NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
25
6
2:20, Arena4
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 12 éve
Meglepően kellemes muzsika japánból. Ezek szerint még ott is élnek értelmes emberek... 😀www.youtube.com/watch?v=C-xF2MAFw5s&feature=relmfu
www.youtube.com/watch?v=Hh9yZWeTmVM&feature=relmfu
www.youtube.com/watch?v=qKW4lqj2cNU&feature=relmfu
több mint 12 éve
egy izgalmas feldolgozást (valaki)?Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
több mint 12 éve
egy szép kis melodikus zenét találtam. edzéshez/bemelegítéshez tökéletes (rap - hiphopp kedvelők előnyben)nas - one mic (with ennio morricone)
több mint 12 éve
803.761.928Örülök neki, hogy én ebben a 803.761.928-ban nem vagyok benne. 😀 De mire ezt leírom hozzácsaphatok még több 100-at is akár, vagy ezret. 😀
a Gangnam Style lett a legnézettebb videó a YouTube-n ever.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 898
803.761.928 a Gangnam Style lett a legnézettebb videó a YouTube-n ever.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Erre most találtam, hát vannak érdekes győztesek a Szerb (2007) (ettől borsódzik a hátam) meg a Norvég (2009) (ez pedig zseniálisan kitalált dal, előadás) azért messze kiemelkedik. Az oroszok 2008-s győzelméhez szvsz sokat tett hozzá Plusi is 😛www.youtube.com/watch?v=n6A7s7lhreg&feature=related
Itt pedig érdekesen lehet követni az ízlések (és pofonok) alakulását
www.youtube.com/watch?v=HzLLhelK9kI&feature=related
több mint 12 éve
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szalai Éva 2, tuti klippel:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
több mint 12 éve
Hajajj 😀 a Rosemary és az Entombed is odabasz ! Év albuma eddig 😊Pár nappal ezelőtt énis beraktam 😊 Érdekes én pont fordítva érzem 😊 Bár tipikusan olyan amit csak ők tudnak 😊 DripA Graphic Nature mekkora zene! catattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Pár nappal ezelőtt énis beraktam 😊 Érdekes én pont fordítva érzem 😊 Bár tipikusan olyan amit csak ők tudnak 😊 DripA Graphic Nature mekkora zene!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szerintem a DE-ot több jó szám volt, viszont ezen van kiemelkedőbb szám! 😀Érted..
több mint 12 éve
Pár nappal ezelőtt énis beraktam 😊 Érdekes én pont fordítva érzem 😊 Bár tipikusan olyan amit csak ők tudnak 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Kijött az új Deftones!Nem rossz elsőre, de a Diamond Eyest erősebbnek éreztem...
több mint 12 éve
Mondjuk számomra egyértelmű,hogy Cornell a győztes ilyen szempontból 😀
több mint 12 éve
Vagy akár:Jahogy ott a link, mindegy, má nem szedem ki 😀
több mint 12 éve
hajjaj, pont a Stone Sournak ne lenne még? 😊 tessék, két másik hatalmas kedvenc akusztikus verzióban, itt a többi: stone sour acoustic (nehéz eldönteni, hogy Corey Taylornak vagy Chris Cornellnek van jobb hangja, erősen ajánlom utóbbi Songbook című albumát is)---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
egy kis akusztikHuh, ez tetszik nagyon. Az a rossz mondjuk ezekben, hogy megtetszik, majd rögtön fel is idegesít, hogy nincs több ilyen akusztikus számuk. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=XImPCj4tnXAjjncaa
De amúgy a többi számuk is bejön elsőre, jó kis dallamos rock, tanulás közben is tökéletes hallgatni való. 😊
több mint 12 éve
egy kis akusztik---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Dub
1 019
www.quart.hu/quart/hirek/20121112-szivrohamot-kapott-deak-bill-gyula.htmlJobbulást kívánok a mesternek.