NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
youtu.be/JUn7571SVno?si=rKdO8dDeEPDh_0ih
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
youtu.be/sZpWN4eXVD4?si=Hbk_OoGYUUecCx9r
több mint 1 éve
KeyG
9 501
Boston Celtics guard Payton Pritchard has agreed on a four-year, $30 million contract extension, his agents Austin Brown, Max Saidman and Mitch Nathan of CAA Sports told ESPN on Sunday
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Embiid szeretne végre valamit nyerni szóval USA team-mel megy Párizsba. Közben meg a Clippers Hardenért teper. Az egy igazán stabil es jó tengely lenne azon a 3-5 meccsen amíg együtt a pályán lesznek.
több mint 1 éve
Birkáknak nincs élete, egyszer majdnem volt, mikor rám esett egy alumínium sisak es blokkolta a COVID chipem, de aztán elvették!Valld be, nincs saját életed.Valld be, hogy azt hitted ez is a COVID oltás tünete és csak azért nem gondoltad viccnek, mert a Pfizer a humort is megsemmisíti aÉrtő olvasás.De amugy te ezt full komolyan vetted, nem esett le hogy vicc az egesz? Sirok.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Hendrix
Amúgy ahogy némelyik kinéz sokszor komolyan is gondolhatta volna.
🤘 gaben 🤘emberekbenbirkákban, hogy könnyebben lehessen kezelni őket!
Toca
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
kár hogy mikor némítasz valakit akkor a reakciókat még mindig látod
több mint 1 éve
tegye fel az a kezet, akinek itt a forumrol van ilyen?Valld be, nincs saját életed.Valld be, hogy azt hitted ez is a COVID oltás tünete és csak azért nem gondoltad viccnek, mert a Pfizer a humort is megsemmisíti aÉrtő olvasás.De amugy te ezt full komolyan vetted, nem esett le hogy vicc az egesz? Sirok.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Hendrix
Toca
🤘 gaben 🤘
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Valld be, nincs saját életed.Valld be, hogy azt hitted ez is a COVID oltás tünete és csak azért nem gondoltad viccnek, mert a Pfizer a humort is megsemmisíti aÉrtő olvasás.De amugy te ezt full komolyan vetted, nem esett le hogy vicc az egesz? Sirok.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Hendrix
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Valld be, hogy azt hitted ez is a COVID oltás tünete és csak azért nem gondoltad viccnek, mert a Pfizer a humort is megsemmisíti aÉrtő olvasás.De amugy te ezt full komolyan vetted, nem esett le hogy vicc az egesz? Sirok.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Hendrix
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Értő olvasás.De amugy te ezt full komolyan vetted, nem esett le hogy vicc az egesz? Sirok.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Hendrix
több mint 1 éve
Hendrix
1 555
De amugy te ezt full komolyan vetted, nem esett le hogy vicc az egesz? Sirok.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Ezt akartam😊youtu.be/fShVcFTK6RM?si=I-RCxhvFMwIIxBv1
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 1 éve
www.si.com/nba/heat/miami-news/miami-heats-jimmy-butler-returns-to-original-braids-for-first-day-of-practiceButler beszélt a managerrelHol a dislike?
És most már normális a haja
Negritis, a vajda
zacknorb
több mint 1 éve
Butler beszélt a managerrelHol a dislike?
És most már normális a haja
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Hogyha hülyét akar csinálni magából az ő baja. Van akinek az igénytelen poén is poén. 😀Az egészben annyi a poén, hogy a media day-en csinálják meg a fotókat, amiket az NBA egész évben használ és Butler ezzel trollkodik, nézzétek meg a tavalyit is pl.Szeretem a kifinomultabb trollkodást, nálam ez is bejön. 😀
Jughead
Az a baj veled továbbra is, hogy nem tudsz tovább gondolkodni egy lépést.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Egy egy poén, tavaly is trollkodta ezeket a képeket:
Idén kicsit jobban betalált, hogy az emberek mégtöbbet beszéljenek róla és aki nem érti a poént, az hasonló kommenteket írhasson.
Végülis Jimmy egy jó pszihiáter segít, hogy az emberek kitudják engedni a gőzt.
Toca
több mint 1 éve
Butler beszélt a managerrelÉs most már normális a haja
több mint 1 éve
Az egészben annyi a poén, hogy a media day-en csinálják meg a fotókat, amiket az NBA egész évben használ és Butler ezzel trollkodik, nézzétek meg a tavalyit is pl.Szeretem a kifinomultabb trollkodást, nálam ez is bejön. 😀
Jughead
Az a baj veled továbbra is, hogy nem tudsz tovább gondolkodni egy lépést.Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
🤘 gaben 🤘
Egy egy poén, tavaly is trollkodta ezeket a képeket:
Idén kicsit jobban betalált, hogy az emberek mégtöbbet beszéljenek róla és aki nem érti a poént, az hasonló kommenteket írhasson.
Végülis Jimmy egy jó pszihiáter segít, hogy az emberek kitudják engedni a gőzt.
több mint 1 éve
Az egészben annyi a poén, hogy a media day-en csinálják meg a fotókat, amiket az NBA egész évben használ és Butler ezzel trollkodik, nézzétek meg a tavalyit is pl.Amúgy nekem tetszik a poén.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Jughead
5 208
Az egészben annyi a poén, hogy a media day-en csinálják meg a fotókat, amiket az NBA egész évben használ és Butler ezzel trollkodik, nézzétek meg a tavalyit is pl.
több mint 1 éve
Mehetne a Viccekbe is, de inkább ide 😀 Én bírom amúgy 😊Jimmy Butler takes the podium in style 😎#NBAMediaDay pic.twitter.com/XxfZyF9Tse
— NBA (@NBA) October 2, 2023
dawyd728Jimmy: “I gotta stay in character” 😂
— Bleacher Report (@BleacherReport) October 2, 2023
Bam can’t believe this 💀
(via @JimmyButlerpic.twitter.com/bS9iVSzSEp
Matthew99
több mint 1 éve
kezdő5:"Mindenki azt hitte, hogy Jimmy egy átlagjátékos MJ mentalitással, közben pedig Jimmy egy Rodman némi MJ mentalitással." 😆
több mint 1 éve
Én már régóta nem értem a profi sportolók ízléstelenségét. A többség kínjában meg jó dolgában nem tud mit kezdeni magával.Matthew99dawyd728Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltolta
zacknorb
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
5 év talán sok
több mint 1 éve
Devin Vassell has agreed on a five-year, $146M contract extension with the Spurs, per @wojespn pic.twitter.com/VhXxzcBgRz
több mint 1 éve
Értem hogy pop punk és hyperpop hullám van, de Jimmy azért ezt túltoltaJimmy Butler takes the podium in style 😎#NBAMediaDay pic.twitter.com/XxfZyF9Tse
— NBA (@NBA) October 2, 2023
dawyd728Jimmy: “I gotta stay in character” 😂
Bam can’t believe this 💀
(via @JimmyButlerpic.twitter.com/bS9iVSzSEp
Matthew99