Muzikális kulturálódás
16 feliratkozó
5 órája
Amúgy egy kis lágyabb hangvételben én csípem a Good ridadnce-t, és van egy nagyon fasza feldolgozása szerintem 😊Vagy pl.
Albert Lee & Hogan's Heroes:
www.youtube.com/watch?v=YGQZSprCVn4
kishaszi
Cats in the cradle
* Harry Chapin (1974): www.youtube.com/watch?v=KUwjNBjqR-c&t=32s
* Johnny Cash: www.youtube.com/watch?v=A2C2PQlx2mI
* Ugly Kid Joe: www.youtube.com/watch?v=B32yjbCSVpU
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
5 órája
Amúgy egy kis lágyabb hangvételben én csípem a Good ridadnce-t, és van egy nagyon fasza feldolgozása szerintem 😊Albert Lee & Hogan's Heroes:
www.youtube.com/watch?v=YGQZSprCVn4
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
18 órája
Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!Kár, hogy AI cover, de Layne Staleyhez mennyivel jobban illettek volna a későbbi Alice in Chains dalok
1) m.youtube.com/watch?v=-8gVmD39AmI&list=RD-8gVmD39AmI&start_radio=1&pp=ygUQQmx1ZSBtb25kYXkgb3JneaAHAQ%3D%3D
2) m.youtube.com/watch?v=8AHCfZTRGiI
gyeek
youtu.be/DqeezvDLknY?si=s4_cKXeTkVMv6a4K
Csajok énekelnek Systemet, mi baj lehet?
youtu.be/vUpcCN_PWYw?si=SoKXS4dNrvsQ2FMQ
Közülük én Ai Mori hangját nagyon bírom
youtu.be/V0yjVumyH2A?si=R3TEvHK2b3ZFfLNB
SOAD: La Isla Bonita
youtu.be/PMRtZgrjTq8?si=sib6nPUMutXXwHYE
1 napja
😊Turisast csak véletlenül hagytad ki? 😉Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!Huhh, rengeteg. Tommy Johansson bármi például 😀
1) m.youtube.com/watch?v=-8gVmD39AmI&list=RD-8gVmD39AmI&start_radio=1&pp=ygUQQmx1ZSBtb25kYXkgb3JneaAHAQ%3D%3D
gyeek
Vagy pár zseniálisan jó szerintem:
Moonlight shadow: www.youtube.com/watch?v=nbjCU-7hDJw&list=RDnbjCU-7hDJw&start_radio=1
Alejandro: www.youtube.com/watch?v=CaBzi4T6h78&list=RDCaBzi4T6h78&start_radio=1
Ooops! I did it again: www.youtube.com/watch?v=lZK-P5d-cVg&list=RDlZK-P5d-cVg&start_radio=1
Still loving you: www.youtube.com/watch?v=rgpJPJ7MAZ0&list=RDrgpJPJ7MAZ0&start_radio=1
De Leo Moracchiolinak is sok van.
warr_b
Amúgy köszi a számokat, jó ebédhez szól a metal cover! Küldenék még cserébe, de egyrészt jóllaktam, másrészt meg másnapos vagyok és ez a feladat éles elmét és figyelmet kíván, szóval elhalasztom.
gyeek
Turisasnak csak az első két lemezét hallgattam, azt is már sok évvel ezelőtt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Turisast csak véletlenül hagytad ki? 😉Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!Huhh, rengeteg. Tommy Johansson bármi például 😀
gyeek
Moonlight shadow: www.youtube.com/watch?v=nbjCU-7hDJw&list=RDnbjCU-7hDJw&start_radio=1
Ooops! I did it again: www.youtube.com/watch?v=lZK-P5d-cVg&list=RDlZK-P5d-cVg&start_radio=1
Still loving you: www.youtube.com/watch?v=rgpJPJ7MAZ0&list=RDrgpJPJ7MAZ0&start_radio=1
warr_b
Amúgy köszi a számokat, jó ebédhez szól a metal cover! Küldenék még cserébe, de egyrészt jóllaktam, másrészt meg másnapos vagyok és ez a feladat éles elmét és figyelmet kíván, szóval elhalasztom.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 napja
TJ jó, Leo is, bár ott egy kis egysíkúvá válást éreztem az évek során,,Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!Huhh, rengeteg. Tommy Johansson bármi például 😀
gyeek
warr_b
1 napja
Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!Huhh, rengeteg. Tommy Johansson bármi például 😀
gyeek

1 napja
Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!Imádom Bowiet, de ez a verzió sokkal jobb.
gyeek
1 napja
Unatkozom a kocsmában trivia: bánger feldolgozásokat linkeljetek, amik vagy felturbózta az eredetit vagy magáévá tette!1) m.youtube.com/watch?v=-8gVmD39AmI&list=RD-8gVmD39AmI&start_radio=1&pp=ygUQQmx1ZSBtb25kYXkgb3JneaAHAQ%3D%3D
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
4 napja
YoungZeeZee
9 469
ha mar volt itt minden akkor en is.itt a felhasznalt azad videonk
2000es evek elejen kozepen nem volt sok hiphop fellepo MO-n igy becs,parizs vsgy pozsony volt a cel.Anno nagyon gyujtottuk a kozos fotokat
DJ Premier -o egy legenda a hiphop.csak popkulturalis neveket emlitve. dolgozott a limp bizkittel,jay zvel,nas,the notorious big, eminem.....becsi szettje elott kedvesen elvallalta a kepet.semmi flanc
KoolShen -NTM. az ntm franciorszagban olyan mint itthon az lgt, koral,illes.mindenmi ismeri. valodi hiphop.vele ketszer is tali pacsizas. a legnagyobb flash az volt mikor a koncert utan neztuk a hiradot es bevagtak h megtartotta a kincertet kozben vagokepkent h pacsizik velunk.semmi allur nem volt
Soprano -UG arcbol elkepszto sztar lett. becs/pozsony.mindketszer kedves volt.kozos kepek es meg videouzenetet is dobott a kozelgo lemezunkra. amit nem hasznaltunk fel.sztem el is tunt. kozvetlen arc.
Azad es csapata.ketszer tali. o abban az idoben nemet nr 1-10eloado volt. de kozvetlen jo arc.ott maradt orakig beszelgetni mindenkivel. nekunk dobott is videouzit. amit felhasznaltunk.
DJ Kitsune-azad dje. kesobb az usaban eminem shady radiojaban is jatszott. mikor mondtam neki h tetszett az elso kiadvanya akkor megkerdezte h a masodikat hallottam e mar.mondom nem.mondta varj hozok egyet. utana 30oercig rohangalt a cucca utan surun elnezest kerve...
Sefyu francia. na az volt a vicces h annyira meglepte h magyarok vagyunk h a kezifeket nem huzta be es a haverja a hatulrol eloreugrott h ne legyen baleset.
sok van meg. altalaban elobb bent voltam mint az ujsagirok.pl seab price (rip).nagy kedvenc,de nem volt vidam mikor elkaptam egy kepre.....
Declaime - decemberben becsben efy poloban ecsetelte h jon a vilagvege.
Grand Agent adott cdt es evekkel kesobb pesten megismert
planet asia -a koncert elott sorozott a nezokkel.
lenne mit irni mert sok kep/alairas van.
guru, jeru, smif n wessun,,black moon,curse defari,rza...
magyar eloadok.ugye a felleoeseink miatt.siska,akkezdet phiai, hosok,fluor kb a tarsasag resze volt.a hosok tavaly ketszer is meghivott fellepni minket.
foci:vadocz es takacs zoli csapattars volt ket evig ifi b,a
egyutt edzes vegh zolival aki csak jatszani akart edzrni nem. safar, teljes vasas tarcsi 99korul. kis grof.
kesobb geraval is osszefutottam.
puskas ferenc alairas szemelyesen tole.
volt anno farkas janos emlektorna es volt egy felnott negyes torna.ftc,vasas,mtk es meg vki.na toluk mind kipingalva.
ES Sobri kedvence lesz:Jessey tol a vasas hatvedtol.....😆
YoungZeeZee
youtu.be/6VC5YoJ5WXE?si=kwJ-dMHiI9ttoQUZ
5 napja
YoungZeeZee
9 469
szerdan volt marseille pool bl meccsa szurkolok koreot csinaltak
the beatles vs iam.
youtube.com/shorts/_9MtWdCzOLY? ... mdH8FvKgla
6 napja
2004 lett volna a Slipknotos SSz. Wow. Valamiért korábbra emlékeztem.Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Írtam korábban, hogy a Sportszigeten 2004-ben dolgoztam, konferáltam, a Slipknotot is, de annyira nem érdekeltek, hogy ahogy elkezdődött a koncert és megkaptam a gázsimat, már húztam is el onnan.
danyly
Egyébként ezen időszak metálos, rockos arcai legtöbbje élőben laza, közvetlen, jófejnek látszódni igyekvő srác (vagy csajszi) volt, és mivel az ezredforduló környékén "több, mint 2 évig" a Zpluszban melóztam, szinte mindenkivel, aki akkoriban létezett, alkotott -bármilyen irányzatban is tette- van valami jó vagy vicces sztorim. És mindegyikből az jön ki, hogy attól, hogy valakinek az a munkája, hogy zenész, énekes, még ugyanolyan ember, ugyanolyan arányban agyhalott vagy értelmes, ugyanolyan balfaszságokkal, problémákkal, attitűdökkel, mint a polgáribb foglalkozásokat űzők.
Magyarországon sosem lehetett igazi sztárnak lenni, egyszerűen nem keletkezik akkora vagyon, meg nincs is meg az infrastruktúrája. Az USA-ban van egyetlen topslágered, életed végéig megélsz belőle, jogdíjak, koncertek, egyéb médiaszereplések, menedzsment, alkalmazottak, stb., de itthon hiába vagy egy soklemezes, agyonjátszott, sokat koncertező/haknizó "sztár", attól csak némileg jobban élsz, de ugyanúgy elérnek a mindennapok.
Őszentsége Sobri Jóska
6 napja
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Írtam korábban, hogy a Sportszigeten 2004-ben dolgoztam, konferáltam, a Slipknotot is, de annyira nem érdekeltek, hogy ahogy elkezdődött a koncert és megkaptam a gázsimat, már húztam is el onnan.
danyly
Egyébként ezen időszak metálos, rockos arcai legtöbbje élőben laza, közvetlen, jófejnek látszódni igyekvő srác (vagy csajszi) volt, és mivel az ezredforduló környékén "több, mint 2 évig" a Zpluszban melóztam, szinte mindenkivel, aki akkoriban létezett, alkotott -bármilyen irányzatban is tette- van valami jó vagy vicces sztorim. És mindegyikből az jön ki, hogy attól, hogy valakinek az a munkája, hogy zenész, énekes, még ugyanolyan ember, ugyanolyan arányban agyhalott vagy értelmes, ugyanolyan balfaszságokkal, problémákkal, attitűdökkel, mint a polgáribb foglalkozásokat űzők.
Magyarországon sosem lehetett igazi sztárnak lenni, egyszerűen nem keletkezik akkora vagyon, meg nincs is meg az infrastruktúrája. Az USA-ban van egyetlen topslágered, életed végéig megélsz belőle, jogdíjak, koncertek, egyéb médiaszereplések, menedzsment, alkalmazottak, stb., de itthon hiába vagy egy soklemezes, agyonjátszott, sokat koncertező/haknizó "sztár", attól csak némileg jobban élsz, de ugyanúgy elérnek a mindennapok.
7 napja
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Nekem a legnagyobb profilú személy Neil Fallon volt a Clutchból. Zágrábi koncert után cimborám kiszúrta hogy a turnébuszban égnek a lámpák, ezért összenyaláboltuk másik barátunkat és átmentünk az út túloldalára pár fotóra.
danyly
7 napja
YoungZeeZee
9 469
ha mar volt itt minden akkor en is.2000es evek elejen kozepen nem volt sok hiphop fellepo MO-n igy becs,parizs vsgy pozsony volt a cel.Anno nagyon gyujtottuk a kozos fotokat
DJ Premier -o egy legenda a hiphop.csak popkulturalis neveket emlitve. dolgozott a limp bizkittel,jay zvel,nas,the notorious big, eminem.....becsi szettje elott kedvesen elvallalta a kepet.semmi flanc
KoolShen -NTM. az ntm franciorszagban olyan mint itthon az lgt, koral,illes.mindenmi ismeri. valodi hiphop.vele ketszer is tali pacsizas. a legnagyobb flash az volt mikor a koncert utan neztuk a hiradot es bevagtak h megtartotta a kincertet kozben vagokepkent h pacsizik velunk.semmi allur nem volt
Soprano -UG arcbol elkepszto sztar lett. becs/pozsony.mindketszer kedves volt.kozos kepek es meg videouzenetet is dobott a kozelgo lemezunkra. amit nem hasznaltunk fel.sztem el is tunt. kozvetlen arc.
Azad es csapata.ketszer tali. o abban az idoben nemet nr 1-10eloado volt. de kozvetlen jo arc.ott maradt orakig beszelgetni mindenkivel. nekunk dobott is videouzit. amit felhasznaltunk.
DJ Kitsune-azad dje. kesobb az usaban eminem shady radiojaban is jatszott. mikor mondtam neki h tetszett az elso kiadvanya akkor megkerdezte h a masodikat hallottam e mar.mondom nem.mondta varj hozok egyet. utana 30oercig rohangalt a cucca utan surun elnezest kerve...
Sefyu francia. na az volt a vicces h annyira meglepte h magyarok vagyunk h a kezifeket nem huzta be es a haverja a hatulrol eloreugrott h ne legyen baleset.
sok van meg. altalaban elobb bent voltam mint az ujsagirok.pl seab price (rip).nagy kedvenc,de nem volt vidam mikor elkaptam egy kepre.....
Declaime - decemberben becsben efy poloban ecsetelte h jon a vilagvege.
Grand Agent adott cdt es evekkel kesobb pesten megismert
planet asia -a koncert elott sorozott a nezokkel.
lenne mit irni mert sok kep/alairas van.
guru, jeru, smif n wessun,,black moon,curse defari,rza...
magyar eloadok.ugye a felleoeseink miatt.siska,akkezdet phiai, hosok,fluor kb a tarsasag resze volt.a hosok tavaly ketszer is meghivott fellepni minket.
foci:vadocz es takacs zoli csapattars volt ket evig ifi b,a
egyutt edzes vegh zolival aki csak jatszani akart edzrni nem. safar, teljes vasas tarcsi 99korul. kis grof.
kesobb geraval is osszefutottam.
puskas ferenc alairas szemelyesen tole.
volt anno farkas janos emlektorna es volt egy felnott negyes torna.ftc,vasas,mtk es meg vki.na toluk mind kipingalva.
ES Sobri kedvence lesz:Jessey tol a vasas hatvedtol.....😆
8 napja
A Szigeten a Gogol Bordello frontembere levonuláskor benyögte, ő nem fog a VIP backstage-ben a kapitalista gyökerekkel együtt bulizni, kint találkozunk.10 perc múlva együtt ittunk egy random sátornál, mindenki fotózkodhatott, nagy arc volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 napja
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Ha az találkozásnak minősül, hogy a megboldogult WigWmaban egymás mellett engedtük le a fáradt olajat Endivel a Hooligansből, ez számít? 😀 Ő már bent volt, én épp mentem be az illemhelyre, más nem is volt, mosolygott egyet - ő se volt gondolom teljesen tiszta, ahogy én se. Oszt ennyi. Asszem Zorall koncert volt, de erre már nem esküszöm meg.
danyly
Meg ha úgy vesszük, fater egy volt kollégája szólügitározott meg vokálozott egy saját bandában, és ilyen alagsori kocsma helyiségben tolták - Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath meg hasonló zenéket játszottak.
Igazi nagy zenekaros talim sose volt, annyira én nem is gerjedek erre. Nálam max. annyi lenne a csúcs, hogy HammerJózsival sörözni, 😀
Cimbikkel voltunk anno ZP-ben (újabb) Kowalsky koncerten, ők odamentek fotózkodni Kowával, én nem, pedig én amúgy emberileg is nagyon bírom. 😊
---
De ha már más téma, innét párunknak van közös fotója Vlagyiszlav Tretyakkal. 😉 Najó, inkább csak Mac + én. Meg ha már hoki, volt exkluzív találkánk Rob Niedermayerrel + Jason Strudwickkal, amikor itt nyomták a Fradiban a lockout idején. Egyik Kanada elleni meccsen meg Glen Satherrel tudott fotózkodni Rangerses haver, én mondom, nem vagyok ezekre úgy rágerjedve, de utólag azt mondom kár, hogy nem tartottam vele akkor a lelátóról.
Szerkesztette: kishaszi
8 napja
A harmadik főleg nem metal: volt egy szerencsi kislány egy darabig, akihez mászkáltam. Na a helyi kocsma törzstagja volt az akkor már befutott Hooligans. Ritka nagy tapló brigád volt, akiknek a saját fing meggyújtása az éjszaka fénypontja! 😀Akkor valójában nem is taplók, csak kísérletezők.
Szokol
8 napja
A Vekeri-fesztiválhoz köt két élmény is: az egyik, ami metal, a fehérvári Gutted nevű zenekar. Koncert után gyakorlatilag végigittuk az estét vagy húszan, jó tagok voltak.A másnapi nem metal: ugyanott Lovasi egyszer csak hajnalban megjelent picsarészegen, kapott egy gitárt és ott nyomott egy akusztikus koncertet hirtelen a megmaradt szűk társaságnak. Nem kis zenei élmény volt.
A harmadik főleg nem metal: volt egy szerencsi kislány egy darabig, akihez mászkáltam. Na a helyi kocsma törzstagja volt az akkor már befutott Hooligans. Ritka nagy tapló brigád volt, akiknek a saját fing meggyújtása az éjszaka fénypontja! 😀
8 napja
Én Rumproofot meg Athamet ismerem személyesen Külföldiek közül cannibal corpse volt olyan közvetlen hogy koncert után a közönséggel ivott
De kb ennz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 napja
YoungZeeZee
9 469
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".sajna nem metal fejkent csak hiphop eloadokkal talalkoztam. 10+korul. vegyesek a tapasztalatok
Kezdem én (van egy pár esemény; ez az első dolog): Tokaj Hegyalja Fesztivál (imádtam, jó programok voltak, sajnálom, hogy megszűnt): Death Angel koncert után, sörözgettünk egy helyen, erre egy ismeretlen magyar srác hozzá oda a Death Angel gityós Rob Cavestany-t beszélgetni, meg iszogatni. Iszonyat rendes és közvetlen srác volt, lazán kezelt mindent. Sokra nem emlékszem, mert volt bennem bőven, de egy fotó sikerült valahogy, csak az a baj az egy régi telóról készült a kép, és már az a teló az idő homályába merült a képpel együtt, sajnos...
Kinek milyen jó, vagy rossz élménye van, metál koncertekről?
danyly
8 napja
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Huhh... magyarok közül Feró, Zolee (jó, ők nem metál), Tűzmadáros srácokat ismertem (Schrott Peti jó cimborám), Alhana tagságot is, Lies of the machine basszerosa kollégám volt. Kovács Gábor (ex-Wisdom, Grymheart). Storm zenekar, nem hiszem hogy őket bárki ismeri 😊
Kezdem én (van egy pár esemény; ez az első dolog): Tokaj Hegyalja Fesztivál (imádtam, jó programok voltak, sajnálom, hogy megszűnt): Death Angel koncert után, sörözgettünk egy helyen, erre egy ismeretlen magyar srác hozzá oda a Death Angel gityós Rob Cavestany-t beszélgetni, meg iszogatni. Iszonyat rendes és közvetlen srác volt, lazán kezelt mindent. Sokra nem emlékszem, mert volt bennem bőven, de egy fotó sikerült valahogy, csak az a baj az egy régi telóról készült a kép, és már az a teló az idő homályába merült a képpel együtt, sajnos...
danyly
Külföldiek közül Manowar, Helloween, talán Gamma Ray is volt, Therionnal volt közös fotó, Edenbridge-dzsel még az első albumuk után csináltam interjút, ilyesmi.

8 napja
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Metalnak nem biztos hogy metal bar pont o volt aki inkabb ezt a vonalat eroltette volna de egyszer Dave Baksh-al (Sum41 solo gitar) futottam ossze Szigeten, egyedul maszkalt nem sokan ismertek fel annak ellenere hogy nagyszinpadon leptek fel nem sokkal kesobb. Jofej vol, lottem is vele kepet.
danyly
Szerkesztette: JéBé
8 napja
Érdekelne ki, kivel találkozott életében koncerteken, fesztiválokon, bárhol, bármilyen környezetben metál "játékosokkal".Kezdem én (van egy pár esemény; ez az első dolog): Tokaj Hegyalja Fesztivál (imádtam, jó programok voltak, sajnálom, hogy megszűnt): Death Angel koncert után, sörözgettünk egy helyen, erre egy ismeretlen magyar srác hozzá oda a Death Angel gityós Rob Cavestany-t beszélgetni, meg iszogatni. Iszonyat rendes és közvetlen srác volt, lazán kezelt mindent. Sokra nem emlékszem, mert volt bennem bőven, de egy fotó sikerült valahogy, csak az a baj az egy régi telóról készült a kép, és már az a teló az idő homályába merült a képpel együtt, sajnos...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
9 napja
A tündèrveséről nekem az jutott eszembe, hogy az valami harmadik világbeli szervkereskedő lehet, vagy mi.Wintersun-t és Elvenking-et szeretem is, a két magyar bandáról viszont még sose hallottam, rájuk keresek majd (meg a Tündérvesére is, annak már a neve is csábító xd). A Wintersun-ról viszont beugrott, hogy régen nagy kedvencem volt a Vintersorg (A Dialogue with the stars all time top 10 dal nálam), azokra is rákeresek, élnek-e még 😊Amire szerintem még érdemes lehet ránézned: Brymir, Wintersun, Moonsorrow, esetleg Elvenking.Én próbáltam ilyen magyarosan népiesen megzenésíteni Petőfit, hozzá egy kis melodic death metal, meg miegymás, és rájöttem, hogy pont ez az én ízlésem, aki tud ilyesmit, ne tartsa magába 😊Hasonló vonulatban szerintem az Ensiferum az etalon.
www.youtube.com/watch?v=p34xrN2_jKM
Go Vikings!
warr_b
Ha meg magyar, akkor a Grymheart mindenképp, meg esetleg a Niburta.
warr_b
Go Vikings!