NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Portland jól jár szerintem Scoottal.mondjuk így tényleg várható a Lillard csere
Toca
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
na mi meg odaadtunk 2 future masodik korost a Spursnek, hogy 33. helyen draftoljuk Leonard Millert. Volt, aki top 20ba varta, mert lenyegeben az utolso evet leszamitva sosem jatszott komolyabb ligaban, relevans ellenfelekkel szemben, es elkepesztot fejlodott. Nagyon nyers tehetseg a srac, meretei megvannak, de a dobasan finomitani kell, es rengeteg figyelmet fog igenyelni. kivancsi leszek, hogy kihozunk-e belole vmit.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hornets a Bridges ügy mellé, draftolt egy Miller ügyet. Portland jól jár szerintem Scoottal.
több mint 1 éve
@wojespnHa Paul a GSWvel se tud nyerni akkor senkivel. 😀
ESPN Sources: The Washington Wizards are finalizing a deal to send Chris Paul to the Golden State Warriors for a package that includes Jordan Poole and future draft assets.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Amúgy a Memphisnek mi a terve a Morant, Smart, Bane, Kennard négyessel? Ahhoz túl jók így négyen, h 96 percen osztozzanak. SF-be egyiket se mozgatod, mert igazán prototípus SG méretektől is mindhárom elmarad. 65M Bane újonc fizetésével együtt is a 135M-s sapkából 2 posztra kicsit aránytalan költés.szerintem Smart tud SF-eken is védekezni, ahogy emlékszem egy két possessionre még Embiidet is megfogta
Grizzlies szerintem még mozogni tervez a drafton, FA piacon..
dawyd728
amig pedig nincs Morant addig ez nem is kérdés
plusz van két elég jó védőjük a festékre, és JJJ majd elviszi a nagyobb forwardot...
én nem izgulnám ezt túl a helyükben, nem switch defense lesz az tuti hanem lightos zóna vagy m2m végig és rendben is vannak
nekik a PG-ket kell majd megtanulni véedni ha visszaön Morant, mert ott nehéz lesz a def assignment, ha valakit a Morant/Bane kettősből el kell bujtatni, plusz Kennard is nagyon rossz védő
szerintem nem lesz több Grizz csere ők megvannak jövőre
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Poole tökéletes tank commander lesz.Már csak Monte Morris és Delon Wrighton kell túladni.
több mint 1 éve
@wojespnESPN Sources: The Washington Wizards are finalizing a deal to send Chris Paul to the Golden State Warriors for a package that includes Jordan Poole and future draft assets.
több mint 1 éve
A Grizzlies is hasonló helyzetben van, mint a Celtics, hogy túl sokan vannak mezőnyben, a PG meg kérdés (kösz Ja).
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Amúgy a Memphisnek mi a terve a Morant, Smart, Bane, Kennard négyessel? Ahhoz túl jók így négyen, h 96 percen osztozzanak. SF-be egyiket se mozgatod, mert igazán prototípus SG méretektől is mindhárom elmarad. 65M Bane újonc fizetésével együtt is a 135M-s sapkából 2 posztra kicsit aránytalan költés.Kennard sztem nem fog pályát látni
Grizzlies szerintem még mozogni tervez a drafton, FA piacon..
dawyd728
hamarabb cserélik
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Amúgy a Memphisnek mi a terve a Morant, Smart, Bane, Kennard négyessel? Ahhoz túl jók így négyen, h 96 percen osztozzanak. SF-be egyiket se mozgatod, mert igazán prototípus SG méretektől is mindhárom elmarad. 65M Bane újonc fizetésével együtt is a 135M-s sapkából 2 posztra kicsit aránytalan költés.Grizzlies szerintem még mozogni tervez a drafton, FA piacon..
több mint 1 éve
Brown Lillard csere jön, és mindenki jól járt, a Grizzlies a csendes nyertes btw, ez nagyon jó csere nekik Brooks helyere kellett egy jó perimeter védö, Smart kicsit tud iranyitani is amig Morant visszajöngondolkoztam ezen és működhet
sapka
de nemtom hogy a Blazers/Lillard belemegy-e
néha úgy érzem hogy túlságosan összenőttek és a történet szépsége többet ér mint a sikeressége
több mint 1 éve
Brown Lillard csere jön, és mindenki jól járt, a Grizzlies a csendes nyertes btw, ez nagyon jó csere nekik Brooks helyere kellett egy jó perimeter védö, Smart kicsit tud iranyitani is amig Morant visszajön
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Brunson, SGA, Haliburton sztem nem mozdíthatóVanVleet FA, érte nem kell cserélni per pill.LaMelo, bár ő nem tudom mennyire statvadász mintsem másokat jobbá tevő irányító. A Charlotte szereplését látva inkább előbbi (sérülés előtt nyilván)nem Brown mögé gondoltam cserét, hanem hogy Brown-t cserélni 😊Én egy Brown <> Ball cserét eléggé adnék, mindkét csapat és játékos jól járna ezzel. Nyilván a matekot nem néztem, hogy ez miképp oldható megAz is megoldás, vagy Brownt assetre váltani és FVV-ért beszállni a licitháborúba.Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
Plusz azért Smart igen jó labdás védő, ott keletkezhetett űr.
empty taxi
Negritis, a vajda
empty taxi
FLZOLI
melyik Ball? sztem egyik se lenne megoldás oda
Negritis, a vajda
Brown-t én is tuti cserélném egy PG/SG hibridre, Haliburton, VanVleet, Brunson, SGA mind jó lenne alacsony posztra Bostonba.
FLZOLI
empty taxi
LaMelot se hinném, de az ő stílusa nem annyira passzolna a csapattal sztem
FVV tény hogy FA de vele se lennének előrébb mer abban nem kiemelkedő amiben az kéne nekik
igazából egy Irving mint játékos akár még jó is lehetne, de annyira toxic hogy felejtős
több mint 1 éve
VanVleet FA, érte nem kell cserélni per pill.LaMelo, bár ő nem tudom mennyire statvadász mintsem másokat jobbá tevő irányító. A Charlotte szereplését látva inkább előbbi (sérülés előtt nyilván)nem Brown mögé gondoltam cserét, hanem hogy Brown-t cserélni 😊Én egy Brown <> Ball cserét eléggé adnék, mindkét csapat és játékos jól járna ezzel. Nyilván a matekot nem néztem, hogy ez miképp oldható megAz is megoldás, vagy Brownt assetre váltani és FVV-ért beszállni a licitháborúba.Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
empty taxi
Negritis, a vajda
empty taxi
FLZOLI
Negritis, a vajda
Brown-t én is tuti cserélném egy PG/SG hibridre, Haliburton, VanVleet, Brunson, SGA mind jó lenne alacsony posztra Bostonba.
FLZOLI
Madden hates me.
több mint 1 éve
LaMelo, bár ő nem tudom mennyire statvadász mintsem másokat jobbá tevő irányító. A Charlotte szereplését látva inkább előbbi (sérülés előtt nyilván)nem Brown mögé gondoltam cserét, hanem hogy Brown-t cserélni 😊Én egy Brown <> Ball cserét eléggé adnék, mindkét csapat és játékos jól járna ezzel. Nyilván a matekot nem néztem, hogy ez miképp oldható megAz is megoldás, vagy Brownt assetre váltani és FVV-ért beszállni a licitháborúba.Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
empty taxi
Negritis, a vajda
empty taxi
FLZOLI
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nem Brown mögé gondoltam cserét, hanem hogy Brown-t cserélni 😊Én egy Brown <> Ball cserét eléggé adnék, mindkét csapat és játékos jól járna ezzel. Nyilván a matekot nem néztem, hogy ez miképp oldható megAz is megoldás, vagy Brownt assetre váltani és FVV-ért beszállni a licitháborúba.Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
empty taxi
Negritis, a vajda
empty taxi
FLZOLI
több mint 1 éve
szegeny Tyus megy rebuildelni. nem ertem a Grizzliest.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
2023-ban egy magát komolynak gondolt GM hogyan tud még KP-ben bízni, nem fér a fejembe...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Nem az árra gondolok feltétlenül, hanem hogy elengedtük. Egyrészt a tehetsége miatt...idèn gyengèbb ève volt de mèg így is bőven jónak volt mondható, nem rajta ment el az idèny, másrészt ahogy többen utaltak rá our guy...kicsit olyan mint mikor Shadyt vagy DJaxet Chip "kirakta" az Eaglesből. Na mindegy, ez van.Smartot komolyan elkótyavetyèltük 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 hát a menjen Stevens a francba ha esetleg bajnokságot nyerünk akkor is (nem fogunk)......Hol lett elkótyavetyélve?
dande2
Toca
több mint 1 éve
Three-time All-Star forward Khris Middleton has declined his $40 million player option with the Milwaukee Bucks to become a free agent, his agents Mike Lindeman and Jeff Schwartz of @excelbasketball tell ESPN. pic.twitter.com/k0sO5qhSk6
— Adrian Wojnarowski (@wojespn) June 22, 2023
több mint 1 éve
Én egy Brown <> Ball cserét eléggé adnék, mindkét csapat és játékos jól járna ezzel. Nyilván a matekot nem néztem, hogy ez miképp oldható megAz is megoldás, vagy Brownt assetre váltani és FVV-ért beszállni a licitháborúba.Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
empty taxi
Negritis, a vajda
empty taxi
több mint 1 éve
Labdapattogtato pass first irányító azért elég sok van olcsón is.Mondjuk, hogy mellé jól is dobjon az már kevésbé, de a Tatum, Brown, Porzingis trió mellett csak nem öli le a spacinget
több mint 1 éve
Az is megoldás, vagy Brownt assetre váltani és FVV-ért beszállni a licitháborúba.Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
empty taxi
Negritis, a vajda
Madden hates me.
több mint 1 éve
Nem hülyeség ez a csere a Celticstől, így nőtt a scoring threat ami a csapatban van, a problémás része továbbra is az h kéne játékszervező, aki a pályán átlátja, hogy akár bontásokból akár teljes figurákból kit mikor kell helyzetbe hozni.kell még egy brown csere sztem egy normális irányítóra és akkor tényleg azt lehet mondani hogy jó volt
empty taxi