Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 075 — Слава Україні! Героям слава!
Gyerekek múlt hét hétfőn kezdhették az ovit/sulit.
Kislányom péntekre benyelt valamit az oviban. Szombatra hőemelkedés, köhögés, taknyolódás. Vasárnapra a fiamnál, hétfőre nálam
clbass
Ez egyébként nem standard, covid-függetlenül?
Kezdődik a suli, ovi, a gyerekek összeszednek minden szart, lebetegszenek, otthonmaradnak.
Azért kérdezem, mert nekem nincs gyerekem, a kormányzat nyilvánvalóan geciszemétdilettánsszarikbelestadionOrbánegygeci,[/b] de aki szülő, akivel ez megtörtént tavaly, tavalyelőtt, azelőtt, az ezzel az iskola-, óvodakezdési megbetegedéssel alapból számol, nem? Eleve betervezi, rákészül a menedzselésére, kalkulál a következményekkel. Vagy rosszul gondolom?
Sobri Jóska
De számol, csak ha nincs CoVid akkor az sima influenza és nem kell 2-3 hét karantén. Jelenleg tünet alapján kell CoVid-ot diagnosztizálni. Bár tudom, hogy ez csak orvos szakmailag gáz és politikailag nem, de pl ahol nem olvasták a diktátorok kézikönyvét ők az unortodox módját alkalmazzák a diagnózis kimondásának: tesztelnek.És ha pozitív akkor CoVid és karantén kontaktostól, ha nem akkor halleluja. Míg nálunk tünet alapján CoVidos vagy és karantén. Na ezzel nem számolt ez a kurva felelőtlenül gyereket vállaló szülő, hogy egy pandémiában a kormánynak a hatalom megtartás lesz csak a prioritás és holmi egészségügyi gazdasági következményekkel nem fog foglalkozni. Tehát ha osztrákiában a gyereked vagy te taknyos vagy mert felelőtlenül szaporodtál, akkor osztrákia kormánya összevonja a szemöldökét és azt mondja nono és letesztel. Nálunk a kormány lassan bevezeti az anyasági nagy keresztet, hogy szaporodjunk (bár fidesz szavazók szerint ez felelőtlenség, hisz aki gyereket csinál, az csináljon hozzá egészségügyi és szociális hálót is, nehogy olyan ostobaságot kövessen már el, hogy az államtól várja el ezek működtetését, hisz az a kormányfőnek és sleppjének nem jár anyagi haszonnal), de ha a gyereked taknyos, köhög akkor az általa kiadott eljárásrend és utasítás szerint a háziorvosnak kell eldöntenie telefon alapján (mert felső légúti tünetest nem kontaktolhat!), hogy CoVidos-e?
Bár itt már többször leírtad, az hogy a kormányt és az intézkedéseit szidtam az ugyanaz a primitív gyalázkodás mint a sorosozás és migránsozás, én azért nem így gondolom. Te mint fidesz hívő, ha leírod tényszerűen (az nem érv, hogy ez csak egy nézet mert én orvosszakmai oldalról közelítek meg egy elsősorban orvosszakmai problémát), hogy az általam felvetett és leírt gondok és tények melyik részét kezelte a kormány megfelelően szerinted megköszönném. Bár nem kell mert valószínű azt válaszolnád mint már sokszor, hogy a politika nem így működik és a hatalom megtartása a cél és nem más.
Az alapvető különbség a felfogásunk között az, hogy az állam feladatának tartom az egészségügy, az oktatás stb működtetését.Te nem, te ezt az individumok feladatának tartod. Én úgy gondolom, hogy ez a mindenkori kormány felelőssége, te pedig úgy hogy nekik ez nem feladatuk, mert anyagi haszonnal személy szerint a kormánytagoknak és holdudvaruk tagjainak nem járna egy jól működő egészségügy vagy oktatás. Hovatovább ha az individum szeretne egészségügyi hálót létrehozni, akkor annak Magyarországon egy Orbán Viktor vetett legnagyobb gáncsot. Persze értem én, mert neki az nem lett volna hasznos, hisz Lölönek akkor még nem volt egésszégügyi biznisze. Most ott állunk hogy se állami, magán egészségügy nincs (zseniális húzás volt, hogy hatósági árasította a tesztelést, mert így a tesztelések 50%-át végző magán cégek nem tesztelnek többet. Állam nem tesztel, viszont magán úton nem tudod elvégezni mert az állam keresztbe tett.

Ui: Ügyelets vagyok és két műtét között vagyok. Ruhát nem tudok cserélni mert elfogyott. Most megyek és a mai negyedik műtétemet is lehúzom ugyanabban a ruhában mint az elsőt. Magyarország jobban teljesít, vírust legyőztük, ellátóhelyek lezsírozva. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok
diverdoc
Kitartás Doki!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 048 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nálunk oviban holnaptól hőmérőzés. Iskolában még nem mondták...
Persze ma tornaórán elesett a gyerek és jól megütötte a karját/csuklóját, anyja immár vagy 3 órája a rendelőben van vele, röntgen, miegymás, várás. Hiányzott mint mókusnak az erdőtűz.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
Kislányom péntekre benyelt valamit az oviban. Szombatra hőemelkedés, köhögés, taknyolódás. Vasárnapra a fiamnál, hétfőre nálam
clbass
Kezdődik a suli, ovi, a gyerekek összeszednek minden szart, lebetegszenek, otthonmaradnak.
Azért kérdezem, mert nekem nincs gyerekem, a kormányzat nyilvánvalóan geciszemétdilettánsszarikbelestadionOrbánegygeci, de aki szülő, akivel ez megtörtént tavaly, tavalyelőtt, azelőtt, az ezzel az iskola-, óvodakezdési megbetegedéssel alapból számol, nem? Eleve betervezi, rákészül a menedzselésére, kalkulál a következményekkel. Vagy rosszul gondolom?
Sobri Jóska
De egyébként Orbánt hogy sikerült belevenned ebbe a kommentbe?
Toca
Ez ilyen topic. Itt még a koronavírusról is Orbán tehet. És mindenki más minden nyomoráról is.
Sobri Jóska
Trumppal együtt. őt ne felejtsd ki.
csebi
Őt nem láttam felbukkanni ebben a topicban. Biztos Orbán cenzúrázza és már ezt se engedi...
Sobri Jóska
máshol meg szegény ORbánt cenzúrázzák, legyen egy perces néma csend meg brühühühühü.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
clbass
Azért kérdezem, mert nekem nincs gyerekem, a kormányzat nyilvánvalóan geciszemétdilettánsszarikbelestadionOrbánegygeci,[/b] de aki szülő, akivel ez megtörtént tavaly, tavalyelőtt, azelőtt, az ezzel az iskola-, óvodakezdési megbetegedéssel alapból számol, nem? Eleve betervezi, rákészül a menedzselésére, kalkulál a következményekkel. Vagy rosszul gondolom?
Sobri Jóska
De számol, csak ha nincs CoVid akkor az sima influenza és nem kell 2-3 hét karantén. Jelenleg tünet alapján kell CoVid-ot diagnosztizálni. Bár tudom, hogy ez csak orvos szakmailag gáz és politikailag nem, de pl ahol nem olvasták a diktátorok kézikönyvét ők az unortodox módját alkalmazzák a diagnózis kimondásának: tesztelnek.És ha pozitív akkor CoVid és karantén kontaktostól, ha nem akkor halleluja. Míg nálunk tünet alapján CoVidos vagy és karantén. Na ezzel nem számolt ez a kurva felelőtlenül gyereket vállaló szülő, hogy egy pandémiában a kormánynak a hatalom megtartás lesz csak a prioritás és holmi egészségügyi gazdasági következményekkel nem fog foglalkozni. Tehát ha osztrákiában a gyereked vagy te taknyos vagy mert felelőtlenül szaporodtál, akkor osztrákia kormánya összevonja a szemöldökét és azt mondja nono és letesztel. Nálunk a kormány lassan bevezeti az anyasági nagy keresztet, hogy szaporodjunk (bár fidesz szavazók szerint ez felelőtlenség, hisz aki gyereket csinál, az csináljon hozzá egészségügyi és szociális hálót is, nehogy olyan ostobaságot kövessen már el, hogy az államtól várja el ezek működtetését, hisz az a kormányfőnek és sleppjének nem jár anyagi haszonnal), de ha a gyereked taknyos, köhög akkor az általa kiadott eljárásrend és utasítás szerint a háziorvosnak kell eldöntenie telefon alapján (mert felső légúti tünetest nem kontaktolhat!), hogy CoVidos-e?
Bár itt már többször leírtad, az hogy a kormányt és az intézkedéseit szidtam az ugyanaz a primitív gyalázkodás mint a sorosozás és migránsozás, én azért nem így gondolom. Te mint fidesz hívő, ha leírod tényszerűen (az nem érv, hogy ez csak egy nézet mert én orvosszakmai oldalról közelítek meg egy elsősorban orvosszakmai problémát), hogy az általam felvetett és leírt gondok és tények melyik részét kezelte a kormány megfelelően szerinted megköszönném. Bár nem kell mert valószínű azt válaszolnád mint már sokszor, hogy a politika nem így működik és a hatalom megtartása a cél és nem más.
Az alapvető különbség a felfogásunk között az, hogy az állam feladatának tartom az egészségügy, az oktatás stb működtetését.Te nem, te ezt az individumok feladatának tartod. Én úgy gondolom, hogy ez a mindenkori kormány felelőssége, te pedig úgy hogy nekik ez nem feladatuk, mert anyagi haszonnal személy szerint a kormánytagoknak és holdudvaruk tagjainak nem járna egy jól működő egészségügy vagy oktatás. Hovatovább ha az individum szeretne egészségügyi hálót létrehozni, akkor annak Magyarországon egy Orbán Viktor vetett legnagyobb gáncsot. Persze értem én, mert neki az nem lett volna hasznos, hisz Lölönek akkor még nem volt egésszégügyi biznisze. Most ott állunk hogy se állami, magán egészségügy nincs (zseniális húzás volt, hogy hatósági árasította a tesztelést, mert így a tesztelések 50%-át végző magán cégek nem tesztelnek többet. Állam nem tesztel, viszont magán úton nem tudod elvégezni mert az állam keresztbe tett.

Ui: Ügyelets vagyok és két műtét között vagyok. Ruhát nem tudok cserélni mert elfogyott. Most megyek és a mai negyedik műtétemet is lehúzom ugyanabban a ruhában mint az elsőt. Magyarország jobban teljesít, vírust legyőztük, ellátóhelyek lezsírozva. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 109
clbass
Azért kérdezem, mert nekem nincs gyerekem, a kormányzat nyilvánvalóan geciszemétdilettánsszarikbelestadionOrbánegygeci, de aki szülő, akivel ez megtörtént tavaly, tavalyelőtt, azelőtt, az ezzel az iskola-, óvodakezdési megbetegedéssel alapból számol, nem? Eleve betervezi, rákészül a menedzselésére, kalkulál a következményekkel. Vagy rosszul gondolom?
Sobri Jóska
Rosszul gondolod. Nem egy, nem kettő olyan embert ismerek, aki évről-évre meglepődik így szeptember vége, október eleje táján azon hogy a gyereke hazahozott valami vírust iskolából, és taknya-nyála egybefolyik hőemelkedéssel, lázzal. Aztán persze ő meg elkapja a "rohadt" gyerektől.

Ez olyasmi, mint az autósok és az első fagy meg hóesés. Meglepetés minden évben!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 123 — #NoStress
clbass
Sobri Jóska
Toca
Ez ilyen topic. Itt még a koronavírusról is Orbán tehet. És mindenki más minden nyomoráról is.
Sobri Jóska
csebi
Őt nem láttam felbukkanni ebben a topicban. Biztos Orbán cenzúrázza és már ezt se engedi...

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 676 — "Montoya por favor!"
Nekem amugy nem remlik, hogy lett volna olyan, h 4-5 gyereknel tobb hianyzott volna az osztalyombol (32 kozul).
Se osszel, se tavasszal. Szamomra egy kurva nagy hoax ez az egesz oszi lebetegedes sztori (nem a covid, hanem az altalanos dolog amirol Sobri irt).
Ovodaban lehet, mert ott homokot meg bogarakat esznek a kolkok,meg arra nem is emlekszem.

Olyan se volt pl, h en meg a batyam egyszerre betegek lettunk volna.
Lehet csak az erdelyi ver es igazabol rajtunk nem fogtak ezek a szarok 😀
Borbinho
Ugyanaz. Én középiskolában az évek alatt egyszer voltam egy hónapig beteg, de ezentúl sok napot nem hiányoztam betegség miatt. Emlékszem ofő meg is volt lepődve mert sose voltam beteg a hónapos kihagyás előtt. Ja és budai vagyok, nem erdélyi😅

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 699 — Lucas Scott
clbass
Sobri Jóska
Toca
Sobri Jóska

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
Nekem amugy nem remlik, hogy lett volna olyan, h 4-5 gyereknel tobb hianyzott volna az osztalyombol (32 kozul).
Se osszel, se tavasszal. Szamomra egy kurva nagy hoax ez az egesz oszi lebetegedes sztori (nem a covid, hanem az altalanos dolog amirol Sobri irt).
Ovodaban lehet, mert ott homokot meg bogarakat esznek a kolkok,meg arra nem is emlekszem.

Borbinho
Eddig be lehetett menni. Most:

"Iskolánk intézkedési terve szerint betegség vagy karantén esetén orvosi/hatósági igazolás után jöhetnek iskolába a gyerekek."

Ez a legártatlanabb köhögést, tüsszögést is jelenti, amit eddig leszart mindenki, és tényleg nem hiányzott.
több mint 5 éve
clbass
Sobri Jóska
Toca

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 274 — Vikings fan
clbass
Sobri Jóska
több mint 5 éve
It takes a village to raise a child.
több mint 5 éve
1. általában egy takonykór 1-2 nap (most a suliba nem mehet vissza, csak háziorvosi igazolással) 2. igen
több mint 5 éve
Nem, mert: 1. (talán 3 napot) simán otthon lehet(ett) a gyerek, annyit apa/anya megoldott, ez most karantén. 2. mama eddig segíthetett, most a bizti kedvéért a közelébe nem visz senki beteg gyereket
Teabee
1. Azért egy fertőző betegség nem 3 nap, legalábbis amikor nekem volt gyerekként 7-10 napig nem mentem közösségbe, illetve gyermekes ismerőseimnél is ezt látom.
Bár gondolom az adja a gyerekcsoportok folyamatos körbefertőzéseit, hogy a még nem teljesen gyógyult gyerek 3 nap múlva visszamegy, és bár az ő tünetei lehet enyhébbek, de fertőz tovább.
2. Az a standard, hogyha egy pár gyermeket vállal, akkor eleve kalkulál a nagyszülők tehermentesítőképességével, vagyis tervezetten egyfajta bizonytalan, kiszolgáltatott alapállapotban leledzik?

több mint 5 éve
Nem, mert: 1. (talán 3 napot) simán otthon lehet(ett) a gyerek, annyit apa/anya megoldott, ez most karantén. 2. mama eddig segíthetett, most a bizti kedvéért a közelébe nem visz senki beteg gyereket
több mint 5 éve
clbass

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
 24.hu/kulfold/2020/09/29/koronavirus-masodik-hullam-europai-unio-ecdc-magyarorszag-voros-lista/
empty taxi
Pedig kedvezően alakul a járvány.
Vrij6
nekem az a konteo is eszembe jutott,hogy ugye befelé szarik a kormány az ellenőrzésre de ha kifelé se engedi a szomszédos ország a magyarokat akkor a munkát kvázi átrakták a szomszéd országokra...

több mint 5 éve
clbass New Orleans Saints 3 166 — Saints fan
A két hét hivatalos karanténunkra én még ráhúztam egy hét kötelező home office-t. Gyerekek múlt hét hétfőn kezdhették az ovit/sulit.
Kislányom péntekre benyelt valamit az oviban. Szombatra hőemelkedés, köhögés, taknyolódás. Vasárnapra a fiamnál, hétfőre nálam 😕 Önkéntesen itthon maradtunk, (Bár nagyon nem volt mást tenni. A folyamatos köhögés mellett csak 30 másodpercenként kellett volna lehúznom a maszkom, hogy letöröljem az addigra az orromból a számba csúszó csigát) ma megyünk dokihoz...
Szeptemberben sikerült 2 napot dolgoznom karantén előtt, majd kettőt utána 😮
Mókás lesz ez a normál őszi vírus vs. covid mérkőzés, főleg hogy most már teszt nélül is pozitívnak nyilváníthatnak...
Fax kivan ezzel az évvel!
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 171 — nabege2@yahoo.com
Most mondta a rádió: az iskolák felkészültek a holnapi naptól kötelező hőmérőzésre.
Az iskolákat is megkérdezték vajon?😊
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 075 — Слава Україні! Героям слава!
tegnap kedvező volt a járvány alakulása, ma már nem az.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 490 — Bla, bla, bla
 pcworld.hu/pcwlite/30-perces-teszttel-szurik-becsben-a-koronavirussal-fertozott-diakokat-285040.html
Negritis
Csak pc worldöt kell a témában olvasni, ha az ember pozitív híreket akar 😊
r.baggio
ennyi 😀 az a vicc h direkt próbálom kerülni reggelente a korona híreket így csak a tech meg gaming újságokat nyitom meg
de így is belefutok 😀
Negritis
Meg ide is felugrassz néha 😊
bcsarli
jah de linkekre reggel nem kattintok 😀
csak délelőtt 😀
Negritis
Na akkor most, hogy szigorúan délután van:
 www.portfolio.hu/uzlet/20200930/a-japan-gyogyszer-is-hatekony-a-koronavirusos-betegek-gyogyitasaban-johet-a-magyar-betegek-kezelese-450890
Egy kis pozitívum...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 600 — The Mathematician
 pcworld.hu/pcwlite/30-perces-teszttel-szurik-becsben-a-koronavirussal-fertozott-diakokat-285040.html
Negritis
r.baggio
ennyi 😀 az a vicc h direkt próbálom kerülni reggelente a korona híreket így csak a tech meg gaming újságokat nyitom meg
de így is belefutok 😀
Negritis
bcsarli
jah de linkekre reggel nem kattintok 😀
csak délelőtt 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Negritis
r.baggio
de így is belefutok 😀
Negritis

több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Egyértelműen nem sajnàlom tőlük, de ha ezek a bérek így megvalósulnának ahogy ennek a cikknek az alján van, akkor valóban nincs hàlapénz.
dande
LOL

Még nettóban is szarok lennének ezek a bérek, nem hogy bruttóban 😀 30 éve szakorvos valaki és ne keressen bruttó 2 misit? 😀

Kevesebb a rezidens fizetés mint a nyugat-európai minimálbérek...
Borbinho
Ok elfogadom, hogy akkor nem vagyok képben, csak mondjuk az én bruttó 160s fizetésemből indultam ki, ami még nem is számít rossznak..... bár azt is tudom mi sok hasznit nyilván nem hajtunk a társadalomnak...

A hálapénzzel kapcsolatban meg persze ha valaki adni akarja, adja, csak ne legyen elvárás (persze tisztelt a gyakori kivételnek)
dande
Brutto 161 a minimálbér, mégha elírta is nettoban is keresel ennyit, az bizony nemhogy nem jó, hanem rossz.
VanillaSky
De ennyi az annyi... a hittanpénzekból összekaparok 100t az általunk fenntartott iskolából mint hitoktatásrt felelős ember jøn még száz meg számoljuk a rezsit amit nem nekem kell állni az télen 40. Akkor most már mindent tudtok. 😊 😊 😊 S akkor ha körülnézek nekem még egy szavam sem lehet... Így tessék viszonyítani a mai magyar valóságban...
dande
mit dolgozol ha nem titok?
ZoliMP
Dande református lelkész ha jol tudom.

Eagles fan, tudta hogy isteni segítségre lesz szükség.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!