Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 12 éve
A ROAD tette be facsán, de kellemesen meglepődtem:www.youtube.com/watch?v=BjdHqE8wBqg&feature=youtu.be
Jaó.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Ez a chillstep mint műfaj nekem új, de nem is rossz:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jééé, ezt még én se tudtam. 😛 Mondjuk a CC sose volt az a zene, amit megtudtam volna hallgatni, az nekem örök zaj maradt mindig is. 😀Lehet, hogy nem jó topik, de related (meg visongva röhögős). Mondjatok 10 dolgot, ami nem Skrillex.Pfúúú, rég gyűjtöttem ellenségeket... Skrilex amúgy se zenét csinál. 😐 Főleg, hogy Def Lepet hallgattam...
www.youtube.com/watch?v=6Z1RRslsFxA&feature=Maka
Ne legyek off:
Szerelmes lettem (L). Ki mondaná meg, hogy pár éve még Cannibal Corpse-ot is hallgattam ? 😀süti
több mint 12 éve
Lehet, hogy nem jó topik, de related (meg visongva röhögős). Mondjatok 10 dolgot, ami nem Skrillex.Pfúúú, rég gyűjtöttem ellenségeket... Skrilex amúgy se zenét csinál. 😐 Főleg, hogy Def Lepet hallgattam...
www.youtube.com/watch?v=6Z1RRslsFxA&feature=Maka
Ne legyek off:
Szerelmes lettem (L). Ki mondaná meg, hogy pár éve még Cannibal Corpse-ot is hallgattam ? 😀
több mint 12 éve
már 8 millió éves, de még mindig tarol nálam!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
THE PEOPLE’S TOP 200FROM THE FIRST 15 YEARS OF PITCHFORK
www.pitchfork.com/peopleslist/
top6-ban 3 Radiohead album 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Maka
2 760
Lehet, hogy nem jó topik, de related (meg visongva röhögős). Mondjatok 10 dolgot, ami nem Skrillex.több mint 12 éve
Kemont is bírom, a klip is jóMadden hates me.
több mint 12 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Mire illik ez az elnevezés? 😊A "magyar Gogol Bordello":Bírom az ITI-t, de ez az elnevezés vhogy nem illik sztem rájuk.empty taxi
Sobri Jóska
Szerintem is sok frappánsabb elnevezést választhattak volna, de mókás kategóriában ez is elmegy.
több mint 12 éve
A "magyar Gogol Bordello":Bírom az ITI-t, de ez az elnevezés vhogy nem illik sztem rájuk.
Sobri Jóska
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ha ez bejön javaslom neked a Gogol Bordello nevű zenekart nagyon hasonló hangzású orosz népzenei alapú ska-t nyomnak.empty taxi+ DeVotchKa, és persze a stílus megkerülhetetlen nagyágyúja, az ukrán Los Colorados
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ha ez bejön javaslom neked a Gogol Bordello nevű zenekart nagyon hasonló hangzású orosz népzenei alapú ska-t nyomnak.empty taxiKöszi. 😊
több mint 12 éve
Ha ez bejön javaslom neked a Gogol Bordello nevű zenekart nagyon hasonló hangzású orosz népzenei alapú ska-t nyomnak.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Egy kis hazai, csak azért, hogy el ne feledjük, hogy itthon is készülnek mesterművek 😊több mint 12 éve
na még egy ilyet isjjncaa.posterous.com/top-5-songs-of-the-summer-of-12
---
több mint 12 éve
---
több mint 12 éve
Sian Evans hangjából sosem elég:Madden hates me.
több mint 12 éve
nem tudom ismeri e valaki ezt a post-rock bandát, de vannak nagyon kellemes számaiAttribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!