NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
25
6
2:20, Arena4
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom rajtam kívül szereti-e valaki a DKM-t!Nekünk ezt már szolidarításból is szeretni kell. 😉
Proxi
www.youtube.com/watch?v=24MZcKtps1w
több mint 12 éve
zsolti_23
66
sziasztok!tudnátok nekem segíteni abban hogy ebben a videóban a zenéknek mi lehet címe és ki az előadója? www.youtube.com/watch?v=faYCJ6ysi-8
Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Aki szereti a Foo Fighterst, annak kötelező: dl.dropbox.com/u/108351464/Foo_Figthers_In_Their_Honor.mp3 80 perces FF mix, (véleményem szerint) a legjobb zenékből összerakva 😊
több mint 12 éve
Tíz éve jelent meg az elmúlt 10 év legszebb lemeze.Ezt nem ismertem, köszi, jó lesz elalvós zenének 😊
Dzsokijuing
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Tíz éve jelent meg az elmúlt 10 év legszebb lemeze.Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
a régi szép idők 😀
no comment a vidi. 32 mp-től kezd vadulni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
www.rollingstone.com/music/news/deftones-unleash-angst-and-tension-in-new-album-koi-no-yokan-premiere-20121108Brutáljó az új album !!
több mint 12 éve
catattack
3 520
szívesen fogadok tippet minden olyan rock/metal/hip-hip számra, amivel ki lehet adni dühöt, csalódást, fájdalmat, szerelmet. köszönöm.Double B
több mint 12 éve
megmondtam vagy megmondtam? 😂anyámborogass 😀 😀szívesen fogadok tippet minden olyan rock/metal/hip-hip számra, amivel ki lehet adni dühöt, csalódást, fájdalmat, szerelmet. köszönöm.Double Bwww.youtube.com/watch?v=MZBuYbKgvQI
ez annyira epic, h minden negatív érzést kiöl belőled. Fight hate with love 😀briareos
még csak a felénél járok deee ááá... 😀Double B
több mint 12 éve
anyámborogass 😀 😀szívesen fogadok tippet minden olyan rock/metal/hip-hip számra, amivel ki lehet adni dühöt, csalódást, fájdalmat, szerelmet. köszönöm.Double Bwww.youtube.com/watch?v=MZBuYbKgvQI
ez annyira epic, h minden negatív érzést kiöl belőled. Fight hate with love 😀briareos
még csak a felénél járok deee ááá... 😀
több mint 12 éve
szívesen fogadok tippet minden olyan rock/metal/hip-hip számra, amivel ki lehet adni dühöt, csalódást, fájdalmat, szerelmet. köszönöm.Double B
ez annyira epic, h minden negatív érzést kiöl belőled. Fight hate with love 😀
több mint 12 éve
Viszont nem tudtam kihagyni mikor mögláttam a Glennapót, én csapattam vólna széjje a fejem, a lasztkaresszt jobban vágom. Ú de rinya, hogy nem félmeztelen tolták le. Vassza meg mennyi mizficc átiratot ordíbáltam mán széjjel.METALLICA + GLENN DANZIG - DIE DIE MY DARLING - 30 ANNIVERSARY [MULTICAM MIX] - AUDIO [LM]sutianapSüti, ez a verzió katasztrofális... 😀Gogo
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Én is ezt mondom... 😐METALLICA + GLENN DANZIG - DIE DIE MY DARLING - 30 ANNIVERSARY [MULTICAM MIX] - AUDIO [LM]sutianapSüti, ez a verzió katasztrofális... 😀Gogo
több mint 12 éve
METALLICA + GLENN DANZIG - DIE DIE MY DARLING - 30 ANNIVERSARY [MULTICAM MIX] - AUDIO [LM]sutianapSüti, ez a verzió katasztrofális... 😀
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
bmg
2 681
szívesen fogadok tippet minden olyan rock/metal/hip-hip számra, amivel ki lehet adni dühöt, csalódást, fájdalmat, szerelmet. köszönöm.Double Bwww.youtube.com/watch?v=n6-A0t3sghc
több mint 12 éve
Csodálkozom, hogy ezt nem raktátok be erre:😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
.brk
1 890
ez nagyon nem szakítós zene, de nálam jobban működik az, hogyha elterelem a gondolataim róla.de ha önsanyargatni és kurvaanyázni akarsz akkor klasszik:
több mint 12 éve
wpeti
5
Én mostanában a Muse-t használom ilyenre.Ráadásul nemsokára, most november 20-n lesz koncertjük is az Arénában, ott ki is tudnád tombolni magad 😊
Ez mondjuk egy jó szám:
www.youtube.com/watch?v=w8KQmps-Sog
több mint 12 éve
Valamit nagyon tudnak ezek a Stone Sour-srácok, kegyetlen jó lett az új album (is).Igazán ehetné őket errefelé a franc egy koncert erejéig, nem sértődnék meg 😊
több mint 12 éve
szívesen fogadok tippet minden olyan rock/metal/hip-hip számra, amivel ki lehet adni dühöt, csalódást, fájdalmat, szerelmet. köszönöm.Double BNálam az abszolút favorit:
több mint 12 éve
Aki nem hiszi, annak utánajárnak