NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Stevens elkezdtett pánikolni és ebből általában túl sok jó nem szokott kisülni.Holiday jobb játékos mint Smart a kora miatt talán ki lehet hozni egalra de azt se értem igazságosnak mert offense oldalon sokkal jobb.
Ez a Celtics védekezés nem tudom hogyan fog összejönni pl magas poszton. A Smart>Holiday csere is veszteséges, hátmég Timelord>>Porzingis.
Coachinggal kéne ezt kompenzálni, ami kötve hiszem hogy megtörténik.
Boldolok egyet hogy köv offseasonben Massula fog repülni, és rá egy évre újra kell majd építeni már (vélhetőleg) a peaken lévő Brown+Tatum körül egy új csapatot, csak ezt lehet már nem Stevensre fogják bízni.
ZERO_L
Porzingis ha nem sérült egy polccal magasabban van legalább mint Williams jelenleg.
Főleg hogy semmilyen impactot nem adott a csapatnak Williams 1-2 meccset kivéve.
Ennyit nem er Holiday de szerintem erősödött a Celtics a két trade után egy win now modhoz.
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Stevens elkezdtett pánikolni és ebből általában túl sok jó nem szokott kisülni.Megy a jinx rendesen.. 😀
Ez a Celtics védekezés nem tudom hogyan fog összejönni pl magas poszton. A Smart>Holiday csere is veszteséges, hátmég Timelord>>Porzingis.
Boldolok egyet hogy köv offseasonben Massula fog repülni, és rá egy évre újra kell majd építeni már (vélhetőleg) a peaken lévő Brown+Tatum körül egy új csapatot, csak ezt lehet már nem Stevensre fogják bízni.
ZERO_L
több mint 1 éve
Plusz Brogdon. Ez amúgy már durván fog kinézni, ha ügyesek lesz itt csapat. Wolves már megint szívni fog 3-5 év múlva …Ott is a két pick + Robert Williams. Szóval most meg van két fiatal kezdő centerük, az egyik mindenképp mehet. Zseniális.ok, ha bejon akkor darabra az megvan. de ne felejtsuk el, hogy ez nagyon messze van meg. 2029-be jon a bucks elso kor, tobbi meg igy nez ki:Holiday cserélve lesz, az még + 2 első körös lesz, de legrosszabb esetben is egy protected és egy fiatal.mondjuk az 5 nem tudom, hogy jon ki, mert van 1 elso kor, harom jatekos, meg 2 swap. raadasul az egyik jatekos 2. koros volt, a swap az meg nem plusz elso kor, csak egy lehetoseg, hogy fentebb kerulj, de attol meg az adott evben nem lesz plusz egy korod.hat kemeny ez a csere. en azert ugy erzem, hogy ennel tobbet ki lehetett volna hozni, rosszabb jatekosert ment tobb 1st kor, meg swap, bar a varhato Holiday csere ezen meg azert valtoztathat, valoban.Azért ez kb. 5 db első körös és egy 25 éves srác, aki lehet nem 1/1-es szint, de a bust-tól is messze van, mindezt egy 33 éves sérülékeny játékosért, aki elmondta, hogyha olyan csapatba megy, ahova nem akar, akkor szívfájdalom nélkül ül ki meccseket.
Sunsot en azert annyira nem ertem ebben, a Bucksot viszont igen. vhogy igy kell allint nyomni (es nem ugy, ahogy a Minny).
csebi
A Blazers hosszú távon ezt nagyon megnyerte, a Suns nálam ehh, lehet mélyültek kicsit, de cserébe downgrade a center poszton, a Bucks-nál meg minden azon áll, hogy a következő két évben nyernek-e Lillard-dal, ha nem, akkor Giannis FA-ként léphet le és akkor nagyon gyors rebuild kell ahhoz, hogy azok az unprotected pickek ne fájjanak.
Jughead
csebi
A swap nyilván nem plusz első kör, de sokat ér, tekintve, hogyha marad is Giannis, akkor is túl lesz már a prime-ján.
Ezért írtam azt, hogy kb.
Jughead
foleg a kovetkezo csapatokat emlitik Holidayhez:
Boston: ok egesz jol allnak, bar a 24-es elso kort nem cserelhetik, de elvileg a 25-26-27 megvan.
Miami: 24et cserelhetik, utana 25 mar elcserelt, 26tol megvannak
Philly: nekik az elso amit cserelhetnek az 28-ban van
Chicago: 26-ot cserelhetik eloszor.
nyilvan megvan az elonye, ha tavoli az elso kor, mert addig gyengulhet a csapat, de azert elegge hosszu rebuild lehet, ha mondjuk a plusz elso korok 2028ban jonnek majd vmikor ...
csebi
És akkor még Brogdonért is lehet minimum második köröst szerezni.
Jughead
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát bakker Stevens jól indult mint kócs aztán feljebb buktatták, nem indult rosszul mint GM de innen csak kifelé van 😐 Smarton mèg mindig nem tudok túl lèpni....
több mint 1 éve
Stevens elkezdtett pánikolni és ebből általában túl sok jó nem szokott kisülni.Ez a Celtics védekezés nem tudom hogyan fog összejönni pl magas poszton. A Smart>Holiday csere is veszteséges, hátmég Timelord>>Porzingis.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Jughead
5 209
Ott is a két pick + Robert Williams. Szóval most meg van két fiatal kezdő centerük, az egyik mindenképp mehet. Zseniális.ok, ha bejon akkor darabra az megvan. de ne felejtsuk el, hogy ez nagyon messze van meg. 2029-be jon a bucks elso kor, tobbi meg igy nez ki:Holiday cserélve lesz, az még + 2 első körös lesz, de legrosszabb esetben is egy protected és egy fiatal.mondjuk az 5 nem tudom, hogy jon ki, mert van 1 elso kor, harom jatekos, meg 2 swap. raadasul az egyik jatekos 2. koros volt, a swap az meg nem plusz elso kor, csak egy lehetoseg, hogy fentebb kerulj, de attol meg az adott evben nem lesz plusz egy korod.hat kemeny ez a csere. en azert ugy erzem, hogy ennel tobbet ki lehetett volna hozni, rosszabb jatekosert ment tobb 1st kor, meg swap, bar a varhato Holiday csere ezen meg azert valtoztathat, valoban.Azért ez kb. 5 db első körös és egy 25 éves srác, aki lehet nem 1/1-es szint, de a bust-tól is messze van, mindezt egy 33 éves sérülékeny játékosért, aki elmondta, hogyha olyan csapatba megy, ahova nem akar, akkor szívfájdalom nélkül ül ki meccseket.
Sunsot en azert annyira nem ertem ebben, a Bucksot viszont igen. vhogy igy kell allint nyomni (es nem ugy, ahogy a Minny).
csebi
A Blazers hosszú távon ezt nagyon megnyerte, a Suns nálam ehh, lehet mélyültek kicsit, de cserébe downgrade a center poszton, a Bucks-nál meg minden azon áll, hogy a következő két évben nyernek-e Lillard-dal, ha nem, akkor Giannis FA-ként léphet le és akkor nagyon gyors rebuild kell ahhoz, hogy azok az unprotected pickek ne fájjanak.
Jughead
csebi
A swap nyilván nem plusz első kör, de sokat ér, tekintve, hogyha marad is Giannis, akkor is túl lesz már a prime-ján.
Ezért írtam azt, hogy kb.
Jughead
foleg a kovetkezo csapatokat emlitik Holidayhez:
Boston: ok egesz jol allnak, bar a 24-es elso kort nem cserelhetik, de elvileg a 25-26-27 megvan.
Miami: 24et cserelhetik, utana 25 mar elcserelt, 26tol megvannak
Philly: nekik az elso amit cserelhetnek az 28-ban van
Chicago: 26-ot cserelhetik eloszor.
nyilvan megvan az elonye, ha tavoli az elso kor, mert addig gyengulhet a csapat, de azert elegge hosszu rebuild lehet, ha mondjuk a plusz elso korok 2028ban jonnek majd vmikor ...
csebi
És akkor még Brogdonért is lehet minimum második köröst szerezni.
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 209
Jó kérdés, hogy lehetetett-e volna. Szerintem a válasz a nem. Curry kivételével - aki transzcendens támadó oldalon - emberemlékezet óta nem volt olyan irányító, akire bajnokcsapatot építettek. De igazi bajnokesélyes is csak talán a Harden féle Rockets volt.Lillard gyűrűt akar.Mindkettőnek visszább kell venni, ez igaz. De a Bucks oldaláról ennek úgy kell kinéznie, hogy Giannis az első opció, Lillard meg Middleton pedig 2A és 2B. Na én meg abban kételkedem, hogy ezt Lillard el tudja fogadni, szerintem az 1B se fog neki menni.Oké elfogadom meg nem is akarok jobban belemenni, mert az alapfelvetesem volt a lényeg nem az, hogy ki a jobb scorer.4 perccel többet átlagolva 1 ponttal szerzett többet, de alapból a Blazers nagyobb pace-szel is játszott és csak Lillardra támaszkodott az offense. De egyébként per 100 possessionre 3 ponttal többet szerzett tavaly is GiannisNem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Nagyobb a skill setje, egyértelműen jobb dobó, nyilván Giannis hatékonyabb palánk körül, de sokkal brusztolosabb is az ő játéka amit érdemes lenne visszább venni ha már egy ilyen elit és tökéletes fit-et kapott maga mellé.
Playoffra kifizetődőbb lenne, ha addig nem lenne agyonhasznalva a görög.
Toca
Az elmúlt 5 szezon (ebben csak volt olyan, amiben Lillard egészséges volt):
Lillard 38 pont/100 possession, 61.2% TS
Giannis 42.6 pont/ 100 possession, 62.5% TS.
Az, hogy kinek nagyobb a skillsetje nem igazán releváns ebben a kérdésben, mert nem attól lesz valaki jobb scorer, hogy nagyobb a skillsetje, hanem hogy mennyire foghatatlan.
Az megint csak nem releváns ebben a kérdésben, hogy Giannis-nak pihennie kell (amúgy is inkább a sérülékenyebb és idősebb Lillardnak kell pihennie).
Jughead
Véleményem szerint Giannisnak visszább kell picit lépnie és visszább is fog. Nem csak én mondom ezt hanem eleg sok szakértő.
Szerintem Lillard lesz a scoring lead, de majd erre év végén térjünk vissza vagy legalább pár meccs után mikor kijön a dinamika.
Toca
Jughead
Lesz benne annyi alázat, hogy elfogadja a csapaton belüli szerepét, miután annyi éven át robotolt Portlandben és nem építettek köré bajnokesélyes csapatot.
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Lillard gyűrűt akar.Mindkettőnek visszább kell venni, ez igaz. De a Bucks oldaláról ennek úgy kell kinéznie, hogy Giannis az első opció, Lillard meg Middleton pedig 2A és 2B. Na én meg abban kételkedem, hogy ezt Lillard el tudja fogadni, szerintem az 1B se fog neki menni.Oké elfogadom meg nem is akarok jobban belemenni, mert az alapfelvetesem volt a lényeg nem az, hogy ki a jobb scorer.4 perccel többet átlagolva 1 ponttal szerzett többet, de alapból a Blazers nagyobb pace-szel is játszott és csak Lillardra támaszkodott az offense. De egyébként per 100 possessionre 3 ponttal többet szerzett tavaly is GiannisNem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Nagyobb a skill setje, egyértelműen jobb dobó, nyilván Giannis hatékonyabb palánk körül, de sokkal brusztolosabb is az ő játéka amit érdemes lenne visszább venni ha már egy ilyen elit és tökéletes fit-et kapott maga mellé.
Toca
Az, hogy kinek nagyobb a skillsetje nem igazán releváns ebben a kérdésben, mert nem attól lesz valaki jobb scorer, hogy nagyobb a skillsetje, hanem hogy mennyire foghatatlan.
Az megint csak nem releváns ebben a kérdésben, hogy Giannis-nak pihennie kell (amúgy is inkább a sérülékenyebb és idősebb Lillardnak kell pihennie).
Jughead
Véleményem szerint Giannisnak visszább kell picit lépnie és visszább is fog. Nem csak én mondom ezt hanem eleg sok szakértő.
Szerintem Lillard lesz a scoring lead, de majd erre év végén térjünk vissza vagy legalább pár meccs után mikor kijön a dinamika.
Toca
Jughead
Lesz benne annyi alázat, hogy elfogadja a csapaton belüli szerepét, miután annyi éven át robotolt Portlandben és nem építettek köré bajnokesélyes csapatot.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Mint mondtam szerintem nem ez lesz és nem is feltétlen baj.Mindkettőnek visszább kell venni, ez igaz. De a Bucks oldaláról ennek úgy kell kinéznie, hogy Giannis az első opció, Lillard meg Middleton pedig 2A és 2B. Na én meg abban kételkedem, hogy ezt Lillard el tudja fogadni, szerintem az 1B se fog neki menni.Oké elfogadom meg nem is akarok jobban belemenni, mert az alapfelvetesem volt a lényeg nem az, hogy ki a jobb scorer.4 perccel többet átlagolva 1 ponttal szerzett többet, de alapból a Blazers nagyobb pace-szel is játszott és csak Lillardra támaszkodott az offense. De egyébként per 100 possessionre 3 ponttal többet szerzett tavaly is GiannisNem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Ez Giannis csapata és szerintem MVP évet fog hozni, de sokkal nagyobb assist számot és kevesebb de könnyebb kosarakat várok tőle. Így benne is marad majd kakaó playoffra illetve ott több helye is lesz.
több mint 1 éve
Jughead
5 209
Mindkettőnek visszább kell venni, ez igaz. De a Bucks oldaláról ennek úgy kell kinéznie, hogy Giannis az első opció, Lillard meg Middleton pedig 2A és 2B. Na én meg abban kételkedem, hogy ezt Lillard el tudja fogadni, szerintem az 1B se fog neki menni.Oké elfogadom meg nem is akarok jobban belemenni, mert az alapfelvetesem volt a lényeg nem az, hogy ki a jobb scorer.4 perccel többet átlagolva 1 ponttal szerzett többet, de alapból a Blazers nagyobb pace-szel is játszott és csak Lillardra támaszkodott az offense. De egyébként per 100 possessionre 3 ponttal többet szerzett tavaly is GiannisNem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Oké elfogadom meg nem is akarok jobban belemenni, mert az alapfelvetesem volt a lényeg nem az, hogy ki a jobb scorer.4 perccel többet átlagolva 1 ponttal szerzett többet, de alapból a Blazers nagyobb pace-szel is játszott és csak Lillardra támaszkodott az offense. De egyébként per 100 possessionre 3 ponttal többet szerzett tavaly is GiannisNem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 209
4 perccel többet átlagolva 1 ponttal szerzett többet, de alapból a Blazers nagyobb pace-szel is játszott és csak Lillardra támaszkodott az offense. De egyébként per 100 possessionre 3 ponttal többet szerzett tavaly is GiannisNem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Nem szerez több pontot ha nem sérült Dame, lásd tavaly se szerzett.Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 209
Több pontot szerez és még hatékonyabb is, mindezt egy jobb csapatban. Mitől lenne Lillard jobb scorer?1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
Toca
több mint 1 éve
1. Hogy lenne jobb scorer?Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
Jughead
2. Szerintem Giannisnak nem a scoringot kel erőltetni sőt sokkal inkább védekezésben kell kivennie majd a részét
több mint 1 éve
Jughead
5 209
Mert jobb scorer, mint Lillard? És most csak még több helye lesz.Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Miért lenne? Lillard mellett ha nem lesz sérült Dame.Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 209
Illetve miért ne ő lenne a top scorer? Lillarddal neki csak még könnyebb lesz támadásban.Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.miért ne viselné?
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=XS5nbLb0TeE
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nagyon érdekes lesz, hogy Giannis vissza hajlandó-e picit támadásban lepni és elviseli vajon, hogy nem ő lesz a top scorer a csapatban.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=1vIgk7opiaU
több mint 1 éve
Jöhetne a Chargersbe. Gates példája jól mutatja, hogy jól tudjuk a kosarasokat integrálnia az NFLbe.Ertem. Es ha nem nyernek te hol latod ot 25-ben?Giannisbol amugy kinezitek hogy Milwaukeeban fejezi be? Lathatoan jol erzi magat, de az emberek valtoznak. Ha a Lillardal nem tud nyerni, biztos elgondolkozik a valtason. Hova menne, LA, Miami?Az egész Lillard csere oka az, hogy Giannis mondta, hogy lépjenek vagy ő lép.
Hendrix
Jughead
Hendrix
több mint 1 éve
KeyG
9 501
lalErtem. Es ha nem nyernek te hol latod ot 25-ben?Giannisbol amugy kinezitek hogy Milwaukeeban fejezi be? Lathatoan jol erzi magat, de az emberek valtoznak. Ha a Lillardal nem tud nyerni, biztos elgondolkozik a valtason. Hova menne, LA, Miami?Az egész Lillard csere oka az, hogy Giannis mondta, hogy lépjenek vagy ő lép.
Hendrix
Jughead
Hendrix
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Hendrix
1 555
Ertem. Es ha nem nyernek te hol latod ot 25-ben?Giannisbol amugy kinezitek hogy Milwaukeeban fejezi be? Lathatoan jol erzi magat, de az emberek valtoznak. Ha a Lillardal nem tud nyerni, biztos elgondolkozik a valtason. Hova menne, LA, Miami?Az egész Lillard csere oka az, hogy Giannis mondta, hogy lépjenek vagy ő lép.
Hendrix
Jughead
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain