NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Potenciálra megéri, hogy egy 22 éves fiatalnak adnak Top 100on kívüli szerződést ami ha bejön 2-3 évig rohadt olcsó lesz, ha meg nem tökéletesen cserélhető.stewart, bagley, wiseman és duren is ott van náluk magasnak
Mire Cadenek nagy pénzt kell esetleg adni már látszódni fog, hogy mennyit ér Stewart illetve addigra 10%os cap növekedéssel Stewart gyakrolatilag egy kurva jó deal lehet.
Toca
ebből még az utóbbiból lehet valami
stewartban nemtom mennyi van még, de jelenleg amit nyútani tud az nem ér 16ot
ettől még nem lesz rossz szerződés csak most nem is ér ennyit
legyen az hogy rászolgál, sőt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Potenciálra megéri, hogy egy 22 éves fiatalnak adnak Top 100on kívüli szerződést ami ha bejön 2-3 évig rohadt olcsó lesz, ha meg nem tökéletesen cserélhető.sztem kurvára nemJó jó, de biztos megér Stewart évi 16ot? 😁ESPN story on Isaiah Stewart landing a four-year, $64 million extension with the Pistons https://t.co/nPNIiXpyws
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 11, 2023
2008 Jason Maxiell óta először hosszabbítanak Detroitban újonc szerződést. Így már világos honnan az elmúlt 15 év sikertelensége..
dawyd728
sapka
amúgy erről eszembe jutott a knicks meg hogy ők megfizették-e már BArrett-t 😀
Negritis, a vajda
Mire Cadenek nagy pénzt kell esetleg adni már látszódni fog, hogy mennyit ér Stewart illetve addigra 10%os cap növekedéssel Stewart gyakrolatilag egy kurva jó deal lehet.
több mint 1 éve
sztem kurvára nemJó jó, de biztos megér Stewart évi 16ot? 😁ESPN story on Isaiah Stewart landing a four-year, $64 million extension with the Pistons https://t.co/nPNIiXpyws
2008 Jason Maxiell óta először hosszabbítanak Detroitban újonc szerződést. Így már világos honnan az elmúlt 15 év sikertelensége..
dawyd728
sapka
amúgy erről eszembe jutott a knicks meg hogy ők megfizették-e már BArrett-t 😀
több mint 1 éve
Jó jó, de biztos megér Stewart évi 16ot? 😁ESPN story on Isaiah Stewart landing a four-year, $64 million extension with the Pistons https://t.co/nPNIiXpyws
dawyd728
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
ESPN story on Isaiah Stewart landing a four-year, $64 million extension with the Pistons https://t.co/nPNIiXpyws
több mint 1 éve
ez inkább arról szól elvileg hogy kevesebb legyen a kiültetésKicsit (nem nagyon) erőlködés a nézettségnövelésre, talán csak a MLS-ben van a két külön kupa az alapszakaszra és a PO-ra.eloszor azt hittem vmi... , nem hittem a szememnek, kosziEz mi?Szezonon belüli bajnokság a load management csökkentésére. A meccsek beszámítanak az alapszakaszba, kivéve a döntőt. Külön pénzdíjat osztanak érte
www.nba.com/news/in-season-tournament-101
YoungZeeZee
Willie Parker
YoungZeeZee
Dzsokijuing
nah arra pont semmit nem számít
nem hiszem hogy sokáig marad
a play-in viszont eddig jól néz ki
több mint 1 éve
Kicsit (nem nagyon) erőlködés a nézettségnövelésre, talán csak a MLS-ben van a két külön kupa az alapszakaszra és a PO-ra.eloszor azt hittem vmi... , nem hittem a szememnek, kosziEz mi?Szezonon belüli bajnokság a load management csökkentésére. A meccsek beszámítanak az alapszakaszba, kivéve a döntőt. Külön pénzdíjat osztanak érte
YoungZeeZee
Willie Parker
YoungZeeZee
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 561
eloszor azt hittem vmi... , nem hittem a szememnek, kosziEz mi?Szezonon belüli bajnokság a load management csökkentésére. A meccsek beszámítanak az alapszakaszba, kivéve a döntőt. Külön pénzdíjat osztanak érte
YoungZeeZee
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 384
Ez mi?Szezonon belüli bajnokság a load management csökkentésére. A meccsek beszámítanak az alapszakaszba, kivéve a döntőt. Külön pénzdíjat osztanak érte
YoungZeeZee
több mint 1 éve
KeyG
9 509
Gregg Popovich signs new five-year deal with Spurs
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
If Sixers match the sheet, they will exceed the $165M luxury tax threshold and incur an additional $14M in luxury tax penalties.
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) July 8, 2023
Reed would have veto power on a trade for a year if he remains with Sixers.
Ainge nem tudom mit és miért csinál, de szerintem ez a Reednek adott ajánlat puszta trollkodás részéről. Jazznek ez egy 1 éves deal, Sixersnek 3 lesz, amennyiben tartják.
Közben gondolkodtam, ezt csak azért csinálhatja, mert valakire gyűjtik az asseteket. Magas állományuk így néz ki:
Collins
Markkanen
Kessler
Olynyk
Hendricks
Samanic
Reed (?)
Ennek a fele is elég egy decens magas rotációhoz.
Fiatalok, újonc szerződésű játékosok, pickek menni Oregon??
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Főleg egy ilyen hulladék PO után.
több mint 1 éve
Attól még nem biztos hogy megkapta volna máshol.Russell fizuja top 100-on kívüli. Gyakorlatilag nem pénz a mai ligában.Russelben nem vagyok én se biztos, de Irving tuti. Mellesleg a Mavs nem vesztette el így teljesen logikus ez a pénz.sztem egyik se kapott volna ennyit a piaconMind a kettő teljesen jó szerződés. Irving max alatt maradt és Russell is áron alul írt alá.Ha Thybulle is leesik a Mavshez, akkor nálam előzik a Lakerst és ők a nyár eddigi nyertesei.Irving vagy Russell volt a szarabb hosszabbítás?
dawyd728
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Persze Irving személye miatt kockázatos is.
Toca
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 212
Russell fizuja top 100-on kívüli. Gyakorlatilag nem pénz a mai ligában.Russelben nem vagyok én se biztos, de Irving tuti. Mellesleg a Mavs nem vesztette el így teljesen logikus ez a pénz.sztem egyik se kapott volna ennyit a piaconMind a kettő teljesen jó szerződés. Irving max alatt maradt és Russell is áron alul írt alá.Ha Thybulle is leesik a Mavshez, akkor nálam előzik a Lakerst és ők a nyár eddigi nyertesei.Irving vagy Russell volt a szarabb hosszabbítás?
dawyd728
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Russelben nem vagyok én se biztos, de Irving tuti. Mellesleg a Mavs nem vesztette el így teljesen logikus ez a pénz.sztem egyik se kapott volna ennyit a piaconMind a kettő teljesen jó szerződés. Irving max alatt maradt és Russell is áron alul írt alá.Ha Thybulle is leesik a Mavshez, akkor nálam előzik a Lakerst és ők a nyár eddigi nyertesei.Irving vagy Russell volt a szarabb hosszabbítás?
dawyd728
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
sztem egyik se kapott volna ennyit a piaconMind a kettő teljesen jó szerződés. Irving max alatt maradt és Russell is áron alul írt alá.Ha Thybulle is leesik a Mavshez, akkor nálam előzik a Lakerst és ők a nyár eddigi nyertesei.Irving vagy Russell volt a szarabb hosszabbítás?
dawyd728
Negritis, a vajda
Jughead
több mint 1 éve
Szerintem jobban jár ha nem készül KAT-tal úgyis el kellene adni szezon felénél addig meg minek szokjon össze 😛 😀nagyon nehez lett volna bmit is csinalni, mert KAT a legjobban mozdithato ember jelenleg a triobol, de ot meg tilos, mert nem telt el az egy ev, amiota alairta a hosszabbitast.Nekem nem tiszta, hogy ez volt a terv hogy visszajatsszak, vagy szerettek volna valamit csinalni de nem sikerült vagy nem komittaltak egy nagyobb valtozasra a kissebbet meg nem tudták vegigvinni. Es ez eleg fontos, mert nem latom hogy ök most elegedettek a tavalyi evvel mint KAT akinek elég ha bejutsz a PO-ba es ettol eldobja az agyat... Vagy a bajnoksagert mennek...sapkaMinnyrol mit gondolsz? lenyegeben ujrazni a PO csapattal, amiben insallah nem lesz serules igy lesz J-Mac meg Reid is?
csebi
Szerintem pont a magas posztjaik nem mukodtek ugy ahogy szerettek volna, mint eredmenyben es presenceben sem. KAT is es Gobert is egett... Lehet a serulesek miatt... Vagy ennyi lesz az annyi... Na az rossz lenne 😊.
Az Ant Gobert tengelyben meg van anyag, de nem ertem a KAT kerdest lassan tol egy Rasheedot... Fantasztikus palank alatti karrier de ehelyett a perimeteren kavargat.
sapka
igen, a magasak nem mukodtek egyutt, es nem veletlen az sem, hogy Reidhez ragaszkodtunk meg ugyis, hogy Prince-t bealdoztuk ezert vegul. sztem ugy vannak vele, hogy ha megis csereljuk KATot szezon kozben azert Reid maradjon megoldasnak.
szvsz: nem igazan orulok, hogy Gobert megint megy a francia valogatotthoz, jot tett volna neki, ha egyutt gyakorol off seasonban KAT-tal. aztan megint nulla chemistry lesz, visszajon serulten, es a szezon elso harmada erre megy ra.
amit nem latok jelenleg:
ki lesz a backup PG, es jovo evtol ki lesz a kezdo PG (talan jovo evi draftrol jon vki. csak ha lesz PO -marpedig ez a cel- akkor 20 korul nem nagyon lesz benn egyik jo PG sem, talan Elmarko Jackson?).
ki lesz hosszutavon a PF, mert en sem hiszem, hogy KAT odavalo.
csebi
több mint 1 éve
Guns and Roses 🙂Hát lehet talentben vagy impactban downgrade, deA Bane hosszabbítással nekem nincs problémám, viszont Brooks & Tyus Jones for Smart & Rose csere nekem alapból downgrade, ha meg belevesszük, hogy Morant eltiltása alatt mennyire kellettszerintem eddig a Grizzlies; a Bane hosszabbitás nem annyira tetszik maxért, de Smart nagyon jó csere volt Brooks helyett és csak Jones-t adták fel; itt bármi lehet ha sikerül összerakni a rotációt és nem lesznek sérülések; ők biztosan előre léptekSmart szerintem egyáltalán nem jó csere nekik. Én nem hiszem el, h az alsó 3 poszton ilyen 3 kisembert egyszerre a pályán lehet tartani. Persze Jonesnál jobb, de akkor meg az ár sok egy csereirányítóért.
sapka
dawyd728
volna Jones, akkor pedig pláne.
Jughead
- Brooks egy rák volt ki kellett vágni
- Jones-t jövőre nem tudták volna megfizetni és Smart jól pótolhatja Brooksot.
- Padra Rose jó fit lehet.
Szóval PO rotációban szerintem nem lesz nagy visszaesés.
Morant nélküli időszakban lehet.
Toca
több mint 1 éve
nagyon nehez lett volna bmit is csinalni, mert KAT a legjobban mozdithato ember jelenleg a triobol, de ot meg tilos, mert nem telt el az egy ev, amiota alairta a hosszabbitast.Nekem nem tiszta, hogy ez volt a terv hogy visszajatsszak, vagy szerettek volna valamit csinalni de nem sikerült vagy nem komittaltak egy nagyobb valtozasra a kissebbet meg nem tudták vegigvinni. Es ez eleg fontos, mert nem latom hogy ök most elegedettek a tavalyi evvel mint KAT akinek elég ha bejutsz a PO-ba es ettol eldobja az agyat... Vagy a bajnoksagert mennek...sapkaMinnyrol mit gondolsz? lenyegeben ujrazni a PO csapattal, amiben insallah nem lesz serules igy lesz J-Mac meg Reid is?
csebi
Szerintem pont a magas posztjaik nem mukodtek ugy ahogy szerettek volna, mint eredmenyben es presenceben sem. KAT is es Gobert is egett... Lehet a serulesek miatt... Vagy ennyi lesz az annyi... Na az rossz lenne 😊.
Az Ant Gobert tengelyben meg van anyag, de nem ertem a KAT kerdest lassan tol egy Rasheedot... Fantasztikus palank alatti karrier de ehelyett a perimeteren kavargat.
sapka
igen, a magasak nem mukodtek egyutt, es nem veletlen az sem, hogy Reidhez ragaszkodtunk meg ugyis, hogy Prince-t bealdoztuk ezert vegul. sztem ugy vannak vele, hogy ha megis csereljuk KATot szezon kozben azert Reid maradjon megoldasnak.
szvsz: nem igazan orulok, hogy Gobert megint megy a francia valogatotthoz, jot tett volna neki, ha egyutt gyakorol off seasonban KAT-tal. aztan megint nulla chemistry lesz, visszajon serulten, es a szezon elso harmada erre megy ra.
amit nem latok jelenleg:
ki lesz a backup PG, es jovo evtol ki lesz a kezdo PG (talan jovo evi draftrol jon vki. csak ha lesz PO -marpedig ez a cel- akkor 20 korul nem nagyon lesz benn egyik jo PG sem, talan Elmarko Jackson?).
ki lesz hosszutavon a PF, mert en sem hiszem, hogy KAT odavalo.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hát lehet talentben vagy impactban downgrade, deA Bane hosszabbítással nekem nincs problémám, viszont Brooks & Tyus Jones for Smart & Rose csere nekem alapból downgrade, ha meg belevesszük, hogy Morant eltiltása alatt mennyire kellettszerintem eddig a Grizzlies; a Bane hosszabbitás nem annyira tetszik maxért, de Smart nagyon jó csere volt Brooks helyett és csak Jones-t adták fel; itt bármi lehet ha sikerül összerakni a rotációt és nem lesznek sérülések; ők biztosan előre léptekSmart szerintem egyáltalán nem jó csere nekik. Én nem hiszem el, h az alsó 3 poszton ilyen 3 kisembert egyszerre a pályán lehet tartani. Persze Jonesnál jobb, de akkor meg az ár sok egy csereirányítóért.
sapka
dawyd728
Jughead
- Brooks egy rák volt ki kellett vágni
- Jones-t jövőre nem tudták volna megfizetni és Smart jól pótolhatja Brooksot.
- Padra Rose jó fit lehet.
Szóval PO rotációban szerintem nem lesz nagy visszaesés.
Morant nélküli időszakban lehet.
több mint 1 éve
Jughead
5 212
A Bane hosszabbítással nekem nincs problémám, viszont Brooks & Tyus Jones for Smart & Rose csere nekem alapból downgrade, ha meg belevesszük, hogy Morant eltiltása alatt mennyire kellettszerintem eddig a Grizzlies; a Bane hosszabbitás nem annyira tetszik maxért, de Smart nagyon jó csere volt Brooks helyett és csak Jones-t adták fel; itt bármi lehet ha sikerül összerakni a rotációt és nem lesznek sérülések; ők biztosan előre léptekSmart szerintem egyáltalán nem jó csere nekik. Én nem hiszem el, h az alsó 3 poszton ilyen 3 kisembert egyszerre a pályán lehet tartani. Persze Jonesnál jobb, de akkor meg az ár sok egy csereirányítóért.
sapka
dawyd728
több mint 1 éve
Nekem nem tiszta, hogy ez volt a terv hogy visszajatsszak, vagy szerettek volna valamit csinalni de nem sikerült vagy nem komittaltak egy nagyobb valtozasra a kissebbet meg nem tudták vegigvinni. Es ez eleg fontos, mert nem latom hogy ök most elegedettek a tavalyi evvel mint KAT akinek elég ha bejutsz a PO-ba es ettol eldobja az agyat... Vagy a bajnoksagert mennek...sapkaMinnyrol mit gondolsz? lenyegeben ujrazni a PO csapattal, amiben insallah nem lesz serules igy lesz J-Mac meg Reid is?
csebi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Alapból szerintem azért lehettek volna Thybulle megszerzése esetén nálam nyertesek, mert potenciálisan 24-25-re ez a csapat contender lehetne, ha a fiatalok megfelelően fejlődnek. Én a szezon végén azt láttam, h ez a csapat nagyon közel került ahhoz, h 25-26-ban 50%-os teljesítményen hullámozva egy teljes szezonon keresztül pörögjön a Luka megy vagy marad lemez. Ahogy hagyták veszni Brunsont, majd a hajtós 3&D játékosokat elcserélték támadó potenciál oltárán, az alapján teljes szétesést is beléjük láttam. Úgy tűnt, a Dallas FO nem érti hogyan is kellene a sztárja köré építkezni, ott azért nagyon meredekké válik a pálya.Ha Thybulle is leesik a Mavshez, akkor nálam előzik a Lakerst és ők a nyár eddigi nyertesei.Na, ezzel nem értek egyet 😊
dawyd728
szerintem a Mavs nem lépett előre eleget; Grant Williams nem biztos hogy annyira jó, nagyon megégett a PO-ban a 3-as poszton csereként, és DNP-ket kapott; alapszakaszban pedig hustle ember (ami volt a Mavsnak is... Powell/Kleber); a draft cserék nekem is tetszettek; Lively is jó választás 2-3 éven belül jó lehet; de Holmes sem játszható kezdőként.
Szóval van egy Luka-Irving duó; és 3 likas felső poszt akiknek védekezni kellene és PnR-t meg drive and kicket játszani... és ezt nem látom hogy oldották meg; gyakorlatilag Bullock helyett Williams van; és a magas poszton két új potencális ember
sapka
Ehhez képest a csekély mozgásterükből visszahozták Irvinget, aki minden híreszteléssel ellentétben a trade óta a legjobb játékosa volt a Mavs-nek. Időzített bomba, de ha boldog és jól érzi magát, akkor ez az ár egyáltalán nem sok érte. Nem a legtermészetesebb fit Luka mellé, de szegény ember vízzel főz. Persze bármikor robbanhat, mert pályán kívül egy ketyegő bomba, de amíg tudják kezelni, addig a pályán meg fogja szolgálni az árát.
Aztán a draftot te is írod, két olyan játékost szereztek, akik papíron nagyon illenek mellé, persze kérdés sikerül belőlük kihozni 25-ös PO-ra, az jó kérdés.
Holmes megszerzése szükséges rossz, egy esetleges 2025-ös PO-ban már csak törölközőt fog lengetni legjobb esetben.
FA-ról szerintem Exum, Williams (és Thybulle) is jó választás volt(lett volna). Exum csodás év után van. Szerintem MIP díjra is esélyes lehet, már ha a díj odaítélése során figyelembe veszik az utolsó szezonjait 2-3 évvel ezelőttről. Williams 4-es lesz inkább. Amiben nyilván undersized, de toughnesst hoz a csapatba. Kleber-Powell duó harcos, de nem tough játékos.
Én egyedül Curry megszerzését nem értem, az teljesen értelmetlen. Szituációs játékosnak végülis oké, aki X csapat ellen játszhat, Y ellen végig üli a padon. Nem lesznek contenderek idén, messze nem, de elindultak a jó irányba és szerintem 4 hasznos játékost szereztek, ami lehetett volna 5 is.
szerintem eddig a Grizzlies; a Bane hosszabbitás nem annyira tetszik maxért, de Smart nagyon jó csere volt Brooks helyett és csak Jones-t adták fel; itt bármi lehet ha sikerül összerakni a rotációt és nem lesznek sérülések; ők biztosan előre léptekSmart szerintem egyáltalán nem jó csere nekik. Én nem hiszem el, h az alsó 3 poszton ilyen 3 kisembert egyszerre a pályán lehet tartani. Persze Jonesnál jobb, de akkor meg az ár sok egy csereirányítóért.
a Lakerst sem adnám annyira előre, nem tudom Reaves jövőre mit fog tudni csinálni, nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy ő innen előrefele lép és nem hátra; elengedték Schrödert és kihozták Vincentet a rendszerből (eddig az összes Miami guard játékos megégett Spo nélkül)Nem léptek előre, de hátra sem. Ahhoz képest mennyi FA-juk volt, ez is előrelépés. Plusz 1 év összeszokás. Ez a csapat bőven pályaelőnnyel fog PO-ba jutni. Azok a csapatok, akik contenderek, már az is nagy szó, ha nem esnek vissza. Nézd meg a Denvert.
DeAngelo továbbra is egy lump betörés nélkül...
A GS húzott még érdekeseket, elengedték Poole-t és hoztak helyette rookiekat, ez érdekes lesz (Podziemski egy Poole hasonmás)Na én Paul igazolást nem látom mitől wow. Nem azt a játékot játssza, amit a csapata.
behúzták Chris Pault, wow, és megtartották Draymondot is...
azt hittem szignifikánsan gyengébbek lesznek idén, de idén is a bajnokságért mennek
Na náluk nem érzem az előrelépést. Vissza se léptek, de ugye ők mélyebbről indulnak, mint a Lakers.
több mint 1 éve
sapkaMinnyrol mit gondolsz? lenyegeben ujrazni a PO csapattal, amiben insallah nem lesz serules igy lesz J-Mac meg Reid is?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.