Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Eddig olyan szerncsés életet éltem, hogy egy gyógyszergyártó nevét sem ismertem. Ez kellet hozzá, hogy tudjam mi az a Moderna, Pfizer, Astra Zeneca...Eddig ők a Viagráról voltak leghíresebbek, úgyhogy ez az igazi szerencse. 😀
bcsarli
több mint 5 éve
Eddig olyan szerncsés életet éltem, hogy egy gyógyszergyártó nevét sem ismertem. Ez kellet hozzá, hogy tudjam mi az a Moderna, Pfizer, Astra Zeneca...
több mint 5 éve
Máramelyik ezek szerint.Csak Modernát kapnak a háziorvosok.Beszéltem a háziorvossal, azért ez nem ilyen egyszerű.Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
A háziorvosok először kapnak a Pfizer vakcináiból (bár kérdés, a hűtését hogyan oltják meg), ők hamarosan megkapják a beoltandók listáját, a budapesti háziorvosokat pedig arra kérték, keressenek embereket, akiket az orosz Szputnyik V-vel oltanak majd be az oltópontokon. Ebből jelenleg 2800 adag vakcina van, a regisztrált és krónikus betegséggel nem rendelkezők rendelkezésére bocsátják őket. Öt-öt fő kijelölését várják a háziorvosoktól a Szputnyikra, amit Müller szerint csak elővigyázatossággal lehet alkalmazni krónikus betegeken, ezért döntöttek így. Elmondása szerint 20 ezer Sputnyik-vakcinával rendelkezünk, de ezeknek jelenleg is zajlik a tesztelése.
r.baggio
slowmotion
samu09
Eleve név szerinti listát kap, akiből választhat, jelenleg nincs rajta 85 év alatti ember. És csak néhány ampulla Pfizert kap.
Sobri Jóska
Jughead
De persze lehet az enyém tudta rosszul, hogy mit fog kapni.
De a lényeg: még messze, hogy a 8-as csoport (18-59 éves, alapvetően nem krónikus beteg, vagyis a fél ország) sorra kerüljön.
több mint 5 éve
Az AstraZenecát pedig nézegetik, pöckölgetik?Csak Modernát kapnak a háziorvosok.Beszéltem a háziorvossal, azért ez nem ilyen egyszerű.Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
A háziorvosok először kapnak a Pfizer vakcináiból (bár kérdés, a hűtését hogyan oltják meg), ők hamarosan megkapják a beoltandók listáját, a budapesti háziorvosokat pedig arra kérték, keressenek embereket, akiket az orosz Szputnyik V-vel oltanak majd be az oltópontokon. Ebből jelenleg 2800 adag vakcina van, a regisztrált és krónikus betegséggel nem rendelkezők rendelkezésére bocsátják őket. Öt-öt fő kijelölését várják a háziorvosoktól a Szputnyikra, amit Müller szerint csak elővigyázatossággal lehet alkalmazni krónikus betegeken, ezért döntöttek így. Elmondása szerint 20 ezer Sputnyik-vakcinával rendelkezünk, de ezeknek jelenleg is zajlik a tesztelése.
r.baggio
slowmotion
samu09
Eleve név szerinti listát kap, akiből választhat, jelenleg nincs rajta 85 év alatti ember. És csak néhány ampulla Pfizert kap.
Sobri Jóska
Jughead
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Csak Modernát kapnak a háziorvosok.Beszéltem a háziorvossal, azért ez nem ilyen egyszerű.Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
r.baggio
slowmotion
samu09
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Akkor gyere, aztán toljad!Nem kellenek a kifogások.Beszéltem a háziorvossal, azért ez nem ilyen egyszerű.Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
r.baggio
slowmotion
samu09
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Nem kellenek a kifogások.Beszéltem a háziorvossal, azért ez nem ilyen egyszerű.Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
r.baggio
slowmotion
samu09
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Beszéltem a háziorvossal, azért ez nem ilyen egyszerű.Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
r.baggio
slowmotion
samu09
több mint 5 éve
Amúgy most hallottam megint két nagyon szép történetet hogyan becsüli meg a dolgozóit az a jó kis melohely ...Hja kérem, ez nem Málta vagy az EU, szó nincs home office-ról...Asszony osztályán ketten pozitívak, köztük az egyik szobatársa...nálunk nagy ritkán fordul elő pozitív eset mostanában kopp-kopp-kopp, épp a héten volt egy, ez előtt meg vmikor október végén. (gondolom ott is kap az összes alkalmazott emailt erről, mint itt ... ).
Szóljon, ha tünetei vannak, addig meg meló ezerrel.
Vett gyorstesztet...
warr_b
ilyenkor nem csak azokat küldik home officeba, akik a munkahelyen találkoztak vele hanem akikkel munkaidőn kívül is.
csebi
Dolgozzál oszt gebedj meg.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Hja kérem, ez nem Málta vagy az EU, szó nincs home office-ról...Asszony osztályán ketten pozitívak, köztük az egyik szobatársa...nálunk nagy ritkán fordul elő pozitív eset mostanában kopp-kopp-kopp, épp a héten volt egy, ez előtt meg vmikor október végén. (gondolom ott is kap az összes alkalmazott emailt erről, mint itt ... ).
Vett gyorstesztet...
warr_b
ilyenkor nem csak azokat küldik home officeba, akik a munkahelyen találkoztak vele hanem akikkel munkaidőn kívül is.
csebi
Dolgozzál oszt gebedj meg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Asszony osztályán ketten pozitívak, köztük az egyik szobatársa...nálunk nagy ritkán fordul elő pozitív eset mostanában kopp-kopp-kopp, épp a héten volt egy, ez előtt meg vmikor október végén. (gondolom ott is kap az összes alkalmazott emailt erről, mint itt ... ).
Vett gyorstesztet...
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
V(akcina) 4ek!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Dunamenti vakcinakultúra. 😊Az összes vakcinát magyarok fejlesztették ki.Vagy a mi kutyánk kölykei
ozibozi
Chargers LT
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Az összes vakcinát magyarok fejlesztették ki.Eljenek a vakcinak! De csak a magyarok!
ozibozi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Olyan, mint a buszgyártásAz összes vakcinát magyarok fejlesztették ki.Úgy értem hogy a magyarországi vakcina gyártás hogy áll?
ozibozi
A főnök kiadta a parancsot.
bcsarli
több mint 5 éve
Sobri itt a lehetőség 😃a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
r.baggio
slowmotion
több mint 5 éve
index.hu/kultur/2021/02/08/kelemen-anna-koronavirus-koronavirus-magyarorszagon-szputnyik-v-vakcina/Neki az eredeti testéből kb 10% maradt meg, ő elpusztíthatatlan. A Sputnyik el lesz tévedve a sok implantátum között.Fideszesek akkor beadatják a Sputnyikot és nekünk nem marad, mi ezzel a probléma. Aki meri az tegye meg, csak lesz annyi ember. Max annyival több lesznek beoltva, és kiderülhet mennyire legit az oltás.kelemen annával az élen 😀
Heisman
Negritis
Heisman
amúgy hogy néz ki azon a képen!? 😀
Neki így is, úgyis mindegy mit adnak be és hova.csak előtte fizessenek 😀
Matthew99
több mint 5 éve
Neki így is, úgyis mindegy mit adnak be és hova.Fideszesek akkor beadatják a Sputnyikot és nekünk nem marad, mi ezzel a probléma. Aki meri az tegye meg, csak lesz annyi ember. Max annyival több lesznek beoltva, és kiderülhet mennyire legit az oltás.kelemen annával az élen 😀
Heisman
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Neki az eredeti testéből kb 10% maradt meg, ő elpusztíthatatlan. A Sputnyik el lesz tévedve a sok implantátum között.Fideszesek akkor beadatják a Sputnyikot és nekünk nem marad, mi ezzel a probléma. Aki meri az tegye meg, csak lesz annyi ember. Max annyival több lesznek beoltva, és kiderülhet mennyire legit az oltás.kelemen annával az élen 😀
Heisman
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Fideszesek akkor beadatják a Sputnyikot és nekünk nem marad, mi ezzel a probléma. Aki meri az tegye meg, csak lesz annyi ember. Max annyival több lesznek beoltva, és kiderülhet mennyire legit az oltás.kelemen annával az élen 😀
Heisman
több mint 5 éve
Fideszesek akkor beadatják a Sputnyikot és nekünk nem marad, mi ezzel a probléma. Aki meri az tegye meg, csak lesz annyi ember. Max annyival több lesznek beoltva, és kiderülhet mennyire legit az oltás.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
a sas-kabaré mai adásából:nekem van ötletem. 133 plusz még néhány...
r.baggio
több mint 5 éve
Az összes vakcinát magyarok fejlesztették ki.Úgy értem hogy a magyarországi vakcina gyártás hogy áll?
ozibozi
A főnök kiadta a parancsot.
több mint 5 éve
a sas-kabaré mai adásából:A háziorvosok először kapnak a Pfizer vakcináiból (bár kérdés, a hűtését hogyan oltják meg), ők hamarosan megkapják a beoltandók listáját, a budapesti háziorvosokat pedig arra kérték, keressenek embereket, akiket az orosz Szputnyik V-vel oltanak majd be az oltópontokon. Ebből jelenleg 2800 adag vakcina van, a regisztrált és krónikus betegséggel nem rendelkezők rendelkezésére bocsátják őket. Öt-öt fő kijelölését várják a háziorvosoktól a Szputnyikra, amit Müller szerint csak elővigyázatossággal lehet alkalmazni krónikus betegeken, ezért döntöttek így. Elmondása szerint 20 ezer Sputnyik-vakcinával rendelkezünk, de ezeknek jelenleg is zajlik a tesztelése.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Asszony osztályán ketten pozitívak, köztük az egyik szobatársa... Szóljon, ha tünetei vannak, addig meg meló ezerrel.
Vett gyorstesztet...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"