NBA
31 feliratkozó
12 hónapja
Hát de ez egy telepi tróger gyerek, persze hogy egy parasztNincs azzal baj szerintem se, de pénzzel meg farokmérettel jönni elég színvonaltalan, szépen kifejezve magam.Nem vágom miért kéne csendben tűrje a prolikat. Én rohadtul nem akarok kimért robotokat látni, pont ez a sutyerák mentalitás hiányzik a legtöbb sztár kaliber fiatalból hogy elit játékosok legyenek.x.com/haterreport_/status/1914395798479233269?s=46Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
csebi
KeyG
FLZOLI
KeyG
12 hónapja
Amúgy sztem meg de hagyni az ilyen hülyéket. Nevessen rajtuk de ennyi. Ne szóljon hozzájuk semmitNincs azzal baj szerintem se, de pénzzel meg farokmérettel jönni elég színvonaltalan, szépen kifejezve magam.Nem vágom miért kéne csendben tűrje a prolikat. Én rohadtul nem akarok kimért robotokat látni, pont ez a sutyerák mentalitás hiányzik a legtöbb sztár kaliber fiatalból hogy elit játékosok legyenek.x.com/haterreport_/status/1914395798479233269?s=46Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
csebi
KeyG
FLZOLI
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
Mégis melyik fiatal sztár lenne elit, ha felvenné ezt a stílust?Nem vágom miért kéne csendben tűrje a prolikat. Én rohadtul nem akarok kimért robotokat látni, pont ez a sutyerák mentalitás hiányzik a legtöbb sztár kaliber fiatalból hogy elit játékosok legyenek.x.com/haterreport_/status/1914395798479233269?s=46Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
csebi
KeyG
FLZOLI

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
12 hónapja
Ez nyilvánvaló, én csak arra utaltam, nem hiszem, hogy Harrison a legnagyobb kerékkötő a Mavsnél, de majd idővel úgy is kiderül.Te mindig relativizálsz?Mondjuk ne csináljon magából még nagyobb hülyét??Nico tényleg lenyilatkozta hogy nem tudta hogy luka ennyire fontos a dallas szurkolóknak 😀😀😀DDDDDDDDD azt hittem ezt valami troll page találta kiMost mit mondjon?
Cruyffista
| Idióta f@sz voltam, évekre tönkrevágtam a franchise-t, lemondok, csá. |
Dzsokijuing
Senki sem veszi komolyan ezt a szar kifogást. Csak még nagyobb fogyatékosnak nézik, nem tudom ez egyáltalán lehetséges-e egyáltalán...
Nem tudom, hogy ilyenkor miért nem lehet kerek-perec megmondani, hogy "úgy gondoltuk ezzel a cserével több esélyünk lesz, nyerni, a sérülések miatt ez idén nem jött össze, de azon dolgozunk, hogy jövőre összejöjjön." Kész, vége. End of the story és innentől kezdve nem válaszolsz ezekre a kérdésekre, mert a jövővel foglalkozol (" on to Cincinnati" meg van?)
Egy profi valami hasonlóan kezelné ezt az egészet.
Egyébként ki lehet pécézni most Harrisont és a világ legnagyobb idiótájának lehet címkézni (lehet az is), de azért a Mavs szurkolók figyelmébe ajánlanám, hogy a tulajok nélkül ez nem mehetett volna végbe. Szóval itt a kérdéseket nem csak a GMnek kellene feltenni. A rossz hír, hogy tulajt nem olyan egyszerű cserélni mint GMet.
ZERO_L
Nico volt itt a főkolompos, GM teszi egy tradehez az arcát, attól hogy hülye tulajokat megtudta győzni még ő a felelős és vigye is el a balhét.
Nyáron várok még valami meredek húzást tőle, mert ha jövőre nem lesz legalább egy főcsoportdöntő repül. Ugyanis a tulajok megfogják tenni bűnbaknak és mossák kezeiket majd.
Toca

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
12 hónapja
Nincs azzal baj szerintem se, de pénzzel meg farokmérettel jönni elég színvonaltalan, szépen kifejezve magam.Nem vágom miért kéne csendben tűrje a prolikat. Én rohadtul nem akarok kimért robotokat látni, pont ez a sutyerák mentalitás hiányzik a legtöbb sztár kaliber fiatalból hogy elit játékosok legyenek.x.com/haterreport_/status/1914395798479233269?s=46Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
csebi
KeyG
FLZOLI
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
12 hónapja
Nem vágom miért kéne csendben tűrje a prolikat. Én rohadtul nem akarok kimért robotokat látni, pont ez a sutyerák mentalitás hiányzik a legtöbb sztár kaliber fiatalból hogy elit játékosok legyenek.x.com/haterreport_/status/1914395798479233269?s=46Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
csebi
KeyG
12 hónapja
x.com/haterreport_/status/1914395798479233269?s=46Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
csebi
We are just the Ravens!
12 hónapja
Te mindig relativizálsz?Mondjuk ne csináljon magából még nagyobb hülyét??Nico tényleg lenyilatkozta hogy nem tudta hogy luka ennyire fontos a dallas szurkolóknak 😀😀😀DDDDDDDDD azt hittem ezt valami troll page találta kiMost mit mondjon?
Cruyffista
Dzsokijuing
Senki sem veszi komolyan ezt a szar kifogást. Csak még nagyobb fogyatékosnak nézik, nem tudom ez egyáltalán lehetséges-e egyáltalán...
Nem tudom, hogy ilyenkor miért nem lehet kerek-perec megmondani, hogy "úgy gondoltuk ezzel a cserével több esélyünk lesz, nyerni, a sérülések miatt ez idén nem jött össze, de azon dolgozunk, hogy jövőre összejöjjön." Kész, vége. End of the story és innentől kezdve nem válaszolsz ezekre a kérdésekre, mert a jövővel foglalkozol (" on to Cincinnati" meg van?)
Egyébként ki lehet pécézni most Harrisont és a világ legnagyobb idiótájának lehet címkézni (lehet az is), de azért a Mavs szurkolók figyelmébe ajánlanám, hogy a tulajok nélkül ez nem mehetett volna végbe. Szóval itt a kérdéseket nem csak a GMnek kellene feltenni. A rossz hír, hogy tulajt nem olyan egyszerű cserélni mint GMet.
ZERO_L
Nico volt itt a főkolompos, GM teszi egy tradehez az arcát, attól hogy hülye tulajokat megtudta győzni még ő a felelős és vigye is el a balhét.
Nyáron várok még valami meredek húzást tőle, mert ha jövőre nem lesz legalább egy főcsoportdöntő repül. Ugyanis a tulajok megfogják tenni bűnbaknak és mossák kezeiket majd.
12 hónapja
Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.Ezzel így nem találkoztam. Mi volt?
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
12 hónapja
Mondjuk ne csináljon magából még nagyobb hülyét??Nico tényleg lenyilatkozta hogy nem tudta hogy luka ennyire fontos a dallas szurkolóknak 😀😀😀DDDDDDDDD azt hittem ezt valami troll page találta kiMost mit mondjon?
Cruyffista
Dzsokijuing

12 hónapja
Szerintem a Clippers a jobb csapat, igaz, nem markánsan. De ez azért egy jó "vita", mert még 3-4-5 meccs, és undisputed kiderül.ekkora egy szar szerencsétlen meccset, bucira kellett volna verni ezeket, ehelyett megvertük magunkatMásodszor visszanézve is nagyon a festék környékére ment a koncentrálás hátul, annyi már kb levédekezett Clippers támadásból sikerült pontot szopni fegyelmezetlenségből, dadogó labdákból, triplára komótos kiérésből, hogy hihetetlen. Nyilván elképesztő energiákat égettek, mert úgy lett kb low scoring game ez is, hogy egy rakás szerencsés shot esett be mindkét oldalon. Nem lehetetlen továbbjutni, sőt, szerintem slightly a Nuggets jobb csapat systemet illetően is, de most az egyik idegenbelit muszáj elhozni.
Cruyffista
Cruyffista
12 hónapja
Nico tényleg lenyilatkozta hogy nem tudta hogy luka ennyire fontos a dallas szurkolóknak 😀😀😀DDDDDDDDD azt hittem ezt valami troll page találta kiMost mit mondjon?
Cruyffista
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
Nico tényleg lenyilatkozta hogy nem tudta hogy luka ennyire fontos a dallas szurkolóknak 😀😀😀DDDDDDDDD azt hittem ezt valami troll page találta ki
12 hónapja
ekkora egy szar szerencsétlen meccset, bucira kellett volna verni ezeket, ehelyett megvertük magunkatMásodszor visszanézve is nagyon a festék környékére ment a koncentrálás hátul, annyi már kb levédekezett Clippers támadásból sikerült pontot szopni fegyelmezetlenségből, dadogó labdákból, triplára komótos kiérésből, hogy hihetetlen. Nyilván elképesztő energiákat égettek, mert úgy lett kb low scoring game ez is, hogy egy rakás szerencsés shot esett be mindkét oldalon. Nem lehetetlen továbbjutni, sőt, szerintem slightly a Nuggets jobb csapat systemet illetően is, de most az egyik idegenbelit muszáj elhozni.
Cruyffista
12 hónapja
Edwards sem lett szimpatikusabb sokak szemében a közönség felé tett megjegyzése miatt, ami terjeng a neten az első meccsről.
We are just the Ravens!
12 hónapja
ekkora egy szar szerencsétlen meccset, bucira kellett volna verni ezeket, ehelyett megvertük magunkat
több mint 1 éve
úgy emlékszem visszatérő lux-tax-ban voltak, nem akartak pénzt kiadni pluszban, mert be akartak férni a hard-capbaha megadják 20/21ben előre a hosszabbítást 4év 55ért amit Brunson kért az befért volna
valakit el kellett volna boltolniuk hogy legyen Brunsonnak akármilyen szerződése... ami szerintem érthető, de ingyen engedték el... ami abszolút nem
sapka
ezért ajánlották fel ugyanazt ugye 21/22ben
csak addigra Brunson megmutatta hogy Luka hiányában is tudja vinni a boltot, amit meg a knicks adott neki már nem fért volna be
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
úgy emlékszem visszatérő lux-tax-ban voltak, nem akartak pénzt kiadni pluszban, mert be akartak férni a hard-capbaBárki is csinálta abszolút hülyeséget csinált. Akkor is egyértelmű volt,hogy Luka mellé kell egy ball-dominant játékos aki egy picit leveszi a terhet Lukaról,vagy életet ad a Luka néllküli Mavs offense-nek. És azok a Mavs line-upok tök utolsók voltak offense tekintetében Luka nélkül. ÉS egyértelmű second option kellett,plusz semmi használható játékost nem hoztak offseasonben sem. Aztán utána egy és fél szezonon keresztül kereste ezt a játékost, közben a Porzingis trade is abszolút mínusz. Nagyon nehezen védhető,hogy ennyire nem becsülték meg. Ami maximum mentség,hogy a minta ami alapján levonható volt Brunson rátermettsége az kicsi volt. De egy olyan ligában ahol a PO-ban betlizők vagy playoffba sosem jutók is maxosak, szerintem Brunson visszaszerződése nem lett volna botrányt keltő. És + év lett volna arra,hogy a Brunson-Luka köré alakítsák a keretet.Nem rosszul néz ki hanem faszság volt.De azért nem hisszük, hogy Brunson legit első opció tudna lenni egy bajnok csapatban, ügye?Harrison nem adott Brunsonnak 10-15 millió dollárt évente? Most láttam egy vidit, még Luka nagyon vékony volt és Brunson Mavs mezben.a breakout év előtt volt erről szó, azért akkor a 15-20 milla jóval többnek érződött és nem bíztak benne hogy képes rá
KeyG
ott sztem a scouting team és az edzők nagyobb balfaszok voltak mint a GM
ráadásul nemtom pontosan mi a timeline, mer ugye '21be került oda Nico szal lehet még nem ő nem akart hosszabbítani vele az utolsó éve előtt
Negritis, a vajda
Szóval értem, hogy ez így rosszul néz ki a Mavs részéről, de azért ne tegyünk úgy mintha akkora faszságot csináltak volna mint a Clipppers, aki SGA-t adta oda az OKCnek mert ők épp egy all in-t nyomtak.
ZERO_L
Most attól hogy Clippers GMje gyökér volt vagy Nico sokkal gyökerebb volt a Luka tradenél attól mèg a Brunson elmaradt hosszabítás is hülyeség,akkor se értettem és sok mások sem.
Persze akkor inkább asset management szempontból volt baromság, mert nem látszott hova fut ki, de ettől még az volt.
Toca
Chef a'la Laci pecsenyés
valakit el kellett volna boltolniuk hogy legyen Brunsonnak akármilyen szerződése... ami szerintem érthető, de ingyen engedték el... ami abszolút nem
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Bárki is csinálta abszolút hülyeséget csinált. Akkor is egyértelmű volt,hogy Luka mellé kell egy ball-dominant játékos aki egy picit leveszi a terhet Lukaról,vagy életet ad a Luka néllküli Mavs offense-nek. És azok a Mavs line-upok tök utolsók voltak offense tekintetében Luka nélkül. ÉS egyértelmű second option kellett,plusz semmi használható játékost nem hoztak offseasonben sem. Aztán utána egy és fél szezonon keresztül kereste ezt a játékost, közben a Porzingis trade is abszolút mínusz. Nagyon nehezen védhető,hogy ennyire nem becsülték meg. Ami maximum mentség,hogy a minta ami alapján levonható volt Brunson rátermettsége az kicsi volt. De egy olyan ligában ahol a PO-ban betlizők vagy playoffba sosem jutók is maxosak, szerintem Brunson visszaszerződése nem lett volna botrányt keltő. És + év lett volna arra,hogy a Brunson-Luka köré alakítsák a keretet.Nem rosszul néz ki hanem faszság volt.De azért nem hisszük, hogy Brunson legit első opció tudna lenni egy bajnok csapatban, ügye?Harrison nem adott Brunsonnak 10-15 millió dollárt évente? Most láttam egy vidit, még Luka nagyon vékony volt és Brunson Mavs mezben.a breakout év előtt volt erről szó, azért akkor a 15-20 milla jóval többnek érződött és nem bíztak benne hogy képes rá
KeyG
ráadásul nemtom pontosan mi a timeline, mer ugye '21be került oda Nico szal lehet még nem ő nem akart hosszabbítani vele az utolsó éve előtt
Negritis, a vajda
Szóval értem, hogy ez így rosszul néz ki a Mavs részéről, de azért ne tegyünk úgy mintha akkora faszságot csináltak volna mint a Clipppers, aki SGA-t adta oda az OKCnek mert ők épp egy all in-t nyomtak.
ZERO_L
Most attól hogy Clippers GMje gyökér volt vagy Nico sokkal gyökerebb volt a Luka tradenél attól mèg a Brunson elmaradt hosszabítás is hülyeség,akkor se értettem és sok mások sem.
Persze akkor inkább asset management szempontból volt baromság, mert nem látszott hova fut ki, de ettől még az volt.
Toca
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 1 éve
Nem rosszul néz ki hanem faszság volt.De azért nem hisszük, hogy Brunson legit első opció tudna lenni egy bajnok csapatban, ügye?Harrison nem adott Brunsonnak 10-15 millió dollárt évente? Most láttam egy vidit, még Luka nagyon vékony volt és Brunson Mavs mezben.a breakout év előtt volt erről szó, azért akkor a 15-20 milla jóval többnek érződött és nem bíztak benne hogy képes rá
KeyG
Negritis, a vajda
ZERO_L
több mint 1 éve
Félek, hogy a 76ers bemákolja.Breaking: Cooper Flagg has declared for the 2025 NBA draft, he announced on social media.remélem Jazz v Raptors
1 meccsét láttam, de akkor nem hittem a szememnek, engem meggyőzött, kívánom hogy ne valamelyik temetőbe kerüljön, de ő rendben lesz. Legalább 5-ször néztem meg a magasságát, mert a mozgása akár egy 195-200 centisnek.
KeyG
Negritis, a vajda
A Washington, Charlotte vonalat nem is engedném 1/1-ért esélynek lenni, kb. minden éven ott vannak és nem tudnak előrelépni.
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Breaking: Cooper Flagg has declared for the 2025 NBA draft, he announced on social media.remélem Jazz v Raptors
1 meccsét láttam, de akkor nem hittem a szememnek, engem meggyőzött, kívánom hogy ne valamelyik temetőbe kerüljön, de ő rendben lesz. Legalább 5-ször néztem meg a magasságát, mert a mozgása akár egy 195-200 centisnek.
KeyG
több mint 1 éve
Breaking: Cooper Flagg has declared for the 2025 NBA draft, he announced on social media.1 meccsét láttam, de akkor nem hittem a szememnek, engem meggyőzött, kívánom hogy ne valamelyik temetőbe kerüljön, de ő rendben lesz. Legalább 5-ször néztem meg a magasságát, mert a mozgása akár egy 195-200 centisnek.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nem írtuk ezt, de szerintem Brunson támadásban 2. opciónak bőven jó.De azért nem hisszük, hogy Brunson legit első opció tudna lenni egy bajnok csapatban, ügye?Harrison nem adott Brunsonnak 10-15 millió dollárt évente? Most láttam egy vidit, még Luka nagyon vékony volt és Brunson Mavs mezben.a breakout év előtt volt erről szó, azért akkor a 15-20 milla jóval többnek érződött és nem bíztak benne hogy képes rá
KeyG
Negritis, a vajda
ZERO_L
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
mindezt 20/21ben kellett volna, ami akkor top90 fizetés lett volna55 millio 4 evre kellett volna adni.Harrison nem adott Brunsonnak 10-15 millió dollárt évente? Most láttam egy vidit, még Luka nagyon vékony volt és Brunson Mavs mezben.a breakout év előtt volt erről szó, azért akkor a 15-20 milla jóval többnek érződött és nem bíztak benne hogy képes rá
KeyG
Negritis, a vajda
Kevesebb mint evi 14 millio.
Csak a Mavsnel Dinwidi 17 , Bertans 16-ot keresett.
Egyik legjobb 6.ember volt elotte, igaz nem tulso kiserletbol de 40%
-al triplazott elotte.
Nyilván nagyobb blama a scoutoknak, de ha asset szinten értjük is simán megért évi 14 misit…
Toca
úgy hogy már akkor is tele voltak szar fizetésekkel: Spencer Dinnwidie, Bertans, Tim Hardaway jr, Dwight Powell, Reggie Bullock
én megértem hogy ezek mellé még 1 rizikót nem akartak behúzni
ettől még hiba volt? igen