Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Határon jöhet mindenki kocsival kutya nem néz rájuk. Repülőtéren méltányossági eljárás, negatív teszt beutazási cél igazolása. Ferihegy haldoklik, Debrecen szintén. Jövőre átveszi az állam a veszteséges működés miatt és egy cég lesz a két reptér. Nagy biznisz.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Mondjuk úgy, a reptér fogható, a közút nem.
Arra nincs elég hatósági ember.
Sobri Jóska
* hogy mennyire sz@r a helyzet itthon, azt talán a munkahelyvédelmi intézkedések mutatják meg a legjobban, minden környékbeli országban kitolták a kurzairbeitot, nekünk a kamuzás maradt
r.baggio
több mint 5 éve
Önfejű vagyok és van egy elképzelésem arról, hogy mit meg, hogy.mi az ami miatt azt gondolod h pocsék alkalmazott vagy?Pontosan. Én pl pocsék alkalmazott vagyok.van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
* hogy mennyire sz@r a helyzet itthon, azt talán a munkahelyvédelmi intézkedések mutatják meg a legjobban, minden környékbeli országban kitolták a kurzairbeitot, nekünk a kamuzás maradt
r.baggio
Bazzani
Amadeus
Nyilván kirívó eset, hogy vannak olyan szakmák és tudás amit csak multiknál, alkalmazotti jogviszonyban tudsz érvényesíteni 😕
clbass
Ha ügyes vagy és egyik nem tetszik idővel kipróbálod másikat.
hosszan tudnék érvelni mindkettő előnyei mellett
briareos
Amadeus
briareos
Plusz alapból nehéz nàlam tekintélyt elérni, anélkül meg nincs főnök szerintem.
több mint 5 éve
633 új fertőzött / 8 elhunyt :/
Beki
8 elhunyt. :/ és ha jól nézem tegnap óta 71 ember került COVID miatt kórházba.és 10% feletti pozitív eset (6010 új tesztet csináltak ha jól számolok)
Vrij6
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
8 elhunyt. :/ és ha jól nézem tegnap óta 71 ember került COVID miatt kórházba.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
633 új fertőzött / 8 elhunyt :/
több mint 5 éve
Doki, mi van Szekszárdon?miazablogger.hu/wp-content/uploads/2020/09/koronavirus_maszk_tudomany.jpgEz a kép is részét képezte az előadásomnak, amit az osztályon dolgozóknak tartottam, mert beteg tologatók, takarítónők fejébe nehezen tudom beleverni a maszk szükségességét, és klinikánkat pl pénteken megbüntették a beteghordónk miatt
Tactful Cactus
diverdoc
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
miazablogger.hu/wp-content/uploads/2020/09/koronavirus_maszk_tudomany.jpgEz a kép is részét képezte az előadásomnak, amit az osztályon dolgozóknak tartottam, mert beteg tologatók, takarítónők fejébe nehezen tudom beleverni a maszk szükségességét, és klinikánkat pl pénteken megbüntették a beteghordónk miatt
Tactful Cactus

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
általánosságban beszéltem nem rólad. Azért szemed nézesd meg valami belement smiliek alapján 😀Amennyiben nekem az tetszik, amit éppen csinálok, akkor nem fogok voltáni 😉van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
Nyilván kirívó eset, hogy vannak olyan szakmák és tudás amit csak multiknál, alkalmazotti jogviszonyban tudsz érvényesíteni 😕
clbass
briareos
Azt kívántam érzékeltetni, hogy vannak olyan szegmensek ahol azért nem egyszerű vállalkozni. Hiába tudnám eladni magam sok helyen vállalkozóként, azért jó esély van rá, hogy nem a számomra érdekes csúcstechnológiával tudnék foglalkozni...
Szerencsére alkalmazottként is lehet több lábon állni! Nem félek tőle, hogy baj esetén ne találnék közel hasonló kaliberű munkát néhány hét leforgása alatt 😉
clbass
több mint 5 éve
Mondjuk ettől meg nem lesz valaki automatikusan jó vállalkozó... 😊Pontosan. Én pl pocsék alkalmazott vagyok.van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
clbass
briareos
Amadeus
több mint 5 éve
Amennyiben nekem az tetszik, amit éppen csinálok, akkor nem fogok voltáni 😉van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
clbass
briareos
Azt kívántam érzékeltetni, hogy vannak olyan szegmensek ahol azért nem egyszerű vállalkozni. Hiába tudnám eladni magam sok helyen vállalkozóként, azért jó esély van rá, hogy nem a számomra érdekes csúcstechnológiával tudnék foglalkozni...
Szerencsére alkalmazottként is lehet több lábon állni! Nem félek tőle, hogy baj esetén ne találnék közel hasonló kaliberű munkát néhány hét leforgása alatt 😉
több mint 5 éve
Szerinted véletlen lesz valaki BundesJugend? 😊mi az ami miatt azt gondolod h pocsék alkalmazott vagy?Pontosan. Én pl pocsék alkalmazott vagyok.van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
clbass
briareos
Amadeus
briareos
Egyébként legtöbbször a túlzott EGO és a szociális együttműködés készség hiánya az amit nem tudnak háttérbe tolni az emberek, de becsomagolják azt nekem a szabadság kell meg a többi maszlagba.
Ettől függetlenül igen van aki vállalkozó alkat inkább és van aki meg beosztott/alkalmazottként érzi jobban magát.
több mint 5 éve
mi az ami miatt azt gondolod h pocsék alkalmazott vagy?Pontosan. Én pl pocsék alkalmazott vagyok.van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
clbass
briareos
Amadeus
több mint 5 éve
Igen, csak jelen vírus mortalitása nem fedezi az "igényeimet" 😁Gödény ezt tette ki 3 napja:Majd a vírus megtalálja őket, emiatt felesleges strapálnia magát az embernek.
Értsük már meg, NEM A SZÁJMASZKOT NEHÉZ FELVENNI, HANEM EZZEL A HAZUGSÁGOKAT ELISMERNI ÉS ELFOGADNI! Mert ez a társadalom beletörődését jelenti, amire a politika játszik, mert velünk akar valamit...
Akivel a nyilvánvaló haszontalansága ellenére önként fel tudják vetetni a ráadásul rossz minőségű és egészségtelen maszkot, az ha hallgatólagosan is, de elfogadja a valótlanságokat, és életben tartja a „járványról” szóló hazugságokat, az értelmetlen, a gazdaságot és az embereket tönkretevő intézkedéseket, ami ERŐSÍTI A „VÍRUS-DIKTATÚRA” BEVEZETÉSÉT ÉS RÁNK KÉNYSZERÍTÉSÉT!
Aki beletörődik, az a politikai félrevezetéssel táplált és szándékosan gerjesztett média-hisztériával okozott félelem miatt ELTAKART SZÁJJAL ÉS LEHAJTOTT FEJJEL, ÖNKÉNT ADJA MEG MAGÁT! Tényleg ezt akarjuk, a szájmaszkot, ami a beletörődés, az elhallgatás és a szolgaság jele?
És egy topkomment:
Azon gondolkozott már valaki, hogy aki hallás sérült, és szájról olvasva kommunikál annak ez mennyire zavaró, megalázó és élhetetlen? Vagy az asztmás emberek, akik amúgy is nehezen lélegeznek, ebben a sz@rban meg fuldokolnak?.... A gyerekeket sajnálom legjobban.. Idióta rendeletek..
Sok sikert, azt hiszem ha most otthon lennék ezeket megkeresném.
davemayer
Sobri Jóska
(Sokukat ha meg is fertőződnek és lesz problémájuk megmenti az egészségügy)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Gödény ezt tette ki 3 napja:Majd a vírus megtalálja őket, emiatt felesleges strapálnia magát az embernek.
Értsük már meg, NEM A SZÁJMASZKOT NEHÉZ FELVENNI, HANEM EZZEL A HAZUGSÁGOKAT ELISMERNI ÉS ELFOGADNI! Mert ez a társadalom beletörődését jelenti, amire a politika játszik, mert velünk akar valamit...
Akivel a nyilvánvaló haszontalansága ellenére önként fel tudják vetetni a ráadásul rossz minőségű és egészségtelen maszkot, az ha hallgatólagosan is, de elfogadja a valótlanságokat, és életben tartja a „járványról” szóló hazugságokat, az értelmetlen, a gazdaságot és az embereket tönkretevő intézkedéseket, ami ERŐSÍTI A „VÍRUS-DIKTATÚRA” BEVEZETÉSÉT ÉS RÁNK KÉNYSZERÍTÉSÉT!
Aki beletörődik, az a politikai félrevezetéssel táplált és szándékosan gerjesztett média-hisztériával okozott félelem miatt ELTAKART SZÁJJAL ÉS LEHAJTOTT FEJJEL, ÖNKÉNT ADJA MEG MAGÁT! Tényleg ezt akarjuk, a szájmaszkot, ami a beletörődés, az elhallgatás és a szolgaság jele?
És egy topkomment:
Azon gondolkozott már valaki, hogy aki hallás sérült, és szájról olvasva kommunikál annak ez mennyire zavaró, megalázó és élhetetlen? Vagy az asztmás emberek, akik amúgy is nehezen lélegeznek, ebben a sz@rban meg fuldokolnak?.... A gyerekeket sajnálom legjobban.. Idióta rendeletek..
davemayer
több mint 5 éve
Gödény ezt tette ki 3 napja:Értsük már meg, NEM A SZÁJMASZKOT NEHÉZ FELVENNI, HANEM EZZEL A HAZUGSÁGOKAT ELISMERNI ÉS ELFOGADNI! Mert ez a társadalom beletörődését jelenti, amire a politika játszik, mert velünk akar valamit...
És egy topkomment:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Pontosan. Én pl pocsék alkalmazott vagyok.van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
clbass
briareos
több mint 5 éve
elvileg gődény vitázik az ATV-nEn is kerek ha lesz! 😀
ha lesz majd felvétel akkor linket plz
Negritis
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
van aki született alkalmazott, van aki született vállalkozó.Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
clbass
több mint 5 éve
Evidens! Vegyen magának repteret...újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
Amadeus
több mint 5 éve
Talán még nem voltak, egy rossz hír:index.hu/techtud/2020/09/21/magyar_kutatok_vizsgaltak_meg_az_aktiv_fertozokepes_koronavirus_tuskes_ongyogyito/
És egy jó:
index.hu/techtud/2020/09/21/attores_megvan_a_koronavirus_gyogyszere/
Bár a cím kicsit félrevezető 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
újabb érv az ellen, hogy alkalmazott legyen az ember.A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
Bazzani
több mint 5 éve
A saját munkájukat védik nem a tiédet.Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
r.baggio
több mint 5 éve
elvileg gődény vitázik az ATV-nha lesz majd felvétel akkor linket plz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Inkább annak, hogy a reptéren lehet érdemben intézkedni, míg az utakon meg nem.Magyarország és az EU szégyene, ahogy több száz, több ezer család megélhetésével játszanak*. Ha legalább lenne egy közös szabályozás, az ember képes lenne elfogadni a helyzetet, de most ott tartunk, hogy az idióta határzár miatt dolgozók százait rúgják ki, a budapesti repülőtér haldoklik, míg aki utazni akar, ugyanúgy megteszi most is, csak Ferihegy helyett Bécset használja fel- és leszálláshoz. Persze a szuperkupa logójával már körbeplakátozták a BUD airportot is, hiszen a vírus 24-én és 25-én szabadnapot vesz ki. Csodálatos érzés így elveszteni a munkádat.
Sobri Jóska
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal