NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
WWE, UFC, MMA és box
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Múltkor beraktam a RAW postgamet, de amúgy nem nagyon akarok videót a cikkekbe, ami van az szar minőségű vagy a wwe nem engedélyezi itthon :/Sajnos csak most lettem kész vele, mert volt pár dolgom... a beígért képek 😊 Remélem így jobban tetszik:jó lett.
http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/07/raw_2010_12_06
Ezentúl nem hiszem, hogy belinkelem mindig, de az aláírásomban megtaláljátok a blogotpc_x
videót direkt nem építesz bele?Höri
több mint 13 éve
1 új rész van, az első mindig a korábbi résznek a feldolgozása más formában.csak TV6-on követem, ott meg csak heti 2 részt tolnak le 😊StezCM Punk hogy elintézte Bournet 😂Stezteged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀Fake
ez annyiból jó, hogy ha kihagysz egy hetet akkor be tudod pótolni következő héten az összefoglalóműsorban.
több mint 13 éve
kétségtelen, de ha valaki a WWE-t nem sportként hanem sorozatként követi, akkor nem zavarja az időeltolódás 😀laza 😀teged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀FakeLegalább nézi 😊
Mellesleg Punk akciójában szerintem semmi röhögnivaló sem volt. Egyszerűen köcsög volt.
szerk: azt sasold mikor írtam az üzit, kicsit király vagyokHöri
momentan en is csak a tvben tudom kovetni tehat nem azert irtam mert ciki ismetlest nezni
csak kicsit furcsa szamomra h mindig tolja a felmondatos boffentyuket furcsa veletlen mindig ejfel kornyeken. szamomra ez olyan mintha pl a dallas-colts meccset csak nyar kozepen tudnam megnezni es beirnam akkor a topicba h basszad meg buehler.Fake
én nézem 3 "időzóna" szerint is.
Az élő műsor mellet az eurosport összefoglalót (ami egyre ratyibb szerintem) ami 2-3 hét csúszással megy, meg a tv6-ot is, ami 5-6 héttel van visszább.
És kicsit fosok attól, hogy ha abbahagyják a szinkront, akkor elkezdik az első résztől adni újra 😊
több mint 13 éve
csak TV6-on követem, ott meg csak heti 2 részt tolnak le 😊CM Punk hogy elintézte Bournet 😂Stezteged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀Fake
több mint 13 éve
Bár nem kis off ez, de pozitív meglepetésként ér, hogy ti ketten is olvassátok ezt a topikot 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
laza 😀Legalább nézi 😊CM Punk hogy elintézte Bournet 😂Stezteged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀Fake
Mellesleg Punk akciójában szerintem semmi röhögnivaló sem volt. Egyszerűen köcsög volt.
momentan en is csak a tvben tudom kovetni tehat nem azert irtam mert ciki ismetlest nezni
csak kicsit furcsa szamomra h mindig tolja a felmondatos boffentyuket furcsa veletlen mindig ejfel kornyeken. szamomra ez olyan mintha pl a dallas-colts meccset csak nyar kozepen tudnam megnezni es beirnam akkor a topicba h basszad meg buehler.
több mint 13 éve
Mekkora hexanulla vagy. Gratulálok! 😊 Jobb mint az én 23:59.59-em valamelyik sig battleből, francba. 😀F.SchleckAzért ott tétje volt hogy 0:00:00 előtt posztolj, szóval nálam továbbra is az viszi a prímet 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mekkora hexanulla vagy. Gratulálok! 😊 Jobb mint az én 23:59.59-em valamelyik sig battleből, francba. 😀Legalább nézi 😊CM Punk hogy elintézte Bournet 😂Stezteged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀Fake
több mint 13 éve
Legalább nézi 😊CM Punk hogy elintézte Bournet 😂Stezteged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀Fake
szerk: azt sasold mikor írtam az üzit, kicsit király vagyok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
CM Punk hogy elintézte Bournet 😂Stezteged aztan nem zavar h tobb hetes csuszassal nezel egy ismetlest 😀
több mint 13 éve
Sajnos csak most lettem kész vele, mert volt pár dolgom... a beígért képek 😊 Remélem így jobban tetszik:jó lett.
http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/07/raw_2010_12_06
Ezentúl nem hiszem, hogy belinkelem mindig, de az aláírásomban megtaláljátok a blogotpc_x
videót direkt nem építesz bele?
több mint 13 éve
CM Punk hogy elintézte Bournet 😂StezSzopó, mert Bourne idénre le is sérült... 😕
több mint 13 éve
CM Punk hogy elintézte Bournet 😂
több mint 13 éve
Sajnos csak most lettem kész vele, mert volt pár dolgom... a beígért képek 😊 Remélem így jobban tetszik:http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/07/raw_2010_12_06
Ezentúl nem hiszem, hogy belinkelem mindig, de az aláírásomban megtaláljátok a blogot
több mint 13 éve
háháháháháháhá 😀 új RAW megint kurvajó volt 😀 Cena gyakorlatilag visszajött tényleg, Nexus fellázadt Wade ellen, Ortonnak elege van Mizből 😀 Röviden össze is foglaltam az eseményeket, nagyszerű jövőhét és TLC lesz itt.
több mint 13 éve
én kifejezetten unalmasnak találtam MVP-t, örülök, hogy távozik.pár hete Matt Hardy-t is kirakták.
Jeff jöjjön vissza 😊
több mint 13 éve
MVP-t kirúgták. Vagyis ő úgy nyilatkozott hogy kilépett: "Mindenkinek vannak álmai. Néha az egyik megvalósításához le kell mondanunk a másikról. Az élet folyamán döntéseket kell hoznunk, és én most hoztam egyet. Nem kell lármázni. Nem lettem kirúgva. Én kértem az elbocsátásomat, és a WWE ezt teljesítette. Úgy éreztem, eljött az ideje annak, hogy ellátogassak több országba, és egy kicsit felfrissítsem az életemet."
Chris Jericho múltheti Twitter-üzenete MVP-nek, miután SmackDown-os kollégája nem jutott be a King Of The Ring versenysorozatba. Jericho a feltehetően viccnek szánt üzenetében azt írta, hogy meglepi az, hogy MVP még mindig a WWE-nek dolgozik. Erre az érintett csak egy 'Engem is...'-t válaszolt.
több mint 13 éve
egy SmackDown öfihez kötelező egy "Edge készül a Spear-re" kép. gülüszemek + vicsorgás = :cool:Köszi, próbálkozok 😀 Még ilyen meccs jelenete képeken gondolkozok 😊pc_xMa esti Smackdown recap:jobban tetszik ez a picit bővebb értekezés, mint az előző vázlatosak. jóleszez 😀shawnka
http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/03/smackdown_2010_12_03
Spoileres 😀pc_x
több mint 13 éve
Köszi, próbálkozok 😀 Még ilyen meccs jelenete képeken gondolkozok 😊Ma esti Smackdown recap:jobban tetszik ez a picit bővebb értekezés, mint az előző vázlatosak. jóleszez 😀shawnka
Spoileres 😀pc_x
több mint 13 éve
Ma esti Smackdown recap:jobban tetszik ez a picit bővebb értekezés, mint az előző vázlatosak. jóleszez 😀
Spoileres 😀pc_x
több mint 13 éve
Ma esti Smackdown recap: http://wwe-pankracio.blog.hu/2010/12/03/smackdown_2010_12_03
Spoileres 😀
több mint 13 éve
Riley csak valami kam szerződéssel van (persze ez nem von le az egészből, amúgy is csak kayfabe), Riley sokat küldi még FCW-ben is.Ha nem volna ez a csodálatos showműsor, akkor egy Nexussal kevesebb tagja lenne a WWE műsoroknak. Márpedig k.rvajó nézni ahogy szerencsétlenkednek, és legalább van kit utálni big_smileshawnkafélreérted, nem az NXT a bajom hanem az NXT4
szerintem ez már sok.
a dívás 3. széria még bejött, mert oda is kell utánpótlás. Aksanának szurkoltam 😀
de a 4-ben jó lenne valami újítás.
Egyébként érdekesség, hogy the Miznek ugyebár a NxT1-ben és a NxT2-ben is volt tanítványa, mára mindkettő szerződéses profi és egyiksem Nexus tag 😀 (Bryan és Riley). UnikumHöri
The Miz is the John Madden of WWE 😛
több mint 13 éve
Ha nem volna ez a csodálatos showműsor, akkor egy Nexussal kevesebb tagja lenne a WWE műsoroknak. Márpedig k.rvajó nézni ahogy szerencsétlenkednek, és legalább van kit utálni big_smileshawnkafélreérted, nem az NXT a bajom hanem az NXT4
szerintem ez már sok.
a dívás 3. széria még bejött, mert oda is kell utánpótlás. Aksanának szurkoltam 😀
de a 4-ben jó lenne valami újítás.
Egyébként érdekesség, hogy the Miznek ugyebár a NxT1-ben és a NxT2-ben is volt tanítványa, mára mindkettő szerződéses profi és egyiksem Nexus tag 😀 (Bryan és Riley). Unikum
több mint 13 éve
Azért a szerencsétlenkedés kicsit túlzás egy olyan csoportra, aki kiverte a szart is a teljes WWE+HoF tagokból 😀 Bár valóban, mostanában leáldozóban van a csillaguk... először Sheffield majd Tarver sérülése, most pedig egyfolytában vesztenek 😀 😀Ha nem volna ez a csodálatos showműsor, akkor egy Nexussal kevesebb tagja lenne a WWE műsoroknak. Márpedig k.rvajó nézni ahogy szerencsétlenkednek, és legalább van kit utálni big_smileshawnkahelyes, van rá igény 😊Én meg Josh-éval 😀😀 Szerintem jó látni az FCW-ből feltörekvő tehetségeket (a 3. évadot nem kell figyelembe venni, az valóban sokszor nevetséges volt, de Kaitlyn.... mmmm)pc_x
NXT4? Ti nem unjátok még? Michael Cole hozzáállásával értek egyet 😀
Höri