NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Jó-jó ez a térkép, de a PPP zóna térkép az igazi, ahol meg van határozva egy minimum kísérlet szám, ami kvalifikál..
több mint 1 éve
az mondjuk kemény hogy embiid sehol sincs, pedig ő lett a scoring champtatum aki az össz szerzett pontot vitte pedig csak 1 helyen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Jeff Teague nagy arc. Napokban hallgattam podcastot, ahol Gary Harris volt a vendég míg, az egyik házigazda Jeff volt. A csávó történetmesélése elit, nulla egoval bír, olyan viccesen tudja magát oltani, majd beszartam a röhögéstől.Iman Shumpert ilyen még amúgy,olyan jól mesél a pali és közben kurvavicces. Fiatalabbak közül Haliburton és Bridges akinek jó podcast szereplései vannak.
Nem lennék meglepve, ha idővel kinövi magát.
dawyd728
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 1 éve
Közben Brown elég meglepően a minnyt jelölte meg mint legkeményebb párharcot a POban.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Jeff Teague nagy arc. Napokban hallgattam podcastot, ahol Gary Harris volt a vendég míg, az egyik házigazda Jeff volt. A csávó történetmesélése elit, nulla egoval bír, olyan viccesen tudja magát oltani, majd beszartam a röhögéstől.Nem lennék meglepve, ha idővel kinövi magát.
több mint 1 éve
Finch vagy Bazska a 🤡? 🙂Ez elég vagány interjú lettEbből a bohócból fél percnél többet kibírni...
FLZOLI
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Ez elég vagány interjú lettEbből a bohócból fél percnél többet kibírni...
FLZOLI
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
én se, anélkül viszont fasorban se lesz semmihezNeki az elég messze van, konkrátan egyszer volt 61 meccse másik 3 szezonjában összesen 53.all-nbat akartam mondaniKétszeres all-star.neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
Negritis, a vajda
Jughead
ott kezdődik az "elit"
my mistake
Negritis, a vajda
Nem látom benne a 65 lejátszott meccset.
Toca
több mint 1 éve
Neki az elég messze van, konkrátan egyszer volt 61 meccse másik 3 szezonjában összesen 53.all-nbat akartam mondaniKétszeres all-star.neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
Negritis, a vajda
Jughead
ott kezdődik az "elit"
my mistake
Negritis, a vajda
Nem látom benne a 65 lejátszott meccset.
több mint 1 éve
all-nbat akartam mondaniKétszeres all-star.neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
Negritis, a vajda
Jughead
ott kezdődik az "elit"
my mistake
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Nem láttam. Akkor ez így árnyal a képen, köszi.Arról van bárkinek érdemi információja, h Whitmore miért csúszott annyit? Summer League mvp címe sem mutat rosszul, habár a múltat nézve nem feltétlen jelent ez további sikeres pályafutást. Ettől még érthetetlen számomra.Allitolag van valami komolyabb serulesek a terdenek, lehet genetikai idk
dawyd728
Viszont lattad jatszani? Borzalmas volt...
Minden labdaval tamadott, 0 passz es a top rookiek nem toltak vegig az SL-t
sapka
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Most is nem a fogyásban, hanem minden másban látja a 100%-os egészséghez vezető utat.Neki a fejében kéne rend.neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
Negritis, a vajda
Aztán, hogy ne legyen sérült.
Aztán a többi.
Toca
több mint 1 éve
Jughead
5 212
Kétszeres all-star.neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
egyébként ha azt nézzük ki az akinek bajnoki címet kellene nyerni hogy a kritikusok elhalgassanak és nem a veteránokról beszélünk (CP, Lillard, ...)akkor Tatum, Doncic és Embiid jönnek a sorban
több mint 1 éve
Neki a fejében kéne rend.neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
Negritis, a vajda
Aztán, hogy ne legyen sérült.
Aztán a többi.
több mint 1 éve
neki az all start kéne elérnie előszörÉn amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
messze nincs sehol se
több mint 1 éve
Én amúgy nem kedvelem a Denvert de amit írtál annak örülök, hogy Giannis után , Jokic is áttörte ez a jaj nem lett bajnoki csapatot építeni rá bullshitet. Készül Doncic.Vagy Zion Williamson.
Toca
több mint 1 éve
Nem tudom hogy tunnel vision vagy csak onzo, de amikor 2-3 ember ellen is megprobalja egesz meccsen... Es fel se merult benne a drive & kick az eleg gyanus...ugye jópár helyen pont ezt hozták fel hogy szarul dob, rossz shot selectionArról van bárkinek érdemi információja, h Whitmore miért csúszott annyit? Summer League mvp címe sem mutat rosszul, habár a múltat nézve nem feltétlen jelent ez további sikeres pályafutást. Ettől még érthetetlen számomra.Allitolag van valami komolyabb serulesek a terdenek, lehet genetikai idk
dawyd728
sapka
negatív playmaking és mellé tunnel vision
Negritis, a vajda
Btw 4. negyedre a csapattarsaim body language-e arulkodo volt...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
ugye jópár helyen pont ezt hozták fel hogy szarul dob, rossz shot selectionArról van bárkinek érdemi információja, h Whitmore miért csúszott annyit? Summer League mvp címe sem mutat rosszul, habár a múltat nézve nem feltétlen jelent ez további sikeres pályafutást. Ettől még érthetetlen számomra.Allitolag van valami komolyabb serulesek a terdenek, lehet genetikai idk
dawyd728
sapka
negatív playmaking és mellé tunnel vision
több mint 1 éve
Arról van bárkinek érdemi információja, h Whitmore miért csúszott annyit? Summer League mvp címe sem mutat rosszul, habár a múltat nézve nem feltétlen jelent ez további sikeres pályafutást. Ettől még érthetetlen számomra.Allitolag van valami komolyabb serulesek a terdenek, lehet genetikai idk
dawyd728
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Arról van bárkinek érdemi információja, h Whitmore miért csúszott annyit? Summer League mvp címe sem mutat rosszul, habár a múltat nézve nem feltétlen jelent ez további sikeres pályafutást. Ettől még érthetetlen számomra.twsn.net/2023/06/making-sense-of-why-cam-whitmore-fell-so-far-in-the-2023-nba-draft
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Arról van bárkinek érdemi információja, h Whitmore miért csúszott annyit? Summer League mvp címe sem mutat rosszul, habár a múltat nézve nem feltétlen jelent ez további sikeres pályafutást. Ettől még érthetetlen számomra.
több mint 1 éve