NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 277 — Ajmo Vatreni
Butlert megúszta a Suns.
iktriad
Ez a csapat, ahogy látom így is úgy is a semmibe tart. Így a Bookerhez ragaszkodás sem ér semmit. Csak elmennek a prime évei egy közepes csapatban.
10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 957
Just In: The Los Angeles Lakers are trading Dalton Knecht, Cam Reddish, a 2031 unprotected first-round pick and a 2030 pick swap to the Charlotte Hornets for center Mark Williams, sources tell ESPN.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
The Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.

We are just the Ravens!
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Butlert megúszta a Suns.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
A league source confirmed the following parts of the trade:

To Golden State: Jimmy Butler
To Detroit: Lindy Waters, Josh Richardson
To Miami: Andrew Wiggins, P.J. Tucker
To Utah: Dennis Schroder
To Toronto: Kyle Anderson

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Dennis Schroder is headed to Utah and Kyle Anderson to Toronto as part of this multi-team trade, sources said.

Another player headed to Miami in this deal via Utah: PJ Tucker, sources said. Tucker and the Heat reunite.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
BREAKING: The Miami Heat are finalizing a deal to send Jimmy Butler to the Golden State Warriors for Andrew Wiggins, Dennis Schroder, Kyle Anderson and a protected first-round pick, sources tell ESPN.

As part of the deal, Warriors' Lindy Waters III and Heat's Josh Richardson are headed to the Detroit Pistons, sources said.
KeyG
Azèrt ez túlzás szvsz...Doncic olcsóbb volt bakker 😲
10 hónapja
New Golden State Warriors star Jimmy Butler has agreed to a new two-year, $121 million extension with the franchise through 2026-27, sources tell me and @WindhorstESPN. Butler is declining his 2025-26 player option for this new $121M deal.

We are just the Ravens!
10 hónapja
BREAKING: The Miami Heat are finalizing a deal to send Jimmy Butler to the Golden State Warriors for Andrew Wiggins, Dennis Schroder, Kyle Anderson and a protected first-round pick, sources tell ESPN.

As part of the deal, Warriors' Lindy Waters III and Heat's Josh Richardson are headed to the Detroit Pistons, sources said.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
10 hónapja
Valanciunas a Kingsben 2 második körösért. Wtf
Cruyffista
szegény cissoko sztem még öltöző kulcsot se kapott

10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Valanciunas a Kingsben 2 második körösért. Wtf
10 hónapja
Durantért cserélt volna a Warriors, de KD megtorpedózta, nem akar a GSW-be menni.
Cruyffista
Valahol nem csodalom, azok utan, amit kapott ott anno fikat, hogy csak a tuti gyuruert ment oda. Neki azert ez felemas elmeny lehet, foleg, hogy akkora farok, hogy allandoan a kozossegi mediat bujja es barki beszol neki, behisztizik a random kommentelokre is. 🙂
Stez
az egy dolog bazmeg
de a burner glazing is megy ami tényleg legalja
colongelo volt hasonló idióta

10 hónapja
Durantért cserélt volna a Warriors, de KD megtorpedózta, nem akar a GSW-be menni.
Cruyffista
A BK-KD csere óta nem néztem NBA meccset. Külön öröm lesz, ha elboltolja a Suns valami random szarért úgy, hogy kb még 6 évig nincs értelmezhető pickje. Szerintem a legjobb a Lakers lenne egy második körösért.
andree
Az a szomorú, hogy a Suns most még nagyobb szart csinál, mert elhiszik hogy Butlerrel nyerhetnek, csak Beal nem akar menni. Úgyhogy most oda akarják vinni Butlert KD helyett. HA lenne eszük, most raknák piacra KD-t és Bookert, a legszarabb szerződéseket meg átvennék, mert kb bejönne legalább egy rakás első körös pick. Vége a dalnak.
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Cruyffista
Valahol nem csodalom, azok utan, amit kapott ott anno fikat, hogy csak a tuti gyuruert ment oda. Neki azert ez felemas elmeny lehet, foleg, hogy akkora farok, hogy allandoan a kozossegi mediat bujja es barki beszol neki, behisztizik a random kommentelokre is. 🙂

10 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 781
Cruyffista
A BK-KD csere óta nem néztem NBA meccset. Külön öröm lesz, ha elboltolja a Suns valami random szarért úgy, hogy kb még 6 évig nincs értelmezhető pickje. Szerintem a legjobb a Lakers lenne egy második körösért.
10 hónapja
10 hónapja
Ez miért ilyen tuti? Mármint Giannis menni X
FLZOLI
Nézz rá a Bucks rosterre és a pickjeikre, konkrétan semmi esélyük évekig.

nem látom hol lenne rendes cap space neki ...
Negritis, a vajda
Még évekig szerződésen van, szerintem 1-2 kivétellel akárki fel tud adni annyi szerződést valszeg 3 csapatos tradeben, ami kiadja a matekot. Szerintem Giannis rá fog bökni egy csapatra, hiába nincs no trade clause, sokan játszották már ezt el, neki meg pláne van rá jogosultsága.
10 hónapja
Ja, fasza, én tuti, h Lopezt pattintottam volna el, ha már pénzügyek.
Willie Parker
Tök mindegy, Giannis nyáron ígyis, úgyis megy. Én inkább Lillard ára maximalizálásán aggódnék, mielőtt átcsap minuszos playába. Ha még nem csapott át.
Cruyffista
FLZOLI
nem látom hol lenne rendes cap space neki ...

10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Willie Parker
Tök mindegy, Giannis nyáron ígyis, úgyis megy. Én inkább Lillard ára maximalizálásán aggódnék, mielőtt átcsap minuszos playába. Ha még nem csapott át.
Cruyffista

10 hónapja
Willie Parker
10 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 539 — Saturday Night Lights
Beszeljunk fontos dolgokrol. Kuzma for Middleton
Toca
Feladsz egy csupaszív klubikont egy nyegle lúzerért.
Értem, h Khris túl van a zenitjén, de Kuzmára a folyosó felmosásának felelősségét sem bíznám rá, annyira szeleburdi.
Willie Parker
Middleton ennél már csak sérültebb lesz, most még időben lépett a Bax.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Toca
Értem, h Khris túl van a zenitjén, de Kuzmára a folyosó felmosásának felelősségét sem bíznám rá, annyira szeleburdi.
Willie Parker
nem azért adtad fel

azért hogy bemenj a luxus adó alá
Negritis, a vajda
10 hónapja
Toca
Willie Parker
nem azért adtad fel

azért hogy bemenj a luxus adó alá

10 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Toca
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan

Szerkesztette: Toca