NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 12 éve
Látom empty Úrnak nem csak a polgári neve van rendben hanem a zenei ízlése is 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Kis reggeli energia:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
egy kis rock 'n' roll??Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Nappali álmodozás van arról, hogy nem kell tanulni és dolgozni:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Valamiért nem megy ki a fejemből:😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Már jó rég aludtam, és ma már nem is tervezem, úgyhogy teli vagyok nyomva kávéval és energia itallal, remélem senkit nem zavar, hogy magamban elfórumozok. 😀Szóval találtam egy jót:
Mit nem ad isten, ukránok...
Amúgy tök találó név egy gothic bandához. 😀
több mint 12 éve
Sörhöz segítség:Ebbe nem kéne hörgés, és akkor teli találat.
több mint 12 éve
Na, a megfejtőnek fizetek egy virtuális sört:Van ugye a melodic death/gothic metál. Találtam egy fasza skandináv bandát. Igen ám, de azóta elfelejtettem a nevét, és mivel nem tetszett el se mentettem. Mármint összességében nem tetszett, mert már leszoktam a hörgős bandákról (booo).
Viszont (!) minden egyes számukban (akár több ilyen bandánál is), olyan szép zongora és gitár harmóniákkal kezdődnek, hogy komolyan még orgazmusa is van tőle az embernek. Röviden: ilyen bandákat keresnék, hörgés nélkül.
Egy virtuális fröccsöt meg felajánlok annak aki, jó basszus röfögős számokat segít felderíteni.
Basszus röfögés alatt értem például az IF-től:http://www.youtube.com/watch?v=DMUuLuwmmBg, vagy úgy komplette az egész Steve Harris munkásságát az IM-ben.
Ha meg már ennyit téptem a billentyűzetem, gyarapítom zenével is a topikot:
Külön Amadeus kollegának címezve, a többiek meg addig kapják, még ők is megszeretik. 😛
több mint 12 éve
YoungZeeZee
8 561
Az új Minimal Project - MP3 lemeze elérhető innen!www.youtube.com/user/petiminimal1?feature=watch
További információ az alábbi linken található:
www.facebook.com/minimalpe
__
zé
több mint 12 éve
Hát, elsőre nagyon nem jön be az új Muse album. Remélem nem fognak róla sokat nyomatni majd novemberben. 😀 :/Inkább ezt ajánlom szíves figyelmedbe:
Vagy többszöri hallgatás "átjön" a lényeg. 😀Vrijbloed
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Régi, de jó:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hát eddigi pályafutásuk alatt ... nekem legalábbis sose jött beMit értesz eddigi alatt?😀 Amúgy igen. 😀VrijbloedHát, elsőre nagyon nem jön be az új Muse album. Remélem nem fognak róla sokat nyomatni majd novemberben. 😀 :/Miért az eddigi Muse jó volt ? 😀 😀 Drip
több mint 12 éve
mink se szeressük 😀Hát, elsőre nagyon nem jön be az új Muse album. Remélem nem fognak róla sokat nyomatni majd novemberben. 😀 :/Miért az eddigi Muse jó volt ? 😀 😀 Drip
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mit értesz eddigi alatt?😀 Amúgy igen. 😀Hát, elsőre nagyon nem jön be az új Muse album. Remélem nem fognak róla sokat nyomatni majd novemberben. 😀 :/Miért az eddigi Muse jó volt ? 😀 😀 Drip
több mint 12 éve
Hát, elsőre nagyon nem jön be az új Muse album. Remélem nem fognak róla sokat nyomatni majd novemberben. 😀 :/Miért az eddigi Muse jó volt ? 😀 😀
több mint 12 éve
Amúgy Manu Militari? Nekem nagyon bejön a zenéje! 😊
több mint 12 éve
Hát, elsőre nagyon nem jön be az új Muse album. Remélem nem fognak róla sokat nyomatni majd novemberben. 😀 :/Vagy többszöri hallgatás "átjön" a lényeg. 😀
több mint 12 éve
10 óra 😊Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kicsit más stílus most:Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Szerintem nagyon jók. Érdemes meghallgatni a többi feldolgozásukat is. Én meg azt hiszem újrahúrozom a gitárom...sütinem kötekedés, de nem értem mitől különb az eredetinél (akár annak az akusztikjától), szóval mitől jobb😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!