NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Az évtized utolsó WWE-je 😊http://wwe-pankracio.blog.hu/2011/01/02/smackdown_2010_12_31
Jöhet a Denver meccs 😀
több mint 13 éve
állítólag a WWE leigazolta a TNA-ből az Awesome Kong nevű, leginkább Mark Henry-hez hasonlítható női entitást.shawnkaAzt írta twitteren, hogy "megkaptam élete állását... igen, AZT!" szóval akár hamburgeresnél is dolgozhat, ahol féláron kapja a kaját 😛 😂
több mint 13 éve
állítólag a WWE leigazolta a TNA-ből az Awesome Kong nevű, leginkább Mark Henry-hez hasonlítható női entitást.shawnkamiközben olvastam ezeket gondoltam:
-awesome, hmmm
-kong, na ez nagy állat lesz, yeah
-mark henry féle, wow, egy nagy feka állat, ezaz
-női :o :rolleyes:
több mint 13 éve
állítólag a WWE leigazolta a TNA-ből az Awesome Kong nevű, leginkább Mark Henry-hez hasonlítható női entitást.
több mint 13 éve
John Cena megsérült Wade Barrett ellen a szerda esti house show-n, így a WWE kiadott egy hivatalos közleményt, miszerint Cena csípősérülés miatt kényszerült idő előtt elhagyni a műsort . A hivatalos közlemény szerint Cena-nak orvosi kezelésre van szüksége, de nem műtétre. Egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz újra 100%-os.Nem olyan nagy para, kicsit hanyagolják, meg tag-team meccseztetik pár nap múlva. Ő SuperCena, sosem lesz semmi baja 😊 Olvastam egy kommentet, hogy milyen irónikus, hogy nevetés közben fáj a sérülése, miközben egyfolytában kinevette vickie guerrerot (meg ugye sokmindenkit kifiguráz) 😂
Jim Ross a Twitteren közölte, hogy neki azt mondták, Cena sérülésének orvosi neve Csípőlapát-zúzódás.
"A csípőlapátot ért sérülések heves fájdalommal járnak. A sérülést leggyakrabban egy esés váltja ki, nagyon gyakori sérülés a csípőlapát-zúzódás, ilyenkor a combizmok is sérülhetnek. A csípőlapát megsérülése esetén heves fájdalom észlelhető gyalogolás, nevetés, köhögés vagy mély lélegzetvétel közben."shawnka
több mint 13 éve
John Cena megsérült Wade Barrett ellen a szerda esti house show-n, így a WWE kiadott egy hivatalos közleményt, miszerint Cena csípősérülés miatt kényszerült idő előtt elhagyni a műsort . A hivatalos közlemény szerint Cena-nak orvosi kezelésre van szüksége, de nem műtétre. Egyelőre nem lehet tudni, mikor lesz újra 100%-os.Jim Ross a Twitteren közölte, hogy neki azt mondták, Cena sérülésének orvosi neve Csípőlapát-zúzódás.
"A csípőlapátot ért sérülések heves fájdalommal járnak. A sérülést leggyakrabban egy esés váltja ki, nagyon gyakori sérülés a csípőlapát-zúzódás, ilyenkor a combizmok is sérülhetnek. A csípőlapát megsérülése esetén heves fájdalom észlelhető gyalogolás, nevetés, köhögés vagy mély lélegzetvétel közben."
több mint 13 éve
Tudom, de nem volt kedvem felírni, aztán innen kimaradt, bár odaakartam írni annyit, hogy a meccs akövetkező hétfőn lesz 😀Vajon a Nexus elég Straight Edge lesz Punknak? 😀 😀újabb jó összefoglaló 😀 bár, annyi kimaradt, hogy JoMo nem csak a meccs típusát, de az idejét is meghatározhatta. Jövő heti RAW-ban lesz.shawnka
http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/29/raw_2010_12_27pc_x
több mint 13 éve
Vajon a Nexus elég Straight Edge lesz Punknak? 😀 😀újabb jó összefoglaló 😀 bár, annyi kimaradt, hogy JoMo nem csak a meccs típusát, de az idejét is meghatározhatta. Jövő heti RAW-ban lesz.
http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/29/raw_2010_12_27pc_x
több mint 13 éve
Vajon a Nexus elég Straight Edge lesz Punknak? 😀 😀http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/29/raw_2010_12_27
több mint 13 éve
ő a helyi meskó zoliszerintem Novák nyer, neki van a legganébb feje mind közül.o az a zakos kocsog dolph ziggler fejjel ?Fake
Höri
több mint 13 éve
Wade abbahagyná a köcsög szerepét, akkor számomra egész elviselhető karakter lenne.shawnkaCena megmondta, mikor "visszavonult", hogy annyit kapsz vissza a közönségtől, amennyit adsz nekik. ergo ha nem vagy fasz, nem utál mindenki
Punk...én őt bírtam. viszont mostanában jobban megkedvelem Ortont
Morrison meg bajnok lesz :cool:
több mint 13 éve
és még ő mentora isszerintem Novák nyer, neki van a legganébb feje mind közül.o az a zakos kocsog dolph ziggler fejjel ?Fake
Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem Novák nyer, neki van a legganébb feje mind közül.o az a zakos kocsog dolph ziggler fejjel ?
Höri
több mint 13 éve
Brodus Clay-re viszont szüksége van a világnak, őt nem fogják elkallódniHöriŐ valóban nem kicsi, csak szar a mentora.
több mint 13 éve
szerintem Novák nyer, neki van a legganébb feje mind közül.Brodus Clay-re viszont szüksége van a világnak, őt nem fogják elkallódni
több mint 13 éve
😂én még arra leszek kíváncsi, hogy az NXT4 ha véget ér, akkor velük mi lesz.nagyon egyszerű.aki a Nexus ellen van azzal nincs bajom. Ha ez a storyline valóra válna, és Wade abbahagyná a köcsög szerepét, akkor számomra egész elviselhető karakter lenne.shawnka
mivel kiutálta a Nexus, így bosszúszomjas, és vállvetve fog harcolni egykori ősellenségével, Cenával az új vezér ellen :cool:
persze eleinte hallani sem akar erről John, de később belátja, hogy nincs más lehetősége.Höri
Simán benne van, hogy ők a Cena/Barrett duóhoz csapódnak, nem a régiekhez és akkor hosszan tartó bandaháború lesz újra.
Esetleg még a Nexus megpróbálhatja beszervezni Phillip Rivers-t. úgy se jött össze a playoff.Höri
nemtudom, hogy megjátsszák e mégegyszer azt, hogy átépítik az összes rookie-t. Ebből az évadból Byron Saxton és Johnny Curtis szimpatikus, ők jöhetnek. Bár szerintem Connor O'Brian fogja megnyerni.
több mint 13 éve
én még arra leszek kíváncsi, hogy az NXT4 ha véget ér, akkor velük mi lesz.aki a Nexus ellen van azzal nincs bajom. Ha ez a storyline valóra válna, és Wade abbahagyná a köcsög szerepét, akkor számomra egész elviselhető karakter lenne.shawnkakérdés: mi lesz most az angollal?shawnkanagyon egyszerű.
mivel kiutálta a Nexus, így bosszúszomjas, és vállvetve fog harcolni egykori ősellenségével, Cenával az új vezér ellen :cool:
persze eleinte hallani sem akar erről John, de később belátja, hogy nincs más lehetősége.Höri
Simán benne van, hogy ők a Cena/Barrett duóhoz csapódnak, nem a régiekhez és akkor hosszan tartó bandaháború lesz újra.
Esetleg még a Nexus megpróbálhatja beszervezni Phillip Rivers-t. úgy se jött össze a playoff.
több mint 13 éve
aki a Nexus ellen van azzal nincs bajom. Ha ez a storyline valóra válna, és Wade abbahagyná a köcsög szerepét, akkor számomra egész elviselhető karakter lenne.nagyon egyszerű.😀kérdés: mi lesz most az angollal?shawnka
mivel én jobban szeretem Punkot, mint Cenát, így nagyon tetszett a jelenet
[továbbra is spoileres!]
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/215895895.png?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1293546800&Signature=Xfq73EAkhXNl7d71AyMchWp2QiM%3DHöri
több mint 13 éve
nagyon egyszerű.kérdés: mi lesz most az angollal?shawnkadivatszurkolókshawnka😀
[továbbra is spoileres!]
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/215895895.png?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1293546800&Signature=Xfq73EAkhXNl7d71AyMchWp2QiM%3DHöri
persze eleinte hallani sem akar erről John, de később belátja, hogy nincs más lehetősége.
több mint 13 éve
kérdés: mi lesz most az angollal?😀gecidurva 😀divatszurkolókshawnka
és a közönség CM Punk (vagyis cmpuNk) nevét skandálta a fekvő Cena fölött, ez nem kicsit meglepett.Höri
[továbbra is spoileres!]
szerk: Santino és Tamina továbbra is kurvajó együtt 😀 Cobraaaaaaaaa
több mint 13 éve
😀divatszurkolókshawnkaaz új RAW megint zseniális volt :o Cena-t sajnáltam, hogy megint ennyire megverték, CM Punk meg mint (kifehérítve, mert SPOILER) Nexus leader...éreztem, hogy nem véletlenül baszogatta John-t az elmúlt adásokban.shawnkagecidurva 😀
és a közönség CM Punk (vagyis cmpuNk) nevét skandálta a fekvő Cena fölött, ez nem kicsit meglepett.Höri
[továbbra is spoileres!]
http://twitpic.com/3kjec7
több mint 13 éve
divatszurkolókaz új RAW megint zseniális volt :o Cena-t sajnáltam, hogy megint ennyire megverték, CM Punk meg mint (kifehérítve, mert SPOILER) Nexus leader...éreztem, hogy nem véletlenül baszogatta John-t az elmúlt adásokban.shawnkagecidurva 😀
több mint 13 éve
az új RAW megint zseniális volt :o Cena-t sajnáltam, hogy megint ennyire megverték, CM Punk meg mint (kifehérítve, mert SPOILER) Nexus leader...éreztem, hogy nem véletlenül baszogatta John-t az elmúlt adásokban.shawnkagecidurva 😀
és a közönség CM Punk (vagyis cmpuNk) nevét skandálta a fekvő Cena fölött, ez nem kicsit meglepett.
több mint 13 éve
az új RAW megint zseniális volt :o Cena-t sajnáltam, hogy megint ennyire megverték, CM Punk meg mint (kifehérítve, mert SPOILER) Nexus leader...éreztem, hogy nem véletlenül baszogatta John-t az elmúlt adásokban.
több mint 13 éve
az eurosportos Csabi miért mondja azt, hogy Sheamus-re, h "Símász"?shawnkaHollaitól hallotta