Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Jah!!!De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Elég közeli rokonom oltják jövő héten, nem találkozik sem közvetlen, sem közvetlenül a lakossággal, maximum ha hazamegy, vagy otthon van, esetleg a boltban 😊
Klaci79
Én is írtam, hogy "okosba" előbb utóbb bárki hozzájuthat, aki nagyon akarja, de ettől még a hivatalos az, amit Gogo írt.
Merész vagy.Jah, dehogy...még nincsDe a jelenlegi szabályozás alapján?Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Kockáztattunk, befizettük, aztán meglátjuk. Ha március elején elkezdődik a nyitás, szerintem áprilisra, a húsvét miatt is, kinyitnak a szállodák.
Klaci79
Szerintem mi a következő fél évben nem kapunk oltást, és nagy hiba lenne, ha bármi is kinyítna addig, amíg nincs teljes átoltottság.
Akkor tavasszal lenne az a jövés-menés, ami tavaly nyáron volt, és nyáron az a szopás, ami idén ősszel.
Sobri Jóska
Félreérted abszolút!
Semmi okosság nincs benne!
Felhívta a főnöke és mondta, hogy szedje össze, hogy ki akar a főosztályán oltást a jövő héten. Semmi okosság, teljesen hivatalos.
Nem hiszem, hogy veszély lenne. Közel 8 hét van addig. Hetente jön 100k körüli embernek elegendő vakcina, csak Brüsszelből. És jövő héttől elkezdik használni az oroszt is, Orbán szerint. Márciusra jön a kínai is. Ha a kormány nem hazudik(sosem szokott) a gyogyultakkal együtt 2 millió is lehet az átoltott. Szerintem mi is hamarabb jövünk. A pfizer és az AZ csak most kezdi felporgetni az egészet, ráadásul utóbbit nem kaphat 60+-os.
több mint 5 éve
Dehogy buknak, nem lesz ezeknek semmi bajuk.Jóska nem mehet kukába még egy tavasz-nyár. Mert akkor az Orbán - kormány nem él meg még egy nyarat 😊 így se biztos, de úgy meg tuti nem. Ezt pedig nem fogják kockáztatni. Amint lehet nyitni fognak. Szerintem húsvétra azt fogjak mondani hogy van 2-3 millió beoltott, van mondjuk 5-700 ezer aki hivatalosan is átesett rajta, a virologusok szerint 6-9szeres szorzó van, akik átestek de nem tudnak róla , ez így legrosszabb esetben is 5-6 millió aki így - úgy de túl van rajta. Aztán hajrá.De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Elég közeli rokonom oltják jövő héten, nem találkozik sem közvetlen, sem közvetlenül a lakossággal, maximum ha hazamegy, vagy otthon van, esetleg a boltban 😊
Klaci79
Én is írtam, hogy "okosba" előbb utóbb bárki hozzájuthat, aki nagyon akarja, de ettől még a hivatalos az, amit Gogo írt.
Merész vagy.Jah, dehogy...még nincsDe a jelenlegi szabályozás alapján?Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Kockáztattunk, befizettük, aztán meglátjuk. Ha március elején elkezdődik a nyitás, szerintem áprilisra, a húsvét miatt is, kinyitnak a szállodák.
Klaci79
Szerintem mi a következő fél évben nem kapunk oltást, és nagy hiba lenne, ha bármi is kinyítna addig, amíg nincs teljes átoltottság.
Akkor tavasszal lenne az a jövés-menés, ami tavaly nyáron volt, és nyáron az a szopás, ami idén ősszel.
Sobri Jóska
MC12
Ha meg valami csoda folytán buknának, akkor meg olyan gazdasági hátteret szereztek meg maguknak, hogy azt az új kormány demokratikus úton nem tudja kikerülni vagy visszaszerezni.
több mint 5 éve
Csengének már viszket?Biztos, hogy lesz még kavarás, meg influenzával mutálódott variáns és hasonlók, szóval erősen kétlem, pláne hogy már csak az oltakozás miatt is mindig témaként előjön majd a covid legalább a téli időszakokban.Vinni kell a luxuskurvákat hajókázni.
De hogy májusban már railjettel utazhatunk a horvát tengerpartra, az is tutifix.
r.baggio
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Biztos, hogy lesz még kavarás, meg influenzával mutálódott variáns és hasonlók, szóval erősen kétlem, pláne hogy már csak az oltakozás miatt is mindig témaként előjön majd a covid legalább a téli időszakokban.Vinni kell a luxuskurvákat hajókázni.
De hogy májusban már railjettel utazhatunk a horvát tengerpartra, az is tutifix.
r.baggio
több mint 5 éve
Biztos, hogy lesz még kavarás, meg influenzával mutálódott variáns és hasonlók, szóval erősen kétlem, pláne hogy már csak az oltakozás miatt is mindig témaként előjön majd a covid legalább a téli időszakokban.De hogy májusban már railjettel utazhatunk a horvát tengerpartra, az is tutifix.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Jóska nem mehet kukába még egy tavasz-nyár. Mert akkor az Orbán - kormány nem él meg még egy nyarat 😊 így se biztos, de úgy meg tuti nem. Ezt pedig nem fogják kockáztatni. Amint lehet nyitni fognak. Szerintem húsvétra azt fogjak mondani hogy van 2-3 millió beoltott, van mondjuk 5-700 ezer aki hivatalosan is átesett rajta, a virologusok szerint 6-9szeres szorzó van, akik átestek de nem tudnak róla , ez így legrosszabb esetben is 5-6 millió aki így - úgy de túl van rajta. Aztán hajrá.De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Klaci79
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 5 éve
Mitől lenne más az idei nyár mint a tavalyi? Főleg, hogy mostmár oltva is vannak sokan.Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Jövő ilyenkorra elfelejtjük ezt az egészet.
több mint 5 éve
De vitázni csak a hivatalos infókkal lehet.Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
Klaci79
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 5 éve
Jah, dehogy...még nincsDe a jelenlegi szabályozás alapján?Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Igen...ez így jól hangzik. Csak nem igaz 😉miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
több mint 5 éve
De a jelenlegi szabályozás alapján?Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 5 éve
Fullon osztrák nyuggerekkelHátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
Klaci79
több mint 5 éve
Hátha...Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
Sobri Jóska
több mint 5 éve
De Orbán egy geci!!!miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
Gogo
A valósággal, tényekkel nem szabad foglalkozni, csak tévútra viszi az elméletet.
Csak a saját buborék, és oda csak azt beengedni, ami azt alátámasztja.
több mint 5 éve
miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással."rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal,"
Klaci79
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 5 éve
Azt értem. De miért a hatos csoportot oltják? Miért nem a négyest? Ha már ezt a sorrendet állítottak fel.„Ahogy az Operatív Törzs mai sajtótájékoztatóján elhangzott az AstraZenecát várhatóan a 60 év alatti regisztrált krónikus betegnél alkalmazzák majd"gondolom a pfizer-moderna azoknak van akik neccesebbek mert más tech mint az AZ
Ezt, hogy hozták össze? Akkor miért nem a hatodik pontban lévők a negyedikek a sorban?
zinedine5
Negritis
több mint 5 éve
Miklobi KözönyÓtási Terv Alernatív valóságok részére
1. leoltani a teljes egészségügyet, szociális szféra dolgozóival és közvetlen együttélő családtagokkal együtt - kötelezően
2, rend, honvédelem, államapparátus ( a nemzetközi utazók ) szintén együttélő családtagokkal - kötelezően
3. tömegközlekedés, nemzetközi és hazai szállítás családtagokkal együtt - kötelezően. Ha ez megvan senki nem léphet se be se ki oltás nélkül
4. kereskedelem, vendéglátás, hivatali állomány, iskolák - propagált 60% feletti oltottság, nem kötelezően
5. többi termelőüzem - prop 60% felett, nem kötelezően. Itt lehetne nyitni kivéve a nyugállományúaknak fennmaradna a korlátozás
6. nyugdíjasok - prop 80%, nem kötelező

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Akkor ti a rendszer számára nem is léteztek.Én 6-os vagyok de nem jelentkeztem.Szerintem nekem ugyanez.
Bazzani
peach
több mint 5 éve
Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.Nyitva lesz a wellnes?
Klaci79
több mint 5 éve
valszeg én is 6os vagyok, de nem tudomÉn 6-os vagyok de nem jelentkeztem.Szerintem nekem ugyanez.
Bazzani
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én 6-os vagyok de nem jelentkeztem.Szerintem nekem ugyanez.
Bazzani
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
amúgy az szerintem nagyon gáz, hogy egy csomó közszférában dolgozó már megkapja az oltást, jövő héttől kezdve, közben meg olyanok, akik emberekkel találkoznak nap mint nap (bolti eladó, buszsofőr, kalauz, check-in agent, stewardess, stb áll a sorban és várja, hogy jöjjön a 8.miközben mondjuk az a rendőrkapitányágon dolgozó irodai munkás is megkapja aki bérszámfejtésnél van, de soha nem találkozik a kollégáin kívül mással.
több mint 5 éve
Akkor csak azokat előzzük meg, akik nem akarnak oltakozni és akik nem regisztráltak.Én nem sajnálom az oltást senkitől, de nyilvánvaló, hogy 41 évesen, betegségek nélkül, nem állami alkalmazottként, valahol a sor végén kullogok, közvetlenül azok előtt, akik már nem akarják beoltatni magukat.Itt toporogsz mögöttem. 😊
Klaci79
Te is 8-as vagy, meg itt szinte mindenki:
1. Egészségügyi és egészségügyben dolgozók (172 600 fő)
2. Szociális ellátásban dolgozók és szociális ellátásban részesülő személyek (146 483 fő)
3. A COVID-19 fertőzés szempontjából kockázati csoportba tartozó 60 évesnél idősebbek. A 60 éven felüli krónikus betegség(ek)ben szenvedők. A 90. életévét betöltöttekkel kezdődik az oltás, majd lefelé következnek az életkori kategóriák, majd a 60-65 év közötti, krónikus betegségi körbe nem tartozók következnek (1 756 528 fő)
4. A rend- és honvédelmi szervek azon dolgozói, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek a lakossággal, a védekezésben résztvevők, az Operatív Törzs, a diplomáciai testületek, az állami vezetők, valamint a nemzetközi kötelezettségeket teljesítők. (Rendvédelmi szervek: 83 000 fő, honvédelmi szervek: 25 155 fő, a védekezésben résztvevő nem egészségügyi vagy egészségügyben dolgozók (pl. az Operatív Törzs, a diplomáciai testületek, az állami vezetők, valamint a nemzetközi kötelezettségeket teljesítők): kb. 1000 fő)
5. A közigazgatási szervek azon tisztviselői, akik munkájuk során közvetlen kapcsolatba kerülnek az ügyfelekkel (277 200 fő)
6. 18-59 évesek, akiknél fennállnak a fokozott kockázatot jelentő alap/társbetegségek (470 928 fő)
7. Kritikus infrastruktúrában dolgozók (405 érintett üzem, 31 000 fő)
8. Valamennyi 18-59 éves, akik a fenti csoportokba nem tartoznak (4 380 000 fő)
444.hu/2021/02/05/nezze-meg-mennyien-vannak-on-elott-az-oltasi-tervben
Sobri Jóska
Pedig április elején már mennék Szentgotthárdra egy kis wellnessezésre.
Ha nem engednek mert még nincs oltások, átkozott pipa leszek, miközben végigtoltam az az elmúlt 3/4 évet lényegében szabi nélkül és még jelentkeztem is az oltásra jó korán.
több mint 5 éve
Kuss! Mi igy tamadunk!tatktische FrontbegradigungNem visszavonulunk, csak kiegyenesítjük a frontvonalat.,Orbán: Mi támadunk, a vírus védekezik'44es german communication flashbacks intensify
Jó duma, bearanyoztad a napomat!🙂
steelwolf
briareos
Alles klar!
Amadeus
briareos
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil