NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
212
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
127
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
105
16
22:25
Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
a zene tényleg adja, de na csávó angolja nekem nagyon lehúzza az élményt sajnosTegnap megjelent az új Paddy And The Rats album, én meg indulok mindjárt a koncertrjükre, de előtte belinkelem az új album legjobb számát (emellett még a The Captain's Dead-et hallgassátok meg az is nagyon jó lett 😀 )kurvajókishaszi
Jughead
több mint 11 éve
Tegnap megjelent az új Paddy And The Rats album, én meg indulok mindjárt a koncertrjükre, de előtte belinkelem az új album legjobb számát (emellett még a The Captain's Dead-et hallgassátok meg az is nagyon jó lett 😀 )kurvajó
Jughead
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
dudorásszunk!Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Jughead
5 204
Tegnap megjelent az új Paddy And The Rats album, én meg indulok mindjárt a koncertrjükre, de előtte belinkelem az új album legjobb számát (emellett még a The Captain's Dead-et hallgassátok meg az is nagyon jó lett 😀 )több mint 11 éve
erről az ember+szikla kombóról ez jutott eszembe:Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Köszike 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Keresek egy magyar számot,tegnap hallottam a rádióban,leginkább alternativ rocknak mondanám,sajnos se szám cím se előadó,a refrénben a "tiszta udvar,rendes ház,itt nem lesz pardon,nem lesz tánc" sor hallható.Valaki esetleg?Cowboykarcsi
Keresek egy magyar számot,tegnap hallottam a rádióban,leginkább alternativ rocknak mondanám,sajnos se szám cím se előadó,a refrénben a "tiszta udvar,rendes ház,itt nem lesz pardon,nem lesz tánc" sor hallható.Valaki esetleg?CowboykarcsiJunkies:Nincs pardon.
több mint 11 éve
Keresek egy magyar számot,tegnap hallottam a rádióban,leginkább alternativ rocknak mondanám,sajnos se szám cím se előadó,a refrénben a "tiszta udvar,rendes ház,itt nem lesz pardon,nem lesz tánc" sor hallható.Valaki esetleg?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Egy kis régiség:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Ugyan ez már r az n+a-edik változat, de eddig szerintem a legjobb 😊
több mint 11 éve
Na most kivételesen kéréssel írok ide: Mac Millerhez és Omar Linxhez hasonló stílusban közreműködő előadókat, együtteseket keresek 😊:ÖDouble BAsher Roth, Chiddy Bang, Macklemore és talán Wiz Khalifa mg ide sorolható szerintem
Nálam például ez nyert:
több mint 11 éve
Na most kivételesen kéréssel írok ide: Mac Millerhez és Omar Linxhez hasonló stílusban közreműködő előadókat, együtteseket keresek 😊:Ö
több mint 11 éve
Emlékszem mikor még ezzel szerenádoztunk 3 lánynak kanalakkal és zsírosbödönnel egy legénybúcsún... 😛Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Pontosan ezekre gondoltam 😊Rákaptam ezekre a muzsikákra is 😊 Keresem a hasonló remekműveket!Halford a Judas Priestben tevékenykedik, hallgasd azt! 😀
BlitzHawk
catattack
több mint 11 éve
catattack
3 520
Rákaptam ezekre a muzsikákra is 😊 Keresem a hasonló remekműveket!Halford a Judas Priestben tevékenykedik, hallgasd azt! 😀
BlitzHawk
több mint 11 éve
Rákaptam ezekre a muzsikákra is 😊 Keresem a hasonló remekműveket!több mint 11 éve
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Annak aki szereti a Talicskát:"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."