NBA

33 feliratkozó

10 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 660
Jól van, alakul a buli 🤣

ZERO_L
Williams 2 és fél szezon alatt eddig össze vissza 85 meccset játszott...

10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
Szerintetek, ha 32 csapatos lesz a liga, megtartják a 82 csapatos alapszakaszt vagy változhat a lebonyolítás?
Dzsokijuing
Szerintem marad, az NHL is maradt.

10 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hiszem vakarhatjuk a fejünket Bostonban hogy megőrizzük a keleti trónt....

Report: Cavs pry Hunter from Hawks
 thescore.com/nba/news/3211517

🤔
10 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Jól van, alakul a buli 🤣

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?
Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.
De ez a Doncic trade mindent visz 😀 😀 főleg amikor egy 35 éves Butler-ért többet adnak..Mavs GM a legnagyobb kókler, Lakers kva jól járt.
Pep71
Egyszerre jár le Curryvel. Szerintük még nyitva van az a bajnoki ablak. Meglátjuk. Curryvel sgyütt ha lejár jöhet a rebuild.
Toca
Francnak kellett nekünk ez a buta Butler. PO run se lesz vele, nemhogy bajnoki cím, akkor minek a hisztigép, nagyon nem örülök ennek.
zavi27
Oke hogy hisztis, de azert csak elcipelte a Heatet ketszer a dontoben. Egy motivalt es egeszseges Curry + Butler duo sokmindenre lehet képes.
Ezen a nyugaton én nem látom a döntőt de we will see.
10 hónapja
andree Arizona Cardinals 1 781
Butlert megúszta a Suns.
iktriad
Ez a csapat, ahogy látom így is úgy is a semmibe tart. Így a Bookerhez ragaszkodás sem ér semmit. Csak elmennek a prime évei egy közepes csapatban.
zinedine5
Na ja. 2021-ben döntőztek egy hosszú szenvedés után összerakott fiatal maggal. A következő évben 64-18 a mérleg ezekkel a srácokkal. Tök logikus, hogy szétcserélték az egészet. Nem is voltak 50 győzelem fölött azóta. Én meg végignéztem a sok fos szezont aminek a jutalmai Lenek, Benderek meg Josh Jacksonok lettek. Hozták a szlovén edzőt, hogy aztán ledraftolják Aytont Doncic előtt. Valahogy mégis összemákoltak egy szerethető csapatot. Kellett két év kemény munka, hogy a végén 3 scorer öregedjen együtt a reménytelenségben. Asset már nincs retoolhoz. Booker fut még 1-2 kört aztán elcserélik valamiért, KD már hamarabb megy majd pár csomag szotyiért, Beal meg szépen kipörgeti ezt a 3 évet, utána lehet építkezni. 2032-ben asszem már van saját pick is, tehát kb 2040-környékén újra érdemes majd Suns meccset nézni, bár mivel a Sunsról van szó ehhez nyugodtan hozzáadhatunk még 5-10 évet. Legalább League passra nem kell költeni nyugdíjig.
10 hónapja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 444
Adamsnek már rég lecsengett, playoffban pályán tarthatatlan, már a sérülése előtt is az volt. Annak is több értelme van ha megrohadnak smallballban.

amúgy tényleg jó ez a lakers roster, bajnok matéria lett. sajnálatos hogy ehhez megint kellett a többi csapat, pontosítva a dallas közrejátszása, mert amúgy amit feladtak az pont úgy viszonyul a nyereséghez mint anno lonzo ballék a bron ad pároshoz
10 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Amugy ha a Lakers megszerezne Steven Adamset is az egyebkent uveg Williams melle, vagy kiesese eseten, szerintem kurvara megerosodnenek. Az egyik legalulertekeltebb vedonek, illetve kisiparosnak gondolom Adamset, aki vedekezesben egy kincs.

10 hónapja
vfdbfdsn 175
Nem tudom mikor volt utoljára ilyen trade deadline de holtszezon se volt mostanában ilyen durva.
10 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Én nem értem a Warriors-t. Butler már 35 éves, vele sem lesznek bajnokok,sőt. Ezek a tradek mire jók?
Lakers is hülye volt, Knecht-et beáldozni, pont ilyen playerek kellenek egy bajnokcsapatba kirakósnak szvsz.
De ez a Doncic trade mindent visz 😀 😀 főleg amikor egy 35 éves Butler-ért többet adnak..Mavs GM a legnagyobb kókler, Lakers kva jól járt.
Pep71
Egyszerre jár le Curryvel. Szerintük még nyitva van az a bajnoki ablak. Meglátjuk. Curryvel sgyütt ha lejár jöhet a rebuild.
Toca
Francnak kellett nekünk ez a buta Butler. PO run se lesz vele, nemhogy bajnoki cím, akkor minek a hisztigép, nagyon nem örülök ennek.
10 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Ha Luka Laker marad 2031-ig, akkor Mark Williams nagy steal lesz, márpedig Luka maradásán Mark Williams érkezése már most is sokat segít, hiszen ő kért egy ilyen játékost. 😀
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Pep71
Knecht nem rossz játékos, de pl Christie sztem inkább kell egy bajnokcsapatba
ráadásul kellett valaki a palánk és mark williams egy bíztató center aki fiatal is még
poetl vagy claxton lett volna az álmom, de ez se rossz
Negritis, a vajda
Davist is szépen összekapták a helyi orvosok, ha Williams-el is hasonló módon tudnak bánni szerintem ő nagyon jó kis játékos lesz.
Az álom szerintem Kessler volt, csak túl sokat kért a Jazz érte.
FLZOLI
ha egészséges tud maradni akkor ez nagyon jó biznisz sztem
de pont ezért örültem volna jobban főleg Claxtonnak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
Pep71
Toca
en amugy latom ebben a bajnok eselyt. Butler elkepesztoen motivalt lesz, Curry is lehet, hogy megmutatja, tud KD meg tobbiek nelkul is nyerni. de a legnagyobb kokler tenyleg a Mavs GM itt, latva kiert milyen ertekeket adnak-adnanak, o meg mit hozott ki Doncicbol.

de az egeszbol szegeny Andersont sajnalom a legjobban. neki tobbszorosen is szar, hogy elcserelik egy masik orszagba, a kontinens masik vegebe ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
The Toronto Raptors have acquired Brandon Ingram from the New Orleans Pelicans for Bruce Brown Jr., Kelly Olynyk, a first round pick in 2026 via the Indiana Pacers, and one second round pick.

10 hónapja
The Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.
KeyG
Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
Stez
úgy volt, viszont azok spekulációk voltak
idén visszatért és valamennyit képes játszani
Negritis, a vajda
Tudom, hogy jatszik, de rotacioban, nem kezd, es atlagol 20 perceket, volt 30 meccse ugy, hogy amugy elotte ket es fel evig nem latott palyat sem. Szamomra erthetetlen, hogy ezek utan akarcsak 10 milliot elnyom ra valaki 30 meccs utan, akkor is, ha ez a 10 millio az NBA-ben manapsag filleres penznek szamit.

Bar oke, en sosem voltam egy nagy Lonzo-fan, az egyik legtulertekeltebb prospectnek tartottam mar anno is, de utana sem igazan gyozott meg a jatekaval.
Stez
mint prospect lehet túlértékelt volt, de azzal hogy anno összerakta a tripláját nagyon jó kis játékos lett belőle, sőt
csak a térdei mentek szét sajnos

viszont ez a szerződés sztem nagyon fasza, mert a bulls talán végre nekiáll rendesen tankolni és lemenni kutyába
akkor pedig ez az összeg teljesen mind1, DE ha jövőre képes teljes meccset játszani és csak 70%át hozza a sérülés előtti játékának akkor ez akár 1-1.5 1st is lehet

10 hónapja
The Chicago Bulls and Lonzo Ball have agreed to a two-year, $20 million contract extension, sources tell ESPN.
KeyG
Nem ugy volt, hogy a palinak olyan ramaty allapotban vannak a terdei, hogy egy eve meg azon ment az eloadas, hogy ha o meg palyat lat, mar az is meglepo lesz?
Stez
Negritis, a vajda
Tudom, hogy jatszik, de rotacioban, nem kezd, es atlagol 20 perceket, volt 30 meccse ugy, hogy amugy elotte ket es fel evig nem latott palyat sem. Szamomra erthetetlen, hogy ezek utan akarcsak 10 milliot elnyom ra valaki 30 meccs utan, akkor is, ha ez a 10 millio az NBA-ben manapsag filleres penznek szamit.

Bar oke, en sosem voltam egy nagy Lonzo-fan, az egyik legtulertekeltebb prospectnek tartottam mar anno is, de utana sem igazan gyozott meg a jatekaval.

10 hónapja
KeyG
Stez
Negritis, a vajda
Szerintem ez egy 2 éves prove it deal
KeyG
2025ben ez ajándék
ha jövőre képes teljesen játszani akkor iszonyat jó asset

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
KeyG
Stez
Negritis, a vajda
Szerintem ez egy 2 éves prove it deal

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
10 hónapja
KeyG
Stez

10 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Pep71
ráadásul kellett valaki a palánk és mark williams egy bíztató center aki fiatal is még
Negritis, a vajda
Davist is szépen összekapták a helyi orvosok, ha Williams-el is hasonló módon tudnak bánni szerintem ő nagyon jó kis játékos lesz.
Az álom szerintem Kessler volt, csak túl sokat kért a Jazz érte.

10 hónapja
KeyG

10 hónapja
Pep71

10 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Pep71
10 hónapja
YoungZeeZee 9 407
A league source confirmed the following parts of the trade:

To Golden State: Jimmy Butler
To Detroit: Lindy Waters, Josh Richardson
To Miami: Andrew Wiggins, P.J. Tucker
To Utah: Dennis Schroder
To Toronto: Kyle Anderson
Negritis, a vajda
Dennis S, oriasi utazo
10 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 357