NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Nowitzki-t ehhez a lusta rinyálóhoz hasonlítani, apámCsöppet vicces Nowitzkit Lukához hasonlítani, nagyon nem egy szint a két játékos és niylván nem Dirk javára, valóban király dolog, hogy lehúzott 21 szezont Dallasban, de ezekből 14-en negatív mérleggel zárt a csapata, ez azért nem akkora dicsőség szerintem.
🤘 gaben 🤘

10 hónapja
Nowitzki-t ehhez a lusta rinyálóhoz hasonlítani, apámBár tudom, hogy ok-okozati összefüggéseket általában nehezen látsz át.
🤘 gaben 🤘
Nyilván Nowitzki a hülye aki az utódjaként tekintett Lukára a Mavsben. De te a foteledből jól megmondtad!!
10 hónapja
Nowitzki-t ehhez a lusta rinyálóhoz hasonlítani, apám
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
+ Dirk bajnokot csinált a Mavsből. Luka max. a Lakersből fog.Nowitzki jo player volt és a legnagyobb ikon. De Luka simán túlnőhette volna vagy legalább a szintjére ér. De ezt max Lakersben nézzük majd.a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Ő nem sérült meg. 😀
Toca
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Ahol egyébként kivezették az embereket, a “fire Nico” táblákkal, ami után ki lett fütyölve a biztonsági személyzet (csakúgy mint utána a tulajdonos is mikor megjelent a kivetítőn)."Let it be known that Dirk went to a Lakers game and announced it beforehand (he normally doesn't do that) to support Luka, instead of going to the first Mavs home game after the trade."Ez a kép jól összefoglalja a dolgokat: egy Dirknél nagyobb legenda potenciállal bíró játékost cseréltek egy Dirk közelében se lévő játékosért.a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Nem követem az nba-t (se), de ez a saga most megfogott, ilyen szintű amatörizmust profi franchise-tól elképzelni se tudtam volna.
r.baggio
Szerkesztette: Jughead
10 hónapja
"Let it be known that Dirk went to a Lakers game and announced it beforehand (he normally doesn't do that) to support Luka, instead of going to the first Mavs home game after the trade."Ez a kép jól összefoglalja a dolgokat: egy Dirknél nagyobb legenda potenciállal bíró játékost cseréltek egy Dirk közelében se lévő játékosért.a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Jughead
Nem követem az nba-t (se), de ez a saga most megfogott, ilyen szintű amatörizmust profi franchise-tól elképzelni se tudtam volna.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Ez a kép jól összefoglalja a dolgokat: egy Dirknél nagyobb legenda potenciállal bíró játékost cseréltek egy Dirk közelében se lévő játékosért.a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Nowitzki jo player volt és a legnagyobb ikon. De Luka simán túlnőhette volna vagy legalább a szintjére ér. De ezt max Lakersben nézzük majd.a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
Ő nem sérült meg. 😀
10 hónapja
Doncic debütál
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.
Toca
10 hónapja
Szerintem azt hagyod ki, hogy Luka 25 éves, 5x NBA1 team 6 szezonból, James pacen van alltime statokban és most jön még csak a primeja. Valoszínűleg a Mavs legtehetségesebb játékosa ever és mindenki pláne a Mavs szurkolók a legnagyobb klublegendát látták benne.Harrison kb. 10 even belul elkuldte Curryt a Niketol, majd elcserelte Doncicot joforman a semmiert. Nem semmi resume, sokaknak egy elet alatt se jon ossze ket ilyen move. Ha valami tuti bizniszt be akarna donteni valaki ezt a tagot kell hivni. A "fumble the bag" tankonyvi peldaja.cserébe miatta ment kobe a nike-hoz, az is jó nagy bag fumbling volt xd
Hendrix
amúgy ez tényleg oltári tréfás, liga top5 magasembert kaptak érte és ez a jóformán semmi kategória, azért nem kéne átesni a ló túloldalára. nem jaxson hayest, knyektet meg hasonló random hulladékokat kaptak doncicért. elcseréltem volna lukát kb akármiért? nem, de azért az a tömeghisztéria ami megy ezekkel a költői túlzásokkal már messze kabaré kategória sztem. simán racionalizálható és érthető csere ez nem csak a lakers oldaláról.
fake.id
Emellett tavaly NBA döntőben voltak és idén is az OKC legnagyobb ellefeleinek tűntek nyugaton a legtöbb szakértő szerint.
Szóval eltudom fogadni, ha voltak vele bajok vagy Harrison nem bírt vele és a tulajoknak nem tetszett valamit.
Eltudom fogadni, hogy van valami a lábával amit nagy risknek gondolnak ezért eladták.
De ne vicceljünk már ezzel az értékkel. Davis 32 éves volt amúgy se a vasember mintapéldánya ( mégha tudom mostanában nem nagyon volt sérült). Ha 25 éves lenne akkor azt mondom ok, akkor nem hanyatlott még a dobása, de hogy a legnagyobb lehetséges legendádat aki 7 évvel fiatalabb odaadod érte, nem csoda, hogy kiverte a biztosítékot.
Na mindegy túlbeszéltük.
10 hónapja
Itt Maxeyt leszámítva mindenkit el kellene küldeni a francba.McCaint megtartanám
KeyG
meg Yabuselét
de a csapat nagyja kuka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Egy fejben erős csapat 1-2 év és visszajön és a kudarcot motivációként éli meg. Itt Maxeyt leszámítva mindenkit el kellene küldeni a francba.Távol álljon tőlem, hogy a Phillyt védjem, de ha Torontoban az a 7. meccs nem úgy alakul ahogy, akkor lehet ennek a projektnek is más lenne a megítélése.phillyhát a fullos philly is kevés volt a jani nélküli bucks ellenTegnap 90-et kaptak felidoben a Cunningham nelkuli Detroittol. Nem tudom eldonteni hogy Philadelphiaban vagy Phoenixben basztak el jobban a csapatepitest.
nehéz lesz így a PO
Negritis, a vajda
Hendrix
2 mentiálisan kicsinált 1/1es irányító
egy korszakos zseni 1/3 aki egyébként meg egy toxikus choker
2 kókler edző túltolása
az értelmes GM elküldése
Tobias Harris kitömése, Al Horford odavitele drágán
Jimmy Butler elkótyavetyélése
és lehetne sorolni
egy kibaszott ECF nem jött ki belőle
a Suns legalább egyszer döntőbe jutott
Negritis, a vajda
(tudom, hatalmas "ha", de milyen kis dolgokon múlhatnak)
Ettől függetlenül adom, ennyi szar döntést következmények nélkül megúszni bűn lenne.
És akkor ezért volt 5? évig nézhetetlen kutyaszar a csapat, lehet újrakezdeni mindent elölről.
ZERO_L
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
sportban nincs HATávol álljon tőlem, hogy a Phillyt védjem, de ha Torontoban az a 7. meccs nem úgy alakul ahogy, akkor lehet ennek a projektnek is más lenne a megítélése.phillyhát a fullos philly is kevés volt a jani nélküli bucks ellenTegnap 90-et kaptak felidoben a Cunningham nelkuli Detroittol. Nem tudom eldonteni hogy Philadelphiaban vagy Phoenixben basztak el jobban a csapatepitest.
nehéz lesz így a PO
Negritis, a vajda
Hendrix
2 kókler edző túltolása
az értelmes GM elküldése
és lehetne sorolni
Negritis, a vajda
Ettől függetlenül adom, ennyi szar döntést következmények nélkül megúszni bűn lenne.
És akkor ezért volt 5? évig nézhetetlen kutyaszar a csapat, lehet újrakezdeni mindent elölről.
ZERO_L
ha ott továbbmegy a philly akkor a buckstól szopnak ki
és nem változtat azon hogy embiid szar volt, ahogy általában a POban az, de mindig más a hibás
10 hónapja
Távol álljon tőlem, hogy a Phillyt védjem, de ha Torontoban az a 7. meccs nem úgy alakul ahogy, akkor lehet ennek a projektnek is más lenne a megítélése.phillyhát a fullos philly is kevés volt a jani nélküli bucks ellenTegnap 90-et kaptak felidoben a Cunningham nelkuli Detroittol. Nem tudom eldonteni hogy Philadelphiaban vagy Phoenixben basztak el jobban a csapatepitest.
nehéz lesz így a PO
Negritis, a vajda
Hendrix
2 kókler edző túltolása
az értelmes GM elküldése
és lehetne sorolni
Negritis, a vajda

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Harrison kb. 10 even belul elkuldte Curryt a Niketol, majd elcserelte Doncicot joforman a semmiert. Nem semmi resume, sokaknak egy elet alatt se jon ossze ket ilyen move. Ha valami tuti bizniszt be akarna donteni valaki ezt a tagot kell hivni. A "fumble the bag" tankonyvi peldaja.cserébe miatta ment kobe a nike-hoz, az is jó nagy bag fumbling volt xd
Hendrix
amúgy ez tényleg oltári tréfás, liga top5 magasembert kaptak érte és ez a jóformán semmi kategória, azért nem kéne átesni a ló túloldalára. nem jaxson hayest, knyektet meg hasonló random hulladékokat kaptak doncicért. elcseréltem volna lukát kb akármiért? nem, de azért az a tömeghisztéria ami megy ezekkel a költői túlzásokkal már messze kabaré kategória sztem. simán racionalizálható és érthető csere ez nem csak a lakers oldaláról.
10 hónapja
Mavs owner nyilatkozata után, nálam kérdéses hogy a GM-nek volt-e más választása amúgy, mint Doncic elcserélése.“If you look at the greats in the league, the people you and I grew up with — Jordan, Bird, Kobe, Shaq — they worked really hard, everyday with a singular focus to win. And if you don’t have that, it doesn’t work… You shouldn’t be apart of the Dallas Mavericks.”
Lesz ez még így se!
10 hónapja
NBACentelen csak kamu képek vannak, így ez is az.
10 hónapja
Odom nem volt elég nekik?Rárepül a fehérmájú mindenre ami/aki cikket generál neki.
Negritis, a vajda

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Odom nem volt elég nekik?
10 hónapja
Harrison kb. 10 even belul elkuldte Curryt a Niketol, majd elcserelte Doncicot joforman a semmiert. Nem semmi resume, sokaknak egy elet alatt se jon ossze ket ilyen move. Ha valami tuti bizniszt be akarna donteni valaki ezt a tagot kell hivni. A "fumble the bag" tankonyvi peldaja.Jöhetne a Fideszbe pártigazgatónak.
Hendrix
10 hónapja
Harrison kb. 10 even belul elkuldte Curryt a Niketol, majd elcserelte Doncicot joforman a semmiert. Nem semmi resume, sokaknak egy elet alatt se jon ossze ket ilyen move. Ha valami tuti bizniszt be akarna donteni valaki ezt a tagot kell hivni. A "fumble the bag" tankonyvi peldaja.
Szerkesztette: Hendrix
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Dallas Mavericks star Anthony Davis is expected to miss multiple weeks with a left adductor strain, sources tell ESPN. His absence could stretch to a month.Trust The process
AR szerű debut
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Dallas Mavericks star Anthony Davis is expected to miss multiple weeks with a left adductor strain, sources tell ESPN. His absence could stretch to a month.AR szerű debut
Poloska vagyok.