Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200923/oriasi-felfedezesrol-szamolt-be-merkely-bela-ezt-eddig-nem-is-sejtettuk-a-maszkokrol-449814Bár ezt a cikket sem fogják olvasni a "faszomebbeabuzimaszkbaazannyátakikitalálta" emberek...
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200923/oriasi-felfedezesrol-szamolt-be-merkely-bela-ezt-eddig-nem-is-sejtettuk-a-maszkokrol-449814ezt asszem Marcinál mondták el Boldogkőiék
nagir
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20200923/oriasi-felfedezesrol-szamolt-be-merkely-bela-ezt-eddig-nem-is-sejtettuk-a-maszkokrol-449814

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200922_RTL_Hirado_Kozel_negyvenen_igazolt_fertozottek_a_szegedi_bortonbenIlyenkor az ő celláikra is kikerül a piros cetli? 😁
nem kellett volna ennyit Adriázni.
Vrij6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
hvg.hu/itthon/20200922_RTL_Hirado_Kozel_negyvenen_igazolt_fertozottek_a_szegedi_bortonbennem kellett volna ennyit Adriázni.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Nem ment át a könyv üzenete.De nem is pszichohistória, vagy valami légbőlkapott, alátámasztatlan dolog. Attól, hogy a LEAN-t se lehet ráhúzni mindenre, még az esetek nagyrészében hasznos tud lenni, és megérthetsz általan olyan cégműködést, ami a te primér, ösztönös meglátásodnak ellentmondhat. Én se állítom, hogy van bármi, ami 400 oldalnyi elmélet, és az pontosan úgy lesz a gyakorlatban. De ez a könyv módfelett pontosan és értelmezhetően segít abban, hogyha mondjuk Orbán csinál valamit, ami elsőre "faszságnak" tűnik, az egy egyszerű hatalommegtartási logika mentén már elfogadható és értelmezhető, ha nem is akceptálható, vagy erkölcsileg el is ítélhető.Sobri JóskaIgazad van, nem az (nem légbőlkapott). Nincs is vele semmi bajom - sőt, írtam is, hogy szeretem én is "rendszerben" átgondolni a dolgokat, aminek az egyik formája az, hogy értelmes, logikusan felépített és alátámasztott modellekbe helyezve keresem a magyarázatot. Én csak azt mondtam, hogy nekem már időnként sok, ahányszor ez a reakció valamilyen f*szságra. Mármint, hogy a "politikus érdek szerint cselekszik", vagy éppen az, hogy az "átlagember buta". Igen is meg nem is. Ezek a modellek társadalmi csoportokat elemeznek és alkotnak róluk viselkedési szabályokat, nem egyénekről. Orbánt a döntéseiben legalább annyira befolyásolják a neveltetéséből, életútjából kialakult személyiségjegyek, a frusztrációi vagy éppen önbizalma, a kisebbrendűségi vagy éppen felsőbbrendűségi érzései, az előítéletei, a megtanult tudása, benne a helyesnek hitt hibás tudással, mint amennyire a tudatos hatalommegtartási szándék. Mondhatnám úgy is, hogy az okos ember is legalább olyan százalékban dönt az érzelmei alapján, mint a buta ember, csak előbbi kitalál rá valami magyarázatot is, hogy a lelkét megnyugtassa. 😊
Ahogy a newtoni almamodell is máshogy viselkedik súlytalanságban, vagy több gravitációs tér alkotta mezőben, de arra tökéletes, hogy Pesten vagy New Yorkban tudhassuk hova pottyan, úgy ez a könyv is azért azügyben nem lő mellé, hogy a hatalomban lévőnek, és a hatalmából hasznot húzó sokaknak, mindig érdeke, hogy a hatalomban is maradjanak, és ez az elsődleges motiváció.Sobri JóskaA newtoni dinamika a nem relativisztikus világ konszenzusos (makro) valóságmodellje, aminek a szabályai egy almára mindig igazak. Sőt, minden almára. Sőt, az alma nem is tud máshogy viselkedni, csak úgy, ahogy a modell elvárja. Ettől konszenzusos, és ettől valóságmodell. A társadalmi modellekben sok a csoportjellemző, kicsit olyan, mint a dinamika és a kvantumfizika összegyúrva. Elég nagy biztonsággal meg tudod mondani, hogy az eléd tett valahányszor hatszor tíz a huszonharmadikon atom egy fadarab, ami így viselkedik ha eldobod és úgy, ha meggyújtod. Az elemeiről szinte azt se tudja megmondani (a kvantumfizika), hogy hol vannak. A társadalmi modell azért többet tud (ebből a szempontból), de messze nem newtoni szinten. Egyénileg szerintem már az sem általános szabály, hogy a hatalomban levőknél az elsődleges motiváló erő a hatalomban maradás. Nagyon sokaknál igen, de nagyon sokaknál más motiváció erősebb ennél.
peterk2005
Nem az a lényeg, hogy az elsődleges motiváló erő a hatalomban maradás, hanem az, hogyha nem ez az elsődleges motiváló erő, akkor kikerül a hatalomból (hiszen lesz, aki hatalmat akar, lesz, aki részesül az előnyeiből, de tőle nem kapja meg, stb.).
Ennyiben olyan, mint egy természeti törvényszerűség, nem függ neveltetéstől vagy egyéni emócióktól, ahogy a fémes vagy kovalens kötés se függ ezektől.
Mert ha betartod, akkor eszerint cselekszel, ha meg nem tartod be, akkor kipottyansz, és jön, aki eszerint cselekszik. Mint egy tölcsér, ami egy pontra vezeti a vizet.
Pont az tetszik ebben a könyvben, és azért hasznos, ahogy levezeti, hogy mi a társadalmi működés, cégvezetés, kormányzás alapvető atomja, és mik az axiomatikus törvényszerűségek. Aztán az persze onnan már nyilvánvaló, hogy ugyanabból az atomból épül fel a nyúl meg a zsiráf, és az is, hogyha nem eszik mindkettő meghal, stb.
több mint 5 éve
De nem is pszichohistória, vagy valami légbőlkapott, alátámasztatlan dolog. Attól, hogy a LEAN-t se lehet ráhúzni mindenre, még az esetek nagyrészében hasznos tud lenni, és megérthetsz általan olyan cégműködést, ami a te primér, ösztönös meglátásodnak ellentmondhat. Én se állítom, hogy van bármi, ami 400 oldalnyi elmélet, és az pontosan úgy lesz a gyakorlatban. De ez a könyv módfelett pontosan és értelmezhetően segít abban, hogyha mondjuk Orbán csinál valamit, ami elsőre "faszságnak" tűnik, az egy egyszerű hatalommegtartási logika mentén már elfogadható és értelmezhető, ha nem is akceptálható, vagy erkölcsileg el is ítélhető.Sobri JóskaIgazad van, nem az (nem légbőlkapott). Nincs is vele semmi bajom - sőt, írtam is, hogy szeretem én is "rendszerben" átgondolni a dolgokat, aminek az egyik formája az, hogy értelmes, logikusan felépített és alátámasztott modellekbe helyezve keresem a magyarázatot. Én csak azt mondtam, hogy nekem már időnként sok, ahányszor ez a reakció valamilyen f*szságra. Mármint, hogy a "politikus érdek szerint cselekszik", vagy éppen az, hogy az "átlagember buta". Igen is meg nem is. Ezek a modellek társadalmi csoportokat elemeznek és alkotnak róluk viselkedési szabályokat, nem egyénekről. Orbánt a döntéseiben legalább annyira befolyásolják a neveltetéséből, életútjából kialakult személyiségjegyek, a frusztrációi vagy éppen önbizalma, a kisebbrendűségi vagy éppen felsőbbrendűségi érzései, az előítéletei, a megtanult tudása, benne a helyesnek hitt hibás tudással, mint amennyire a tudatos hatalommegtartási szándék. Mondhatnám úgy is, hogy az okos ember is legalább olyan százalékban dönt az érzelmei alapján, mint a buta ember, csak előbbi kitalál rá valami magyarázatot is, hogy a lelkét megnyugtassa. 😊
Ahogy a newtoni almamodell is máshogy viselkedik súlytalanságban, vagy több gravitációs tér alkotta mezőben, de arra tökéletes, hogy Pesten vagy New Yorkban tudhassuk hova pottyan, úgy ez a könyv is azért azügyben nem lő mellé, hogy a hatalomban lévőnek, és a hatalmából hasznot húzó sokaknak, mindig érdeke, hogy a hatalomban is maradjanak, és ez az elsődleges motiváció.Sobri JóskaA newtoni dinamika a nem relativisztikus világ konszenzusos (makro) valóságmodellje, aminek a szabályai egy almára mindig igazak. Sőt, minden almára. Sőt, az alma nem is tud máshogy viselkedni, csak úgy, ahogy a modell elvárja. Ettől konszenzusos, és ettől valóságmodell. A társadalmi modellekben sok a csoportjellemző, kicsit olyan, mint a dinamika és a kvantumfizika összegyúrva. Elég nagy biztonsággal meg tudod mondani, hogy az eléd tett valahányszor hatszor tíz a huszonharmadikon atom egy fadarab, ami így viselkedik ha eldobod és úgy, ha meggyújtod. Az elemeiről szinte azt se tudja megmondani (a kvantumfizika), hogy hol vannak. A társadalmi modell azért többet tud (ebből a szempontból), de messze nem newtoni szinten. Egyénileg szerintem már az sem általános szabály, hogy a hatalomban levőknél az elsődleges motiváló erő a hatalomban maradás. Nagyon sokaknál igen, de nagyon sokaknál más motiváció erősebb ennél.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Engem a tavaszi karantén alatt mikor 3 hónapig nem voltam borbélynál egy kedves vásárló a gödénynek nézett és elosmerően megdícsért, hogy jól nyomom.... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
A vitahoz probaltak az orvosi kamaratol felkerni vkit, de a MOK elhatarolodott ettol. Hivatalos allaspontjuk, hogy tudomanyos bizonyitott alatamasztott tenyekrol nem vitazik, es probalja bizonygatni az igazat, mint ahogy egy csillagasz sem fog egy laposfold hivovel “ szakmai” vitat folytatni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Ebben a Na ez nem volt az.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Ez milyen szép és találó hasonlat volt 😊Off. / Lomniczi-t ne is említsd, ahányszor látom, mindig elfog a szomorúság, mert róla úgy gondolom egész más pályán is focizhatna. Ha valaki úgy választja a szőrös segglyukat, hogy nem meleg és több meztelen nő is simul hozzá közben, na azt nehéz érteni igazán. 😀Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.Abban az országban, ahol Nógrádi Györgyök meg ifj. Lomnici Zoltánok jelennek meg folyamatosan számos országos nagy tévén szakértőként, szerinted kit érdekel a szakmaiság?
Platformot adni, kvázi legitimálni egy ártalmas, káros hülyeségről beszélő embert, az módfelett szakmaiatlan, még bulvárnak is gagyi.
Mintha egy rabbi, egy történész meg egy holokauszttagadó "vitázna" a holokausztról.
Nem szabadott volna beemelni az egyenrangúság látszatát keltve az érvek, vélemények egyanrangú terébe azt, aki csak kommunikációs, tudománytalan, alátámaszthatatlan "érvekkel", csúsztatásokkal, valótlanságokkal, féligazságokkal tudja azt a látszatot kelteni, hogy "én ezt gondolom, ők azt, 1-1, ez két egyenrangú dolog, lehet választani".
Már Balázséktól is óriási hiba volt, de náluk belefér az egyrészt erős bulvárvonal miatt, másrészt őket nem kell komolyan venni, lehet a helyén kezelni egy reggeli rádióműsort.
De az ATV óriásit hibázott, hiszen ahogy arról se beszélget, "vitázik" egy rendőr meg egy erőszaktevő, hogy a közösülésnek csak egy módja a sok közül, amikor a partner nem együttműködő, úgy ez a teljesen fakenews alapú gődényi metodika, retorika se stúdióképes.
Egy mentségük lehet, 2020-t írunk, az abszurdban élünk, a szürreális a mindennapi, az irracionalitás a hétköznapok része, valójában várható volt, hogy ez a jövő útja, ami így már a jelené is.
Sobri Jóska
somoskovig
peterk2005

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A zsidó pontosítsuk kicsit: EMIH.görénydoktor meg elad, nutriversumTrump rendelkezik forrásokkal, médiával, és ő szavazatokért küzd, Gődeny nem. Óriási különbség.ha "elnyomnak" egy ilyen eleve "establishment" ellenes csoport vezetőjét akkor az pont hogy kontraproduktívszerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
ha nem hívod be, csak erősíted hogy az "elit" és a "mainstream" próbálja titkolni hogy itt most rabszolgaságba vetik az embereket
Negritis
De mivel a nézők nagyrésze sokkal hülyébb nála, így ez legitimáció számára és a faszságai számára, nem pedig roast, aminek kéne lennie.
Sobri Jóska
érdekes hogy a Trump féle hackelésből ez nem maradt meg, ő is azzal érvel folyamatosan hogy a "lamestream media" semmit nem hoz le róla és jól is megy neki
ha Gődényék is hasonló elbánásban részesülnének akkor az csak olaj lenne a tűzre szerintem még vadabb teóriákhoz
a probléma szerintem továbbra is az hogy alkalmatlan ellenfeleket hoztak nekik
Negritis
Valamint nem tudsz alkalmas ellenfelet vinni egy jól kommunikáló holokauszttagadónak vagy homofóbnak.
Ahogy egy járványtagadónak sem. Minden érv egy "másik" univerzumban van, ha nem lep át, nem hat rá, betudhatja a "hazugok" manipulációjának.
Ezért mincsenek a manstreamben viták se holokauszttagadókkal, se nyilvános homofóbokkal, csak youtubeon, meg réteg-, tematikus csatornákon.
És ezért hibázott az ATV.
Vagyis nem hibázott, hiszen a HitGyüliben is népszerű a járványtagadó/járványszkeptikus attitűd, azt szolgálták ki.
Illetve egy Gődényhez képest egy Cilinéni is releváns, hiteles tényező, forrás, ezt se szabad elfeledni.
Sobri Jóska
kóborlélek kitért gyülis betért zsidó
sutianap
több mint 5 éve
Off. / Lomniczi-t ne is említsd, ahányszor látom, mindig elfog a szomorúság, mert róla úgy gondolom egész más pályán is focizhatna. Ha valaki úgy választja a szőrös segglyukat, hogy nem meleg és több meztelen nő is simul hozzá közben, na azt nehéz érteni igazán. 😀Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.Abban az országban, ahol Nógrádi Györgyök meg ifj. Lomnici Zoltánok jelennek meg folyamatosan számos országos nagy tévén szakértőként, szerinted kit érdekel a szakmaiság?
Platformot adni, kvázi legitimálni egy ártalmas, káros hülyeségről beszélő embert, az módfelett szakmaiatlan, még bulvárnak is gagyi.
Mintha egy rabbi, egy történész meg egy holokauszttagadó "vitázna" a holokausztról.
Nem szabadott volna beemelni az egyenrangúság látszatát keltve az érvek, vélemények egyanrangú terébe azt, aki csak kommunikációs, tudománytalan, alátámaszthatatlan "érvekkel", csúsztatásokkal, valótlanságokkal, féligazságokkal tudja azt a látszatot kelteni, hogy "én ezt gondolom, ők azt, 1-1, ez két egyenrangú dolog, lehet választani".
Már Balázséktól is óriási hiba volt, de náluk belefér az egyrészt erős bulvárvonal miatt, másrészt őket nem kell komolyan venni, lehet a helyén kezelni egy reggeli rádióműsort.
De az ATV óriásit hibázott, hiszen ahogy arról se beszélget, "vitázik" egy rendőr meg egy erőszaktevő, hogy a közösülésnek csak egy módja a sok közül, amikor a partner nem együttműködő, úgy ez a teljesen fakenews alapú gődényi metodika, retorika se stúdióképes.
Egy mentségük lehet, 2020-t írunk, az abszurdban élünk, a szürreális a mindennapi, az irracionalitás a hétköznapok része, valójában várható volt, hogy ez a jövő útja, ami így már a jelené is.
Sobri Jóska
somoskovig

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
görénydoktor meg elad, nutriversumTrump rendelkezik forrásokkal, médiával, és ő szavazatokért küzd, Gődeny nem. Óriási különbség.ha "elnyomnak" egy ilyen eleve "establishment" ellenes csoport vezetőjét akkor az pont hogy kontraproduktívszerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
ha nem hívod be, csak erősíted hogy az "elit" és a "mainstream" próbálja titkolni hogy itt most rabszolgaságba vetik az embereket
Negritis
De mivel a nézők nagyrésze sokkal hülyébb nála, így ez legitimáció számára és a faszságai számára, nem pedig roast, aminek kéne lennie.
Sobri Jóska
érdekes hogy a Trump féle hackelésből ez nem maradt meg, ő is azzal érvel folyamatosan hogy a "lamestream media" semmit nem hoz le róla és jól is megy neki
ha Gődényék is hasonló elbánásban részesülnének akkor az csak olaj lenne a tűzre szerintem még vadabb teóriákhoz
Negritis
Valamint nem tudsz alkalmas ellenfelet vinni egy jól kommunikáló holokauszttagadónak vagy homofóbnak.
Ahogy egy járványtagadónak sem. Minden érv egy "másik" univerzumban van, ha nem lep át, nem hat rá, betudhatja a "hazugok" manipulációjának.
Ezért mincsenek a manstreamben viták se holokauszttagadókkal, se nyilvános homofóbokkal, csak youtubeon, meg réteg-, tematikus csatornákon.
Vagyis nem hibázott, hiszen a HitGyüliben is népszerű a járványtagadó/járványszkeptikus attitűd, azt szolgálták ki.
Illetve egy Gődényhez képest egy Cilinéni is releváns, hiteles tényező, forrás, ezt se szabad elfeledni.
Sobri Jóska
kóborlélek kitért gyülis betért zsidó

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A "másik" univerzum a politikában is létezik, Trump-al sem lehet vitázni, elég megnézni/meghallgatni néhány interjúját. Aki értelmesebb az interjú szintjénél, az leveszi, hogy egy barom (azok közül se mindenkinek az a véleménye ugye 😊 ), a többi meg csak jobban utálja mint a riport előtt, vagy éppen jobban imádja mint a riport előtt, mert a saját "univerzumát" érti csak, abban meg az adott fél győz, hiszen egyedül van.Trump rendelkezik forrásokkal, médiával, és ő szavazatokért küzd, Gődeny nem. Óriási különbség.ha "elnyomnak" egy ilyen eleve "establishment" ellenes csoport vezetőjét akkor az pont hogy kontraproduktívszerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
Sobri Jóska
De egyébként 100%-ban egyetértek. A média feladata lenne - többek között - megválogatni, hogy kit enged mikrofonhoz, és kit nem. Az ATV a hunyó. Nem csak azért, mert ezt a Gődényt mikrofonhoz engedte, hanem azért is, mert ha már megtette, akkor nem figyelt oda arra, hogy megfelelő partnereket találjon. Márpedig ez nem egy tudományos vita volt, hanem egy sales battle. Az egyik oldalon okos, de laikus szintű érveléshez nem értő tudósokkal, a másik oldalon nem olyan okos, de a levegőben repülő sz*rt is hattyúként eladni képes salesmanekkel. Ha már bevállalta a TV, akkor inkább egy politikusi vénával rendelkező embert kellett volna meghívni. (Ha ilyen nem vállalja, akkor lefújni.)

több mint 5 éve
Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.Abban az országban, ahol Nógrádi Györgyök meg ifj. Lomnici Zoltánok jelennek meg folyamatosan számos országos nagy tévén szakértőként, szerinted kit érdekel a szakmaiság?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Trump rendelkezik forrásokkal, médiával, és ő szavazatokért küzd, Gődeny nem. Óriási különbség.ha "elnyomnak" egy ilyen eleve "establishment" ellenes csoport vezetőjét akkor az pont hogy kontraproduktívszerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
ha "elnyomnak" egy ilyen eleve "establishment" ellenes csoport vezetőjét akkor az pont hogy kontraproduktívszerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
Negritis
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Fitnessbuliiiiiiii!!!! 😀index.hu/gazdasag/2020/09/22/fitnessbulit_szervez_az_arenaban_a_sarka_kata-gaal_cecilia_erdekeltsegebe_tartozo_fitbalance/
több mint 5 éve
Azt hiszem, ez jól leképezi ezt az évet:scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/120032307_2793149767595757_518726928573643857_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GjLgzkQS5pIAX85il4r&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=7356dd45e86ee5f59bae8a12c9858aaa&oe=5F8F31DF
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Csak veszíthet, nem nyerhet rajta semmit, így van.Így van, erre jött rá anno Orbán, ezért nem vitázik 😉szerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
Negritis
Sobri Jóska
davemayer
több mint 5 éve
Így van, erre jött rá anno Orbán, ezért nem vitázik 😉szerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
Negritis
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
szerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérEz akkor lenne igaz, ha Gődénynél okosabb emberek néznék főként az adást.
Negritis
több mint 5 éve
szerintem igenis be kell hívni oda gődényt és kompetens módon megmutatni mekkora gyökérha nem hívod be, csak erősíted hogy az "elit" és a "mainstream" próbálja titkolni hogy itt most rabszolgaságba vetik az embereket
több mint 5 éve
Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.A legnagyobb baj pedig ezzel, hogy pont az a korosztály fogja elhinni amit mondott, amelyik a leginkább veszélyesztetett, mert "hát a tévében mondták!"
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May