NBA
Amúgy ez a 360 továbbra is szar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
"Didn't he guarantee a championship? ... [Draymond Green] can't be the one that messes it up."@stephenasmith gives his Top 5 Western Wildcards heading into the NBA playoffs ✍️ pic.twitter.com/bsWYkDEraY
— NBA on ESPN (@ESPNNBA) April 13, 2025
Knicks szerintem elrakja könnyedén a Pistonst
Boston akár a Hawks, akár a Magic ellen továbbmegy simán
Cavs a Miami ellen lehet picit megizzad, Bulls, Hawks, Magic ellen nem hiszem
Bucks Pacers... fasz mindegy igazából, valszeg 7 meccs is kinéz, Giannis vs the world. A görög kelet magasan legjobb játékosa, a Pacersnek jobb az emberanyaga, parázs összecsapás lesz, de a továbbjutónak nem lesz sok esélye a nagydöntőre. Azt el tudom képzelni, hogy a Cavs összezuhan, de nagydöntőbe akkor se hiszem, hogy bármi esélye van akár a MIL-nek, akár az IND-nek. MIL-nek all time Giannis performanszra lenne szüksége több mint 1 teljesen hónapon keresztül akár 21 meccsen át....
Nyilván BOS, NYK, CLE egyike megy döntőbe papírforma szerint. A Knicks baromi inkonzisztens, de nem zárom ki őket mert erős a kezdő 5-ös. CLE-nek kelleni fog az elit coaching és az egészség megőrzése persze kulcs, ha Mitchell teste megint elszáll akkor nekik lőttek. Keretre amúgy a Cavsé a leggyengébb ebből a 3-asból, de ők játszanak a legkeményebben.
Nem mVp🚨 NIKOLA JOKIĆ MAKES MORE HISTORY 🚨
— NBA (@NBA) April 12, 2025
Tonight, Joker secured another record, as he will AVERAGE a triple-double in the 2024-25 campaign 🤯
He joins Russell Westbrook (4x) and Oscar Robertson as the ONLY players in NBA history to accomplish this feat. pic.twitter.com/OBTb5j0Ka3
Cruyffista
🚨 NIKOLA JOKIĆ MAKES MORE HISTORY 🚨
— NBA (@NBA) April 12, 2025
Tonight, Joker secured another record, as he will AVERAGE a triple-double in the 2024-25 campaign 🤯
He joins Russell Westbrook (4x) and Oscar Robertson as the ONLY players in NBA history to accomplish this feat. pic.twitter.com/OBTb5j0Ka3
www.si.com/nba/timberwolves/minnesota-timberwolves-news/breaking-down-the-minnesota-timberwolves-playoff-seeding-scenariosHa jól látom hogy ha nyer a wolves akkor mkepp top 6 (nem tiszta h lehet jobbe mint a hatodik hely). De nyilván kikapunk a jazztol főleg h Ant el lesz tiltvaNem teljesen értem, hogy most miért nem 6.-nak írják, jobb a tie-brakere.
csebi
Igazából ha nyer a Wolves a Lac - GSW meccsnek annyi lényege lesz, hogy ki lesz az 5. Ti vagy a Clippers.
Én a GSW helyett rapihennék a Memphisre inkább. ( Harrison Barnesnak meg megköszönhetik 😀 ).
Toca
nem tudom hogy a gsw tiebreaker mennyit változott ezzel a vereségükkel
Fura egy meccs volt, én egyikben sem éreztem átütő erőtnem néztem végül mer bealudtam rajta, de hálisten még időbe ismétlik
KeyG
Ha jól látom hogy ha nyer a wolves akkor mkepp top 6 (nem tiszta h lehet jobbe mint a hatodik hely). De nyilván kikapunk a jazztol főleg h Ant el lesz tiltvaNem teljesen értem, hogy most miért nem 6.-nak írják, jobb a tie-brakere.
csebi
Igazából ha nyer a Wolves a Lac - GSW meccsnek annyi lényege lesz, hogy ki lesz az 5. Ti vagy a Clippers.
Én a GSW helyett rapihennék a Memphisre inkább. ( Harrison Barnesnak meg megköszönhetik 😀 ).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Ha nyer a Nuggets kb elkerüli a playint erre utalt, hogy kb egy playin meccs.Play in? Az nem 82 meccs után van? Ahol követni szoktam az eredmènyeket ott olyan mintha mèg alapszakasz lenne. Ráadásul a tv se írja, hogy adják. De bocs ha tèvedek.az a baj hogy nem kéne 5-6ig fenn maradni mer van dolgom holnapNálam Nuggets, tegnap 3:30-kor kezdték egymást aprítani a Medvék a Timberwolves ellen, utaznak 872 mérföldet a magasba, de én nézni fogom.Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
KeyG
de aztán ki tudja?
Negritis, a vajda
dande2
Oké 😊Adja a TV, és úgy értette, hogy playoff helyeket illetve play in-t nagyban befolyásoló a meccs kimenetele.Play in? Az nem 82 meccs után van? Ahol követni szoktam az eredmènyeket ott olyan mintha mèg alapszakasz lenne. Ráadásul a tv se írja, hogy adják. De bocs ha tèvedek.az a baj hogy nem kéne 5-6ig fenn maradni mer van dolgom holnapNálam Nuggets, tegnap 3:30-kor kezdték egymást aprítani a Medvék a Timberwolves ellen, utaznak 872 mérföldet a magasba, de én nézni fogom.Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
KeyG
de aztán ki tudja?
Negritis, a vajda
dande2
KeyG
Adja a TV, és úgy értette, hogy playoff helyeket illetve play in-t nagyban befolyásoló a meccs kimenetele.Play in? Az nem 82 meccs után van? Ahol követni szoktam az eredmènyeket ott olyan mintha mèg alapszakasz lenne. Ráadásul a tv se írja, hogy adják. De bocs ha tèvedek.az a baj hogy nem kéne 5-6ig fenn maradni mer van dolgom holnapNálam Nuggets, tegnap 3:30-kor kezdték egymást aprítani a Medvék a Timberwolves ellen, utaznak 872 mérföldet a magasba, de én nézni fogom.Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
KeyG
de aztán ki tudja?
Negritis, a vajda
dande2
We are just the Ravens!
Play in? Az nem 82 meccs után van? Ahol követni szoktam az eredmènyeket ott olyan mintha mèg alapszakasz lenne. Ráadásul a tv se írja, hogy adják. De bocs ha tèvedek.az a baj hogy nem kéne 5-6ig fenn maradni mer van dolgom holnapNálam Nuggets, tegnap 3:30-kor kezdték egymást aprítani a Medvék a Timberwolves ellen, utaznak 872 mérföldet a magasba, de én nézni fogom.Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
KeyG
de aztán ki tudja?
Negritis, a vajda
az a baj hogy nem kéne 5-6ig fenn maradni mer van dolgom holnapNálam Nuggets, tegnap 3:30-kor kezdték egymást aprítani a Medvék a Timberwolves ellen, utaznak 872 mérföldet a magasba, de én nézni fogom.Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
KeyG
de aztán ki tudja?
Nálam Nuggets, tegnap 3:30-kor kezdték egymást aprítani a Medvék a Timberwolves ellen, utaznak 872 mérföldet a magasba, de én nézni fogom.Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Negritis, a vajda
We are just the Ravens!
Hajnalban első playin meccs: Nuggets - Grizzlies. Nincs jó előérzetem. Vereség esetén megyünk a 8. helyre valszeg.kéne nézni, de néha aludni se lenne rossz 😀
Cruyffista
Már elèrte szvsz a bajnoki gyűrűt leszámítva....de majd LAben remèlem meglesz neki (Boston szurkolókènt is)Egészen elképesztő mennyire szeretik Dallasban, ha nem szórakozza el a front office elér(het)te volna a Dirk-es magasságokat!LUKA DONCIC DID NOT LIKE HIS TRIBUTE 😭😭 pic.twitter.com/eykOLgWdk8
— 𝙋𝙇𝘼𝙔𝙊𝙁𝙁 𝘾𝙄𝙏𝙔 (@playoffcity) April 9, 2025
zacknorb
Stoki
Egészen elképesztő mennyire szeretik Dallasban, ha nem szórakozza el a front office elér(het)te volna a Dirk-es magasságokat!LUKA DONCIC DID NOT LIKE HIS TRIBUTE 😭😭 pic.twitter.com/eykOLgWdk8
zacknorb
LUKA DONCIC DID NOT LIKE HIS TRIBUTE 😭😭 pic.twitter.com/eykOLgWdk8
Poloska vagyok.
élmény volt nézni néha Nico fejét. 😀 A közönség jobban ünnepelte Doncic kosarait, mint a Mavs pontjait! 😀 Végén meg Fire Nico epic...www.youtube.com/watch?v=e9hr_LUSYzwhazai pályán játszott
jol olvasom h LUKA 45 pont es 38 perc alatt? 8 lepattano es 6 assziszt?
Nem szarozott akkor
YoungZeeZee
slowmotion
nowitzki meg morant új gránátdobáló ünneplését utánozta egész meccsen a lakers ellen