Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem lep meg.Azért furcsa, hogy kommunikációval foglalkozó szakemberként meglep, hogy a mostani tizenévesek így kommunikálnak. Nem csak az agyhalottak, hanem a 90%.Lehet, hogy egy ilyen, altalad "agyhalottnak" nevezett 20 eves ember fog majd toled mintat venni, miutan mar aznap letudott 30 cimet. A minimum, hogy elismerjuk ezeknek az embereknek a munkajat. Agyhalottsagra vall, hogy pont egy ilyen embert nevezel agyhalottnak.Lehet.
Vrij6
De az biztos, hogy nem 10 emojival.
Sobri Jóska
somoskovig
De, csak az agyhalottak.
És a 90% agyhalott.
Ezt más topicban sokszor olvasom másoktól is, de én pl. nem gondolom, hogy akár ezért, akár másért ez a világ megérett a pusztulásra.
több mint 5 éve
Kitiltani 1 hónapra. Aztán vagy átgondolod, hogy megfelelő a kommunikációd vagy nem. ( Egyszer már bejött bár lehet akkor tört meg a lelked és lettél ilyen).Én eltűnődtem, és a kérdésem az adminok fele irányul el.⁉️ Mit szeretnél kezdeni?
Sobrival lehet valamit kezdeni vagy megvárjuk amíg az intellektuálisabb környezet lemorzsolódik?
Toca
🙊 Némíts le ha zavarlak.
❗️ Ha megsérten a fórum szabályzatát PM-ben fog figyelmeztetni egy admin, hogy ne tegyem.
😭 Néhányak kislányos hisztijén kívül nem kaptam tájékoztatást, hogy zavaró, vagy kártékony lenne a vélemenynyilvánításom.
🙏 Sajnálom, ha valakik megszólítanak, majd az erre adott pár véleményem, válaszom megzavarja a lelki békéjüket.
😤 Vagy megsértődnek, és tizedjére beírják, hogy nem írnak ide.
❓Miért olvassák amit írok? Hogy kikényszerítsék a kitiltásomat?
🤔 Ezt te sem gondolhatod komolyan.
Sobri Jóska
Szerencsére nem kell fórumszabályzat, csak admini döntés, hogy kitiltsanak.
Ha meg nem jön össze legalább megpróbáltam tenni valamit a fórumért.
több mint 5 éve
A topicot átmenetileg lezárom, szavazzatokdocs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJK6z7hXpcrXC9Yeim6rmo_bODoHGdbKHONpmC0Q8Cee12XA/viewform

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Tényleg azt kell nézzem, hogy melyik nick írja, amit ír,, mert az egyik 40 évesen megsértődik, a másik telón nezi, és sokat kell görgetnie, van aki meg azt keresi melyik véleményem után kérheti, hogy tiltsanak ki? Ugyanmár.Igazából nem értem a problémát...Sajnos azt nem lehet letiltani, hogy reagáljon bármire, amit ide beír bárki. Doki ad a saját területéről, tapasztalataiból tájékoztatást, ezt is simán át lehetne görgetni, ha valakit nem érdekel, vagy csak olyan megjegyzést tud hozzáfűzni, amitől az eredeti hsz gazdája frusztrált/ideges/szomorú lesz.
Ha ennyire zavar Jóska kommunikációja, némítsd le a picsába. Mondjuk átgörgetni se tart kettő másodpercig se, szóval tényleg nem tudom hová tenni ezt... faszbúkon (nekem nincs, csak hallom amiket asszony néha mesél 😊 ) pl sokkal durvább dologok mennek. Ott is adminért meg tiltásért kiabálás van?
Tényleg nem tett jót ez a bő fél év az emberek pszichéjének, rettenetesen frusztrált és idegbeteg mindenki...
Baj lesz ebből, more!
warr_b
somoskovig
több mint 5 éve
KÖSZÖNÖM, HOGY EZT IS MEGVILÁGÍTOTTAD!A számok azért megbízhatatlanok (vagy akár hülyeségek) mert nem sztenderdizáltak.Panaszkultúra 2020KÖSZÖNÖM, HOGY EZT IS MEGVILÁGÍTOTTAD!
Emojikkal (így hitelesebb)
💔 Ebben az országban megszakad a szív a sok nyomorúság miatt, amit mind Orbánnak köszönhetünk
💸 A pénzt ellopják, lenyúlják
🛩 Privátrepcsikkel röpködnek
⛵️ Yachtoznak, míg nekünk kenyérre is alig jut
⚽️ Meccsek azok vannak, de lélegeztetőgép, korházak, eü. meg nincs
🦧 Az egész ország fölött trónol a majomkirály
🙈🙉🙊 A sok hülye meg csak lapít
🇭🇺 Ne hagyjuk magunkat!
Sobri Jóska
(Sajnos az IGAZAD VAN! szlogent Doki ellőtte már, így innentől kénytelen leszek ezt használni. Lesz olyan hasznos, mint minden hsz-be beírni, hogy ELCSALTÁK, vagy itt minden normális hozzászólásra írni valami bullshit baromságot arról, hogy mindenhol egyformán elbaszták a járványkezelést, szegény Orbán nem tehet semmiről, mi meg csak bántjuk mindig, a számok meg egyébként is hülyeségek, mert csak).
somoskovig
Ami nálunk covidos halott, lehet Romániában nem az.
Nálunk kvázi csak a betegeket tesztelik, Szlovákoknál szinte mindenkit.
Angliában nincs elég teszt, van ahol nemcovidos halott is a covid statisztikákba kerül, stb.
Illetve a végső számokba is bele lehet nyúlni adminisztratívan.
A többiben neked is igazad van.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezen nem veszünk össze 😊 (Amúgy is csak az egyik egy opció volt)Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.Szerintem legtöbbünk szívesen veszi és nagyra értékeli az átlalad megosztott információkat, gondolatokat és véleményedet.
diverdoc
Az egy két komplexusos retardált faék agyhalottal pedig ne foglalkozz. Mindenhol vannak ostoba emberek.
Attól mert valaki választékosan tud fogalmazni, és mindenről van véleménye, még nem az.Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.okosnak és intelligensek tűnik
diverdoc
Teabee
Duff
több mint 5 éve
A számok azért megbízhatatlanok (vagy akár hülyeségek) mert nem sztenderdizáltak.Panaszkultúra 2020KÖSZÖNÖM, HOGY EZT IS MEGVILÁGÍTOTTAD!
💔 Ebben az országban megszakad a szív a sok nyomorúság miatt, amit mind Orbánnak köszönhetünk
🇭🇺 Ne hagyjuk magunkat!
Sobri Jóska
(Sajnos az IGAZAD VAN! szlogent Doki ellőtte már, így innentől kénytelen leszek ezt használni. Lesz olyan hasznos, mint minden hsz-be beírni, hogy ELCSALTÁK, vagy itt minden normális hozzászólásra írni valami bullshit baromságot arról, hogy mindenhol egyformán elbaszták a járványkezelést, szegény Orbán nem tehet semmiről, mi meg csak bántjuk mindig, a számok meg egyébként is hülyeségek, mert csak).
somoskovig
Ami nálunk covidos halott, lehet Romániában nem az.
Nálunk kvázi csak a betegeket tesztelik, Szlovákoknál szinte mindenkit.
Angliában nincs elég teszt, van ahol nemcovidos halott is a covid statisztikákba kerül, stb.
Illetve a végső számokba is bele lehet nyúlni adminisztratívan.
A többiben neked is igazad van.
több mint 5 éve
Azért furcsa, hogy kommunikációval foglalkozó szakemberként meglep, hogy a mostani tizenévesek így kommunikálnak. Nem csak az agyhalottak, hanem a 90%.Lehet, hogy egy ilyen, altalad "agyhalottnak" nevezett 20 eves ember fog majd toled mintat venni, miutan mar aznap letudott 30 cimet. A minimum, hogy elismerjuk ezeknek az embereknek a munkajat. Agyhalottsagra vall, hogy pont egy ilyen embert nevezel agyhalottnak.Lehet.
Vrij6
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.Szerintem legtöbbünk szívesen veszi és nagyra értékeli az átlalad megosztott információkat, gondolatokat és véleményedet.
diverdoc
Az egy két komplexusos retardált faék agyhalottal pedig ne foglalkozz. Mindenhol vannak ostoba emberek.
Attól mert valaki választékosan tud fogalmazni, és mindenről van véleménye, még nem az.Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.okosnak és intelligensek tűnik
diverdoc
Teabee
Szerkesztette: Duff
több mint 5 éve
Igazából nem értem a problémát...Sajnos azt nem lehet letiltani, hogy reagáljon bármire, amit ide beír bárki. Doki ad a saját területéről, tapasztalataiból tájékoztatást, ezt is simán át lehetne görgetni, ha valakit nem érdekel, vagy csak olyan megjegyzést tud hozzáfűzni, amitől az eredeti hsz gazdája frusztrált/ideges/szomorú lesz.
Ha ennyire zavar Jóska kommunikációja, némítsd le a picsába. Mondjuk átgörgetni se tart kettő másodpercig se, szóval tényleg nem tudom hová tenni ezt... faszbúkon (nekem nincs, csak hallom amiket asszony néha mesél 😊 ) pl sokkal durvább dologok mennek. Ott is adminért meg tiltásért kiabálás van?
Tényleg nem tett jót ez a bő fél év az emberek pszichéjének, rettenetesen frusztrált és idegbeteg mindenki...
Baj lesz ebből, more!
warr_b
több mint 5 éve
Lehet, hogy egy ilyen, altalad "agyhalottnak" nevezett 20 eves ember fog majd toled mintat venni, miutan mar aznap letudott 30 cimet. A minimum, hogy elismerjuk ezeknek az embereknek a munkajat. Agyhalottsagra vall, hogy pont egy ilyen embert nevezel agyhalottnak.Lehet.
Vrij6
több mint 5 éve
Igazából nem értem a problémát... Ha ennyire zavar Jóska kommunikációja, némítsd le a picsába. Mondjuk átgörgetni se tart kettő másodpercig se, szóval tényleg nem tudom hová tenni ezt... faszbúkon (nekem nincs, csak hallom amiket asszony néha mesél 😊 ) pl sokkal durvább dologok mennek. Ott is adminért meg tiltásért kiabálás van?
Baj lesz ebből, more!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Panaszkultúra 2020KÖSZÖNÖM, HOGY EZT IS MEGVILÁGÍTOTTAD!
🇭🇺 Ne hagyjuk magunkat!
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Lehet, hogy egy ilyen, altalad "agyhalottnak" nevezett 20 eves ember fog majd toled mintat venni, miutan mar aznap letudott 30 cimet. A minimum, hogy elismerjuk ezeknek az embereknek a munkajat. Agyhalottsagra vall, hogy pont egy ilyen embert nevezel agyhalottnak.Ez egy medika posztja a FB-ról.Szörnyű.
😢 Egy orvostanhallgató mindennapjai 2020 novemberében, hogy kicsit belelássunk, mennyire teljesít jól a magyar egészségügy:
"🚑 Az első napomon egy mentős mellé lettem beosztva, 51 címet kaptunk aznapra, melyek lefedték az egész megyét. Az első címre 7:30-kor érkeztünk meg - az utolsó címen 21:45-kor végeztünk.
Ami a helyzetet különösen nehézzé teszi, hogy a védőruhát nem lehet csak úgy levenni, hanem, ha le akarom venni magamról, akkor ahhoz vissza kell menni a kiindulási pontra, ott van a mentesítő zóna, ott levehetem, tudok fertőtleníteni, ehetek, ihatok, pisilhetek, majd mindenből kapok újat.
Viszont napközben 50-70 km távolságból ez nem igazán kivitelezhető, a partnerem is megmondta, hogy felejtsem ezt el, nem fogunk visszamenni.
Szóval lényegében választanom kellett, hogy hogyan veszélyeztetem az egészségemet:
Vagy nem foglalkozom 15 órán keresztül semmilyen szükségletemmel, vagy pedig vállalom, hogy csak úgy random leveszem, majd visszaveszem a ruhát (váltóruha a mentőben nincsen) kockáztatva ezzel az esetleges fertőződést (kétszer levettem végül, ami művészet volt, mivel egyszer használatos a ruha, így ha leveszed, szakad a ragasztás mentén).
🚙 Másnap szerencsénk volt, mert mindössze 17 címet kaptunk és ráadásul az összes városon belüli volt közülük.
Aznapra egy kis személyautót biztosítottokra számunkra. Tök jól haladtunk a címekkel, majd egyszer csak a lerobbantunk.
Néhány óra küzdés után kiderült, hogy az akkumulátor merült le. Egy órán belül kijött valaki és segített rajtunk, viszont onnantól kezdve nem állíthattuk le az autót, szóval a pácienseket le kellett hívnunk a kocsihoz és ott vettük le a mintákat.
Egyéb érdekességek:
✅ Első nap nem jutott nekünk hűtőtáska a mintáknak, ezért olyan mentőautót kaptunk, amiben nem volt hátul fűtés.
✅ A kocsikban nincs GPS, illetve a betegeket fel kell hívni, mielőtt megérkezünk hozzá, így ezeket saját telefonról kell intézni saját számlára.
✅ Volt, hogy jóval a kijárási tilalom megkezdődése után végeztünk, ezért visszafelé (mentőautóval, beöltözve) megállított minket a rendőrség, hogy igazoljuk magunkat.
✅ Az egész napi ellátmány 1 db szendvics és 1,5 l víz.
✅ Mindezért 5000 Ft-ot kapunk naponta, teljesen mindegy hány órát dolgozunk.
✅ Péntek óta vezényelhetőek vagyunk az országon belül bárhová, csupán 24 órával előtte kell minket értesíteniük, hogy hol várnak minket.
Az egyetemtől várnánk segítséget, mert jelenleg dolgozunk, mellette részt kell venni az online oktatásban és hamarosan itt a vizsgaidőszak..
Ugyanakkor semmi engedményt nem kapunk, folyamatosan arra hivatkoznak, hogy a képzés színvonalát fenn kell ilyen körülmények között is tartani, nem értéktelenedhet el a diplománk "
😡 Tényleg ez az a szuperül teljesítő egészségügy, ami egészen biztosan "talpon marad" a járványhelyzet ellenére, amiről Orbán beszélt?!
Fiam 2 hetet mentőzött az ő története még keményebb volt.
diverdoc
Világjárvány van, háborús körülmények, az orvosi pályát választja valaki és a világ nem optimálisan működik. Vannak nehézségek. OMG. Mik vannak...
Magyarország kezd a panaszok és picsogások, nyavajgások hazájává válni. Ez az elkényelmesedés, a dekadencia kórképe.
De ha így gondolja mondja így, sokan olvassák, akik ezen tudnak változtatni. Ja nem.
De ez se teszi indokoltttá, hogy egy flekknyi szövegben 10 indokolatlan emojit használ. Agyhalott...
Sobri Jóska
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Én némítottam, oszt jónapot.Továbbra is ezzel az a bajom, hogy ha egy probléma van a közösségben ami már ilyen méreteket ölt , azt nem hagyni hanem kivágni kell.Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.Bocs, Doki, de te vagy a hülye. S.J. vagy pszichopata, aki azzal szórakozik, h másokat hergel, vagy síkhülye (nem gondolnám, okosnak és intelligensek tűnik, de ki tudja), vagy fizetett ügynök vagy egyszerűen annyra elvakult, h az apja ravatala mellett is a kommunikációs sikert látja majd. Bármelyik is, szard le.
diverdoc
Teabee
Toca
több mint 5 éve
Én eltűnődtem, és a kérdésem az adminok fele irányul el.⁉️ Mit szeretnél kezdeni?
Sobrival lehet valamit kezdeni vagy megvárjuk amíg az intellektuálisabb környezet lemorzsolódik?
Toca
🙊 Némíts le ha zavarlak.
❗️ Ha megsérten a fórum szabályzatát PM-ben fog figyelmeztetni egy admin, hogy ne tegyem.
😭 Néhányak kislányos hisztijén kívül nem kaptam tájékoztatást, hogy zavaró, vagy kártékony lenne a vélemenynyilvánításom.
🙏 Sajnálom, ha valakik megszólítanak, majd az erre adott pár véleményem, válaszom megzavarja a lelki békéjüket.
😤 Vagy megsértődnek, és tizedjére beírják, hogy nem írnak ide.
❓Miért olvassák amit írok? Hogy kikényszerítsék a kitiltásomat?
🤔 Ezt te sem gondolhatod komolyan.
több mint 5 éve
Továbbra is ezzel az a bajom, hogy ha egy probléma van a közösségben ami már ilyen méreteket ölt , azt nem hagyni hanem kivágni kell.Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.Bocs, Doki, de te vagy a hülye. S.J. vagy pszichopata, aki azzal szórakozik, h másokat hergel, vagy síkhülye (nem gondolnám, okosnak és intelligensek tűnik, de ki tudja), vagy fizetett ügynök vagy egyszerűen annyra elvakult, h az apja ravatala mellett is a kommunikációs sikert látja majd. Bármelyik is, szard le.
diverdoc
Teabee
több mint 5 éve
Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.Bocs, Doki, de te vagy a hülye. S.J. vagy pszichopata, aki azzal szórakozik, h másokat hergel, vagy síkhülye (nem gondolnám, okosnak és intelligensek tűnik, de ki tudja), vagy fizetett ügynök vagy egyszerűen annyra elvakult, h az apja ravatala mellett is a kommunikációs sikert látja majd. Bármelyik is, szard le.
diverdoc
több mint 5 éve
Panaszkultúra 2020Emojikkal (így hitelesebb)
🇭🇺 Ne hagyjuk magunkat!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Én eltűnődtem, és a kérdésem az adminok fele irányul el.Támogatnám, ha Sobrit ki lehetne takarítani végre a fórumról, de legalább ebből a topicból. Némítás funkción túlmutatóan azért erős, amit itt már megenged magának.
Toca
több mint 5 éve
Én eltűnődtem, és a kérdésem az adminok fele irányul el.Sobrival lehet valamit kezdeni vagy megvárjuk amíg az intellektuálisabb környezet lemorzsolódik?
több mint 5 éve
Pedig "a munkának mennie kell"...Józan gondolkodású, nyugdíjas korú főnököm felvetette, hogy szeparáljam magam a kislányomtól.azért ezt elképedve olvastam.
clbass
a többit sajnos lehet hallani már ezer forrásból, de hogy egy ilyen felmerüljön bkiben is ...
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Na ez az utolsó komment volt a legutolsó csepp a pohárban. Ahol ekkora faszkalapok írogatnak, ott nekem helyem nincs.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Ez egy medika posztja a FB-ról.Szörnyű.
😢 Egy orvostanhallgató mindennapjai 2020 novemberében, hogy kicsit belelássunk, mennyire teljesít jól a magyar egészségügy:
"🚑 Az első napomon egy mentős mellé lettem beosztva, 51 címet kaptunk aznapra, melyek lefedték az egész megyét. Az első címre 7:30-kor érkeztünk meg - az utolsó címen 21:45-kor végeztünk.
Ami a helyzetet különösen nehézzé teszi, hogy a védőruhát nem lehet csak úgy levenni, hanem, ha le akarom venni magamról, akkor ahhoz vissza kell menni a kiindulási pontra, ott van a mentesítő zóna, ott levehetem, tudok fertőtleníteni, ehetek, ihatok, pisilhetek, majd mindenből kapok újat.
Viszont napközben 50-70 km távolságból ez nem igazán kivitelezhető, a partnerem is megmondta, hogy felejtsem ezt el, nem fogunk visszamenni.
Szóval lényegében választanom kellett, hogy hogyan veszélyeztetem az egészségemet:
Vagy nem foglalkozom 15 órán keresztül semmilyen szükségletemmel, vagy pedig vállalom, hogy csak úgy random leveszem, majd visszaveszem a ruhát (váltóruha a mentőben nincsen) kockáztatva ezzel az esetleges fertőződést (kétszer levettem végül, ami művészet volt, mivel egyszer használatos a ruha, így ha leveszed, szakad a ragasztás mentén).
🚙 Másnap szerencsénk volt, mert mindössze 17 címet kaptunk és ráadásul az összes városon belüli volt közülük.
Aznapra egy kis személyautót biztosítottokra számunkra. Tök jól haladtunk a címekkel, majd egyszer csak a lerobbantunk.
Néhány óra küzdés után kiderült, hogy az akkumulátor merült le. Egy órán belül kijött valaki és segített rajtunk, viszont onnantól kezdve nem állíthattuk le az autót, szóval a pácienseket le kellett hívnunk a kocsihoz és ott vettük le a mintákat.
Egyéb érdekességek:
✅ Első nap nem jutott nekünk hűtőtáska a mintáknak, ezért olyan mentőautót kaptunk, amiben nem volt hátul fűtés.
✅ A kocsikban nincs GPS, illetve a betegeket fel kell hívni, mielőtt megérkezünk hozzá, így ezeket saját telefonról kell intézni saját számlára.
✅ Volt, hogy jóval a kijárási tilalom megkezdődése után végeztünk, ezért visszafelé (mentőautóval, beöltözve) megállított minket a rendőrség, hogy igazoljuk magunkat.
✅ Az egész napi ellátmány 1 db szendvics és 1,5 l víz.
✅ Mindezért 5000 Ft-ot kapunk naponta, teljesen mindegy hány órát dolgozunk.
✅ Péntek óta vezényelhetőek vagyunk az országon belül bárhová, csupán 24 órával előtte kell minket értesíteniük, hogy hol várnak minket.
Az egyetemtől várnánk segítséget, mert jelenleg dolgozunk, mellette részt kell venni az online oktatásban és hamarosan itt a vizsgaidőszak..
Ugyanakkor semmi engedményt nem kapunk, folyamatosan arra hivatkoznak, hogy a képzés színvonalát fenn kell ilyen körülmények között is tartani, nem értéktelenedhet el a diplománk "
😡 Tényleg ez az a szuperül teljesítő egészségügy, ami egészen biztosan "talpon marad" a járványhelyzet ellenére, amiről Orbán beszélt?!
Fiam 2 hetet mentőzött az ő története még keményebb volt.
diverdoc
Világjárvány van, háborús körülmények, az orvosi pályát választja valaki és a világ nem optimálisan működik. Vannak nehézségek. OMG. Mik vannak...
Magyarország kezd a panaszok és picsogások, nyavajgások hazájává válni. Ez az elkényelmesedés, a dekadencia kórképe.
De ha így gondolja mondja így, sokan olvassák, akik ezen tudnak változtatni. Ja nem.
De ez se teszi indokoltttá, hogy egy flekknyi szövegben 10 indokolatlan emojit használ. Agyhalott...
több mint 5 éve
Még mindig nem megy annak a külön kezelése, hogy mi a véleményem, mi az ami szerintem, számomra optimális és mi a magyarázatom, mi az ami szerintük, számukra optimális.talán nem kéne összekötni a koronavédekezést a napi aktuálpolitikávalPicit összezavarodtam ettől a kommenttől, ami Orbán miniszterelnök urat védte az EU politikusaival szemben.
Sobri Jóska
diverdoc
Ha pl. azt mondom, hogy egy dohányos a függősége, belső leküzdhetetlen késztetése miatt kell rágyújtson, és ez mozgatja, az nem jelenti azt, hogy dohányos vagyok, és van ilyen irányú belső kényszerem.
De ha nem értesz egy dohányost, és nem elégszel meg azzal, hogy elintézed egy legyintéssel, akkor tudok segíteni a megértésében. Attól függetlenül, hogy ezt a függőségét nem élem át, nem kedvelem.