NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Muzikális kulturálódás

15 feliratkozó

több mint 12 éve
YoungZeeZee 8 561
Skacok!

Örülök, hogy hallgattok itt minket is.
Információm szerint alig egy hét és jön az új Minimal Project. Az alábbi linken bele tudtok hallgatni.

Minimal Project-MP3 / Kool Kasko snippet
 www.youtube.com/watch?v=0LAXGzBJuho
!

Itt meg lehet lájkolni😊
 www.facebook.com/minimalpe?ref=ts&fref=ts

ÁPDÉJT-->
Már csak 152 katt és megvan a 2000!😊 illetve a nagy érdeklődésre való tekintettel cd formát is ölt a dolog!!!Az első 30 megrendelő ajándék Kvíz cdt is kap mellé😉 tessék pörgetni megosztani😊

Infóért írjatok Nekem privit és továbbítom az illetékeseknek.
(Mostanság jóval a frontvonal mögött helyezkedem el)

Üdv, mindenkinek!
vz
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 748 — No one likes us, cause no one like us
csak mikor az emberek értetlenkednek, hogy-hogy nincs szinte egyetlen külföldön elismert magyar zenész se, akkor a válasz az, hogy lassan nincs zeneszám, mely akár nyomokban valami eredetiséget tartalmazna...jjncaa
Hát azt én sem mondtam, hogy nagy ékesség a dolog, hogy képtelenek maguknak jó alapot csinálni.

Egyébként mi számít külföldön elismertnek? Mert ha én megnézem a zeneipar magasan röppenő csillagait külföldön, akkor okádnom kell.

De pl. az Irie Maffia egész Európában közkedvelt fesztivál zenekar, nyertek is már komolyabb díjakat.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
csak mikor az emberek értetlenkednek, hogy-hogy nincs szinte egyetlen külföldön elismert magyar zenész se, akkor a válasz az, hogy lassan nincs zeneszám, mely akár nyomokban valami eredetiséget tartalmazna...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 ezfasza.hu/2012/10/irigy-honaljmirigy-majka-belehalok-parodia/kishaszi
ennyi

jjncaa
Tudtommal megvették az alapot, nem lopták.

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
erről a minimal projectről még nem hallottam, eléggé tetszik!eaglesmcnabb
 www.youtube.com/watch?v=XWs2LElBdEk
 www.youtube.com/watch?v=1o9s_l18G3w
 www.youtube.com/watch?v=er94fRXPjjM&feature=relmfu.brk
köszi szépen, azóta elkezdtem hallgatni amiket oldalt kidobott a youtube 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
erről a minimal projectről még nem hallottam, eléggé tetszik!eaglesmcnabb
 www.youtube.com/watch?v=XWs2LElBdEk
 www.youtube.com/watch?v=1o9s_l18G3w
 www.youtube.com/watch?v=er94fRXPjjM&feature=relmfu
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Szerintem nagyon jók. Érdemes meghallgatni a többi feldolgozásukat is. Én meg azt hiszem újrahúrozom a gitárom...

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 499 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Lusta vagyok belájkolni az összes hsz-t a francia hip-hopról de vegyétek úgy hogy megtettem.
a magyarokról csak annyit, hogy jó a punnany, de amíg ilyen Day, tkyd, jamba, raptorz szintű zsenikről a kutya sem beszél addig nem értem mire fel lettek ennyire kiemelve...

Egyébként éljen az indie, tökmindegy hogy hip-hop, pop vagy rock! 😀

erről a minimal projectről még nem hallottam, eléggé tetszik!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
 ezfasza.hu/2012/10/irigy-honaljmirigy-majka-belehalok-parodia/kishaszi
ennyi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
 ezfasza.hu/2012/10/irigy-honaljmirigy-majka-belehalok-parodia/

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
pár hsz-el lejjebb pont ezt tette be .brk is 😊

Zoli: németet nem szeretem, hallgatni is rossz nekem, olasz érdekelne de abból meg minimális az ismeretségem :\kristof
Nem olvastam vissza, de így legalább igazolást nyert, hogy ez a zene bizony nagyon jó. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pár hsz-el lejjebb pont ezt tette be .brk is 😊

Zoli: németet nem szeretem, hallgatni is rossz nekem, olasz érdekelne de abból meg minimális az ismeretségem :\
több mint 12 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Ha francia rap, akkor Iam:

több mint 12 éve
YoungZeeZee 8 561
Örülök, hogy vannak akik francia hip hop-ot is hallgatnak.
Némettel, hogy álltok? bár az elmúlt 5-6 év egy kalap kaki ott is, a hiteles arcokra senki sem kíváncsi már😕-ott sem

__
zéé
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hopp, nem szoktam nézni nagyon ezt a topikot (nem ehhez a színvonalhoz vagyok szokva 😀) de tetszik az irány! franciák közül kimaradt a személyes kedvencem, Youssoupha, az új albumáról sztem ez a legjobb (bár a dubstep betét miatt sokaknak nem tetszhet):

és egy régebbi:  www.youtube.com/watch?v=5WtmNilN7bc
én valamennyit beszélek is franciául, zseniális szövegei vannak.

PM nagy kedvenc volt, bár még mindig az, a közönség borzasztó inkább AKPH-t, DSP-t írtam volna, de eszembe jutott egy múltkori közös koncertjük, ha nem lettem volna részeg simán otthagytam volna az ordítozó tinipicsákat meg a csőgatyás, fullcapes (matricával!) hülyegyerekeket...
több mint 12 éve
Ha PM, akkor:

több mint 12 éve
killkenny 118 — Stream felelős
ha már PM, az én kedvencem:

Sobri Jóska
off: fasza, ez az én feltöltésem 😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 415 — #NoStress
ajánlom figyelmedbe Soprano első lemezét!

__
vz
ZoliMP
Mindenképp akartam Soprano diszkót letolni, csak még nem jutottam el odáig.
Ezen kívül ajánlották még nekem a Saian Supa Crew, tőlük hallgattam már pár dolgot, őket is bírom.

Egyébként a mainstream nem feltétlen kell, hogy rosszat jelentsen. Én pedig kifejezetten imádom az old school dolgokat, meg az undergroundot, de egyben polo a jazz-hop-ot is ugye, indie ilyesmi. Én nem is tudom ezeket külön szedegetni, én meghallgatom, és vagy tetszik, vagy nem. Attól, hogy mainstream, még nem állok neki semminek úgy, hogy na ez egy fos lesz.

Ami engem sokkal jobban irritál, ha egy előadót olyanok imádnak úgy, mintha mindig is bírták volna, akik igazából egyetlen számukat ismerik. A legjobb példa erre a Punnany. Az emberek 95% a koncerteken egy szaros számot nem hallott a Körkorképről, de Punnany-zik végig, mert meghallgatta tegnap ezerszer az Élvezdet...igen, nagyon jó szám, én is imádom, de nem ezért vennék fel Punnany pólót, hanem az egész munkásságuk miatt.
Ez nekem sokkal zavaróbb annál, hogy egy előadó mainstream vagy sem. Mi emberek tesszük szarabbá a zeneipart azzal, hogy nem figyelünk a részletekre, és meghallgatjuk a sok szennyet, ami eladhatóvá válik, és még több szennyet termelEazzy
ezzel nem vagy egyedül 😊  www.youtube.com/watch?v=_8GudtlOhyQ.brk
ha már PM, az én kedvencem:

több mint 12 éve
Saian..nekem nem jött át.
keress Manu Militari-t. Kanadai, de a francia részről😊 mindkét lemeze parádés.
__
vzZoliMP
Köszi az ajánlást, meg fogom hallgatni mindenképp!

Estére egy kis nyugisabbat:

több mint 12 éve
YoungZeeZee 8 561
félreértetted.
nincs bajom a méjnsztrímmel, az ismertebbel. csak itthon a semmit mondó előadok kapnak helyet és most nem csak hip hop/rap-re értem😉
sok féle muzsikát hallgatok.

Soprano első szólója nálam minden idők top lemezei között benne van. A 2. és a? 2.5. vagy 3.? lemeze már necces ott már érezhető, hogy nem érlelődött benne a tartalom több éven keresztül. Mondjuk a Method Man feat meglepő😊

Saian..nekem nem jött át.
keress Manu Militari-t. Kanadai, de a francia részről😊 mindkét lemeze parádés.

A magyar repp vonallal elfogult vagyok picit, sajna.

__
vz
több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mert a(z egyik) leghangulatosabb koncert:
több mint 12 éve

__
vz
ZoliMP
Ezen kívül ajánlották még nekem a Saian Supa Crew, tőlük hallgattam már pár dolgot, őket is bírom.

Egyébként a mainstream nem feltétlen kell, hogy rosszat jelentsen. Én pedig kifejezetten imádom az old school dolgokat, meg az undergroundot, de egyben polo a jazz-hop-ot is ugye, indie ilyesmi. Én nem is tudom ezeket külön szedegetni, én meghallgatom, és vagy tetszik, vagy nem. Attól, hogy mainstream, még nem állok neki semminek úgy, hogy na ez egy fos lesz.

Ami engem sokkal jobban irritál, ha egy előadót olyanok imádnak úgy, mintha mindig is bírták volna, akik igazából egyetlen számukat ismerik. A legjobb példa erre a Punnany. Az emberek 95% a koncerteken egy szaros számot nem hallott a Körkorképről, de Punnany-zik végig, mert meghallgatta tegnap ezerszer az Élvezdet...igen, nagyon jó szám, én is imádom, de nem ezért vennék fel Punnany pólót, hanem az egész munkásságuk miatt.
Ez nekem sokkal zavaróbb annál, hogy egy előadó mainstream vagy sem. Mi emberek tesszük szarabbá a zeneipart azzal, hogy nem figyelünk a részletekre, és meghallgatjuk a sok szennyet, ami eladhatóvá válik, és még több szennyet termelEazzy
ezzel nem vagy egyedül 😊  www.youtube.com/watch?v=_8GudtlOhyQ
több mint 12 éve

__
vz
ZoliMP

Ez nekem sokkal zavaróbb annál, hogy egy előadó mainstream vagy sem. Mi emberek tesszük szarabbá a zeneipart azzal, hogy nem figyelünk a részletekre, és meghallgatjuk a sok szennyet, ami eladhatóvá válik, és még több szennyet termel

több mint 12 éve
YoungZeeZee 8 561
Elvileg jövő héten pénteken érkezik-->
Minimal Project-MP3 / Kool Kasko snippet
 www.youtube.com/watch?v=0LAXGzBJuho

üdv,VZ
több mint 12 éve
sajnos itthon a hip hop /rap még mindig rapülök, meg gangsta zolee😕ZoliMP
tényleg, nektek lesz majd valami új?