NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
1
1
2:20, Arena4
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
Találtam én is tőlük egy jó covert! Shake that! 😊több mint 11 éve
Ez hatalmas! Kösz, hogy bedobtad ide.
Kár, hogy a gangnam style-ra nagyobb az igény... :/süti
több mint 11 éve
Az első megjelent track az új Brains albumról, not bad.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
EZ az.www.youtube.com/watch?v=rgP3Pzipmgs
Nagyon bejött.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Medvepapade ugye nem küldték el Zekknek
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Na ez egy odacsapós cover lettIlletve itt van egy kis Hip-Hop
több mint 11 éve
Mostanában lefekvés előtt vhogy sosem sikerül álmosító trackeket hallgatni 😀Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
eléggé jó az új Dropkick 😀aki akarja most hallgassa mert sztem lefogják szedni a videót =/
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
megunhatatlan, zseniális.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Catt/Sapka message:Amíg él az öreg még kivakaródhat néhány banda a köldökszöszeiből
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Így karácsony közeledtével kulturtörténeti érdekességként az utolsó kasztrált énekes (és egyben az egyetlen akivel hangfelvétel készült) Alessandro Moreschi Ave Maria-ja.több mint 11 éve
UNKLE-ben vannak dolgok Cattsutianaprégebben én is belenyálaztam miket csináltak, de a burn my shadowon kívül nem fogott meg semmi igazán, még a régebbiek sem😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
UNKLE-ben vannak dolgok CattAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
catattack
3 520
A Type O Negative elvesztését a mai napig nem tudtam kiheverni...Most rátaláltam erre!
Sírok...
több mint 11 éve
Hetvenév után a finnek válaszoltak a Téli háborúraAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Tegnap megjelent az új Paddy And The Rats album, én meg indulok mindjárt a koncertrjükre, de előtte belinkelem az új album legjobb számát (emellett még a The Captain's Dead-et hallgassátok meg az is nagyon jó lett 😀 )Elég sanszos,hogy összefutottunk 😀 Eleinte elől csápoltunk barátnőmmel de aztán kijöttünk mert ott élvezhetetlen volt =/ Aztán jobb oldalt középen már több mint élvezhető volt 😊
Jughead
több mint 11 éve
Jézusom, mekkora csalódás az Intim Torna Illegál új albuma... :/