Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez nagyon nem ilyen egyszerű, sok embert otthon tart a családja és a baráti köre, ez olyan erő ami utána vissza is húz téged akár a bizonytalanságba is (ez történt velem amikor hazamentem Angliából). Nehezen hiszem hogy ez az otthon tartó erő nem áll fent baggionál és amadeusnál. Az a jobbik opció ha egzisztenciálisan rendben vannak és a többi dolog bassza fel őket... forditva van az mint velem hogy akkor is eljössz otthonról ha nem akarsz.És mi tart vissza bárkit is?Konkrétan.Ez mi ez az ország? Innen menekülni kell, míg lehet, lassan tényleg nem marad más választás444.hu/2020/09/23/magyar-nemzet-egymas-nyakaban-csungtunk-a-meccsen-a-virus-tobzodhatott-megsem-rettegtunk-mert-boldogok-voltunkEzek pestist érdemelnek, nem koronát. Férgek.
g*ci szánalmas
Vrij6
Amadeus
r.baggio
Amadeus
Vagy valójában úgy a pontos, hogy "itt hőzöngeni kell, hogy innen menekülni kell, de azért maradunk"?
Nekem azok az ismerőseim, akik ki akartak menni, mind kimentek. (Nyilván főként nem politikai okból. De olyan van néhány, akinek a munkája, megélhetése alapvetően jó volt, de a légkör volt számára nyomasztó. 2010 előttről is van ilyen, 2010 utánról is.)
Téged mi tart vissza?
Hogy a jog eléggé országspecifikus?
És mást?
Én ha nem érezném jól magam Magyarországon inkább elmennék, mint azt írnám, hogy el kell menni.
Sobri Jóska
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Délben hívtak a suliból, hogy haza kéne vinni a gyereket, mert tüsszög és folyik az orra, a közérzete sem túl jó, Elhoztam, igazából nincs semmi baja kábé, picit taknyol.
Kérdeztem hogy akkor mi van ezzel a 10 nappal.
Mondták hogy igazából ha nincs semmi baja és az orvos engedi, mehet hamarabb is, volt gyerek ki csak 5 napig nem volt pl.
Zsír.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
coub.com/view/2jjw96Ezt mondom 6 hónapja!
Tactful Cactus
Prevenció, otthonmaradás, no contact.
Akármennyire triviális, nincs hatékonyabb megoldás, mint a megelőzés.
több mint 5 éve
És mi tart vissza bárkit is?Konkrétan.Ez mi ez az ország? Innen menekülni kell, míg lehet, lassan tényleg nem marad más választás444.hu/2020/09/23/magyar-nemzet-egymas-nyakaban-csungtunk-a-meccsen-a-virus-tobzodhatott-megsem-rettegtunk-mert-boldogok-voltunkEzek pestist érdemelnek, nem koronát. Férgek.
g*ci szánalmas
Vrij6
Amadeus
r.baggio
Amadeus
Vagy valójában úgy a pontos, hogy "itt hőzöngeni kell, hogy innen menekülni kell, de azért maradunk"?
Nekem azok az ismerőseim, akik ki akartak menni, mind kimentek. (Nyilván főként nem politikai okból. De olyan van néhány, akinek a munkája, megélhetése alapvetően jó volt, de a légkör volt számára nyomasztó. 2010 előttről is van ilyen, 2010 utánról is.)
Téged mi tart vissza?
Hogy a jog eléggé országspecifikus?
És mást?
Én ha nem érezném jól magam Magyarországon inkább elmennék, mint azt írnám, hogy el kell menni.
több mint 5 éve
Ja, a tagadók között terjeszti, ők meg úgysem hiszik el...Ha elkapja akkor meg szabadon terjeszti, mert ugye maszk az nem játszik. Nem vinném oda.Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.Boldogkői helyében meginvitáltam volna Dr Gődényt egy live műsorba egy koronavírus központba a hörgő, fulladozó betegek közé. A doki bement volna szkafanderben, a kókler pedig simán, maszk nélkül.
Platformot adni, kvázi legitimálni egy ártalmas, káros hülyeségről beszélő embert, az módfelett szakmaiatlan, még bulvárnak is gagyi.
Mintha egy rabbi, egy történész meg egy holokauszttagadó "vitázna" a holokausztról.
Nem szabadott volna beemelni az egyenrangúság látszatát keltve az érvek, vélemények egyanrangú terébe azt, aki csak kommunikációs, tudománytalan, alátámaszthatatlan "érvekkel", csúsztatásokkal, valótlanságokkal, féligazságokkal tudja azt a látszatot kelteni, hogy "én ezt gondolom, ők azt, 1-1, ez két egyenrangú dolog, lehet választani".
Már Balázséktól is óriási hiba volt, de náluk belefér az egyrészt erős bulvárvonal miatt, másrészt őket nem kell komolyan venni, lehet a helyén kezelni egy reggeli rádióműsort.
De az ATV óriásit hibázott, hiszen ahogy arról se beszélget, "vitázik" egy rendőr meg egy erőszaktevő, hogy a közösülésnek csak egy módja a sok közül, amikor a partner nem együttműködő, úgy ez a teljesen fakenews alapú gődényi metodika, retorika se stúdióképes.
Egy mentségük lehet, 2020-t írunk, az abszurdban élünk, a szürreális a mindennapi, az irracionalitás a hétköznapok része, valójában várható volt, hogy ez a jövő útja, ami így már a jelené is.
Sobri Jóska
Most kérem nyilatkozzon arról, hogy mit lát uram?!
Fast Willie
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Ha elkapja akkor meg szabadon terjeszti, mert ugye maszk az nem játszik. Nem vinném oda.Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.Boldogkői helyében meginvitáltam volna Dr Gődényt egy live műsorba egy koronavírus központba a hörgő, fulladozó betegek közé. A doki bement volna szkafanderben, a kókler pedig simán, maszk nélkül.
Platformot adni, kvázi legitimálni egy ártalmas, káros hülyeségről beszélő embert, az módfelett szakmaiatlan, még bulvárnak is gagyi.
Mintha egy rabbi, egy történész meg egy holokauszttagadó "vitázna" a holokausztról.
Nem szabadott volna beemelni az egyenrangúság látszatát keltve az érvek, vélemények egyanrangú terébe azt, aki csak kommunikációs, tudománytalan, alátámaszthatatlan "érvekkel", csúsztatásokkal, valótlanságokkal, féligazságokkal tudja azt a látszatot kelteni, hogy "én ezt gondolom, ők azt, 1-1, ez két egyenrangú dolog, lehet választani".
Már Balázséktól is óriási hiba volt, de náluk belefér az egyrészt erős bulvárvonal miatt, másrészt őket nem kell komolyan venni, lehet a helyén kezelni egy reggeli rádióműsort.
De az ATV óriásit hibázott, hiszen ahogy arról se beszélget, "vitázik" egy rendőr meg egy erőszaktevő, hogy a közösülésnek csak egy módja a sok közül, amikor a partner nem együttműködő, úgy ez a teljesen fakenews alapú gődényi metodika, retorika se stúdióképes.
Egy mentségük lehet, 2020-t írunk, az abszurdban élünk, a szürreális a mindennapi, az irracionalitás a hétköznapok része, valójában várható volt, hogy ez a jövő útja, ami így már a jelené is.
Sobri Jóska
Fast Willie
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Én azt gondolom, hogy Gődényt beengedni egy országos nagy tévébe az óriási szakmai hiba, kibaszott dilettantizmus.Boldogkői helyében meginvitáltam volna Dr Gődényt egy live műsorba egy koronavírus központba a hörgő, fulladozó betegek közé. A doki bement volna szkafanderben, a kókler pedig simán, maszk nélkül.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sokkal egyszerűbb egy koronavírusos egyént becsempészni a Moldehoz, aztán jól körbefertőzi őket, ilyen nemzeti sorsfordító helyzetben szerintem még a titkosszolgálatot is igénybe lehetne venni.csipkelli írta, hogy a norvégok is csinálnak külön tesztet, így akkor tiszta, hogy nem lehet csalniGondolom, úgy értette, ha megtehetnék.....Nem lehet elsunnyogni, nem adhatod le más garatváladékát. Vagy felkenik neked egy negativ garatváladékát az orrodba meg a szádba? Hajrá 😊Biztos vagyok benne, hogy elsunnyognák.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
Máááás: a Fradi meccse elmarad hétvégén, ti el tudnátok olyat képzelni, hogy mivel hatalmas lehetőség előtt áll a Fradi, ha valaki véletlenül koronás lenne azt letagadnák?
NB2
Amadeus
davemayer
csi77
arra gondoltam, hogy itthon mondjuk Tökmag pozitív lesz, de elhallgatják, mert rohadt fontos játékos és kell a meccsre
NB2
több mint 5 éve
Pont ilyen "fontos" volt az is, hogy az instaszökevény ínyfluenszer megmártsa a fenekét az Adriai-tengerbe. Egyik sem különb szint, és mind a kettő csak arra jó, hogy még tovább elhúzódjon ez a dögvész azáltal, hogy folyamatosan devalválódik a fegyelem.csipkelli írta, hogy a norvégok is csinálnak külön tesztet, így akkor tiszta, hogy nem lehet csalniGondolom, úgy értette, ha megtehetnék.....Nem lehet elsunnyogni, nem adhatod le más garatváladékát. Vagy felkenik neked egy negativ garatváladékát az orrodba meg a szádba? Hajrá 😊Biztos vagyok benne, hogy elsunnyognák.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
Máááás: a Fradi meccse elmarad hétvégén, ti el tudnátok olyat képzelni, hogy mivel hatalmas lehetőség előtt áll a Fradi, ha valaki véletlenül koronás lenne azt letagadnák?
NB2
Amadeus
davemayer
csi77
arra gondoltam, hogy itthon mondjuk Tökmag pozitív lesz, de elhallgatják, mert rohadt fontos játékos és kell a meccsre
NB2
több mint 5 éve
csipkelli írta, hogy a norvégok is csinálnak külön tesztet, így akkor tiszta, hogy nem lehet csalniGondolom, úgy értette, ha megtehetnék.....Nem lehet elsunnyogni, nem adhatod le más garatváladékát. Vagy felkenik neked egy negativ garatváladékát az orrodba meg a szádba? Hajrá 😊Biztos vagyok benne, hogy elsunnyognák.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
NB2
Amadeus
davemayer
csi77
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
A kézisek példája mutatja, hogy esélytelen a sunnyogás. Pozitív lesz valaki, kirakod a keretből kamusérülés miatt, aztán jönnek szépen sorban a pozitív tesztek. Az uefa pedig megköszöni a részvételt, és megoldja a következő 5 évet nélküled.A kézilabda csapat története mutatja, mennyire geci a vírus. Szerdán teszt, csütörtökön mindenki negatív, fel a gépre, Norvégiában teszt, péntekre 2 pozitív. A csapat haza szombaton, teszt azonnal, hétfőn +4 eset, kedden teszt, mára +2 játékos és +2 stábtag.
több mint 5 éve
Egyébként hiába cseszegetjük a retardáltakat, ők csak méltóak a nevükhöz. Semmibe se kerülne egy törvényt hozni, hogy zárt térben nuku tömegrendezvény (max 10 fő) és annyi. És nincs kivétel.
több mint 5 éve
Gondolom, úgy értette, ha megtehetnék.....Nem lehet elsunnyogni, nem adhatod le más garatváladékát. Vagy felkenik neked egy negativ garatváladékát az orrodba meg a szádba? Hajrá 😊Biztos vagyok benne, hogy elsunnyognák.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
NB2
Amadeus
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Nem lehet elsunnyogni, nem adhatod le más garatváladékát. Vagy felkenik neked egy negativ garatváladékát az orrodba meg a szádba? Hajrá 😊Biztos vagyok benne, hogy elsunnyognák.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
NB2
Amadeus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
jól látom hogy a csávó a fekete maszkban az üvöltéshez leveszi?teljesen jól!
vagy a köhögéshez vette le?!
Negritis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Az Angliában dolgozók nagy részének a munkáltató fizeti a tesztet mikor hazajön és mikor visszamegy, illetve ha karantén kell fizeti azokat a napokat is. Hiába az angol nem fog mosogatni meg takarítani meg kell tartani a munkaerőt.Az angol kultúrában ilyenkor az is benne van hogy annyi joga van már a munkavállalónak hogy van amit a munkáltató inkabb önként megcsinál csak ne legyen később belőle probléma (meg annyi pénzük van sosem fogy el).
samu09
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 5 éve
jól látom hogy a csávó a fekete maszkban az üvöltéshez leveszi?vagy a köhögéshez vette le?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Biztos vagyok benne, hogy elsunnyognák.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
NB2
több mint 5 éve
Ceci: hogyan kell helyesen hordani a maszkot, illetve nem javasolja a menyasszonytáncot az esküvőkön.Köszönjük! 😊
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Norvégok külön tesztelik a csapatot, lásd kézisek. Tehát nem. Szerintem az uefa is kibaszná a csapatot évekre, ahol kiderülne az okoskodás.Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
NB2
több mint 5 éve
Egyszerűen nem értem. Teljesen irracionális, szuicid.
Hétvégén volt a tollaslabda csapatbajnokság döntője, ami tavasszal elmaradt. Szeged rendezte. Minden követ megmozgattam, hogy ne legyen megrendezve. A MultiAlarm tulajdonosa felajánlotta, hogy minden játékosnak, minden csapatból kifizeti a tesztjét a verseny előtt és csak negatív tesztű játékosok legyenek ott és nézők nélkül. Szövetség vezetői közül, az elnökön kívül mindenki ellene szavazott. Fiamat értelemszerűen nem engedtem el. Lehet látni a képeket, egy kis csarnokban több száz ember bezsúfolva,az egész nézőseregben akik végig ordibálták a 4-5 órát egy (ágyin, jedán, eins,) emberen van maszk. A védekezés a pálya szélétől másfél méterre felállított piros fehér szalag volt, és a pihenő játékosai a Szegednek is beültek közéjük.
Köszönöm a Tollaslabda Szövetségnek és a szegedi klubnak is.
No comment
diverdoc
több mint 5 éve
Kicsit off de ma magyar valóság így mégse: szóval ugye mint tudjuk pedagógus hiány az nincs nem létezik. Ennek fényében az a rendelet van érvényben, hogy akinek bármilyen felsőfokú pedagógiai jellegű diplomája van, az bemehet bármit bárhova ált iskolába tanítani.... simán lepapírozzák... Magyarul én szeretem a földrajzot nem is vagyok nagyon láma hozzá, kicsit utána nézek az adott anyagnak pedagógiai készség megvan, s mehetek is be órát tartan... tudom anno oroszból lett angol tanárok is így voltak 25-30 éve de azértna ez a szép 😊Tesóm is 3 napja ezen hisztizett nekem😊
dande
több mint 5 éve
Figyeld meg, bejön nekik. ősszel-télen lesz egy kis húzd meg-eresz meg függően a számoktól, aztán májusban elengedik teljesen.Az Angliában dolgozók nagy részének a munkáltató fizeti a tesztet mikor hazajön és mikor visszamegy, illetve ha karantén kell fizeti azokat a napokat is. Hiába az angol nem fog mosogatni meg takarítani meg kell tartani a munkaerőt.Nem érted. Mi így vagyunk, magunk módján sikeresek. Forgóajtóban előzünk és huszárvágással intézzük el a gordiusi csomót.
samu09
Magyar firnyák. Oszt jónapot.
Amadeus
Őszintén, én ennek drukkolok, mert ha eszkalálódik a helyzet, ráfázunk....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Sajnos ez már nálunk is így van Pakson .. az itteni giga cégnél ..nem lehet már minden kontaktot HO-ba küldeni .www.portfolio.hu/gazdasag/20200923/koronavirus-most-szakad-ossze-a-magyar-tesztkapacitas-ket-het-mulva-van-eredmeny-449720Én már olyan pletykát is hallottam, hogy a pozitív tesztet produkálónak azt mondták, hogy a cégtől, ahol dolgozott, nevezzen meg maximum 3!! embert, akivel kapcsolatba került. Nem annyit, amennyivel valóságban, hanem max hármat....
Negritis
A többi meg, akivel még találkozott, foshatott....
Nem tudom, hogy igaz-e ez, de el tudom képzelni.
csi77