NBA
Én Breen helyében cserét kérnék a TNT-hez.
Értem miért megy a rinya, de semmi különbséget nem látok, hogy most Sixers és Netset vagy csak a Netset jelölte meg anno Harden.Ja de az, hogy contenderbe szeretne menni egy játékos, meg az, hogy Lillard csak a Heatbe menne azért nem ugyanaz, mert Lillard utóbbival megöli a Blazers teljes alkupozícióját, míg a Heat pozícióját erősíti.Ne viccelj már, lehet nem mondtak meg a konkrét csapatot ( Netsnel kétlem hogy nem ), de az, hogy bajnokeselyes csapatba kérik magukat elég egyértelmű.A Nets trió egyik tagja se mondta meg, hogy hova cseréljék, legalábbis nem volt publikus.Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Jön Lillard ő meg be van fenyitve.
Toca
AD és George volt az aki az utóbbi időben megmondta, hogy hova menne. Egyébként én a játékosok mellett vagyok ebben, nem értem miért akar ebbe beleszólni a liga.
Jughead
Amúgy Lilardnak is gyanítom jó lenne ha más bajnokeselyes csapatba menne, de nála jelenleg csak a Heat lehet reálisan ilyen cél. ( persze tudom érzelmi kötelek is megvan ).
Toca
Jughead
Ha ennek elébe akarnak menni, akkor vagy erősebben álljon bele Silver és innen ne tovább vagy hagyják a picsába.
Ja de az, hogy contenderbe szeretne menni egy játékos, meg az, hogy Lillard csak a Heatbe menne azért nem ugyanaz, mert Lillard utóbbival megöli a Blazers teljes alkupozícióját, míg a Heat pozícióját erősíti.Ne viccelj már, lehet nem mondtak meg a konkrét csapatot ( Netsnel kétlem hogy nem ), de az, hogy bajnokeselyes csapatba kérik magukat elég egyértelmű.A Nets trió egyik tagja se mondta meg, hogy hova cseréljék, legalábbis nem volt publikus.Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Toca
AD és George volt az aki az utóbbi időben megmondta, hogy hova menne. Egyébként én a játékosok mellett vagyok ebben, nem értem miért akar ebbe beleszólni a liga.
Jughead
Amúgy Lilardnak is gyanítom jó lenne ha más bajnokeselyes csapatba menne, de nála jelenleg csak a Heat lehet reálisan ilyen cél. ( persze tudom érzelmi kötelek is megvan ).
Toca
Ne viccelj már, lehet nem mondtak meg a konkrét csapatot ( Netsnel kétlem hogy nem ), de az, hogy bajnokeselyes csapatba kérik magukat elég egyértelmű.A Nets trió egyik tagja se mondta meg, hogy hova cseréljék, legalábbis nem volt publikus.Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Toca
Jughead
Vagy a Sixers-be vagy bármelyik contenderbe, de nem akar tovább Houstonban maradni.Harden megmondta hogy a Netsbe akar menniA Nets trió egyik tagja se mondta meg, hogy hova cseréljék, legalábbis nem volt publikus.Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Toca
Jughead
Negritis, a vajda
Igen, tetszett neki az ötlet, hogy összeálljon a Durant, Irving duóval, talán lehet azt is mondani, hogy ez volt neki a preferált desztináció, de nem mondta, hogy vagy oda vagy máshova nem. Sokáig a Sixers is volt az egyértelmű befutó pl., de a Bostont is emlegették.
Harden megmondta hogy a Netsbe akar menniA Nets trió egyik tagja se mondta meg, hogy hova cseréljék, legalábbis nem volt publikus.Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Toca
Jughead
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A Nets trió egyik tagja se mondta meg, hogy hova cseréljék, legalábbis nem volt publikus.Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Toca
Nekem se tetszik, de azért vicces, hogy a nagy Nets trió cserét kert és odamentek kb ahova akartak.Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
dawyd728
Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereEz aranyos, mármint Silver részéről, de bizonyítsd be, ha elcserélik olyan helyre, ami nem Miami és ott nem nyújt 100%-ot. Sehogy nem fogod. Ez a befenyítés kifelé szólt. Ha Lillard csak a Heatben akar játszani, azt el is fogja érni. Persze rühellem ezért az NBA-t, de amióta a szellem ki lett engedve a palackból, szerintem felesleges hiú ábrándokat kergetni.
sapka
Úgy látom az NBA befenyitette Lillardekat, hogy kérhet cserét, de a csapat dönt ès olyan nincs hogy nem játszik, kiváncsi vagyok hány napon belül lesz így csereSilver lehet véletlenül két kék tablettát vett be és gondolta most befenyíti a játékosokat amíg pihen az asszony.
sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
www.youtube.com/watch?v=1jCYSvC-xscA Kingset csipem.
kis Kings történelem
Negritis, a vajda
Anno mikor elkezdtem ps nba-t tolni a kings volt a csapatom ok nem voltak szarok stat alapjan de megajok sem igy jo volt kezdeni veluk....
Szerkesztette: YoungZeeZee
kis Kings történelem
nem sokat szoktam nézni ezekbőlwww.youtube.com/watch?v=nbxVfd1bw3sés semmi színpadias szenvedés, kiabálás, semmi. trúledzsend.
Negritis, a vajda
mondjuk Dave Grohl-t nem lehet überelni, de honorable mention-nek mindenképpen elmegy.
slowmotion
de ezt most feldobta
és sztem élmény hallgatni Steph-t
www.youtube.com/watch?v=d1zyuhHhJbw
www.youtube.com/watch?v=nbxVfd1bw3sés semmi színpadias szenvedés, kiabálás, semmi. trúledzsend.
Negritis, a vajda
mondjuk Dave Grohl-t nem lehet überelni, de honorable mention-nek mindenképpen elmegy.
Kivétel erősíti a szabályt!Jao Ming says hi.Kínai méretben az 😊dehat Kyle Anderson nem is center ...Szegény ember Jokica már kínai másolt verzió lesz 🙂CONFIRMED ✅
— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) July 24, 2023
Kyle Anderson got his Chinese citizenship and he'll rep China at the #FIBAWC 🔥#WinForChina 🇨🇳 pic.twitter.com/BnYFPYFbdS
Tony Adams
FLZOLI
nyilvan ez is hianyzik mint szar a zsebbol a Minnynek
csebi
Dzsokijuing
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Jao Ming says hi.Kínai méretben az 😊dehat Kyle Anderson nem is center ...Szegény ember Jokica már kínai másolt verzió lesz 🙂CONFIRMED ✅
Kyle Anderson got his Chinese citizenship and he'll rep China at the #FIBAWC 🔥#WinForChina 🇨🇳 pic.twitter.com/BnYFPYFbdS
Tony Adams
FLZOLI
csebi
Dzsokijuing
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Kínai méretben az 😊dehat Kyle Anderson nem is center ...Szegény ember Jokica már kínai másolt verzió lesz 🙂CONFIRMED ✅
Tony Adams
FLZOLI
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
nagyon szét van csúszva az ember
nagy kár érte (persze tehet róla vastagon)
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Szeretne lassítani.CONFIRMED ✅
Tony Adams
dehat Kyle Anderson nem is center ...Szegény ember Jokica már kínai másolt verzió lesz 🙂CONFIRMED ✅
Tony Adams
FLZOLI
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Szegény ember Jokica már kínai másolt verzió lesz 🙂CONFIRMED ✅
Tony Adams
CONFIRMED ✅