NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 12 éve
MarioAna
1 997
csütörtöki lovardás koncertsorozat utáni Drum and DJ csapat amit nyújtott, az leírhatatlan. Itt látszik, hogy mennyit számít a marketing meg a promózás, egy RobotRock szerű reklámozással ők is óriási karriert futnának be, megjegyzem (érzésem szerint) még külföldön is. Populáris, ízléses és ezek mellett nagyon profi módon felépített és kivitelezett produkció, ritka magas színvonalú volt szerintem, nem sokszor hallottam 4-5 ismert, kategóriájában kiemelkedő zenét egyszerre egymásra keverve, hogy közben élvezhető maradt volna 😉. szegény DJ a koncert végén annyira belejött, hogy a laptop is leesett az asztalról, elég ütős végszó lett 😀. A videó(k)ban látható aktivitással kevert, nem a szokásos rányomok a playre és néha rányúlok a keverőre, hanem végig mint egy gép úgy járt a keze, én szájtátva figyeltem 😊.
Aki teheti, és a környéken játszanak az mindenképp menjen el egy bulijukra, érzésem szerint ők csinálták este a legnagyobb hangulatot (Skafunderz, PASO és Brains volt előttük).
Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
YoungZeeZee
8 561
Érdekes dolog ez...Olyan szintű szövegek születnek ami itthon is megirigyelnénk. Ahogy mondani szokták szólásszabadság.
A legfelemelőbb, hogy olyan helyeken is teret kap a hip hop franciaországban,amit itthon el sem tudunk képzelni.
Politikai vitaműsoroktól kezdve egészen a labdarúgásig.
pl. a Sexion kint méjnsztrím és a hardcore rap fanok nem is nagyon kedvelik...de szeretnék én ilyen méjszntrímet itthonra. ( Soprano, Diams, Sinik..stb ők is méjnsztrímek)
sajnos itthon a hip hop /rap még mindig rapülök, meg gangsta zolee😕
ajánlom figyelmedbe Soprano első lemezét!
__
vz
több mint 12 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Sajna a franciák is gyengülnek😕Nemtom, én nagyon bírom a Sexion-tól a L'Apogée albumot. Szerintem igen minőségi. (annak ellenére persze, hogy sajna a szövegeket nem értem, de eddig amiket fordítottam guglitranszléttel, azok rendben voltak.)
Idén Pejmaxx lemeze volt a legjobb ami onnan jött..
__
VZZoliMP
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
YoungZeeZee
8 561
Az egész IAM - L'ecole lemez klasszikus.😉
Az elmúlt 1-2 év lett nagyon gyenge.
Igaz a mondás, pár kézfogásra vagyunk mindenkitől😀
__
vz
több mint 12 éve
.brk
1 890
Sajna a franciák is gyengülnek😕egyik francia erasmusos diáknak a nagynénje Joey Starr nője 😀
Idén Pejmaxx lemeze volt a legjobb ami onnan jött..(
Amúgy A francia hip hop élet zseniális, volt szerencsém NTM, Kool Shen, Soprano, Sefyu és Sinik koncerten is lennem már.
Maradandó élmény!!!
__
VZZoliMP
amúgy egyetértek, nekem az tetszett a fr hiphopban, hogy továbbvitték az előadók a 90es évek hangulatát az új évezredbe is (bár lehet ez csak annak köszönhető, hogy lassabban gyűrűzött be hozzájuk a hiphop elkorcsosulása)
örök kedvenc: www.youtube.com/watch?v=INuD2D7R8bk
több mint 12 éve
YoungZeeZee
8 561
Sajna a franciák is gyengülnek😕Idén Pejmaxx lemeze volt a legjobb ami onnan jött..(
Amúgy A francia hip hop élet zseniális, volt szerencsém NTM, Kool Shen, Soprano, Sefyu és Sinik koncerten is lennem már.
Maradandó élmény!!!
__
VZ
több mint 12 éve
Manapság az UK underground vonalra álltam rá.UK-ből nekem a Rhyme Asylum és Cyrus Malachi akiket bírok.
Erős zenék és frissesség jellemzi őket.
HA rap akkor nem csak USA létezik, SŐT😉ZoliMP
Mostanság a ha nem USA, akkor francia cuccokra álltam még rá 😀
több mint 12 éve
Chester és AC priceless. Tyler, mintha Joker lenne:😀DzsokijuingSteven Tyler szája már itt is eltéveszthetetlen 😀Gogo
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
YoungZeeZee
8 561
A felsoroltak közül, Mos Def és Common hoz még nekem egy szintet.Kweli-ben benne maradt az aki lehetett volna sajnos..főleg zeneileg érzem gyengének.
Az ideges usa fehér rappet nem kedvelem és Jedi is uncsi már..A violent by design lemezük volt a legjobb😕
Manapság az UK underground vonalra álltam rá.
Erős zenék és frissesség jellemzi őket.
HA rap akkor nem csak USA létezik, SŐT😉
fliptrix
www.youtube.com/watch?v=O9ynDmUNUVU
verb t
www.youtube.com/watch?v=inRm2x8Fpeg
m9
www.youtube.com/watch?v=jTz9_j_ZvX0
vz
több mint 12 éve
Köszi Drip, nagy vagy!JC6Köszi 😀 így utólag még ha esetleg tetszett a Shins,akkor ajánlom a Broken Bells-t is ...nagyban inspirálták őket
www.youtube.com/watch?v=e0oFlng8vuk
több mint 12 éve
irány a kondi! semmi lazsuka!több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszi Drip, nagy vagy!
több mint 12 éve
DzsokijuingSteven Tyler szája már itt is eltéveszthetetlen 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Már nem bírtam ki és letöltöttem a HIMYM 8., 1-2. részét s erre a gyöngyszemre akadtam:Igazából az egész bandát ajánlom 😛
www.youtube.com/watch?v=UPW8y6woTBI
Nagyon megfogott, főleg a gitár. Ha valaki tudna hasonló muzsikát, lekötelezne. Nagy gitáros vagyok és ez a stílus közel áll a szívemhez. Szóval, megköszönném, ha megdobnátok pár "hasonló" számmal.JC6
de hirtelen pl www.youtube.com/watch?v=JzIK5FaC38w és szintén a többi számuk is
illetve szintén HIMYM www.youtube.com/watch?v=pEVS1KY-exY hasonló zenét játszik a két banda
Még a Shins is bejöhet www.youtube.com/watch?v=8hhxthxhwk0 (kedvencem)
Így a végére lehet nagyon eltértem a gitár hangzástól,de igazából hasonló zenét játszanak ezek is mint a Band of Horses
több mint 12 éve
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Már nem bírtam ki és letöltöttem a HIMYM 8., 1-2. részét s erre a gyöngyszemre akadtam:www.youtube.com/watch?v=UPW8y6woTBI
Nagyon megfogott, főleg a gitár. Ha valaki tudna hasonló muzsikát, lekötelezne. Nagy gitáros vagyok és ez a stílus közel áll a szívemhez. Szóval, megköszönném, ha megdobnátok pár "hasonló" számmal.
több mint 12 éve
Jó, hogy fölhoztad.. épp eszembe jutott megnézni, hogy halad a youtube videó számlálója.
van hangulat.Amadeus91
Október másodikán tartott 337 milliónál, ma 423 millió.. tehát 8 nap alatt, kb átlagosan 10 millió megtekintés... durva, pláne ha összehasonlítod a cikkben látott ábrával, hogy még mindig felfelé mászik a napi nézettség grafikonja.
Kíváncsi vagyok meddig tud még a napi nézettség nőni és hogy lehagyja-e Biebert (ez elég valószínű, a kérdés inkább csak az, hogy mikor.)
www.wordstream.com/blog/ws/2012/10/02/top-25-youtube-videos#top-youtube-videos-of-all-time
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Hallgassatok underground hipihopit. ArtOfficial, Actual Proof, Hilltop Hoods, Jedi Mind-os arcok és kötődéseik, Doomtree stb...
Azért Mos Def (bocsánat már Yasiin Bay), Common, Talib Kweli vonulat sem hagyott minket cserben mostanság sem.
Nem kell Lil' Wayne meg hasonló szennyet ebbe a műfajba sorolni, elegendő popnak hívni, és máris kevésbé hígult az egész 😀
több mint 12 éve
Csak hogy figyeljünk az értékeinkre is 😊youtu.be/11LIPHevhTI
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
YoungZeeZee
8 561
Ventura!Nem értek Veled egyet😉
Nem,azért mert mai hip hop/rap kedvelő vagyok.
Szerintem kb a 90-es évek közepétől egészen a 2000-es évek elejéig volt igazán hip hop / rap. A tetőpontját akkor érte el.
Akkor még őszintének tűnt az egész, aztán jött a nagy változás. Zeneileg és üzletileg is változott.
Manapság is vannak jó előadok, de sajnos elenyésző. Kiveszett az erő😕
Common - I Used To Love H.E.R
több mint 12 éve
nyösztök Texas indiAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
De a dizánj része Manson kézben volt, ami azért jó sikerült. 😊retro, de odabasz. Amadeus91ha már zenetopic😊
nekem mindig is az volt a bajom Mansonékkal, hogy annó azt a szekeret Twiggy Ramirez és John 5 tolta meg igazán, és nem más.sapka
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
retro, de odabasz. Amadeus91ha már zenetopic😊
nekem mindig is az volt a bajom Mansonékkal, hogy annó azt a szekeret Twiggy Ramirez és John 5 tolta meg igazán, és nem más.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!