én meg azon, ha harmincasként megkapnám a retkes oltásomat 😀
Vrij6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Jobbak vagyunk mint Gibraltár!Ha így megy tovább hétfőre a jelenlegi 8. helyről az 4. helyre lépünk fel az 1 millió főre vetített halálozási listán.Cél a dobogó!
Jelenleg a 8.-ak vagyunk, de holnapra Angliát tuti előzzük és Montenegrót is. Hétfőre Szlovákia és Belgium is meglesz 😕
Így a sorrend várhatóan Gibraltár, San Marino, Csehország és mi...fasza
Klaci79
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/18/vedettsegi-igazolvany-ervenyesseg-szamitasa-fertozes-gyogyulas-teszt-oltasMily' meglepő, hogy ez is totál káosz...

több mint 4 éve
Valahol olvastam, hogy Magyarország első a vakcina elleni harcban.Ha így megy tovább hétfőre a jelenlegi 8. helyről az 4. helyre lépünk fel az 1 millió főre vetített halálozási listán.Cél a dobogó!
Jelenleg a 8.-ak vagyunk, de holnapra Angliát tuti előzzük és Montenegrót is. Hétfőre Szlovákia és Belgium is meglesz 😕
Klaci79
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
a 2. hullám tetején 193 halott volt a szomorú rekord, akkor nem voltak a csúcson 700-an sem gépen, és 9 ezren sem kórházban. Most több mint 1100-an vannak gépen és több, mint tízezren kórházban. :/Mondom, én (lehet kicsit túl) optimista vagyok, az, hogy a gyerekek otthon vannak, legkésőbb hó végére jelentkeznie kell. A nyitástól kurva messze leszünk akkor is, de legalább van valami értelme a zárásoknak....
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mert az elmúlt nyolc évben mennyit oltottak? Na ugye. Gyurcsány.www.portfolio.hu/gazdasag/20210318/kiszamoltuk-uszni-fog-magyarorszag-a-vakcinakban-igy-akar-mar-aprilisban-lehetne-nyitni-474602Ebből spec rohadtul elegem van. Ennyit tudunk oltani, meg annyit, aztán lesz belőle napi 20.000 ember.
ha azt nézzük hogy 3 hét kell mondjuk az ismétlő oltásig, akkor az 1.4 és a 4 közti különbség azt jelenti hogy 3 hét alatt 1 millió embert tudnak beoltani
ergo 4 hónap alatt a fél országot be tudnánk oltani a jelen körülmények között is, és ugye ez felfutóban van
ha megnőne az oltási hajlandóság és el tudnánk érni 6-8 millió beoltottat akkor még bizakodó is lennék, de az 5ben sem vagyok biztos
Negritis
Amadeus
| Egyébként az tudja valaki hány évig lehet még az elmúltnyolcév szöveget legálisan felhasználni? |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
a 2. hullám tetején 193 halott volt a szomorú rekord, akkor nem voltak a csúcson 700-an sem gépen, és 9 ezren sem kórházban. Most több mint 1100-an vannak gépen és több, mint tízezren kórházban. :/Én pozitívan meglepődnék ha hónap végére nem lenne napi 300 halott. :/
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Passz, a hivatalos korona infó oldalon néztem.ott vannak a statisztikák, hogy melyik nap hányat sikerült oltani, van mikor 20 van mikor 120www.portfolio.hu/gazdasag/20210318/kiszamoltuk-uszni-fog-magyarorszag-a-vakcinakban-igy-akar-mar-aprilisban-lehetne-nyitni-474602Ebből spec rohadtul elegem van. Ennyit tudunk oltani, meg annyit, aztán lesz belőle napi 20.000 ember.
ha azt nézzük hogy 3 hét kell mondjuk az ismétlő oltásig, akkor az 1.4 és a 4 közti különbség azt jelenti hogy 3 hét alatt 1 millió embert tudnak beoltani
ergo 4 hónap alatt a fél országot be tudnánk oltani a jelen körülmények között is, és ugye ez felfutóban van
ha megnőne az oltási hajlandóság és el tudnánk érni 6-8 millió beoltottat akkor még bizakodó is lennék, de az 5ben sem vagyok biztos
Negritis
Amadeus
az átlag emelkedik most 40 felett van
Melyiknek 3 hét az ismétlő? Pfizernek 5 hét...az a maximum, nem?
Jah,látom, a szputnyikra van 3 hét írva.
Moderna, kínai 4 hét, AZ 12 (!) hét...
warr_b
a cikkben 2-3 hetet írtak ebből indultam ki, amúgy ha csak az első oltást megkapják az emberek már lehet enyhíteni a dolgokon valszeg
Negritis

több mint 4 éve
Ha így megy tovább hétfőre a jelenlegi 8. helyről az 4. helyre lépünk fel az 1 millió főre vetített halálozási listán.Cél a dobogó!
Klaci79

több mint 4 éve
Tehát: 'A haza nem lehet ellenzékben.'A maga módján sikeres.A magyar az egy ilyen fajta.Rövid beszéd, hosszú kolbász.Boldog karácsonyt.207 😕A belgiumi járványhelyzet bezzeg hogy áll?
Vrij6
Nőügyekkel nem foglalkozom, erőt egészséget.
Amadeus
MC12
Amadeus
MC12
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
A maga módján sikeres.A magyar az egy ilyen fajta.Rövid beszéd, hosszú kolbász.Boldog karácsonyt.207 😕A belgiumi járványhelyzet bezzeg hogy áll?
Vrij6
Amadeus
MC12
Amadeus
MC12
több mint 4 éve
ott vannak a statisztikák, hogy melyik nap hányat sikerült oltani, van mikor 20 van mikor 120www.portfolio.hu/gazdasag/20210318/kiszamoltuk-uszni-fog-magyarorszag-a-vakcinakban-igy-akar-mar-aprilisban-lehetne-nyitni-474602Ebből spec rohadtul elegem van. Ennyit tudunk oltani, meg annyit, aztán lesz belőle napi 20.000 ember.
Negritis
Amadeus
az átlag emelkedik most 40 felett van
Melyiknek 3 hét az ismétlő? Pfizernek 5 hét...az a maximum, nem?
warr_b
a cikkben 2-3 hetet írtak ebből indultam ki, amúgy ha csak az első oltást megkapják az emberek már lehet enyhíteni a dolgokon valszeg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha így megy tovább hétfőre a jelenlegi 8. helyről az 4. helyre lépünk fel az 1 millió főre vetített halálozási listán.Jelenleg a 8.-ak vagyunk, de holnapra Angliát tuti előzzük és Montenegrót is. Hétfőre Szlovákia és Belgium is meglesz 😕
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Eközben meg Belgiumban 28-an meghaltak.207 😕A belgiumi járványhelyzet bezzeg hogy áll?
Vrij6
Amadeus
Nyilvánvaló, hogy nem tudják kezelni a járványt, mi viszont igen, mert a 2. legtöbb vakcinát adtuk be az idős, veszélyeztetett korosztálynak, életeket mentve ezzel, akik a Pesti úton meghaltak volna...
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210318/kiszamoltuk-uszni-fog-magyarorszag-a-vakcinakban-igy-akar-mar-aprilisban-lehetne-nyitni-474602Melyiknek 3 hét az ismétlő? Pfizernek 5 hét...
Negritis

több mint 4 éve
A magyar az egy ilyen fajta.Rövid beszéd, hosszú kolbász.Boldog karácsonyt.207 😕A belgiumi járványhelyzet bezzeg hogy áll?
Vrij6
Amadeus
MC12
Amadeus
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210318/kiszamoltuk-uszni-fog-magyarorszag-a-vakcinakban-igy-akar-mar-aprilisban-lehetne-nyitni-474602Ebből spec rohadtul elegem van. Ennyit tudunk oltani, meg annyit, aztán lesz belőle napi 20.000 ember.
Negritis
több mint 4 éve
Rövid beszéd, hosszú kolbász.Boldog karácsonyt.207 😕A belgiumi járványhelyzet bezzeg hogy áll?
Vrij6
Amadeus
MC12