Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az összes vakcinát magyarok fejlesztették ki.Vagy a mi kutyánk kölykei
ozibozi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Az összes vakcinát magyarok fejlesztették ki.
több mint 5 éve
Amúgy mi van a magyar vakcinával? A törököknél már 16 különböző van, nálunk meg csak annyi volt hogy nekiállnak fejleszteni.Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
ez meg már megint a legalja, az anyjukkal kísérletezzenek
hvg.hu/itthon/20210208_szijjarto_torokorszag_vakcina_teszt
r.baggio
Magyar vénába magyar vakcinát!
😊
több mint 5 éve
Kar, hogy nem lehet fotót mellekelni.Kedves @r.baggio!vannak már hivatalos számok is, remélem valaki megmutatja ennek a nyomorultnak
Mesélnél erről valamit?
"Ellentétben azzal, amit gondolnánk, a budapesti repülőtéren nem kihalt folyosókat és várótermeket látunk ezekben a napokban, hanem tömeget. Az emberek mindenfajta kiskaput megtalálnak: betartják a karanténszabályokat, a tesztkötelezettséget, de elindulnak, ahová csak lehet" - mondta a Pénzcentrumnak Karsai Árpád, a Turisztikai Fejlesztők és Tanácsadók Szövetségének alelnöke.
😀😀😀
Klaci79
A légikikötő üzemeltetője 94,3 százalékkal kevesebb, 66 148 utast regisztrált januárban, tavaly ugyanekkor 1 millió 169 ezer volt.
(az interjút januárban adta, mielőtt valaki azzal poénkodna, hogy biztos a februárra gondolt)
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
www.teva.hu/About-Teva/Our-history/Ennek lenne értelme. Nálunk is úgy tudom elég fejlett a gyógyszeripar / gyártás. Vakcinaügyben mi van? Megvehetnénk mi is a receptjét a szputnyiknak vagy a kínainak, és itt gyárthatnánk le, ahelyett, hogy az ampullákat hozzuk:Hallottam olyan iparági pletykát h a Teva bepróbálkozott a Pfizernél, hogy megveszik a licenszt, de a Pfizer elzárkózott.
24.hu/kulfold/2021/02/07/koronavirus-ausztria-vakcina-gyartas/
(Egyébként úgy tudom, hogy néhány gyógyszer fejlesztő már beszállt a buliba. A minap olvastam, hogy valamelyik európai cég már leszerződött a Pfizerrel és 100 millió vakcinát fog gyártani. Ha engedélyezik, az oroszt is lehetne.)
peterk2005
empty taxi

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ennek lenne értelme. Nálunk is úgy tudom elég fejlett a gyógyszeripar / gyártás. Vakcinaügyben mi van? Megvehetnénk mi is a receptjét a szputnyiknak vagy a kínainak, és itt gyárthatnánk le, ahelyett, hogy az ampullákat hozzuk:Hallottam olyan iparági pletykát h a Teva bepróbálkozott a Pfizernél, hogy megveszik a licenszt, de a Pfizer elzárkózott.
24.hu/kulfold/2021/02/07/koronavirus-ausztria-vakcina-gyartas/
(Egyébként úgy tudom, hogy néhány gyógyszer fejlesztő már beszállt a buliba. A minap olvastam, hogy valamelyik európai cég már leszerződött a Pfizerrel és 100 millió vakcinát fog gyártani. Ha engedélyezik, az oroszt is lehetne.)
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/uzlet/20210209/astrazeneca-vakcina-ezek-lehetnek-az-oltas-utani-mellekhatasok-szovodmenyek-468836
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bezonyám. ha mindenkit bcc-ben tesznek rá, akkor mindenki úgy fogja látni, mintha csak ő kapta volna meg a levelet.Bcc.attól hogy 1 címzettet látsz simán lehet h véletlen kerültél a listára 😀Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
r.baggio
Negritis
warr_b
több mint 5 éve
Bcc.attól hogy 1 címzettet látsz simán lehet h véletlen kerültél a listára 😀Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
r.baggio
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Azért csak csináld meg, hátha megelőzöd, és már felkészülten várhatod, hogy utolérjen.Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
r.baggio
A GDPR óta ha odafigyelnek úgy küldenek emailt listákra (hogy ne látszódjon minden emailcím), hogy a feladó elküldi magának, és mindenki mást meg titkos másolatba tesz. Így olybá tűnik, hogy csak neked küldtek.
több mint 5 éve
Kedves @r.baggio!vannak már hivatalos számok is, remélem valaki megmutatja ennek a nyomorultnak
Mesélnél erről valamit?
"Ellentétben azzal, amit gondolnánk, a budapesti repülőtéren nem kihalt folyosókat és várótermeket látunk ezekben a napokban, hanem tömeget. Az emberek mindenfajta kiskaput megtalálnak: betartják a karanténszabályokat, a tesztkötelezettséget, de elindulnak, ahová csak lehet" - mondta a Pénzcentrumnak Karsai Árpád, a Turisztikai Fejlesztők és Tanácsadók Szövetségének alelnöke.
😀😀😀
Klaci79
A légikikötő üzemeltetője 94,3 százalékkal kevesebb, 66 148 utast regisztrált januárban, tavaly ugyanekkor 1 millió 169 ezer volt.
(az interjút januárban adta, mielőtt valaki azzal poénkodna, hogy biztos a februárra gondolt)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ülj át egy másik autóba.Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
r.baggio
több mint 5 éve
attól hogy 1 címzettet látsz simán lehet h véletlen kerültél a listára 😀Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.gebasz lehet a központban, én pont ma kaptam egy emailt a BM-től, hogy hivatásos állományban levőként meg kell csinálnom egy "korrupció megelőzése" e-learning anyagot (és nem véletlenül kerültem a levlistára, csak én vagyok a címzett)
Amadeus
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Nyilván komolyan veszik majd azt a feljelentést... Vicc, hogy állandóan úgy tesz az ellenzék mintha ez egy normális ország lenne és ne kézi vezérléssel működik minden.Egy normális országban most mondana le a vénasszony...fel is jelentették.
De ez nem az, mert akkor már a kormány rég lemondott volna, Orbán meg lefelé úszna a Dunában
Chargers LT
majd petike elintézi h ne legyen baj
briareos
A vénasszony márciusban is már alkalmatlan volt bármire, nem véletlen összetett mondatokhoz már a fiatalabb NNK-s nőt rakják oda inkább.
több mint 5 éve
Egy normális országban most mondana le a vénasszony...fel is jelentették.
De ez nem az, mert akkor már a kormány rég lemondott volna, Orbán meg lefelé úszna a Dunában
Chargers LT
majd petike elintézi h ne legyen baj
több mint 5 éve
Egy normális országban most mondana le a vénasszony...De ez nem az, mert akkor már a kormány rég lemondott volna, Orbán meg lefelé úszna a Dunában
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Én is.A telefonos “bevédem a seggem” dologra gondoltam.Ott is fontos, hogy minden megrendelői változtatásnak, kérésnek, főnöki utasításnak nyoma maradjon, hisz ott is emberek dolgoznak, aki sokszor "nem úgy" emlékeznek, variálnak, mentik a seggüket. Ez az attitűd általános, nem csak a politikára jellemző.Ilyenkor még jobban érzem magam a versenyszférában.meg tudom érteni. inkább nem mondom el, hogyan csináltam én is ...Egyre több helyen pl hogy ne lehessen a lementést és másolást mappázást sem nyomon követniCili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
btw: sztem elérkezünk oda is majd, hogy ezek az emailek is kiperelhetők lesznek ...
csebi
/vlk felhívták rá a figyelmet/
Pl
screenshottolják telókkal az utasításokat, ‘a később még jól jöhet, védem a seggem’ klasszikus jegyében.
Az előző választások előtt ez fel sem merült senkiben hogy ilyeneket csináljanak.
ozibozi
csebi
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Jöhet variálás, utasítás írásban viberen, signalon, telegramon eltűnő üzenetben, azt telóval screenshotolod.
több mint 5 éve
A telefonos “bevédem a seggem” dologra gondoltam.Ott is fontos, hogy minden megrendelői változtatásnak, kérésnek, főnöki utasításnak nyoma maradjon, hisz ott is emberek dolgoznak, aki sokszor "nem úgy" emlékeznek, variálnak, mentik a seggüket. Ez az attitűd általános, nem csak a politikára jellemző.Ilyenkor még jobban érzem magam a versenyszférában.meg tudom érteni. inkább nem mondom el, hogyan csináltam én is ...Egyre több helyen pl hogy ne lehessen a lementést és másolást mappázást sem nyomon követniCili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
btw: sztem elérkezünk oda is majd, hogy ezek az emailek is kiperelhetők lesznek ...
csebi
Pl
screenshottolják telókkal az utasításokat, ‘a később még jól jöhet, védem a seggem’ klasszikus jegyében.
Az előző választások előtt ez fel sem merült senkiben hogy ilyeneket csináljanak.
ozibozi
csebi
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ott is fontos, hogy minden megrendelői változtatásnak, kérésnek, főnöki utasításnak nyoma maradjon, hisz ott is emberek dolgoznak, aki sokszor "nem úgy" emlékeznek, variálnak, mentik a seggüket. Ez az attitűd általános, nem csak a politikára jellemző.Ilyenkor még jobban érzem magam a versenyszférában.meg tudom érteni. inkább nem mondom el, hogyan csináltam én is ...Egyre több helyen pl hogy ne lehessen a lementést és másolást mappázást sem nyomon követniCili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
csebi
Pl
ozibozi
csebi
Amadeus
több mint 5 éve
Ilyenkor még jobban érzem magam a versenyszférában.meg tudom érteni. inkább nem mondom el, hogyan csináltam én is ...Egyre több helyen pl hogy ne lehessen a lementést és másolást mappázást sem nyomon követniCili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
csebi
Pl
ozibozi
csebi
több mint 5 éve
meg tudom érteni. inkább nem mondom el, hogyan csináltam én is ...Egyre több helyen pl hogy ne lehessen a lementést és másolást mappázást sem nyomon követniCili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
csebi
Pl
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Egyre több helyen pl hogy ne lehessen a lementést és másolást mappázást sem nyomon követniCili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
csebi
Pl
több mint 5 éve
hacsak a HM-n ...Sas-kabaré jelleggel. Persze mit vársz egy olyan országban, ahol a HM pár éve még OWA-n volt (volt erről valami cikk, hogy a ruszkik meg is hackelték).Cili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
csebi
Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sas-kabaré jelleggel. Persze mit vársz egy olyan országban, ahol a HM pár éve még OWA-n volt (volt erről valami cikk, hogy a ruszkik meg is hackelték).Cili nem igazán szereti az üdvözlégyet.ez a reply all csak mindig megszopat valakit 😀Üdv,
briareos
Cili.
Amadeus
csebi
Elképesztő, sejtem, hogy a fideszben a többség fel volt mentve informatikából.