NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Értem én a mondandót de szerintem hülyeség évekig tankolni egy olyan piacon, ahová normális áron úgy sem jön senki.pont azért kell fullba tolni a tankot, hogy legyen egy rendes mag + asset a végső tradehez
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Értem én a mondandót de szerintem hülyeség évekig tankolni egy olyan piacon, ahová normális áron úgy sem jön senki.Markannen az egyik legnagyobb csabda játékos és már 26 nem ugyanaz az évjárat mint a fiatal mag.Tucker is mutatott jó dolgokat.Melyik fiatal magra gondolsz?Nem értem miért kéne a Jazznak fullba nyomni a tankot. Van egy fiatal mag, akire lehetne építeni vagy legalább megnézni magasabb szinten érnek e valamitbasketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Hawks nem lehet ennyire hülye
Negritis, a vajda
Viszont mennyire borzalmas ez a jazznek.. behuztak Hendrickset a top10ben es maris hoztak a helyere egy embert... Igy Hendricksnek kb. 10 percei lesznek plusz top 10 vedett a kov evi pickjuk
sapka
FLZOLI
Fiatal magjuk a Kessler és a két frissen draftolt Sensebouh és Hendricks.
Ráadásul ha nem lesz 10-en belül a jövő évi pickjük bukják.
Aingie most kezdte az építkezést.
Toca
Plussz Lauri is végre all-star szinten tolta, ő sem idős még.
Sexton is működik, de ropi, Clarkson egész jó peremember.
Szerintem nem egy rossz csapat ez. Hülyeség lenne robbantani, főleg, hogy kis piac és csóró tulaj van.
FLZOLI
Clarkson 31 hogy jön a fiatal maghoz ?
Horton Tucker lehet kiegészítő talán.
Sexton tavaly koránt sem volt jó, mondjuk volt sérülése is rá nem építenék.
Emellé tegyük hozzá, hogy a következő 2 évben lesz 4 első körösük ( ha tankolnak idén).
Szerintem ennek a csapatnak 25ig rebuild éra kell, hogy tartson.
Toca
Nyilván a fiatalokat kell tolni, de évekig vesztes mentalitást beléjük táplálni nem lehet. Lásd a Pistons, Rockets, Cavs féle top prospect égető.
Egy jól sikerült play-in meg 1-2 kör a PO-ban sokkal többet tesz hozzá a fejlődéshez mint néhány év bohóckodás az alapszakaszban, load managelt hajigálóparádé bemutató meccseken
több mint 1 éve
Markannen az egyik legnagyobb csabda játékos és már 26 nem ugyanaz az évjárat mint a fiatal mag.Tucker is mutatott jó dolgokat.Melyik fiatal magra gondolsz?Nem értem miért kéne a Jazznak fullba nyomni a tankot. Van egy fiatal mag, akire lehetne építeni vagy legalább megnézni magasabb szinten érnek e valamitbasketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Negritis, a vajda
Viszont mennyire borzalmas ez a jazznek.. behuztak Hendrickset a top10ben es maris hoztak a helyere egy embert... Igy Hendricksnek kb. 10 percei lesznek plusz top 10 vedett a kov evi pickjuk
sapka
FLZOLI
Toca
Szerintem nem egy rossz csapat ez. Hülyeség lenne robbantani, főleg, hogy kis piac és csóró tulaj van.
FLZOLI
Clarkson 31 hogy jön a fiatal maghoz ?
Horton Tucker lehet kiegészítő talán.
Sexton tavaly koránt sem volt jó, mondjuk volt sérülése is rá nem építenék.
Emellé tegyük hozzá, hogy a következő 2 évben lesz 4 első körösük ( ha tankolnak idén).
Szerintem ennek a csapatnak 25ig rebuild éra kell, hogy tartson.
több mint 1 éve
Tucker is mutatott jó dolgokat.Melyik fiatal magra gondolsz?Nem értem miért kéne a Jazznak fullba nyomni a tankot. Van egy fiatal mag, akire lehetne építeni vagy legalább megnézni magasabb szinten érnek e valamitbasketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Negritis, a vajda
sapka
FLZOLI
Toca
több mint 1 éve
Melyik fiatal magra gondolsz?Nem értem miért kéne a Jazznak fullba nyomni a tankot. Van egy fiatal mag, akire lehetne építeni vagy legalább megnézni magasabb szinten érnek e valamitbasketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Negritis, a vajda
sapka
FLZOLI
több mint 1 éve
Nem értem miért kéne a Jazznak fullba nyomni a tankot. Van egy fiatal mag, akire lehetne építeni vagy legalább megnézni magasabb szinten érnek e valamitbasketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Negritis, a vajda
sapka
PF poszton konkrétan senki sem volt, most van egy rutinosabb játékos a posztra egy ígéretes újonc mellé.
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
The Phoenix Suns will host a workout on Wednesday featuring Jabari Parker, Stanley Johnson and Chasson Randle.Stanley Johnsonról mindig egy fanja jut eszembe realgm fórumán, aki újonc évében mindig jött Nuggets fanok orra alá dörgölni 1-1 rossz Mudiay meccs után, h meg fogjuk mi még bánni, h nem őt vittük el hamarabb. Az a draft is milyen pocsék volt top 10-ből kb 7 már vagy kikopott vagy peremember a ligában. KAT, Porzingis, Bookert leszámítva az egész class csupa-csupa roleplayer vagy bust.
Ha már jabari felmerült
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Sztem se Lauri se jc nem lesz ott februárbanbasketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Negritis, a vajda
sapka
több mint 1 éve
basketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderA hawksnak ez egy jó trade hogy bekeruljon a tax ala, es Collins kezebol kivette a labdat es a pickandrollt Capela... Szoval nekik nem kell Collins vagy Capela, nem is akartak semmit se cserebe..
Ez mi?
Negritis, a vajda
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
The Phoenix Suns will host a workout on Wednesday featuring Jabari Parker, Stanley Johnson and Chasson Randle.Ha már jabari felmerült
több mint 1 éve
basketball.realgm.com/wiretap/272133/Jazz-Acquire-John-Collins-From-Hawks-For-Rudy-Gay-Future-2nd-RounderEz mi?
több mint 1 éve
na Reid alairatva 3 evre. ez jo hir nagyon.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nagyszerű lenne ha Rose a Bulls-ban vezetne le
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Amikor még David Robinson és Tim Duncan (akit elsőre meg se ismertem a képen), is átlagos magasságú embernek tűnik.több mint 1 éve
érdekes volt Whitmore hatalmas csúszása, bár Hollinger már draft előtt ie leirta hogy csúszni fogamely gyakorlatilag azt takarta hogy bevédte magukat hogy a top 5 mockolták folyamatosan...
valami térdsérülése is van;
de ezt leszámitva nagyon jó méret, jó dobótechnika, jó drive, képes védekezni, erős tunnel vision
szóval ~Paulo Banchero
erről az jut eszembe hogy a tavalyi draft bűngyenge volt 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Nuggets szurkolóként nem kéne húzni a számat, de nem tudok mit tenni, ez a draft nekem most csalódás lett. Egész évben figyeltem a magas padlójú játékosokat, akik 40 körül még bent lehetnek. Az utóbbi 2 hétben Booth csinált 1db 2/40-ből az idei draftra egy 1/29, 2/32 és egy 2/37-et. Valamire való mockok mind úgy gondolkodtak, h Braun féle utat követve elsődlegesen megbízható jó védő, átlag feletti támadó, 21+ éves, azonnal bevethető játékost akarunk és nem upsidera megyünk. Vagy maximum 3-ból egy esetén, ahogy tavaly védekező upside miatt Payton Watsonnal tettük. Hát kapufa. Persze gondolkoztam Jaquezben is még kedd-szerda magasságában, és akkor győztem meg magamat, h nem feltétlen kell a védő oldalon jobbnak lennie a draftoltjainknál.
Az alapszakaszban eléggé akadozott a second unit támadójátéka. Kell egy kis spacing és kreálás. Erre húzunk három srácot, akik vagy csak kreálni tudnak, vagy csak spacingnek tesznek jót, de legalább mindhárom rossz vagy csak átlag alatti védő, amit nem tudok hova tenni. Strawter, Pickett esetében legalább látom, h mire gondolt a költő, de Tyson esélytelen. Egy kevésbé atletikus Ryan Anderson, ami kérdéseket vet fel, hogyan lesz pályán tartható valaha is.
Viszont ez a draft azt mondatja velem, h a wingen a vezetés szerint van elég jó po szinten bevethető védőnk rövid- és középtávon is. Tavalyi szezon alapján adja magát Braun, KCP és Gordon, de ez alapján kell legyen egy 4. ember. Visszajön Brown? Tavalyi 1/30-as Watson lesz az? Vagy egy másik FA, akiről Booth tudja, h azonnal alá fog hozzánk írni, amint lehetőség lesz rá? Esetleg valaki csere keretében, mint Delon Wright? Nem tudom. Mindenesetre, ha egyik sem jön össze, akkor lesz igazán negatív ez a draft.
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=pe09QXs2lJA
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Hornets a Bridges ügy mellé, draftolt egy Miller ügyet.Tipikus vesztes húzás volt a Miller draft.
Portland jól jár szerintem Scoottal.
Toca
több mint 1 éve
Mióta átvette a csapatot tolt egy NBA finalt a csapat és egy Konferencia döntőt.Nem tudom, Ainge első körös pickeket gyűjtött Stevens ezek szerint második körsösöket, egyelőre nem érzem, hogy bevált volna a felfelé buktatás........😕Stevens nyomott egy Belichicket, lehet itt is Bill kutyája draftolt. Nem tudom mi a tosz értelme 4 future 2. körnek, de soxerencsét.nem elsőkörös talent kell a csapatba hanem olyan játékos aki ténylegesen day1 tud segíteni
Boston
sztem ez szimplán további csere érték
Negritis, a vajda
dande2
Nem vagy te telhetetlen kicsit? 😊
Nem irigylem itt a Boston helyzet miatt.
több mint 1 éve
sztem ez Finch es Connelly erkezesevel mar valtozik, valtozasban van.na mi meg odaadtunk 2 future masodik korost a Spursnek, hogy 33. helyen draftoljuk Leonard Millert. Volt, aki top 20ba varta, mert lenyegeben az utolso evet leszamitva sosem jatszott komolyabb ligaban, relevans ellenfelekkel szemben, es elkepesztot fejlodott. Nagyon nyers tehetseg a srac, meretei megvannak, de a dobasan finomitani kell, es rengeteg figyelmet fog igenyelni. kivancsi leszek, hogy kihozunk-e belole vmit.mondjuk esetében jobban örültem volna egy memphis, indiana vonalnak
csebi
a minny nem a játékosfejlesztésről híres
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
mondjuk Ainge elbaszta sztem mert sose váltotta be az asseteketNem tudom, Ainge első körös pickeket gyűjtött Stevens ezek szerint második körsösöket, egyelőre nem érzem, hogy bevált volna a felfelé buktatás........😕Stevens nyomott egy Belichicket, lehet itt is Bill kutyája draftolt. Nem tudom mi a tosz értelme 4 future 2. körnek, de soxerencsét.nem elsőkörös talent kell a csapatba hanem olyan játékos aki ténylegesen day1 tud segíteni
Boston
Negritis, a vajda
dande2
több mint 1 éve
Nem tudom, Ainge első körös pickeket gyűjtött Stevens ezek szerint második körsösöket, egyelőre nem érzem, hogy bevált volna a felfelé buktatás........😕Stevens nyomott egy Belichicket, lehet itt is Bill kutyája draftolt. Nem tudom mi a tosz értelme 4 future 2. körnek, de soxerencsét.nem elsőkörös talent kell a csapatba hanem olyan játékos aki ténylegesen day1 tud segíteni
Boston
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
na mi meg odaadtunk 2 future masodik korost a Spursnek, hogy 33. helyen draftoljuk Leonard Millert. Volt, aki top 20ba varta, mert lenyegeben az utolso evet leszamitva sosem jatszott komolyabb ligaban, relevans ellenfelekkel szemben, es elkepesztot fejlodott. Nagyon nyers tehetseg a srac, meretei megvannak, de a dobasan finomitani kell, es rengeteg figyelmet fog igenyelni. kivancsi leszek, hogy kihozunk-e belole vmit.mondjuk esetében jobban örültem volna egy memphis, indiana vonalnak
csebi
a minny nem a játékosfejlesztésről híres
több mint 1 éve
Stevens nyomott egy Belichicket, lehet itt is Bill kutyája draftolt. Nem tudom mi a tosz értelme 4 future 2. körnek, de soxerencsét.nem elsőkörös talent kell a csapatba hanem olyan játékos aki ténylegesen day1 tud segíteni
Boston
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Mondjuk gyanús, hogy utolsó szezonja, szóval már csak ezért is. 😀@wojespnHa Paul a GSWvel se tud nyerni akkor senkivel. 😀
ESPN Sources: The Washington Wizards are finalizing a deal to send Chris Paul to the Golden State Warriors for a package that includes Jordan Poole and future draft assets.
Negritis, a vajda
Toca