Make Love

28 feliratkozó

8 órája
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 985 — Steelers fan
Nem szoktam, mert nem szoktam, de azért valóban megleptek Karácsonykor, ami ritka, mert bratyeszéktól kaptam egy Crosby mezt, ma meg pontosan 5 éves a középső sárkányka a családban. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 724 — Kinek mit intézett a kormánya
Születésnapi ajándék tőlem, magamnak: öt napos izlandi utazás március végén. 😊
Mikey
Ugyanezt terveztem Örményországgal, végül fogászat lesz belőle 😀
r.baggio
Luxizás

Poloska vagyok.
1 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 868 — Saturday Night Lights
Mikey
r.baggio
ha most leírnám mi vár rám februártól ez ügyben, mindjárt meggondolom a nyaralást, de hát egyszer élünk, van provident is 😀
kishaszi
Willy Fog, az 80 nap alatt a Föld körül.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Mikey
r.baggio
ha most leírnám mi vár rám februártól ez ügyben, mindjárt meggondolom a nyaralást, de hát egyszer élünk, van provident is 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 018 — Слава Україні! Героям слава!
Mikey
r.baggio
Én már nem is terveztem utat sem, elmegy a pénz fogászatra is. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
1 napja
warr_b Washington Commanders 28 420 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mikey
r.baggio
Hát nah, élni tudni kell.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 696 — no es importante
Mikey

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Beki New York Jets 2 262
Mikey
Élvezd minden percét! 😊
Ugyanitt nálam júniusra egy 3 napos olasz túra/pihenés.
Beki
Köszi, biztosan úgy lesz, nagyon nagy álmom válik majd valóra.
Olaszország mellett a másik nagy szerelmem, és így két hónapon belül megyek mindkét országba. 😊

Te merrefelé mész majd Olaszországban?
Mikey
Rimini.
1 napja
Mikey Cincinnati Bengals 20 856
Mikey
Élvezd minden percét! 😊
Beki
Köszi, biztosan úgy lesz, nagyon nagy álmom válik majd valóra.
Olaszország mellett a másik nagy szerelmem, és így két hónapon belül megyek mindkét országba. 😊

Te merrefelé mész majd Olaszországban?

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
1 napja
Beki New York Jets 2 262
Mikey
Élvezd minden percét! 😊
2 napja

3 napja
Dagobert bácsi 163
17 nap alatt megjött a két egyedi Nike cipőm, amit szülinapra raktam össze. Tökéletes mindkettő.
Matthew99
Akkor nem csalódtál 😊 örülök
Dagobert bácsi
Egy picit a képekhez képest világosabb mindkettő, de kényelmes és rohadt jól néznek ki.
Matthew99
Én is szerencsés voltam most hogy volt a Black FREE Day rengeteg mindent rendeltem kabát 3 cipő 4 melegítő (Nike Tech ) papucs zokni és nekem is minden jó lett 😊 de most nagyon gondolkozok én is egy egyedi cipőben még
3 napja
Matthew99 New Orleans Saints 10 172 — Invisible man
17 nap alatt megjött a két egyedi Nike cipőm, amit szülinapra raktam össze. Tökéletes mindkettő.
Matthew99
Dagobert bácsi
Egy picit a képekhez képest világosabb mindkettő, de kényelmes és rohadt jól néznek ki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
Dagobert bácsi 163
Matthew99
5 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 137
Matthew99
Boldog születésnapot
szaba
Kösz, de hivatalosan csak elsején kapom meg 😊
Matthew99
Majd olvasd el akkor is.
5 napja
Matthew99
Boldog születésnapot
szaba
Kösz, de hivatalosan csak elsején kapom meg 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 napja
szaba Los Angeles Chargers 12 137
Matthew99
Boldog születésnapot
5 napja

7 napja
Harmadjára is irány Olaszország. 😊

Február 9-14. Brenzone sul Garda, február 14-20. Bellano.

A Garda-tóhoz harmadjára megyek, a Comói-tóhoz először.

Február, február, de remélem ahhoz képest enyhe idő lesz. 😀
Mikey
hát fürdeni nem kell, mert Brenzonénél még kva hideg a tó, de a látvány kárpótol
slowmotion
Az szerencsére nem gond, mert nem vagyok egy fürdőzős típus.

8 napja
slowmotion Dallas Cowboys 27 079 — Cowboys fan

Mikey
hát fürdeni nem kell, mert Brenzonénél még kva hideg a tó, de a látvány kárpótol
8 napja
NB2 New England Patriots 27 723 — nabege2@yahoo.com

Mikey
olimpia miatt gondolom jó nyüzsi lesz
8 napja

Szerkesztette: Mikey

18 napja
YoungZeeZee 9 469
Végre valami télre emlékeztető időjárás baszki, hó meg hideg januárban.

Össze is szarta magát mindenki 😅

Mondjuk most hazafelé a Kerepesin egy olasz rendszámú suv konkrétan majdnem keresztbe fordult előttem sávváltásnál, alig bírta egyenesbe gépészkedni magát 😄 Szerencsére normális téligumim meg fékem van...
warr_b
Mintha a téligumin meg féken múlna. 😛 Még kezdő vezetőként slick gumikkal ennél komolyabb teleket végig nyomtam probléma nélkül. Júzer hiba van itt elsősorban. Ez a sok nyomi a nagy nyomorban tud új, meg baszottnagy autókat venni, csak azt hiszik ettől lesznek jó vezetők, meg a téli gumitól...
kishaszi
Gondolom nem a Mátrában vagy a Mecsekben......
csi77
Én a nosztalgikus "én régen még fél kézzel fojtottam meg egy oroszlánt, ezek meg a macskától is félnek" típusú hsz-edre reagáltam 😊

Én is vezettem régen (ráadásul Wartburgot), amikor ilyen vagy ennél nagyobb havak voltak, csak egy kicsit olyan volt a hsz, mintha mindenki gyík, de mi nem vagyunk azok. Azért említettem a hegyvidékeket, mert a legenda ellenére sem akkor, sem most nem megy fel 30 cm hóban a Zsiguli a hegyre.......
csi77
Nem ez volt a mondandóm lényege, hanem az, hogy a modern ember egyik életképtelenségi ismérve, hogy vezetni ugyan nem tudnak, de a téli gumitól csodát várnak. 😉
kishaszi
Ez olyan, minthogy az autókban lévő mindenféle vezetéstámogató asszisztensek azok sokak szerint helyettesítik az autóvezetői képességeket.

Hát nem.
Mikey
A vezetéstámogatók konkrétan butítanak. 😛 Lásd még GPS. Apafejétcsóválószomorúszemevagyok, ahogy nézed a "nyílegyenes" HUngárián GPS-szel közlekedők tömegét, vagy ahogy messziről látod, este, ahogy világítanak az autók, mellé érve pedig látod, hogy megy a telefon GPS az arcába, megy a kijelző GPS, és amúgy az autók mozgásából is látszik, hogy nagy része fogalmatlan.
kishaszi
en szerencses vagyok. ranezek vmire kb odajutok fejbol. persze a surubben levo reszeknel nehezebb. de jo 15 eve. MO del spanyol ut kb fejbol ment le mert elotte megneztem a mapsen. gpst kb 3eve hasznalok addig elvoltam nelkule
YoungZeeZee
Ez jó tulajdonság, én meg anno, amikor el kezdtem egy olyan melót, hogy volt 600 helyszínem Budapesten, aztán meg 1500 Pest megyében, akkor még nem nagyon volt okos telefon, meg dzsipike, akkor kinyomtattam térkép lapokat, ölembe és úgy mentem, mert nyilván lószart se ismertem a városból. Azóta meg úgy vagyok a dolgokkal, hogy ha elsőre nem sikerült a jó kanyar, utca, lehajtó, behajtó, kihajtó, felhajtó... akkor na bumm, kicsit hosszabb lesz a célba érkezés. Hosszabb távra meg a nagyvárosokat belövöm fejben, meg az autópályák számát. Persze helyben már nem baj, ha van, hisz ott megint ugyanaz a helyzet, mint itt egy kezdő fosőrnek. És persze hasznos, ha helyi átalaktás van, mert legutóbb a csehek és Lipcse felé mentem Hollandiába, és nem a megszokott osztrákia felé, és Brno-nál az egész város fel volt túrva az elkerülő irányában, ilyenkor azért nem baj, ha van egy kis támogatás.
kishaszi
igen.,vki tenyleg nem is erti,erzi.
uj varosoknal is.fejbol tudom rogton h merre mentunk h jutunk vissza.
persze szerencses vagyok pl ha futar lennek nem lenne ilyen nagy a pofam
18 napja
Az érzés amikor mínusz 4 fokban, szakadó hóban és erős szélben két órát kint vagy Cargodombon csak azért, hogy fel- és leszálló repülőket nézz... felbecsülhetetlen.

(Ehhez pedig majdnem 3 órát vezetsz összesen, mert miért is ne.)

😊
Mikey
Mi ezzel a baj? 😀 A muszáj, az muszáj. Bár én inkább nyáron szeretek iylet beiktatni.
kishaszi
Részemről semmi baj nincs ezzel. 😀
Ó hát nyáron gyakrabban voltam kint én is, gyakran a 35 fokban, és olyankor sem csak két órát, hanem fél napokat. 😊

18 napja
Az érzés amikor mínusz 4 fokban, szakadó hóban és erős szélben két órát kint vagy Cargodombon csak azért, hogy fel- és leszálló repülőket nézz... felbecsülhetetlen.

(Ehhez pedig majdnem 3 órát vezetsz összesen, mert miért is ne.)

😊
Mikey
Mi ezzel a baj? 😀 A muszáj, az muszáj. Bár én inkább nyáron szeretek iylet beiktatni.