NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
NBA
CONFIRMED ✅
— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) July 24, 2023
Kyle Anderson got his Chinese citizenship and he'll rep China at the #FIBAWC 🔥#WinForChina 🇨🇳 pic.twitter.com/BnYFPYFbdS
www.youtube.com/watch?v=sdeUiFOer7Y
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Trade kickerrel sem mehet max felé, így az egyelőre nem akadály.trade kicker miatt nem lesz egyszerűNem lepődnék meg ha Brown 1 év múlva nem lenne elcserélve.Még Tatum se biztos, h ér ennyit. Elképesztő. A lehető legrosszabb a top10-en kívüli all-star játékosok ilyen méretű túlfizetése. Korábbi CBA esetén azt mondja az ember, h rendben nincs mit tenni, fájni fog, de csak a tulaj pénztárcájának. Most egy ilyennel bőven 2nd apron fölé lövik magukat. Már idén is alig férnek be alá. Mi lesz jövőre? Hogy erősítenek?
dawyd728Nyilván más kezeli a social media felületeit, azért nem kell mindenben a legrosszabbat látniez jövőre lesz majd érdekes, amikor elindul az évi 10%os cap növekedés (apron is)
FLZOLI
Tatum is ilyen szerződést kap majd ne legyen kérdés
az első és második opciód ilyen szerződést fog kapni a jövőben, sztem ez nem kérdés
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
Na igen az az egyetlen dolog amit nem értek…trade kicker miatt nem lesz egyszerűNem lepődnék meg ha Brown 1 év múlva nem lenne elcserélve.Még Tatum se biztos, h ér ennyit. Elképesztő. A lehető legrosszabb a top10-en kívüli all-star játékosok ilyen méretű túlfizetése. Korábbi CBA esetén azt mondja az ember, h rendben nincs mit tenni, fájni fog, de csak a tulaj pénztárcájának. Most egy ilyennel bőven 2nd apron fölé lövik magukat. Már idén is alig férnek be alá. Mi lesz jövőre? Hogy erősítenek?
dawyd728Nyilván más kezeli a social media felületeit, azért nem kell mindenben a legrosszabbat látniez jövőre lesz majd érdekes, amikor elindul az évi 10%os cap növekedés (apron is)
FLZOLI
az első és második opciód ilyen szerződést fog kapni a jövőben, sztem ez nem kérdés
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
trade kicker miatt nem lesz egyszerűNem lepődnék meg ha Brown 1 év múlva nem lenne elcserélve.Még Tatum se biztos, h ér ennyit. Elképesztő. A lehető legrosszabb a top10-en kívüli all-star játékosok ilyen méretű túlfizetése. Korábbi CBA esetén azt mondja az ember, h rendben nincs mit tenni, fájni fog, de csak a tulaj pénztárcájának. Most egy ilyennel bőven 2nd apron fölé lövik magukat. Már idén is alig férnek be alá. Mi lesz jövőre? Hogy erősítenek?
FLZOLI
Negritis, a vajda
Toca
Nem lepődnék meg ha Brown 1 év múlva nem lenne elcserélve.Még Tatum se biztos, h ér ennyit. Elképesztő. A lehető legrosszabb a top10-en kívüli all-star játékosok ilyen méretű túlfizetése. Korábbi CBA esetén azt mondja az ember, h rendben nincs mit tenni, fájni fog, de csak a tulaj pénztárcájának. Most egy ilyennel bőven 2nd apron fölé lövik magukat. Már idén is alig férnek be alá. Mi lesz jövőre? Hogy erősítenek?
FLZOLI
Negritis, a vajda
Még Tatum se biztos, h ér ennyit. Elképesztő. A lehető legrosszabb a top10-en kívüli all-star játékosok ilyen méretű túlfizetése. Korábbi CBA esetén azt mondja az ember, h rendben nincs mit tenni, fájni fog, de csak a tulaj pénztárcájának. Most egy ilyennel bőven 2nd apron fölé lövik magukat. Már idén is alig férnek be alá. Mi lesz jövőre? Hogy erősítenek?
dawyd728
Nyilván más kezeli a social media felületeit, azért nem kell mindenben a legrosszabbat látniez jövőre lesz majd érdekes, amikor elindul az évi 10%os cap növekedés (apron is)
FLZOLI
A Celtics el is ásta magát évekre.Még a 204 milliót se éri meg, masszív túlfizetés.BREAKING: Jaylen Brown has agreed to a five-year, $304 million supermax contract extension with the Boston Celtics, per @ShamsCharania.
— The Athletic (@TheAthletic) July 25, 2023
It's the richest deal in NBA history. Fully guaranteed, with a trade kicker. No player option. pic.twitter.com/zvI8XI9dm1
zacknorb
KeyG
Kurva jó, hogy senki nem olvas vissza 3 hszt se. Valaki dobja már még be a JB hosszabbítást vagy Bronny összeesését.Nyilván más kezeli a social media felületeit, azért nem kell mindenben a legrosszabbat látni
Szerintem is ennyi volt neki a kosárlabda egyébként, de ami igazán durva az az hogy elvileg 8kor történt az eset, és fél 10kor Lebron már az arab pénzekkel poénkodott Twitteren.
tenorx
Még Tatum se biztos, h ér ennyit. Elképesztő. A lehető legrosszabb a top10-en kívüli all-star játékosok ilyen méretű túlfizetése. Korábbi CBA esetén azt mondja az ember, h rendben nincs mit tenni, fájni fog, de csak a tulaj pénztárcájának. Most egy ilyennel bőven 2nd apron fölé lövik magukat. Már idén is alig férnek be alá. Mi lesz jövőre? Hogy erősítenek?Még a 204 milliót se éri meg, masszív túlfizetés.BREAKING: Jaylen Brown has agreed to a five-year, $304 million supermax contract extension with the Boston Celtics, per @ShamsCharania.
It's the richest deal in NBA history. Fully guaranteed, with a trade kicker. No player option. pic.twitter.com/zvI8XI9dm1
zacknorb
KeyG
Még a 204 milliót se éri meg, masszív túlfizetés.BREAKING: Jaylen Brown has agreed to a five-year, $304 million supermax contract extension with the Boston Celtics, per @ShamsCharania.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Szerintem is ennyi volt neki a kosárlabda egyébként, de ami igazán durva az az hogy elvileg 8kor történt az eset, és fél 10kor Lebron már az arab pénzekkel poénkodott Twitteren.
Ja jó nèztem egy nagyot....fèlreèrtettem...hiába no egy nagyjából 8 órás autóvezetès után 🤪A 76rs meg vmi Longobardit tett meg HCnak...A G-Ligás csapatuknál. A 76ers edzője Nick Nurse.
dande2
Jughead
A 76rs meg vmi Longobardit tett meg HCnak...A G-Ligás csapatuknál. A 76ers edzője Nick Nurse.
dande2
Kiváncsi vagyok, hogy ez utólag remek deal vagy inkább a deal ami miatt a Celtics sose lesz bajnokként kerül be a könyvekbe.BREAKING: Jaylen Brown has agreed to a five-year, $304 million supermax contract extension with the Boston Celtics, per @ShamsCharania.
zacknorb
Remelem Bronny meg láthat pályát.
Szívroham, összesett edzésen, elvileg nincs életveszélyben.Sajnálom szegény Bronnyt, remélem nem lesz semmi baja, de akkor így szerintem a kosárlabda kb ennyi is volt neki.Mi tortent?
kapitnono
YoungZeeZee
Kis Jamesnek jobbulást.
Brown meg remélem vezèrrè tud lenni Tatummal együtt. Smart elengedèse viszont mèg mindig fáj 😏
BREAKING: Jaylen Brown has agreed to a five-year, $304 million supermax contract extension with the Boston Celtics, per @ShamsCharania.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Sajnálom szegény Bronnyt, remélem nem lesz semmi baja, de akkor így szerintem a kosárlabda kb ennyi is volt neki.Mi tortent?
kapitnono
BREAKING: Boston Celtics star Jaylen Brown has agreed to a five-year, $304 million supermax contract extension with the franchise, per sources. This is the richest deal in NBA history, negotiated by agent Jason Glushon.
— Shams Charania (@ShamsCharania) July 25, 2023
Fully guaranteed, with a trade kicker. No player option. pic.twitter.com/MQ6NKILY8Q