NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Éppen a méretei ellenére is odakerül az elitbe, nem pedig amiatt kap extrát, de egyébként miért ne érdemelne ez extra értéket? Akor Shaq is túlértékelt, mert hát egy tank volt, úgy könnyű? Ne értsd félre, nem akarlak meggyőzni, ha neked nem, neked nem. Nem baj, és nem is vesz el az értékéből. De egyébként a statokon kívül játszani láttad őt? Mert nem véletlenül volt akkoriban annyira sokak (pl LeBron-nak is) kedvence, ellentétben mondjuk egy Melo caliberrel.
Na de részemről lezárva, jó volt kicsit nosztalgiázni, emlékeztek a 2001-es All Star gálára, rendes kompetitív meccs és számtalan brutális highlight, Garnett, McGrady, Iverson, Kobe, Marbury (a végén mi tripla csatát nyomtak ketten), Carter...az összes kedvencem kb. Még akkor saját mezeikben játtszva. De jó is vót.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Melo-t pedig kicsit alulértékeltnek tartom, főleg a mentalitása miatt és azért mert nyugaton semmit nem tudott elérni, a Knicks volt az egyetlen hely ahol Melon látszott hogy most meg akarja mutatnihát pont emiatt nem lehet alulértékelt. hiába vagy tehetséges, amit felteszel a pályára, az vagy.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
egyszeres MVP és azt is Shaqnak kellett volna kapniaKérdés te a jatekosokat akarod összehasonlítani vagy a csapataikat?Az a kemény, hogy egy ilyen "pici" játékosnál kérdéses, hogy a fa erdőben miért volt alacsony a százaléka, amikor rajta kívül nem igen kellett másra figyelni. Nyilván nehéz dobásokból meg kicsit nehezebb jó százalékot hozni.A vicc hogy pont a gyűrű közelében volt jobb
Mindenesetre mindig az jut eszembe, amikor az egoról van szó, hogy egyrészt igen, másrészt meg ikonikus 16 assziszt karrier csúcs a Raptors elleni conf döntő 7. meccsén...I mean...olyan ez mint Jordan triplázása, amikor kellett meg basztatták vele, akkor előkapta. Iverson-nál nem sok kreatívabb shoot first játékost mondanák asszisztok terén. De nyilván ahhoz abban az időben sokat kellett nézni, hogy ez megmaradjon.
Na mindegy, nyilván nem top10 (vitatható), de nekem top3, az meg elég nekem ha Shaq őt rakná irányítójának, Kobe pedig egy lapon mondta Jordan-el amikor arról kérdezték kik voltak a legnagyobb kompetitorok akikkel játszott, de irányítónak Sir Charles is őt húzta elsőnek (igaz Jordan-t kellett volna neki, de azt hitte posztonként húzna, a szokásos Barkley 😀)
Eazzy
És az idióta random jumperek emberrel nem ment neki, valszeg ott jött ki hogy alacsony
De csak azért mert alacsonyabb meg nem fogom mint játékos többre értékelni
Az hogy nagy küzdő volt elismerem
És ebben pl bőven melo felett van, de a játékra gyakorolt hatásánal már vannak fenn tartásaim
Ai 0rol 4re kepes volt egy offenset vinni
Meló 3rol 6ra
De a plafon mind2nel fix volt a problémáik miatt
Nemtom AI köré letezhetett volna e csapat a stílusa miatt
Melo köré egyedül a billups időszak mondható jónak, de ott se volt mellettük senki
Negritis, a vajda
Ha a csapataikat akkor közel egál ( bár a Sixers nyert Keletet a Nuggets nem ).
Pedig ha összehasonlítanánk a 2001-es 76ers es a 2008-as Nuggets rostert hát ég és föld a segítők közti különbség.
Ha a kétszeres MVP-t akarod összehasonlítani, aki lead scorer volt, többször stealben is nyert illetve erős playmakingje volt ami azért csak néha jött ki egy Meloval akire méretei miatt remekül lehetett offenset építeni de ő nem volt több egy scorernél akkor nem tudom, hogy lehet kihozni akár egálra a másodikat.
Ráadásul Meló védekezését inkább hagyjuk.
Persze más korszak játékosai voltak és meló Mid rangen túl jobb dobó volt, de tényleg kiváncsi vagyok ezenkívül mi az amiben akár megközelítette Iversont?
Toca
Melo is volt ugyanúgy scoring leader
a steal-k szépek, de ettől még a védekezése nem lett jobb
én túlértékeltnek tartom AI-t, mert sokan több érdemet adnak neki a méretei miatt
ha ugyanazt a teljesítményt valaki Rose méreteivel teszi le már senkit nem érdekelt volna
Melo-t pedig kicsit alulértékeltnek tartom, főleg a mentalitása miatt és azért mert nyugaton semmit nem tudott elérni, a Knicks volt az egyetlen hely ahol Melon látszott hogy most meg akarja mutatni
több szempontból is besült az a project
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kérdés te a jatekosokat akarod összehasonlítani vagy a csapataikat?Az a kemény, hogy egy ilyen "pici" játékosnál kérdéses, hogy a fa erdőben miért volt alacsony a százaléka, amikor rajta kívül nem igen kellett másra figyelni. Nyilván nehéz dobásokból meg kicsit nehezebb jó százalékot hozni.A vicc hogy pont a gyűrű közelében volt jobb
Mindenesetre mindig az jut eszembe, amikor az egoról van szó, hogy egyrészt igen, másrészt meg ikonikus 16 assziszt karrier csúcs a Raptors elleni conf döntő 7. meccsén...I mean...olyan ez mint Jordan triplázása, amikor kellett meg basztatták vele, akkor előkapta. Iverson-nál nem sok kreatívabb shoot first játékost mondanák asszisztok terén. De nyilván ahhoz abban az időben sokat kellett nézni, hogy ez megmaradjon.
Na mindegy, nyilván nem top10 (vitatható), de nekem top3, az meg elég nekem ha Shaq őt rakná irányítójának, Kobe pedig egy lapon mondta Jordan-el amikor arról kérdezték kik voltak a legnagyobb kompetitorok akikkel játszott, de irányítónak Sir Charles is őt húzta elsőnek (igaz Jordan-t kellett volna neki, de azt hitte posztonként húzna, a szokásos Barkley 😀)
Eazzy
És az idióta random jumperek emberrel nem ment neki, valszeg ott jött ki hogy alacsony
És ebben pl bőven melo felett van, de a játékra gyakorolt hatásánal már vannak fenn tartásaim
Meló 3rol 6ra
Melo köré egyedül a billups időszak mondható jónak, de ott se volt mellettük senki
Negritis, a vajda
Ha a csapataikat akkor közel egál ( bár a Sixers nyert Keletet a Nuggets nem ).
Pedig ha összehasonlítanánk a 2001-es 76ers es a 2008-as Nuggets rostert hát ég és föld a segítők közti különbség.
Ha a kétszeres MVP-t akarod összehasonlítani, aki lead scorer volt, többször stealben is nyert illetve erős playmakingje volt ami azért csak néha jött ki egy Meloval akire méretei miatt remekül lehetett offenset építeni de ő nem volt több egy scorernél akkor nem tudom, hogy lehet kihozni akár egálra a másodikat.
Ráadásul Meló védekezését inkább hagyjuk.
Persze más korszak játékosai voltak és meló Mid rangen túl jobb dobó volt, de tényleg kiváncsi vagyok ezenkívül mi az amiben akár megközelítette Iversont?
Szerkesztette: Toca
több mint 1 éve
Az a kemény, hogy egy ilyen "pici" játékosnál kérdéses, hogy a fa erdőben miért volt alacsony a százaléka, amikor rajta kívül nem igen kellett másra figyelni. Nyilván nehéz dobásokból meg kicsit nehezebb jó százalékot hozni.A vicc hogy pont a gyűrű közelében volt jobb
Eazzy
Meló 3rol 6ra
több mint 1 éve
Az a kemény, hogy egy ilyen "pici" játékosnál kérdéses, hogy a fa erdőben miért volt alacsony a százaléka, amikor rajta kívül nem igen kellett másra figyelni. Nyilván nehéz dobásokból meg kicsit nehezebb jó százalékot hozni. Mindenesetre mindig az jut eszembe, amikor az egoról van szó, hogy egyrészt igen, másrészt meg ikonikus 16 assziszt karrier csúcs a Raptors elleni conf döntő 7. meccsén...I mean...olyan ez mint Jordan triplázása, amikor kellett meg basztatták vele, akkor előkapta. Iverson-nál nem sok kreatívabb shoot first játékost mondanák asszisztok terén. De nyilván ahhoz abban az időben sokat kellett nézni, hogy ez megmaradjon.
több mint 1 éve
Én csak annyit mondok, hattól függ, milyen játékost keresünk
Billups>>>AI/Melo
dawyd728
több mint 1 éve
Oké én ezt értem de Meló mitől van azonos polcon?pont ezt elemzi a videó hogy az a baj AI-jal hogy egy borzalmas támadó csapatból képes egy elfogadhatót csinálni úgy hogy a hátára vesziNem tudom hány éves vagy, nem akarok félrevezetni, de ha láttad őket játszani nem hiszem hogy van kérdés.nyilván ha nyer gyűrűt, akkor nem lenne kérdés (mondjuk szerintem így sincs).
Eazzy
ha egy baszó támadót szereztek volna mellé, akkor több döntőt játszhatott volna, de minden, amit össze bírtak kaparni, az a Matt Geiger -> Dikembe Mutombo upgrade volt. Mutombót meg akármikor megette Shaq reggelire.
az egyetlen pont AI ellen, hogy sok dobást kihagyott, de hát ugye melyik félkezűnek kellett volna passzolnia?
és: nagyon baszó signature surranókat csinált neki a Reebok. az az Answer 1 és 4... bármikor elfogadnám ajándékba.
slowmotion
de egy okésat már nem képes a hátára venni, ehhez valszeg túl nagy volt az egoja vagy nemtom
ettől még zseniális játékos
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mert a Sixers és a Nuggets pont az Iverson számára ideális csapat tartománya mellett helyezkedett el kétoldalt. a Nuggetsbe illesztve kisebb volt a határhaszon. és nagyobb a határköltség, mint ami akkor lett volna, ha a Sixersbe még egy vagy két normális támadót hoznak, és a védekezést igyekeznek ehhez képest kimaxolni.pont ezt elemzi a videó hogy az a baj AI-jal hogy egy borzalmas támadó csapatból képes egy elfogadhatót csinálni úgy hogy a hátára vesziNem tudom hány éves vagy, nem akarok félrevezetni, de ha láttad őket játszani nem hiszem hogy van kérdés.nyilván ha nyer gyűrűt, akkor nem lenne kérdés (mondjuk szerintem így sincs).
Eazzy
ha egy baszó támadót szereztek volna mellé, akkor több döntőt játszhatott volna, de minden, amit össze bírtak kaparni, az a Matt Geiger -> Dikembe Mutombo upgrade volt. Mutombót meg akármikor megette Shaq reggelire.
az egyetlen pont AI ellen, hogy sok dobást kihagyott, de hát ugye melyik félkezűnek kellett volna passzolnia?
és: nagyon baszó signature surranókat csinált neki a Reebok. az az Answer 1 és 4... bármikor elfogadnám ajándékba.
slowmotion
de egy okésat már nem képes a hátára venni, ehhez valszeg túl nagy volt az egoja vagy nemtom
Negritis, a vajda
meg hát mire AI a Nuggetsbe került, addigra csapágyasra lett járatva (nem kis részben önmaga által is, mert folyamatosan felvállalta a darálót a sokkal nagyobb darab védők ellen, ezt ugye említik is a videoban).
ettől még a Sixerst kb egyedül vitte be a döntőbe, a szó szoros értelmében, sőt egy győzelmet még az amúgy legyőzhetetlennek tűnő Lákersztől is elhozott.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
pont ezt elemzi a videó hogy az a baj AI-jal hogy egy borzalmas támadó csapatból képes egy elfogadhatót csinálni úgy hogy a hátára vesziNem tudom hány éves vagy, nem akarok félrevezetni, de ha láttad őket játszani nem hiszem hogy van kérdés.nyilván ha nyer gyűrűt, akkor nem lenne kérdés (mondjuk szerintem így sincs).
Eazzy
slowmotion
több mint 1 éve
Nem tudom hány éves vagy, nem akarok félrevezetni, de ha láttad őket játszani nem hiszem hogy van kérdés.nyilván ha nyer gyűrűt, akkor nem lenne kérdés (mondjuk szerintem így sincs).
Eazzy
több mint 1 éve
Kb 1 tier különbség van a két játékos között.ugyanolyan hataással voltak a csapataikra és kb ugyanaddig jutottak veleérdekes videó és témaAzért AI egy lapon Melo-val elég kemény lenne...ez a csávó minden meccsen belehalt 180 centisen, ahogy Ő mondta, mindig van valaki a közönségben aki először látja élőben, minden meccsét úgy játszotta mint az utolsót...azért szívben hol van ehhez egy Melo? 😀
a következtetéssel egyet tudok érteni annyi kitétellel hogy all time great státuszba nem tudom betenni
de egy tierrel alájuk bőven befér (mint pl melo is)
www.youtube.com/watch?v=X7szKpp0Q2c
Negritis, a vajda
Eazzy
melo még hatékonyabb is volt
stathead.com/basketball/versus-finder.cgi?player_id2=iversal01&player_id1=anthoca01&request=1&utm_campaign=2023_01_wdgt_player_comparison&utm_source=bbr&utm_medium=sr_xsite&utm_id=anthoca01
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Nem tudom hány éves vagy, nem akarok félrevezetni, de ha láttad őket játszani nem hiszem hogy van kérdés.
több mint 1 éve
ugyanolyan hataással voltak a csapataikra és kb ugyanaddig jutottak veleérdekes videó és témaAzért AI egy lapon Melo-val elég kemény lenne...ez a csávó minden meccsen belehalt 180 centisen, ahogy Ő mondta, mindig van valaki a közönségben aki először látja élőben, minden meccsét úgy játszotta mint az utolsót...azért szívben hol van ehhez egy Melo? 😀
a következtetéssel egyet tudok érteni annyi kitétellel hogy all time great státuszba nem tudom betenni
Negritis, a vajda
Eazzy
melo még hatékonyabb is volt
stathead.com/basketball/versus-finder.cgi?player_id2=iversal01&player_id1=anthoca01&request=1&utm_campaign=2023_01_wdgt_player_comparison&utm_source=bbr&utm_medium=sr_xsite&utm_id=anthoca01
több mint 1 éve
érdekes videó és témaAzért AI egy lapon Melo-val elég kemény lenne...ez a csávó minden meccsen belehalt 180 centisen, ahogy Ő mondta, mindig van valaki a közönségben aki először látja élőben, minden meccsét úgy játszotta mint az utolsót...azért szívben hol van ehhez egy Melo? 😀
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ez a Raptors Knicks kemkedesi ügy elég érdekes... A korábbi Knicks coach az ùj Raptorsos email címére forwardolta a Knicks scoutingos anyagokat.... Lol
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
érdekes videó és témaa következtetéssel egyet tudok érteni annyi kitétellel hogy all time great státuszba nem tudom betenni
több mint 1 éve
Jordan fia meg összeházasodik Pippen ex-feleségével.Kis Bulls Barátok Közt 😀
több mint 1 éve
Bent nyomorogtunk ma Velencében, nyilván mindent is árulnak, na pont belefutottam egy kosármezes/bézbólsapkás boltba (echte veneziano, tudom), hát kicsit nosztalgiáztam a hardwood classics mezeken.Lakers 73, Magic 32, Sixers 3... már csak a Sonics 40 hiányzott
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
National TV games
— Mike Prada. (PRAY-duh) (@MikePradaNBA) August 17, 2023
28: Warriors
27: Lakers
25: Celtics
25: Suns
21: Nuggets
20: Knicks
19: Bucks Mavs
18: 76ers
16: Heat
13: Grizz
12: Clips
11: Kings Spurs
9: Cavs
8: OKC
6: Pels
5: Hawks Nets Wolves
4: Bulls
2: Jazz
1: Hornets Pistons Rockets Pacers Magic Blazers Raps Wiz
NBA TV meccsek nélküli lista.
Wolves nagyon alul van értékelve.
több mint 1 éve
Embiid egyre lejjebb süllyed nálam megítélésben
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Időközben csendben Embiid is önti az olajat a tűzre. Twitteren mindent, ami a Sixersre és Phillyre utalna a biojában, azt törölte. Egyedül a The Process nickneve maradt.James Harden: “Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of. Let me say that again: Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of.” pic.twitter.com/AmHJ0WwbF2
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 14, 2023
Két ember még ennyire nem érdemelte meg egymást.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
James Harden: “Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of. Let me say that again: Daryl Morey is a liar and I will never be a part of an organization that he’s a part of.” pic.twitter.com/AmHJ0WwbF2
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 14, 2023
Két ember még ennyire nem érdemelte meg egymást.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=jxO9KsZPelE