NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
NBA
76ers ne, a tobbi johet 😊HoppáHeat, Clippers, 76ers aki elviekben ajánlatot tett már vagy fog.
Lillard cserét kért!
DBook90
Ebből remélem Heat lesz, Butlerrel együtt mindketten szerezhetnének gyűrűt vén korukra. Mondjuk akkor Adebayot nem kéne elboltolni, Herro-ért nem kár
FLZOLI
HoppáHeat, Clippers, 76ers aki elviekben ajánlatot tett már vagy fog.
Lillard cserét kért!
DBook90
Ebből remélem Heat lesz, Butlerrel együtt mindketten szerezhetnének gyűrűt vén korukra. Mondjuk akkor Adebayot nem kéne elboltolni, Herro-ért nem kár
naigen, de ezt a 22,5 milliót a Pacers nem tudom komolyan gondolta-e, Brown egy 6-7. ember; nekik meg kezdő forward kellene, legalább a második év csapatopcióHa csak normál MLE-t kapott volna, akkor elképzelhető lett volna, h marad egy apró diszkont ellenére is.Ő nem Denverben szeretne maradni? 😊Bruce Brown has agreed to a two-year, $45M deal with the Pacers, per @wojespn @malika_andrews pic.twitter.com/DdC899QMSK
— Bleacher Report (@BleacherReport) June 30, 2023
Sixo
Toca
Csak jövőre 2,5x annyit fog keresni, mint Denver max ajánlani tudott neki, illetve 1,5x annyit, amit egész pályafutása alatt.. Nem volt kérdés már az alapszakasz végeztével sem, h el fogjuk veszíteni, de a PO-ban duplán aláhúzta.
dawyd728
még szép hogy a Denver a közelébe se ment ennek, nem mintha tudott volna...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
😄😄 jó is lenne.HoppáÁlom szenárióm: Jön a Sunsba, Bealt adjuk érte.
Lillard cserét kért!
DBook90
Sixo
HoppáÁlom szenárióm: Jön a Sunsba, Bealt adjuk érte.
Lillard cserét kért!
DBook90
Ha csak normál MLE-t kapott volna, akkor elképzelhető lett volna, h marad egy apró diszkont ellenére is.Ő nem Denverben szeretne maradni? 😊Bruce Brown has agreed to a two-year, $45M deal with the Pacers, per @wojespn @malika_andrews pic.twitter.com/DdC899QMSK
Sixo
Toca
Csak jövőre 2,5x annyit fog keresni, mint Denver max ajánlani tudott neki, illetve 1,5x annyit, amit egész pályafutása alatt.. Nem volt kérdés már az alapszakasz végeztével sem, h el fogjuk veszíteni, de a PO-ban duplán aláhúzta.
Lavinet egy percig nem sajnálom, de Hardent nagyon nem szeretem.Állítólag Harden iránt komolyan érdeklődünk. Lavine és/vagy DeRozan is mozdítható egy esetleges trade esetén. Siralmas.😕😕Előbbiért szerintem nem kár.
Gergőke
Na nem mintha az a Bulls bármire is jó lenne, öregfiúk csapatként egy jó Beverly, Harden, DeRozan, Vucevic kezdő...
FLZOLI
" class="embed">
Állítólag Harden iránt komolyan érdeklődünk. Lavine és/vagy DeRozan is mozdítható egy esetleges trade esetén. Siralmas.😕😕Előbbiért szerintem nem kár.
Gergőke
Na nem mintha az a Bulls bármire is jó lenne, öregfiúk csapatként egy jó Beverly, Harden, DeRozan, Vucevic kezdő...
" class="embed">
Gabe Vincent -> LakersVincent jó lesz a Lakersben, Russell mehet amerre lát.
Khris Middleton 3 évre 102 millióért hosszabbít a Bucksnál. A megállapodás utolsó éve játékosopciós.
Kyrie Irving 3 évre 126 millió dollárért marad a Mavericks játékosa. A megállapodás utolsó éve játékosopciós.
Tre Jones 2 évre 20 millióért hosszabbít a Spursnél.
Cam Johnson 4 évre 108 millióért a Nets játékosa marad. Jakob Pöltl 4 évre 80 millióért hosszabbít a Raptorsnál. Pöltl utolsó éve játékosopciós.
A Celtics 2 évvel és 60 millió dollárral megtoldja Kristaps Porzingis szerződését.
Fred VanVleet is signing a three-year, $130M deal with the Rockets
Dennis Schröder is headed to the Raptors on a two-year, $26M deal
D Rose 2 évre a Grizzliesé.
Sixo
FVV-ért kár, a Rockets féle posványban király lesz, de jobb csapatot érdemelne. Harden így nem megy vissza kísérteni Texasba legalább.
A hosszabbításos pénzekhez nem értek, plussz jövőre jön az új tv-s szerződés is, szóval ami most sok egy nagyobb sapka ugrással jobban néz ki majd később.
Gabe Vincent -> LakersAhogy irtak rosere
Khris Middleton 3 évre 102 millióért hosszabbít a Bucksnál. A megállapodás utolsó éve játékosopciós.
Kyrie Irving 3 évre 126 millió dollárért marad a Mavericks játékosa. A megállapodás utolsó éve játékosopciós.
Cam Johnson 4 évre 108 millióért a Nets játékosa marad. Jakob Pöltl 4 évre 80 millióért hosszabbít a Raptorsnál. Pöltl utolsó éve játékosopciós.
A Celtics 2 évvel és 60 millió dollárral megtoldja Kristaps Porzingis szerződését.
Sixo
Guns and roses
Szerkesztette: Sixo
Ezek szerint nem.Ő nem Denverben szeretne maradni? 😊Bruce Brown has agreed to a two-year, $45M deal with the Pacers, per @wojespn @malika_andrews pic.twitter.com/DdC899QMSK
Sixo
Toca
Draymond is signing a four-year, $100M extension with the Warriors, per @ShamsCharania
One last ride with Dub nation 🔥 pic.twitter.com/EolUjiLD3G
Ő nem Denverben szeretne maradni? 😊Bruce Brown has agreed to a two-year, $45M deal with the Pacers, per @wojespn @malika_andrews pic.twitter.com/DdC899QMSK
Sixo
Kyle Kuzma has agreed to a four-year, $102M deal with the Wizards, per @wojespn pic.twitter.com/v4MvHf9AjA
Bruce Brown has agreed to a two-year, $45M deal with the Pacers, per @wojespn @malika_andrews pic.twitter.com/DdC899QMSK
Jerami Grant has agreed to a five-year, $160M deal with the Blazers, per @ShamsCharania pic.twitter.com/v6xU4jsHDu
Szerintem nem ér ennyit közel sem, de öltöző vezérnek jó lesz.Harrison Barnes has agreed to a 3-year, $54M extension, per @wojespn pic.twitter.com/tVRKZ8cGZH
Sixo
Harrison Barnes has agreed to a 3-year, $54M extension, per @wojespn pic.twitter.com/tVRKZ8cGZH
Egyszerűen nem értek veled egyet, és objektív számokkal akartam alátámasztani mint szubjektív hosszú bekezdéseket.Na tessék. Újabb részletekben elmerülő, a mondanivalómat nem értő, vagy érteni nem akaró..12/13 Suns, 13/14 Suns es Celtics, 14/15 Magic, 16/17 Lakers, 17/18 Magic, 21/22 Pacers szepen integet. mindegyik bottom 5 csapat volt 25 W-vel.Látom a lényeg átjött. 😀Mi a külnbség a 25 W a 20 W és a 15 W között érdemben? Vagy ez mitől nem tank ?Leírtam Negritisnek is. Olvasd el.Tankolás én definicióm szerint nem öli a fejlődést.Akkor minden évben 0-82 adja a legjobb esélyt. De pont ez a lényeg, h a tankolás (Toca definíciója szerinti) öli a fejlődés lehetőségét. Megágyaz a beleszarás mentalitásnak, a rossz szokások mindennaposak lesznek. Onnantól sok sikert.mikor mondtam én hogy a tankolás garancia?Azért Curry 7. választás..Akkor a te definíciód szerint meg az a válaszom, h még tankolni se kell ahhoz, h bajnokesélyes csapatot felépíts. Elég az elmúlt 10 év legsikeresebb csapatait megnézni.a GSW győzelmi számai 08/09-11/12 között:
dawyd728
29, 26, 36, 23
a Cavs győzelmei mielőtt James visszament:
19, 21, 24, 33
a Heat ugye a big3 összeállással alapozta meg magát, és onnan volt egy retool/rebuild
de ugye ott is volt egy 15 győzelmes szezon 2008ban a 2006os bajnoki cím után
és 2002ba beleálltak egy 25 győzelmes szezonbaJamesWade miatt
ez a 3 csapat 2011 óta minden döntőben adott valakit, szóval azért jó eséllyel kell tankolni hogy bajnokesélyes legyél
nem azért kell tankolnod mert máshogy nem lehet, hanem azért mert a tankolás megnöveli a lehetőségét hogy behúzz egy aktuálisan top5, alltime top30 tehetséget
nem fogja garantálni, de masszívan növeli
és lehet jönni azzal hogy Kawhi, Jokic, Giannis hol kelt el
csak azért az igazán nagyok mégis top10 draftoltak: James, Durant, Curry, ...
Negritis, a vajda
Példában Golden State negyedik szezonja csonka szezon volt, amikor Curry megsérült. Sérülése nélkül 50% körül lettek volna. És a 36W szezon is már late-ottery. Szóval 2db szezon volt, amikor mélyen voltak az amikor Curryt draftolták 1/7, | ami majdnem 1/9, | az amikor első éves volt.
Cavs győzelmeit a hajára kenheti. Ha James nem Akronban született volna és nincs clevelandi kötődése és nem úgy szakít velük ahogy és nem érezte volna, h jó marketing fogás, h visszamegy mint a tékozló fiú és a csapat első bajnoki címét szerzi majd nekik, akkor soha nem igazolt volna vissza. A Cavs pedig bohóckodhatott volna Irvinggel mint franchise playerrel és Wigginsszel 2. opcióban. Semmi nem mutatja jobban mennyire nem jelent semmit a top drafthely, mint a Cavs draftoltjai Tristan Thompson, Anthony Bennett..
dawyd728
arról beszélünk hogy mi adja a jó esélyt hozzá
ha a GSW Curryt cseréli el Ellis helyett akkor kenhetik a hajukra a "tankolást"
Negritis, a vajda
Moped nem tudom hogy kerül ide..
dawyd728
Lehet játékosokat úgyis fejleszteni, hogy közben nem feltétlen nyer a csapat. Nyilván a kúltúra része kell legyen az, hogy ebből ne egy vesztes mentalitás jöjjön, de pl. Cunningham kiesett teljes szezonra, onnantól a szezon kuka a Pistonsnak, Ivy még ettől függetlenül remekül fejlődött az év végére.
0-82 nem ad több esély mint bármilyen legrosszabb mérleg. 😊
És a tankolás nem is jelenti a legorsszabb mérleget inkább bottom3-ba kell most lenni ha legnagyobb esélyt akarsz az 1/1-re illetve draft erősséghez mértem top5-top10.
De mostmár kíváncsi vagyok te, hogyan építenél csapatot úgy, hogy nem tankolsz mondjuk most vegyünk egy Wizzardsot ha nehéz ügyet akarsz, de nézhetjük a Jazzt is.
Toca
Wizards más téma. Ez egy végtelenül elcseszett helyzet. Így hagyni, h égjenek el assetek a nem tudom milyen cél üldözése közben nem lehet. Legkésőbb 2-3 éve kellett volna robbantani azt a csapatot és értékre cserélni a legnagyobb értékű játékosokat. Majd én gyűjteni picket, amennyit csak lehet, akár rossz szerződések benyelésével etc.., de mindezt csak addig, h soha ne süllyedjek 25W alá a legrosszabb szezonban sem az újjáépítés során.
dawyd728
Toca
25W azt jelenti, ne told fullba a kretént/ne legyél kilátástalan/ne legyenek 2-8, 1-9-es sorozataid a szezon során/ne legyél a liga legszarabb 5 csapata között/ne legyen 1-2-3 cancun mentalitás stb. Ha 70. meccsig van valami célod a szezonban (play-in) már megugrod a 25W-vel általam röviden kifejezhető küszöböt.
dawyd728
csebi
Egyrészt '18-ban változott a lottery szabálya. Másrészt nem lehet ezt egy tőmondattal elintézni, h ilyennek kell lenni. Én próbáltam körülírni, biztos mindenre vannak kivételek. Egyszerűen azt kellene megérteni, h csak abban bízni, h a csapatomnak majd egyszer szerencséje lesz és akkor meg van oldva minden, az hiú ábránd. Nuggetsnek 18 negatív szezonja volt és egyszer sem lépett előre pl a lotteryn. Soha. Csak maradt a helyén, vagy visszalépet. 2003-ban suck for LeBron és magasan legrosszabb mérleg ért egy 1/3-at.
Nem kell siránkozni és kifogásokat keresni.
Scouting és fejlesztés és sok választás az első körben, de akár a második elejében is. Sokkal előrébb kerül egy csapat ezzel, mintha várná a sültgalambot a tankkal.
dawyd728
25 W lokuki. 30 Wnel kezdődik az, hogy ne legyél kilátástalan sztem. Ezért írtam ezt. Lehet h egy mondat volt de 7 példa az elmúlt 10 évből amikor 25 W bottom 5 volt. Ez NFLre lefordítva kb 5 Wt jelent ami általában bottom 5t jelent.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Igazából mindenkit boltolni kellene 😀DeRozan még maradhatna is, de Lavinet mindenképp boltolni kéne.Nekem alapvetően nincs bajom Vucevic maradásával. Lavinet viszont nagyon szívesen eltradelném és DeRozan miatt sem ejtenék könnyeket, ha menne.Vucevic hosszabbított!És ennek örül egy Bulls drukker vagy nem?
Klaci79
Toca
Gergőke
Drip
DeRozan még maradhatna is, de Lavinet mindenképp boltolni kéne.Nekem alapvetően nincs bajom Vucevic maradásával. Lavinet viszont nagyon szívesen eltradelném és DeRozan miatt sem ejtenék könnyeket, ha menne.Vucevic hosszabbított!És ennek örül egy Bulls drukker vagy nem?
Klaci79
Toca
Gergőke