Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Na, akkor alakulunk. 🙂Állítólag az UB-n is van valaki, de nem emlékszem már pontosan.Celebi UFO 😊De bizony. Szintén repteres?Ma már a klm mellett lesz egy emirates is délben, fel is kell vennem a cicanacit, hűvös lesz. 🙂jó tudni, hogy van még egy bowl.hu-s a repülőtéren, csak nem az as-nél vagy rampás?
megyerikrisz
r.baggio
megyerikrisz
r.baggio
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 5 éve
Celebi UFO 😊De bizony. Szintén repteres?Ma már a klm mellett lesz egy emirates is délben, fel is kell vennem a cicanacit, hűvös lesz. 🙂jó tudni, hogy van még egy bowl.hu-s a repülőtéren, csak nem az as-nél vagy rampás?
megyerikrisz
r.baggio
megyerikrisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Egy kis tanácsadás kéne azoktól akik már átmentek rajta... Tüneteim:Én nagy összegben mernék fogadni rá, hogy ez korona. Nekem is ugyanezek a tüneteim voltak (köhögést leszámítva), de nekem mindegyik csak enyhén szerencsémre. Nyilván nem kizárt, hogy influenza, de sokkal nagyobb az esély a covidra.
-- hőemelkedés (ritkán lázasodok be, ha odáig megy a dolog az általában bajt jelent)
-- ízületi fájdalom (derék főleg, de elég rozsdásnak érzem magam all-over)
-- fejszétrobbanós köhögés (slejm adott, de inkább száraz köhögés)
-- fejfájás (lehet a köhögés következménye)
-- hidegrázás (plusz a velejáró izzadás minek köszönhetően szerintem naponta kell ágyneműt mosnom, de ez legalább a védekezés jele)
-- általános gyengeség, néha enyhe szédülés
Amit nem írtam le az nincs jelen. Ti kihordásotokkal összevetve mit tippeltek: influenza vagy korona?
gyeek
több mint 5 éve
De bizony. Szintén repteres?Ma már a klm mellett lesz egy emirates is délben, fel is kell vennem a cicanacit, hűvös lesz. 🙂jó tudni, hogy van még egy bowl.hu-s a repülőtéren, csak nem az as-nél vagy rampás?
megyerikrisz
r.baggio
több mint 5 éve
Ma már a klm mellett lesz egy emirates is délben, fel is kell vennem a cicanacit, hűvös lesz. 🙂jó tudni, hogy van még egy bowl.hu-s a repülőtéren, csak nem az as-nél vagy rampás?
megyerikrisz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Próbálom nem újraindítani a flame-et, de kizártnak tartom, hogy ne használnák fel a forgalmat az alkudozás során.Most miért mondod???airportal.hu/a-belso-hatarellenorzesek-nelkuli-schengeni-terseg-visszaallitasat-surgeti-az-ep/?fbclid=IwAR0UYqAnzT1UmaXEt5Z8xSan907bL56p3apEFrYbQQE-k6B178vDLUsm12sJó lenne már, nagyon siralmas szellemváros most a Liszt Feri. Remélem, hogy nem fog belejátszani az eladás kikényszerítése, nem fog amiatt tovább csúszni.
Klaci79
megyerikrisz
Azért mert tegnap 2db KLM gép volt utas terminálon azt annyi? 😉
Remélhetőleg tegnap volt a mélypont.
Szerintem kizárt, hogy ez a kormány rájátszana erre az egész ügyre, hogy olcsóbb legyen a reptér. Én nem így ismerem őket. Tűzbe tenném értük Haboni kezét...
Klaci79
Ma már a klm mellett lesz egy emirates is délben, fel is kell vennem a cicanacit, hűvös lesz. 🙂
több mint 5 éve
Most miért mondod???airportal.hu/a-belso-hatarellenorzesek-nelkuli-schengeni-terseg-visszaallitasat-surgeti-az-ep/?fbclid=IwAR0UYqAnzT1UmaXEt5Z8xSan907bL56p3apEFrYbQQE-k6B178vDLUsm12sJó lenne már, nagyon siralmas szellemváros most a Liszt Feri. Remélem, hogy nem fog belejátszani az eladás kikényszerítése, nem fog amiatt tovább csúszni.
Klaci79
megyerikrisz
Azért mert tegnap 2db KLM gép volt utas terminálon azt annyi? 😉
Remélhetőleg tegnap volt a mélypont.
Szerintem kizárt, hogy ez a kormány rájátszana erre az egész ügyre, hogy olcsóbb legyen a reptér. Én nem így ismerem őket. Tűzbe tenném értük Haboni kezét...
több mint 5 éve
airportal.hu/a-belso-hatarellenorzesek-nelkuli-schengeni-terseg-visszaallitasat-surgeti-az-ep/?fbclid=IwAR0UYqAnzT1UmaXEt5Z8xSan907bL56p3apEFrYbQQE-k6B178vDLUsm12sJó lenne már, nagyon siralmas szellemváros most a Liszt Feri. Remélem, hogy nem fog belejátszani az eladás kikényszerítése, nem fog amiatt tovább csúszni.
Klaci79
több mint 5 éve
Meg ott asszem most is az van ha hazatersz akkor vmi dedikált hotelbe kerülsz karantenba aminek a költségét allnod kell. Nem szórakoznak ...Qantas meg közben bejelentette h nemzetközi járatain majd csak beoltott emberek utazhatnak majdAzért ez még érdekes lesz majd....mondjuk az ausztrálok amúgy is keményen kezelik ezt a dolgot. Például jelenleg az Ausztráliába tartó gépeken maximum 35 ember utazhat csak, függetlenül attól, hogy mekkora gép.
csebi
A Quantas jelenleg nem is indít nemzetközi járatot.
Klaci79
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Qantas meg közben bejelentette h nemzetközi járatain majd csak beoltott emberek utazhatnak majdAzért ez még érdekes lesz majd....mondjuk az ausztrálok amúgy is keményen kezelik ezt a dolgot. Például jelenleg az Ausztráliába tartó gépeken maximum 35 ember utazhat csak, függetlenül attól, hogy mekkora gép.
csebi
A Quantas jelenleg nem is indít nemzetközi járatot.
több mint 5 éve
Egy kis tanácsadás kéne azoktól akik már átmentek rajta... Tüneteim:Nekem ugyanez volt.
-- hőemelkedés (ritkán lázasodok be, ha odáig megy a dolog az általában bajt jelent)
-- hidegrázás (plusz a velejáró izzadás minek köszönhetően szerintem naponta kell ágyneműt mosnom, de ez legalább a védekezés jele)
Amit nem írtam le az nincs jelen. Ti kihordásotokkal összevetve mit tippeltek: influenza vagy korona?
gyeek
Én koronaként kezeltem.
több mint 5 éve
Egy kis tanácsadás kéne azoktól akik már átmentek rajta... Tüneteim:szerintem influenza, de ha tudod kezeld koronaként (tudom, hülye tanács)
gyeek
több mint 5 éve
Egy kis tanácsadás kéne azoktól akik már átmentek rajta... Tüneteim:Nekem mondjuk volt hasonlóm, kivétel a fejszétrobbanós köhögés. Engem elküldtek mindenhonnan, hogy nem covid. Mondjuk nem is volt az.
gyeek
(Bocs nem férek bele az átment rajta részen)
több mint 5 éve
Egy kis tanácsadás kéne azoktól akik már átmentek rajta... Tüneteim:-- hőemelkedés (ritkán lázasodok be, ha odáig megy a dolog az általában bajt jelent)
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Lányom megkapta a határozatot. 24 órán belül jelentkeznie kell a kórház igazgatónál. Legalább itt BP en

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
kettős mérce.A topicot átmenetileg lezárom, szavazzatok112 voks után a szavazás lezárult, a köz ítéletet mondott:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJK6z7hXpcrXC9Yeim6rmo_bODoHGdbKHONpmC0Q8Cee12XA/viewform
r.baggio
A két betyár semmi szabályelleneset nem vétett, erre van a NÉMÍTÁS
50
Vezessük be újra a diszlájk-rendszert (bizonyos számnál komment automatikus törlése)
32
Sobriék kimerítették a lázítás fogalmát, ideje a bannak!
30
tehát komolyabb retorzió nincs, viszont nem lehet elvitatni azt sem, hogy több felhasználó változtatna a status quo-n, mint aki megelégedik a jelenlegi helyzettel, így bármilyen újabb összeszólalkozás után Sobri összes ide írt kommentje automatikusan törlődik majd, legyen ez a figyelmeztetés
innentől ez a téma off, vissza a koronavírussal kapcsolatos dolgokra
r.baggio
több mint 5 éve
Qantas meg közben bejelentette h nemzetközi járatain majd csak beoltott emberek utazhatnak majd
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Úgy látom az üzlet az üzlet karácsora megszűnik a vírus mintha nem is létzett volna (francia, német lazítások)USA szintén: az eddigi 14 napos karantén már ott is csak 7-10 nap lesz
dande

---
több mint 5 éve
Úgy látom az üzlet az üzlet karácsora megszűnik a vírus mintha nem is létzett volna (francia, német lazítások)
több mint 5 éve
Ma 14:00-ig nem fájt a fejem. Ez már előrelépés. Mondjuk a torkom kezdett el fájni most este.

több mint 5 éve
Ez elég önkényes értelmezése a szavazásnak, mert aki a dislike választás nyomta az nem törvényszerű hogy oda szavazott, hogy Ban.A demokraták meg csak 30-an voltak
Hiszti Krisztik remélem lenyugszanak lassan.
A kisebbség többsége mindig vicces az egyenlők között. 😊
Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
Meggyógyultunk?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A topicot átmenetileg lezárom, szavazzatok112 voks után a szavazás lezárult, a köz ítéletet mondott:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJK6z7hXpcrXC9Yeim6rmo_bODoHGdbKHONpmC0Q8Cee12XA/viewform
r.baggio
A két betyár semmi szabályelleneset nem vétett, erre van a NÉMÍTÁS
50
Vezessük be újra a diszlájk-rendszert (bizonyos számnál komment automatikus törlése)
32
Sobriék kimerítették a lázítás fogalmát, ideje a bannak!
30
tehát komolyabb retorzió nincs, viszont nem lehet elvitatni azt sem, hogy több felhasználó változtatna a status quo-n, mint aki megelégedik a jelenlegi helyzettel, így bármilyen újabb összeszólalkozás után Sobri összes ide írt kommentje automatikusan törlődik majd, legyen ez a figyelmeztetés
innentől ez a téma off, vissza a koronavírussal kapcsolatos dolgokra
Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 5 éve
Minden ezután érkező hozzászólást a topic újranyitásáig törölni fogok

---