Kosárlabda
16 feliratkozó
3 napja
kb fél éve láttam egy filmet The Boys in the Boat, ami evezősökről szólt és az 1936-os olimpián mutatta meg a ffi csapatversenytEzt én is láttam, Clooney rendezte, Dua Lipa csávója volt a főszereplője és a Washington Huskies nyolcasa jutott ki az olimpiára az egyetemi bajnokság megnyerése után.
sorolják az országokat, olasz magyar német.... mondom, nah a hülye amerikaiak már megint túl okoskodták... de nem, tényleg ott voltunk evezésben az olimpiai döntőben 😊
NB2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 napja
kb fél éve láttam egy filmet The Boys in the Boat, ami evezősökről szólt és az 1936-os olimpián mutatta meg a ffi csapatversenytsorolják az országokat, olasz magyar német.... mondom, nah a hülye amerikaiak már megint túl okoskodták... de nem, tényleg ott voltunk evezésben az olimpiai döntőben 😊
3 napja
sőt, 49-ben meg is nyerték 😀 meg Irán is játszott párszorAkkoriban nem sokan kosaraztak.Gondolom nem volt selejtező, mert ha igen akkor elképzelni sem tudom, hogyan juthattak ki a finnek. 7 meccs 70 pont összesen.műszak közben random böngészés, aka depths of wikipedia: 1939-es kosár EB eredményei 😀Ekkor jöttek rá a szovjetek, hogy meg kell szállniuk a Baltikumot.
Löfli
Dzsokijuing
zinedine5
Az azt megelőző EB-n pl. Egyiptom is beszállt, hogy egyáltalán legyenek nyolcan.
Őszentsége Sobri Jóska

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 napja
Akkoriban nem sokan kosaraztak.Gondolom nem volt selejtező, mert ha igen akkor elképzelni sem tudom, hogyan juthattak ki a finnek. 7 meccs 70 pont összesen.műszak közben random böngészés, aka depths of wikipedia: 1939-es kosár EB eredményei 😀Ekkor jöttek rá a szovjetek, hogy meg kell szállniuk a Baltikumot.
Löfli
Dzsokijuing
zinedine5
Az azt megelőző EB-n pl. Egyiptom is beszállt, hogy egyáltalán legyenek nyolcan.
3 napja
Gondolom nem volt selejtező, mert ha igen akkor elképzelni sem tudom, hogyan juthattak ki a finnek. 7 meccs 70 pont összesen.műszak közben random böngészés, aka depths of wikipedia: 1939-es kosár EB eredményei 😀Ekkor jöttek rá a szovjetek, hogy meg kell szállniuk a Baltikumot.
Löfli
Dzsokijuing
3 napja
műszak közben random böngészés, aka depths of wikipedia: 1939-es kosár EB eredményei 😀Ekkor jöttek rá a szovjetek, hogy meg kell szállniuk a Baltikumot.
Löfli
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
4 napja
műszak közben random böngészés, aka depths of wikipedia: 1939-es kosár EB eredményei 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
14 napja
Szopjon le Szolnok ilyen gyámoltanul odaállni az 5-dik meccsre.... Hát a kurvaanyátokat.... Majdnem 30-al megy a Falco....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
15 napja
22 évet vártam, hogy végre, érmet szerezzünk, 2001, 2004 szintén Ase ellen.és ha Filipovity nem sérül meg szezon közben... akkor is bronz lett volna maximum
Fantasztikus szezon, utazás volt, méltó záró ünnepléssel, újoncként nekünk arannyal felérő Bronz.
Bruschi85
15 napja
22 évet vártam, hogy végre, érmet szerezzünk, 2001, 2004 szintén Ase ellen. Fantasztikus szezon, utazás volt, méltó záró ünnepléssel, újoncként nekünk arannyal felérő Bronz.
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
16 napja
5. meccs lesz a férfi NB1 döntőjében.
16 napja
Újoncként bronzérmes a Kaposvár.Amúgy Dzunics tényleg képes a megújulásra, illetve nagyon jó szeme van a légiósok választása során. Magyar bajnokság szintjén jó edző.
Brane for prezident!
slowmotion
17 napja
Az Olimpiakosz nyerte az Euroliga döntőjét a Real Madrid ellen.
17 napja
Nagyon kiemelkedtek a másodosztályból, aztán persze lehetnek egyéb körülmények.Kiesett a ZTE az NB1-ből.Biztos, hogy a Fót fel akar jönni?
A helyükre a Fót jön fel.
Kampman
szaba
18 napja
Kiesett a ZTE az NB1-ből.Biztos, hogy a Fót fel akar jönni?
Kampman
18 napja
Kiesett a ZTE az NB1-ből.Lehet jót tesz nekik.
Kampman
Kaposvár is lement egy évre, visszajött, a bronzért játszik.
25 napja
Somogyi Ádi elég komolyat megy a döntő első meccsen
Poloska vagyok.
26 napja
amikor a lufi kidurran az fájdalmas..telex.hu/sport/2026/05/07/ratgeber-laszlo-segelykialtas-nka-universitas-pecs-euroligaRátkai már le is lépett Szekszárdra, amennyire hallani lehet, alig marad valaki.
Nincs több fidesz pénz...
nagir
Sajnos volt egy ilyen keserédes hangulatom az egész szezon alatt, hogy ez jó eséllyel egy last dance sztori.
Kampman
most szépen mindenki ráébredhet a mesterségesen felfújt környezeten, ami semmit nem termelt ki magának
a szurkolók többet érdemelnének, és akik szégyenkezhetnének, azok a vezetők meg az edzők, akik beleültek ebbe a kényelmes mutyiba
26 napja
Állítólag nálunk Diósgyőrben is nagy lesz a mozgás. ☹️
27 napja
telex.hu/sport/2026/05/07/ratgeber-laszlo-segelykialtas-nka-universitas-pecs-euroligaRátkai már le is lépett Szekszárdra, amennyire hallani lehet, alig marad valaki.
Nincs több fidesz pénz...
nagir
Sajnos volt egy ilyen keserédes hangulatom az egész szezon alatt, hogy ez jó eséllyel egy last dance sztori.
1 hónapja
telex.hu/sport/2026/05/07/ratgeber-laszlo-segelykialtas-nka-universitas-pecs-euroligaNincs több fidesz pénz...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
www.espn.com/mens-college-basketball/story/_/id/48699591/sources-76-team-ncaa-basketball-tournaments-final-steps
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.