NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
az az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Minny párharcban a minny volt előzetesen esélytelen. Ott asszem Mki 4-0t várt kb csak Ant beleszart a palacsintába
miközben aki szembejött letarolták úgy hogy előzetesen kb mindig esélytelen voltak
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
egyértelmű hogy nem akarják elismerni Jokicot ezért megy a sok hiszti ellenePersze én is csak viccnek írtam.persze, csak ilyenkor jön a kérdés hogy ha annyira gyengék az ellenfelek hogy verték ki a top1-3 seedeket? 😀Nyugati 8. , 7., 4. Keleti 7. - statisztikailag tuti a leggyengébbek között van. 😀nem is itt beszélek róladaz az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Könnyű sorsolás nincs Playoffban. Én azért írtam a kedvezőt mert nem találkoztak igazán jó PR csapattal vagy olyan csapattal aki betöréssel tudta volna bontani őket még kint belövik a triplát.
miközben aki szembejött letarolták úgy hogy előzetesen kb mindig esélytelen voltak
Negritis, a vajda
Mindenkinek 1 volt max a kettőből, nem hiszem, hogy gond lett volna amúgy lásd Heat.
Toca
hanem a "szakértők"
mikor előkerül hogy ez volt mindenidők leggyengébb bajnoki futása az ESPN-n a fejem fogom
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
De a Kings, GSW, Grizzles is szarabb matchup lett volna Nyugatról, mondjuk ezek közül max a GSW lehetett volna reális, de ők floppoltak egyet a Lakers ellen.
Az hogy keleten meg mi történt és a Celtics hogy nem nyerte meg számomra még mindig érthetetlen anomália.
Én csak azért örültem volna ezeknek a Matchupoknak mert akkor kevesebb károgó lenne 😀 vaagy nem.
Toca
elég sok hasonlóság van a 2011es Dallas bajnoki címmel, viszont Dirk nem volt a csúcson akkor már így könnyebb volt örülni neki
most viszont már nincs érv Jokic ellen ami kibaszott nagy gond a Perkins féléknek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Persze én is csak viccnek írtam.persze, csak ilyenkor jön a kérdés hogy ha annyira gyengék az ellenfelek hogy verték ki a top1-3 seedeket? 😀Nyugati 8. , 7., 4. Keleti 7. - statisztikailag tuti a leggyengébbek között van. 😀nem is itt beszélek róladaz az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Könnyű sorsolás nincs Playoffban. Én azért írtam a kedvezőt mert nem találkoztak igazán jó PR csapattal vagy olyan csapattal aki betöréssel tudta volna bontani őket még kint belövik a triplát.
Negritis, a vajda
Mindenkinek 1 volt max a kettőből, nem hiszem, hogy gond lett volna amúgy lásd Heat.
Toca
hanem a "szakértők"
mikor előkerül hogy ez volt mindenidők leggyengébb bajnoki futása az ESPN-n a fejem fogom
Negritis, a vajda
Toca
Negritis, a vajda
De a Kings, GSW, Grizzles is szarabb matchup lett volna Nyugatról, mondjuk ezek közül max a GSW lehetett volna reális, de ők floppoltak egyet a Lakers ellen.
Az hogy keleten meg mi történt és a Celtics hogy nem nyerte meg számomra még mindig érthetetlen anomália.
Én csak azért örültem volna ezeknek a Matchupoknak mert akkor kevesebb károgó lenne 😀 vaagy nem.
több mint 1 éve
persze, csak ilyenkor jön a kérdés hogy ha annyira gyengék az ellenfelek hogy verték ki a top1-3 seedeket? 😀Nyugati 8. , 7., 4. Keleti 7. - statisztikailag tuti a leggyengébbek között van. 😀nem is itt beszélek róladaz az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Könnyű sorsolás nincs Playoffban. Én azért írtam a kedvezőt mert nem találkoztak igazán jó PR csapattal vagy olyan csapattal aki betöréssel tudta volna bontani őket még kint belövik a triplát.
Negritis, a vajda
Toca
hanem a "szakértők"
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Nyugati 8. , 7., 4. Keleti 7. - statisztikailag tuti a leggyengébbek között van. 😀nem is itt beszélek róladaz az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Könnyű sorsolás nincs Playoffban. Én azért írtam a kedvezőt mert nem találkoztak igazán jó PR csapattal vagy olyan csapattal aki betöréssel tudta volna bontani őket még kint belövik a triplát.
Negritis, a vajda
Toca
hanem a "szakértők"
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem is itt beszélek róladaz az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Könnyű sorsolás nincs Playoffban. Én azért írtam a kedvezőt mert nem találkoztak igazán jó PR csapattal vagy olyan csapattal aki betöréssel tudta volna bontani őket még kint belövik a triplát.
Negritis, a vajda
Toca
hanem a "szakértők"
több mint 1 éve
az az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"Könnyű sorsolás nincs Playoffban. Én azért írtam a kedvezőt mert nem találkoztak igazán jó PR csapattal vagy olyan csapattal aki betöréssel tudta volna bontani őket még kint belövik a triplát.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
2k-Ben tudj 3-ast dobni A/A+-szal, vagy legyél kurva magas mint Wemby, azt megvagy. Murray használhatóbb ember lesz mint a többi. Most PS Pluson ingyenes volt az előző 2K, ennyi kell.És írni is fogok, ha úgy érzem átnéznek igazságtalanul kedvenceimen.Attól hogy egyszerű leírni még lehet az. Nem haterséget írtam, egyszerűen egész idényben és meg azután, hogy a csapatod bajnok lett is azon picsogsz, hogy a sajtó nem ismeri el őket, fontosabb nekik a nagyobb piac, Lebron stb.Nyilván csak kisebbségi komplexus beszél belőlem. Vagy csak egyszerűen hater vagyok, ugye? Egyszerű ez a világ, minek bonyolítani.Te is felhozod full feleslegesen. Mondjuk kisebbségi komplexust azt kiéreztük. 😉Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
Toca
dawyd728
Nyilván igazad van, csak nem értem miért adod úgy elő mintha ez valami új dolog lenne vagy bárki meglepődne.
Lebron visszavonulása kb itt téma se lett volna mert kb. akkora kamu mint mikor jöttek, hogy Dzsudzsák a Realba igazol ( azt a végén lett az Anzsi… ).
De ha jól esik akkor toljad, csak nem értettem mi a szándékod, sokkal szívesebben olvasok elemzést vsgy más reflektálást tőled az NBAről mint ezt a becsípődést 😉
Toca
Leírtam Jokictól igazságtalanul elvett MVP címe során. Leírtam amikor általánosan a csapat többi tagját nem kezelik helyén a szezon közben is, amikor azt kaptam vissza itt, h minek kérek tiszteletet amikor semmit nem értünk még el. Majd jött a bajnoki cím, aztán héten kijöttek az nba2k ratingek. Játékosoknál, főleg a social médiában aktívak esetén (liga többsége) rengeteget számítanak nba2k ratingjeik. Murray pl. 84-es, amivel a ligában valahol 50 és 60 között van, egyben 2. legjobb a csapatban. Jokic 97-el 4-es holtversenyben az első.. Amikor meg az ember ránéz az idei PO-ra és a 16-4-re, akkor csak fogja a fejét, h ezt ugye nem gondolja komolyan senki. Amikor Malone az egész PO-t azzal tölti, h fűti a mi vagyunk azok, akiken átnéznek, akiket nem vesznek komolyan, első kiemeltként is underdogok stb, majd jönnek azok az érvek szakíróktól, külföldi, magyar egyaránt, h Mike ne viccelj, túltolod a biciklit stb. Akkor ilyen pillanatokban igen is mindenki arcába kell nyomni, h tévedsz b+. Ha ez téged zavar, hát így jártál.
dawyd728
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
az az érdekes hogy mindenki leszólja hogy milyen gyenge volt a Denver "sorsolása"miközben aki szembejött letarolták úgy hogy előzetesen kb mindig esélytelen voltak
több mint 1 éve
Ha így adod elő akkor elegáns, ha úgy adod elő hogy picsogsz hogy jaj Lebron nem is vonul vissza hihi akkor úgy tűnsz mint egy kisebbségi komplexusos lennél vagy esetleg hater.És írni is fogok, ha úgy érzem átnéznek igazságtalanul kedvenceimen.Attól hogy egyszerű leírni még lehet az. Nem haterséget írtam, egyszerűen egész idényben és meg azután, hogy a csapatod bajnok lett is azon picsogsz, hogy a sajtó nem ismeri el őket, fontosabb nekik a nagyobb piac, Lebron stb.Nyilván csak kisebbségi komplexus beszél belőlem. Vagy csak egyszerűen hater vagyok, ugye? Egyszerű ez a világ, minek bonyolítani.Te is felhozod full feleslegesen. Mondjuk kisebbségi komplexust azt kiéreztük. 😉Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
Toca
dawyd728
Nyilván igazad van, csak nem értem miért adod úgy elő mintha ez valami új dolog lenne vagy bárki meglepődne.
Lebron visszavonulása kb itt téma se lett volna mert kb. akkora kamu mint mikor jöttek, hogy Dzsudzsák a Realba igazol ( azt a végén lett az Anzsi… ).
De ha jól esik akkor toljad, csak nem értettem mi a szándékod, sokkal szívesebben olvasok elemzést vsgy más reflektálást tőled az NBAről mint ezt a becsípődést 😉
Toca
Leírtam Jokictól igazságtalanul elvett MVP címe során. Leírtam amikor általánosan a csapat többi tagját nem kezelik helyén a szezon közben is, amikor azt kaptam vissza itt, h minek kérek tiszteletet amikor semmit nem értünk még el. Majd jött a bajnoki cím, aztán héten kijöttek az nba2k ratingek. Játékosoknál, főleg a social médiában aktívak esetén (liga többsége) rengeteget számítanak nba2k ratingjeik. Murray pl. 84-es, amivel a ligában valahol 50 és 60 közögytt van, egyben 2. legjobb a csapatban. Jokic 97-el 4-es holtversenyben az első.. Amikor meg az ember ránéz az idei PO-ra és a 16-4-re, akkor csak fogja a fejét, h ezt ugye nem gondolja komolyan senki. Amikor Malone az egész PO-t azzal tölti, h fűti a mi vagyunk azok, akiken átnéznek, akiket nem vesznek komolyan, első kiemeltként is underdogok stb, majd jönnek azok az érvek szakíróktól, külföldi, magyar egyaránt, h Mike ne viccelj, túltolod a biciklit stb. Akkor ilyen pillanatokban igen is mindenki arcába kell nyomni, h tévedsz b+. Ha ez téged zavar, hát így jártál.
dawyd728
Figyelj vannak ilyen emberek akik még a bajnoki cím után is próbálják lenyomni saját igazukat, de te ne légy ilyen, hogy még itt is a bajnoki cím után keseregsz, hogy jaj a média elnyom. Elbazzeg, el is fog.
Légy olyan mint Jokic szarjál bele 😀 Vagy Malone aki ezzel gyakorlatilag szétmotiválta a csapatot ezzel.
Jokic és a Denver perpillanat a legmagasabb polc, ami azért Brown kiesésével lehet lentebb került, de még mindig őket kell megverni.
Amúgy vicces fejemben én is levezettem párszor, hogy jó ez a Denver siker, de gyakorlatilag az összes párharcban a kedvezőbb matchup jött a Suns-t kivéve, de ott meg... De aztán realizáltam, hogy nettó faszság, azt kell megverni aki sorba jön és Denver megtette úgy, hogy gyakorlatilag nem volt kérdés egyetlen pillanatban sem, hogy akár közel legyenek a megveréséhez. De látod, még én is próbáltam a saját kis (hülye) igazamat bizonygatni, akkor a szakértők akik bár értenek hozzá, még inkább a mainstreammel mennek sokszor vagy próbálják fentartani azt hogy ez anomália nem fognak beállni a Denver loverek táborába még.
Ha jól rémlik a GSW első bajnoki címe után se volt mindenki meggyőződve, hogy az a csapat jó. (de lehet már tévedek).
Jokic ratingje amúgy vicc, ahogy Lebron 97 is. Ha embernek kellene 100as ratinget adni akkor az Jokic egy ilyen szezon után, mégha nem is lett MVP. 😀 Mondjuk akinek fontos egy rating arra nehéz mit mondani.
Murray ratingje az amúgy tényleg giga lol amúgy top 10 környékén volt playoffban pont átlagban, assistban, stealben erre ilyen Banchero meg az egész szezonban sérült Cunnigham van előtte. 😀
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
És írni is fogok, ha úgy érzem átnéznek igazságtalanul kedvenceimen.Attól hogy egyszerű leírni még lehet az. Nem haterséget írtam, egyszerűen egész idényben és meg azután, hogy a csapatod bajnok lett is azon picsogsz, hogy a sajtó nem ismeri el őket, fontosabb nekik a nagyobb piac, Lebron stb.Nyilván csak kisebbségi komplexus beszél belőlem. Vagy csak egyszerűen hater vagyok, ugye? Egyszerű ez a világ, minek bonyolítani.Te is felhozod full feleslegesen. Mondjuk kisebbségi komplexust azt kiéreztük. 😉Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
Toca
dawyd728
Toca
Leírtam Jokictól igazságtalanul elvett MVP címe során. Leírtam amikor általánosan a csapat többi tagját nem kezelik helyén a szezon közben is, amikor azt kaptam vissza itt, h minek kérek tiszteletet amikor semmit nem értünk még el. Majd jött a bajnoki cím, aztán héten kijöttek az nba2k ratingek. Játékosoknál, főleg a social médiában aktívak esetén (liga többsége) rengeteget számítanak nba2k ratingjeik. Murray pl. 84-es, amivel a ligában valahol 50 és 60 között van, egyben 2. legjobb a csapatban. Jokic 97-el 4-es holtversenyben az első.. Amikor meg az ember ránéz az idei PO-ra és a 16-4-re, akkor csak fogja a fejét, h ezt ugye nem gondolja komolyan senki. Amikor Malone az egész PO-t azzal tölti, h fűti a mi vagyunk azok, akiken átnéznek, akiket nem vesznek komolyan, első kiemeltként is underdogok stb, majd jönnek azok az érvek szakíróktól, külföldi, magyar egyaránt, h Mike ne viccelj, túltolod a biciklit stb. Akkor ilyen pillanatokban igen is mindenki arcába kell nyomni, h tévedsz b+. Ha ez téged zavar, hát így jártál.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Attól hogy egyszerű leírni még lehet az. Nem haterséget írtam, egyszerűen egész idényben és meg azután, hogy a csapatod bajnok lett is azon picsogsz, hogy a sajtó nem ismeri el őket, fontosabb nekik a nagyobb piac, Lebron stb.Nyilván csak kisebbségi komplexus beszél belőlem. Vagy csak egyszerűen hater vagyok, ugye? Egyszerű ez a világ, minek bonyolítani.Te is felhozod full feleslegesen. Mondjuk kisebbségi komplexust azt kiéreztük. 😉Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
Toca
dawyd728
több mint 1 éve
AR és TB visszavonulása is többeket érdekelt mint a Rams vagy Chiefs bajnoki címBár a Denver kispiac és a kutyát nem érdeklik, de ezt most szerintem felesleges erre fogni, LeBron egy ilyet bedob és max a Lakers esetén nem ezzel lenne tele a sajtó.Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 212
Bár a Denver kispiac és a kutyát nem érdeklik, de ezt most szerintem felesleges erre fogni, LeBron egy ilyet bedob és max a Lakers esetén nem ezzel lenne tele a sajtó.Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Nyilván csak kisebbségi komplexus beszél belőlem. Vagy csak egyszerűen hater vagyok, ugye? Egyszerű ez a világ, minek bonyolítani.Te is felhozod full feleslegesen. Mondjuk kisebbségi komplexust azt kiéreztük. 😉Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
Toca
több mint 1 éve
Te is felhozod full feleslegesen. Mondjuk kisebbségi komplexust azt kiéreztük. 😉Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Éppen ez a lényeg. Az nba szakírók döntő többségét nem érdekli a kosárlabda. Arról nem is tud a többségük írni, így arról írnak, amivel a lehető legnagyobb kattintást érnek el. Úgy tesznek, mintha valódi hír lenne LeBron pillanat uralására tett kijelentése és nem röhögik ki.Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
tenorx
több mint 1 éve
Dehogy vették komolyan - csak örültek, hogy írhatnak Lebronról, mert arra kattintanak az emberek.Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Az nba szakírók többsége, akik a Nuggets helyett Jamesről beszéltek egy 4-0 után is, ahelyett, h egy 50+éves franchise legnagyobb sikerét énekelték volna meg azokban a napokban.Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
Toca
több mint 1 éve
Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.Van aki komolyan vette ? 😂
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Mindenki megnyugodhat, LeBron nem fog visszavonulni, csak a pillanatot uralta.
több mint 1 éve
youtu.be/7ujj1vMigG0
több mint 1 éve
cba változtatások elemezgetése- in season tournament
- minimum meccsek száma díjakért
- all nba változtatás
www.youtube.com/watch?v=a4oMVOmc670
Gobert baszogatásával nem értek egyet, de ez másik téma
több mint 1 éve
Nem mondom, hogy évszázad szerződése, de a potenciált ők látják benne.Az a gondom, hogy Wendell Carter 4/50ert maradt Orlandoban és egy jobb jatekos.Potenciálra megéri, hogy egy 22 éves fiatalnak adnak Top 100on kívüli szerződést ami ha bejön 2-3 évig rohadt olcsó lesz, ha meg nem tökéletesen cserélhető.sztem kurvára nemJó jó, de biztos megér Stewart évi 16ot? 😁ESPN story on Isaiah Stewart landing a four-year, $64 million extension with the Pistons https://t.co/nPNIiXpyws
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 11, 2023
2008 Jason Maxiell óta először hosszabbítanak Detroitban újonc szerződést. Így már világos honnan az elmúlt 15 év sikertelensége..
dawyd728
sapka
amúgy erről eszembe jutott a knicks meg hogy ők megfizették-e már BArrett-t 😀
Negritis, a vajda
Mire Cadenek nagy pénzt kell esetleg adni már látszódni fog, hogy mennyit ér Stewart illetve addigra 10%os cap növekedéssel Stewart gyakrolatilag egy kurva jó deal lehet.
Toca
sapka
Nem tartom sokra Stewartot, de azért nem lett egy horror szerződés. Igazából következő 2-3 év építkezésről szól, az alatt kiderül kitudja hozni magát vagy nem. Ha nem akkor meg tökéletes csere alap lesz legalább fizetésben ha másban nem is. 😊
több mint 1 éve
Az a gondom, hogy Wendell Carter 4/50ert maradt Orlandoban és egy jobb jatekos.Potenciálra megéri, hogy egy 22 éves fiatalnak adnak Top 100on kívüli szerződést ami ha bejön 2-3 évig rohadt olcsó lesz, ha meg nem tökéletesen cserélhető.sztem kurvára nemJó jó, de biztos megér Stewart évi 16ot? 😁ESPN story on Isaiah Stewart landing a four-year, $64 million extension with the Pistons https://t.co/nPNIiXpyws
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 11, 2023
2008 Jason Maxiell óta először hosszabbítanak Detroitban újonc szerződést. Így már világos honnan az elmúlt 15 év sikertelensége..
dawyd728
sapka
amúgy erről eszembe jutott a knicks meg hogy ők megfizették-e már BArrett-t 😀
Negritis, a vajda
Mire Cadenek nagy pénzt kell esetleg adni már látszódni fog, hogy mennyit ér Stewart illetve addigra 10%os cap növekedéssel Stewart gyakrolatilag egy kurva jó deal lehet.
Toca
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!