Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2021/02/06/budapesten-az-utca-az-uj-kocsmaFelénk a környező falvakban ezt megoldják okosabban. A kocsma előtt kinn a figyelőember. Amint ismeretlen kocsi/ember tűnik fel akkor gyors bezárkózás, elbújás, bármi.
warr_b
Benn meg megy a tivornya.
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2021/02/06/budapesten-az-utca-az-uj-kocsma

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ez de szép megfogalmazás:www.hodpress.hu/2021/02/06/a-villeroy-boch-tajekoztatasa-a-vietnami-munkaerovel-kapcsolatban/Lehet, hogy van néhány.Miért, nincs ma Mo-n egyetlen egy betöltetlen állás sem?nem igaz.Tedd hozzá hogy olyan munkát amit szeretnének.nekem van több olyan ügyvéd ismerősöm (kicsi irodák akár egyénik is), akik panaszkodnak, tartalékokat élnek fel szóval szektoron belül is vannak különbségek.Igen, ezen gondolkodtam én is tegnap, hogy ez az egész covid helyzet mennyire más árnyalatban lecsapódik le a társadalom különböző csoportjai között. Saját nevemben beszélve, én kb. beledöglök annyi munka van. Az ügyek összetétele változott kicsit. Hülye helyzet, amiben nagy szükség van/lenne a társadalmi szolidaritásra.Én se látom azt a rengeteg munkanélkülit. Nem tudok senkit, aki elveszítette volna a munkáját. Egyetlen haverom van, de neki krónikus asztmája van ezért biztonsági megfontolásból, saját elhatározásból nem dolgozik.Ilyen az a fránya valóságbuborék 😉
Amúgy nálunk pl most februártól kb 20 embert vettek, vesznek fel. Egyébként meg a legtöbb ismerősömnek, haveromnak több a meló, mint valaha.
warr_b
Volt vendéglátósként, repülőtéri dolgozóként gondolhatod hogy nekem kissé más tapasztalaim vannak
r.baggio
Amadeus
és sajnos nekem is vannak ismerőseim, akik elvesztették a munkát COVID miatt. nem találtak tavaly tavasz óta újat.
csebi
davemayer
csebi
davemayer
De ha többszázezren pikk-pakk elveszítik a munkájukat, akkor már nem azért nincs meló, mert derrogál, hanem mert ténylegesen munkahelyek százezrei szűnnek meg.
Kurva sokan veszítik el napról napra a melót, és nem azért nem tudnak máshova menni, mert nem akarnak, hanem tényleg nincs hova.
Főleg Budapesten, meg a nagyvárosokban.
Sobri Jóska
Nálunk külföldi munkaerőt hoznak mert nincs elég magyar.
Mondjuk szemét meló, de ha nincs jobb akkor mennék.
Bazzani
Mivel a helyi munkaerőpiac nem tudja kiszolgálni az igényeiket...
több mint 5 éve
Orbán: Az oltás beadásakor tudhatjuk csak meg, milyen vakcinát kapunkDe ezt amúgy miért? Mi értelme?
Amadeus
Ha felhív a háziorvosom hogy három nap múlva menjek be, akkor ha én megkérdezem tőle hogy melyik oltást kapom, akkor nem mondhatja meg?
Most ezt így hogy?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Orbán: Az oltás beadásakor tudhatjuk csak meg, milyen vakcinát kapunkmint egy kurva lootbox.
Hungary: Ultimate Team.
több mint 5 éve
ez aztán az alternatíva.Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.hu.euronews.com/2021/02/05/orban-a-sor-vegere-megy-aki-nem-keri-az-eppen-elerheto-vakcinat
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
Igen, de attól még aranyos a fenyegetőzés. Ha jól olvastam, az AstraZeneca oltással pont azt a kategóriát tervezik oltani (60 év alatti krónikus betegek) ahova tartozom, szóval kíváncsian várom mikor hívnak, hogy mehetek.Ma megjött újabb 20400 ember beoltására alkalmas AZ oltóanyag. Ez is ugye duplán van számolva, 40800 adag jött összesen. A rohadt Brüsszel küldte. Egyelőre minden oltóanyagot, amit felhasználnak, azt a rothadó nyugat, szemét módon elvégzett vakcinabeszerzésének köszönhetően érkezett. A mi drága orosz és kínai barátaink vakcinái milliószámra várják, hogy magyar karba kerüljenek! (Valahol)Tessék, szabadon lehet választani következmények nélkül!Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.hu.euronews.com/2021/02/05/orban-a-sor-vegere-megy-aki-nem-keri-az-eppen-elerheto-vakcinat
Klaci79
r.baggio
Mikey
Úgyhogy amíg ilyen jó arányban áll rendelkezésre mocskos, szemét EU által elfogadott vakcina versus nem adható a drága jóságos baráti, de EU által nem elfogadott vakcina, addig kicsi az esély, hogy a sorban hátra kerüljek majd, amikor a háziorvos bácsi felhív, hogy lehet gyünni 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Ma megjött újabb 20400 ember beoltására alkalmas AZ oltóanyag. Ez is ugye duplán van számolva, 40800 adag jött összesen. A rohadt Brüsszel küldte. Egyelőre minden oltóanyagot, amit felhasználnak, azt a rothadó nyugat, szemét módon elvégzett vakcinabeszerzésének köszönhetően érkezett. A mi drága orosz és kínai barátaink vakcinái milliószámra várják, hogy magyar karba kerüljenek! (Valahol)Tessék, szabadon lehet választani következmények nélkül!Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.hu.euronews.com/2021/02/05/orban-a-sor-vegere-megy-aki-nem-keri-az-eppen-elerheto-vakcinat
Klaci79
r.baggio
Mikey
Úgyhogy amíg ilyen jó arányban áll rendelkezésre mocskos, szemét EU által elfogadott vakcina versus nem adható a drága jóságos baráti, de EU által nem elfogadott vakcina, addig kicsi az esély, hogy a sorban hátra kerüljek majd, amikor a háziorvos bácsi felhív, hogy lehet gyünni 😊
több mint 5 éve
Tessék, szabadon lehet választani következmények nélkül!Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.hu.euronews.com/2021/02/05/orban-a-sor-vegere-megy-aki-nem-keri-az-eppen-elerheto-vakcinat
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
azt nem mondta elozoleg, hogy melyik evben valaszthatsz..... 😀Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.hu.euronews.com/2021/02/05/orban-a-sor-vegere-megy-aki-nem-keri-az-eppen-elerheto-vakcinat
Klaci79
r.baggio
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.hu.euronews.com/2021/02/05/orban-a-sor-vegere-megy-aki-nem-keri-az-eppen-elerheto-vakcinat
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Itt a városban sok munkalehetőség van papíron. Csak ezek mind olyan cégek, hogy menekülnek el az emberek onnan.Ha kell valakinek meló írjon pm-et szivesen segítek, az élelmiszeriparba otthon is keresnek most is embert.Elég ráguglizni, rengeteg állás van. A kereskedelemben is vannak állások, ALDI már a szaküzleteiben is reklámozza magát, 300 ezret kínálnak.
davemayer
Tegyük azért azt tisztába, hogy ez a sok munkahely nem azért van, mert úgy száguld a gazdaságunk, hanem azért, mert a mi fiatalabb generációnk inkább odébb lépett 1-2 országgal, és nyugatra ment dolgozni. Ahogy te is. 😊 (Nehogy kritikának vedd, magadra gondolj, ha neked jó, akkor jó, én leszek az utolsó aki számon kérek bárkit is, hogy jobb életet szeretne magának.)
Az egész migránsozásos dolognak amúgy ezért lehet még komoly ára. Belefeszültünk annyira, hogy lassan ahol meglátnak egy nem harcsabajszos arcot, frászt kapnak. Pedig ez a gazdaság életképtelen lesz a következő évtizedekben masszív (érts sok százezres, milliós) méretű munkaerő-import nélkül.
peterk2005
Okádék meló, szar fizetésért viszont maxi elvárással. Nem véletlenül sok a szabad hely.
Amit linkeltem az is ilyen.
Három műszak, fizikai munka, kibaszott melegben, teljesítménybér, szar fizetés ehhez képest.
Nem véletlen, hogy az ukrán, román meg a vietnámi dolgozik itt. Csak ugye már az ukrán is rájött ha elmegy Ausztria felé akkor minimum a dupláját kapja ugyanezért a melóért.
több mint 5 éve
Ha kell valakinek meló írjon pm-et szivesen segítek, az élelmiszeriparba otthon is keresnek most is embert.Elég ráguglizni, rengeteg állás van. A kereskedelemben is vannak állások, ALDI már a szaküzleteiben is reklámozza magát, 300 ezret kínálnak.
davemayer
Tegyük azért azt tisztába, hogy ez a sok munkahely nem azért van, mert úgy száguld a gazdaságunk, hanem azért, mert a mi fiatalabb generációnk inkább odébb lépett 1-2 országgal, és nyugatra ment dolgozni. Ahogy te is. 😊 (Nehogy kritikának vedd, magadra gondolj, ha neked jó, akkor jó, én leszek az utolsó aki számon kérek bárkit is, hogy jobb életet szeretne magának.)
Az egész migránsozásos dolognak amúgy ezért lehet még komoly ára. Belefeszültünk annyira, hogy lassan ahol meglátnak egy nem harcsabajszos arcot, frászt kapnak. Pedig ez a gazdaság életképtelen lesz a következő évtizedekben masszív (érts sok százezres, milliós) méretű munkaerő-import nélkül.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
www.hodpress.hu/2021/02/06/a-villeroy-boch-tajekoztatasa-a-vietnami-munkaerovel-kapcsolatban/Lehet, hogy van néhány.Miért, nincs ma Mo-n egyetlen egy betöltetlen állás sem?nem igaz.Tedd hozzá hogy olyan munkát amit szeretnének.nekem van több olyan ügyvéd ismerősöm (kicsi irodák akár egyénik is), akik panaszkodnak, tartalékokat élnek fel szóval szektoron belül is vannak különbségek.Igen, ezen gondolkodtam én is tegnap, hogy ez az egész covid helyzet mennyire más árnyalatban lecsapódik le a társadalom különböző csoportjai között. Saját nevemben beszélve, én kb. beledöglök annyi munka van. Az ügyek összetétele változott kicsit. Hülye helyzet, amiben nagy szükség van/lenne a társadalmi szolidaritásra.Én se látom azt a rengeteg munkanélkülit. Nem tudok senkit, aki elveszítette volna a munkáját. Egyetlen haverom van, de neki krónikus asztmája van ezért biztonsági megfontolásból, saját elhatározásból nem dolgozik.Ilyen az a fránya valóságbuborék 😉
Amúgy nálunk pl most februártól kb 20 embert vettek, vesznek fel. Egyébként meg a legtöbb ismerősömnek, haveromnak több a meló, mint valaha.
warr_b
Volt vendéglátósként, repülőtéri dolgozóként gondolhatod hogy nekem kissé más tapasztalaim vannak
r.baggio
Amadeus
és sajnos nekem is vannak ismerőseim, akik elvesztették a munkát COVID miatt. nem találtak tavaly tavasz óta újat.
csebi
davemayer
csebi
davemayer
De ha többszázezren pikk-pakk elveszítik a munkájukat, akkor már nem azért nincs meló, mert derrogál, hanem mert ténylegesen munkahelyek százezrei szűnnek meg.
Kurva sokan veszítik el napról napra a melót, és nem azért nem tudnak máshova menni, mert nem akarnak, hanem tényleg nincs hova.
Sobri Jóska
Nálunk külföldi munkaerőt hoznak mert nincs elég magyar.
Mondjuk szemét meló, de ha nincs jobb akkor mennék.
több mint 5 éve
Ha kell valakinek meló írjon pm-et szivesen segítek, az élelmiszeriparba otthon is keresnek most is embert.Lehet, hogy van néhány.Miért, nincs ma Mo-n egyetlen egy betöltetlen állás sem?nem igaz.Tedd hozzá hogy olyan munkát amit szeretnének.nekem van több olyan ügyvéd ismerősöm (kicsi irodák akár egyénik is), akik panaszkodnak, tartalékokat élnek fel szóval szektoron belül is vannak különbségek.Igen, ezen gondolkodtam én is tegnap, hogy ez az egész covid helyzet mennyire más árnyalatban lecsapódik le a társadalom különböző csoportjai között. Saját nevemben beszélve, én kb. beledöglök annyi munka van. Az ügyek összetétele változott kicsit. Hülye helyzet, amiben nagy szükség van/lenne a társadalmi szolidaritásra.Én se látom azt a rengeteg munkanélkülit. Nem tudok senkit, aki elveszítette volna a munkáját. Egyetlen haverom van, de neki krónikus asztmája van ezért biztonsági megfontolásból, saját elhatározásból nem dolgozik.Ilyen az a fránya valóságbuborék 😉
warr_b
r.baggio
Amadeus
csebi
davemayer
csebi
davemayer
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Lehet, hogy van néhány.Miért, nincs ma Mo-n egyetlen egy betöltetlen állás sem?nem igaz.Tedd hozzá hogy olyan munkát amit szeretnének.nekem van több olyan ügyvéd ismerősöm (kicsi irodák akár egyénik is), akik panaszkodnak, tartalékokat élnek fel szóval szektoron belül is vannak különbségek.Igen, ezen gondolkodtam én is tegnap, hogy ez az egész covid helyzet mennyire más árnyalatban lecsapódik le a társadalom különböző csoportjai között. Saját nevemben beszélve, én kb. beledöglök annyi munka van. Az ügyek összetétele változott kicsit. Hülye helyzet, amiben nagy szükség van/lenne a társadalmi szolidaritásra.Én se látom azt a rengeteg munkanélkülit. Nem tudok senkit, aki elveszítette volna a munkáját. Egyetlen haverom van, de neki krónikus asztmája van ezért biztonsági megfontolásból, saját elhatározásból nem dolgozik.Ilyen az a fránya valóságbuborék 😉
warr_b
r.baggio
Amadeus
csebi
davemayer
csebi
davemayer
több mint 5 éve
Miért, nincs ma Mo-n egyetlen egy betöltetlen állás sem?nem igaz.Tedd hozzá hogy olyan munkát amit szeretnének.nekem van több olyan ügyvéd ismerősöm (kicsi irodák akár egyénik is), akik panaszkodnak, tartalékokat élnek fel szóval szektoron belül is vannak különbségek.Igen, ezen gondolkodtam én is tegnap, hogy ez az egész covid helyzet mennyire más árnyalatban lecsapódik le a társadalom különböző csoportjai között. Saját nevemben beszélve, én kb. beledöglök annyi munka van. Az ügyek összetétele változott kicsit. Hülye helyzet, amiben nagy szükség van/lenne a társadalmi szolidaritásra.Én se látom azt a rengeteg munkanélkülit. Nem tudok senkit, aki elveszítette volna a munkáját. Egyetlen haverom van, de neki krónikus asztmája van ezért biztonsági megfontolásból, saját elhatározásból nem dolgozik.Ilyen az a fránya valóságbuborék 😉
warr_b
r.baggio
Amadeus
csebi
davemayer
csebi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20210205/nagy-attores-kilatasban-lehet-hogy-felfedeztek-a-koronavirust-azonnal-gyogyito-ellenszert-468532Jól hangzik.
mindig is csíptem a bibsiket.
Amadeus
Ha például lenne ilyen gyógyszer, ami valóban hatékonyan gyógyít, akkor egy laza átoltottsággal is "beindulhat A NORMÁLIS ÉLET", mert ha valaki elkapja, és elfajul nála, akkor is megoldható a dolog.
Egy ilyen gyógyszer lehetősége talán még nagyobb biztonságérzetet is adna a legtöbb embernek, mint a vakcina, mivel, aki egészséges, az könnyen ódzkodik oltástól, elővigyázatosságtól, bármitől, míg ha már beteg, akkor örömmel fogad mindenféle segítséget, pl. egy ilyesmi gyógyszert.
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/global/20210205/nagy-attores-kilatasban-lehet-hogy-felfedeztek-a-koronavirust-azonnal-gyogyito-ellenszert-468532mindig is csíptem a bibsiket.
több mint 5 éve
Érzem a fideszlelkem mélyén, hogy erre a választásra lesz valami sokkal jobb, sokkal viccesebb.azoperett majiműsorán:Nem hazudik a kormány én tudom, persze, de Brüsszel keresztbe tehet nekünk. De még előkerülhet Soros is, az ellenzék is, és tuti van még sosemlátott ellenségünk, akit már nagyon utálok, csak még nem tudom ki az.Jah!!!De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Elég közeli rokonom oltják jövő héten, nem találkozik sem közvetlen, sem közvetlenül a lakossággal, maximum ha hazamegy, vagy otthon van, esetleg a boltban 😊
Klaci79
Én is írtam, hogy "okosba" előbb utóbb bárki hozzájuthat, aki nagyon akarja, de ettől még a hivatalos az, amit Gogo írt.
Merész vagy.Jah, dehogy...még nincsDe a jelenlegi szabályozás alapján?Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Kockáztattunk, befizettük, aztán meglátjuk. Ha március elején elkezdődik a nyitás, szerintem áprilisra, a húsvét miatt is, kinyitnak a szállodák.
Klaci79
Szerintem mi a következő fél évben nem kapunk oltást, és nagy hiba lenne, ha bármi is kinyítna addig, amíg nincs teljes átoltottság.
Akkor tavasszal lenne az a jövés-menés, ami tavaly nyáron volt, és nyáron az a szopás, ami idén ősszel.
Sobri Jóska
Félreérted abszolút!
Semmi okosság nincs benne!
Felhívta a főnöke és mondta, hogy szedje össze, hogy ki akar a főosztályán oltást a jövő héten. Semmi okosság, teljesen hivatalos.
Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.
Klaci79
Sobri Jóska
Migráns Miska!
sutianap
több mint 5 éve
azoperett majiműsorán:Nem hazudik a kormány én tudom, persze, de Brüsszel keresztbe tehet nekünk. De még előkerülhet Soros is, az ellenzék is, és tuti van még sosemlátott ellenségünk, akit már nagyon utálok, csak még nem tudom ki az.Jah!!!De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Elég közeli rokonom oltják jövő héten, nem találkozik sem közvetlen, sem közvetlenül a lakossággal, maximum ha hazamegy, vagy otthon van, esetleg a boltban 😊
Klaci79
Én is írtam, hogy "okosba" előbb utóbb bárki hozzájuthat, aki nagyon akarja, de ettől még a hivatalos az, amit Gogo írt.
Merész vagy.Jah, dehogy...még nincsDe a jelenlegi szabályozás alapján?Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Kockáztattunk, befizettük, aztán meglátjuk. Ha március elején elkezdődik a nyitás, szerintem áprilisra, a húsvét miatt is, kinyitnak a szállodák.
Klaci79
Szerintem mi a következő fél évben nem kapunk oltást, és nagy hiba lenne, ha bármi is kinyítna addig, amíg nincs teljes átoltottság.
Akkor tavasszal lenne az a jövés-menés, ami tavaly nyáron volt, és nyáron az a szopás, ami idén ősszel.
Sobri Jóska
Félreérted abszolút!
Felhívta a főnöke és mondta, hogy szedje össze, hogy ki akar a főosztályán oltást a jövő héten. Semmi okosság, teljesen hivatalos.
Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.
Klaci79
Sobri Jóska
Migráns Miska!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Merész vagy.Nekem az az érzésem, hogy nem kellene ide 2 hónap jövés-menés, hogy ismét berobbanjon. Elég lenne neki 1-2 hét is. Már ismét emelkedik egyébként itthon is a kórházban kezeltek és a lélegeztetőgépesek száma. Még nem durván, de már elkezdte.
Sobri Jóska

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ők a 4. csoportba tartoznak, mint nemzetközi kötelezettségeket teljesítőkBiztos, hogy lesz még kavarás, meg influenzával mutálódott variáns és hasonlók, szóval erősen kétlem, pláne hogy már csak az oltakozás miatt is mindig témaként előjön majd a covid legalább a téli időszakokban.Vinni kell a luxuskurvákat hajókázni.
De hogy májusban már railjettel utazhatunk a horvát tengerpartra, az is tutifix.
r.baggio
Bazzani
több mint 5 éve
Nem hazudik a kormány én tudom, persze, de Brüsszel keresztbe tehet nekünk. De még előkerülhet Soros is, az ellenzék is, és tuti van még sosemlátott ellenségünk, akit már nagyon utálok, csak még nem tudom ki az.Jah!!!De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Klaci79
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Félreérted abszolút!
Klaci79