NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
6
5
2:20, Arena4
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Call Me Maybe is szerethető:Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
több mint 11 éve
elhunyt Dave Brubeck dzsessz-zenész, legismertebb szerzeményét, a Take Five-t valószínűleg mindenki hallotta már---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
jobbat mutatokwww.facebook.com/mr3bartokradio?ref=stream
én úgy tudtam mondjuk, hogy Beethoven a zene Mozartja
---
több mint 11 éve
rátok gondoltam élből, ahogy megláttam. Két óra tömény Best of Amadeus.Amadeus91köszönjük, nem kellett volna
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 898
rátok gondoltam élből, ahogy megláttam. Két óra tömény Best of Amadeus.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
hiányzik belőle REX😕
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
catattack
3 520
több mint 11 éve
több mint 11 éve
több mint 11 éve
az esti kockuláshoz mostanában állandóan Mumfordot hallgatok, picit elmegy tőle az életkedvem, de zseniális dalokat írnak
több mint 11 éve
Rettenetesen ócska.Most csak szerintem kurva fos a flowja?EazzyNem...Darksun3
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Most csak szerintem kurva fos a flowja?EazzyNem...
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Most csak szerintem kurva fos a flowja?
lehet utálni, de ezt odatette!eaglesmcnabb
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Erre most találtam, hát vannak érdekes győztesek a Szerb (2007) (ettől borsódzik a hátam) meg a Norvég (2009) (ez pedig zseniálisan kitalált dal, előadás) azért messze kiemelkedik. Az oroszok 2008-s győzelméhez szvsz sokat tett hozzá Plusi is 😛A legnagyobb arcok pedig a finnek, nuff said 😛
www.youtube.com/watch?v=n6A7s7lhreg&feature=related
Itt pedig érdekesen lehet követni az ízlések (és pofonok) alakulását
www.youtube.com/watch?v=HzLLhelK9kI&feature=relateddande
2002 borzalmas.. nincs hangjuk, vagy falsok? (nagyon durva Spice Girls/90-es pop utánérzéssel),
De sajnos a videó eszembe juttatta, hogy a Fairytale-t mennyire utáltam, nekem valahogy mindig felállt a szőr a hátamon ettől a csávótól, úgy kompletten.. a szó negatív értelmében.
Mondjuk az összes szám elég ócskán hangzik, lehet hogy a videó hibája.. nekem a fejemben sokkal "jobbnak" maradtak meg.
PS: érdekes, hogy Sertab Erenernek sikerült azt megnyerni, ahol Wolf Kati borzalmasan leégett.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
catattack
3 520
Én kurvára utálom a Majkát, ezért is '"szeretem" ezt a számot...
több mint 11 éve
lehet utálni, de ezt odatette!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve