NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.Pár gondolat,
Pár vitaindító:
- Wemby Jameshez hasonlítsa, mint a 20 éve nem érkezett hozzá fogható tehetség nekem erős. De legyen ez a nagyotmondó média velejárója. Nekem 1 dolog nem megy a fejembe, hogy lehet GOAT potenciálja, ha nem tudsz rá compot hozni. Ilyen testalkattal nem játszott még a ligában senki 1000 meccset.
Ahogy Zion testalkat sem kecsegtet semmi jóval. Ezzel nem azt akarom mondani, h maga a játékos ne lenne egy korszakos tudású 19 éves. Lehet a valaha volt legjobb 19 éves játékos, ami első szezonban bőven all-star jelölést érhet, de a liga legjobbja címre szerintem nincs esélye semmilyen időtávon. Illetve 30 éves kora felett 50-50-re teszem, h a ligában lesz. Amolyan Yao Ming pályaívet látok nála, aztán cáfoljon rám. Én is 1/1-re vinném ettől függetlenül.
- Ahonnan a Thompson ikrek jönnek remélem soha senki nem fog többet. Szemrákot kapok attól az OTE ligától. Óriási így a plafon és a padló közti különbség ennél a kettőnél számomra.
- A draft 2-től 3-4 átmenetig a legmélyebb. Maga a draft szerintem mély, az eleje Wembyt leszámítva átlagos és a szarul játékosfejlesztő csapatok kesereghetnek, h kevés a kihagyhatatlan potenciálú játékos és csak 2-3. ember matéria van többnyire a lotteryben. 15 és 40 között szerintem elég sűrű a mezőny és még a 2. elején is más draftokon 1. körös prospecteknek számító játékost lehet találni. Akiknek 50 feletti-, vagy akiknek egyáltalán nincs pickje az idei drafton azok esetén nem lepődnék meg, ha becserélnének a 2. kör elejébe. Hornets, Magic, Pacers szerintem kapható lenne ilyen üzletre.
- Illetve a fegyveres balhé Morant körül is azért van ekkorára fújva és azért akarja Silver és a tulajok ennek a fegyverrel mutatkozok újkori romantikának elejét venni, mert éppen lottery eleje esélyes Brandon Millerrel Moranténál sokkal súlyosabb esetet vesz így vagy úgy magára a liga, ahol meghalt egy 23 éves nő is. Az tragédia lenne a ligának, ha aktuálisan az nba alkalmazásában álló játékos esetén pattanna ki egy ilyen ügy.
dawyd728
nem tudom olvastad e az athletic draftbookját; de érdemes:
cdn.theathletic.com/app/uploads/2023/06/20161330/2023_NBA-Draft-Guide-5.pdf
| Dr@ft2023 |
Wemby kapcsán azt nem veheted el tőle, btw senki se, hogy fenomenális védőjátékos lehet/lesz day 1, mert olyan hossza van és mellé érzi a játékot, hogy megváltoztatja a gravitációt a palánk közelében; mellette egy guard nem teszi fel a labdát csak úgy... és ehhez nem kell semmit se tennie; azzal hogy még van mellé egy iszonyúan dinamikus jó mozgása az nagyon érdekes, és azt mondanám ezzel a hosszal a permitéren sem egyértelmű, ha kihúzza oda valaki akkor nem biztos hogy átdobják az irányitók. Biztosan nem centert fog játszani első pár évében... max ha alacsony szerkezetre váltanak. És ez se lenne gond, hiszen lábbal birja hogy csak besegitővédő legyen, de ez azt jelenti hogy másik irányba támadsz.
A támadóoldal nagyon húzós, 25% EU triplából... 60% körüli 2 pontos úgy hogy kontroll nélkül ő azt csinálhatott amit akart... szerintem ez NBA-ben nem fog átjönni, de ez nem gond
mert ha az az alja hogy Mobley/Gobert játékot játszik 4-esből egykét vállalható támadómozgással, máris HoF körüli tehetségről beszélünk...és ez az alja; ha össze tudja rakni a támadójátékot akkor máris áll/ül a James comp., de ez szerintem is erősen túl van húzva. Ugyanakkor ez az a kalap, mert pl. Mobley-hez képest ő volt a csapat arca, scorere MVP-je is; ami Mobley pl. sose volt és nem is lesz.
Namost ha ezt okosan tudják menedzselni...és ezért nem áll meg a Chet hasonlat (aki tisztán center...), akkor nem kell aggódnia azon hogy meccsenként ő rá fog kerülni egy 270+os festékjátékos (btw ebből elég kevés van már...)
Szóval áll e az ha megérkezik a ligába akkor megváltoztatja a játékot.. Biztosan! és ezért beszélnek róla ennyit és így. (bár ez elég unalmas már...)
A Thompson ikrek nagyon gázak..., és nem értem miért vannak ennyire felkapva
fantasztikus atléták, de 2-3 évvel a saját korosztályuk felett játszottak, borzalmas dobásokkal és közel nulla ballskillel..., de emelem a tétet 😛.
Az 5 legjobban hypeolt játékos az idei drafton, Wemby, Scott, Miller, Thompson1, Thompson2;
Milleren kivül aki Deangelo Russell stilusba játszik... remek shooter 0 festékmozgással; az látszik hogy basszus ezen a drafton a top játékosok közül senki nem tud dobni... és mégis minden draftszaki arról értekezik, hogy ez nem számit mert jönnek és megtanulják.. és én rohadtul nem emlékszem az elmúlt 10 évből olyan arcokra akik megtanultak ténylegesen dobni az NBA-ben. Még kivételre se, de rengeteg arcra emlékszem akik aztán soha nem rakták össze, bár ebből vannak pozitiv sztorik.. pl. Marion 😊.
Szerintem a draft nagyon sekély; 1-től 7-ig Wemby-n és Scoot-on kivül csak role playerek vannak. 7-től 30-ig középmezőny, köztük érdekes arcokkal, pl. Bufkin és még sokan mások, akiknek van esélyük összerakni, de nem egy-két éven belül.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
kérdés hogy Oden bust-e?Megsérülni megsérülhet, de hogy Bust nem lesz abban olyan 99%is biztos vagyok.epp azert nagyobb besules, mert Bennettrol nem allitottak olyanokat, mint Wembyrol, nem volt akkor hatalmas elvaras vele szemben.Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.besülhet, de nem lesz nagyobb mint Bennett
csebi
szerencsétlen nem tehet róla de semmi értelme nem volt őt ott kihúzni
Banya esetében inkább hoznám Oden-t
Negritis, a vajda
csebi
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Megsérülni megsérülhet, de hogy Bust nem lesz abban olyan 99%is biztos vagyok.epp azert nagyobb besules, mert Bennettrol nem allitottak olyanokat, mint Wembyrol, nem volt akkor hatalmas elvaras vele szemben.Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.besülhet, de nem lesz nagyobb mint Bennett
csebi
Negritis, a vajda
csebi
több mint 1 éve
epp azert nagyobb besules, mert Bennettrol nem allitottak olyanokat, mint Wembyrol, nem volt akkor hatalmas elvaras vele szemben.Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.besülhet, de nem lesz nagyobb mint Bennett
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
magasabbnak magasabbHa besül nagyobb bust lesz. 😊Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.besülhet, de nem lesz nagyobb mint Bennett
csebi
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Ha besül nagyobb bust lesz. 😊Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.besülhet, de nem lesz nagyobb mint Bennett
csebi
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.besülhet, de nem lesz nagyobb mint Bennett
csebi
több mint 1 éve
testtel igen, atletikussággal nemLeBron testtel bőven 10+ éveket játszottak a ligában. Wemby testtel nem. Ergo Jamesre tudsz compot mondani, h ilyen testtel, olyan játékkal. Wemby esetén tudsz mondani hasonló játékot, de ilyen testet, ami 10 évet kibírt volna nem.Shaqre vagy Lebronra se volt igazán komp ami megállja a helyétHa kimondod róla, h gigamega tehetség és potenciál van benne, akkor nem Poku compot hozol. Van 70+ év a ligának a háta mögött és mondjuk egy top75-ös hivatalos listán nem találsz olyat, aki jó comp lenne neki. Gobert egy jó kiscsatárnak tűnik mellette..Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
- Wemby Jameshez hasonlítsa, mint a 20 éve nem érkezett hozzá fogható tehetség nekem erős. De legyen ez a nagyotmondó média velejárója. Nekem 1 dolog nem megy a fejembe, hogy lehet GOAT potenciálja, ha nem tudsz rá compot hozni. Ilyen testalkattal nem játszott még a ligában senki 1000 meccset.
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
egyik se all time great (jelenleg)
a Bron óta legnagyobb tehetséget pedig mindig halljuk, hallottuk Griffin, Davis, Wiggins/Parker/Embiid, Simmons, Zion esetében is
marketing fogás
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
dawyd728
Bron esetében a sebesség és ugrálás volt nagyon egyedi és példa nélküli
ahogy a fiatal shaq esetében is
több mint 1 éve
Értem amit mondasz, de a csávó egy unikornis, olyan amilyen még nem látott az NBA.LeBron testtel bőven 10+ éveket játszottak a ligában. Wemby testtel nem. Ergo Jamesre tudsz compot mondani, h ilyen testtel, olyan játékkal. Wemby esetén tudsz mondani hasonló játékot, de ilyen testet, ami 10 évet kibírt volna nem.Shaqre vagy Lebronra se volt igazán komp ami megállja a helyétHa kimondod róla, h gigamega tehetség és potenciál van benne, akkor nem Poku compot hozol. Van 70+ év a ligának a háta mögött és mondjuk egy top75-ös hivatalos listán nem találsz olyat, aki jó comp lenne neki. Gobert egy jó kiscsatárnak tűnik mellette..Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
a Bron óta legnagyobb tehetséget pedig mindig halljuk, hallottuk Griffin, Davis, Wiggins/Parker/Embiid, Simmons, Zion esetében is
marketing fogás
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
dawyd728
Képzetsége és méretei kiemelkedőek.
Most azért mert nem tudunk compot mondani rá akkor már nem lehet GOAT pontenciálja?
Ugyan már ne legyünk ilyen maradiak.
Meg azt se mondjuk, hogy nem lehet európai a GOAT versenyben, mondjuk Jokicra több pénzt tennék egyelőre, hogy odakerülhet, de addig még jó 10 évet nyomnia kell pár bajnoki címmel (az se baj ha még 5-tel 😀)
több mint 1 éve
Wemby hatalmas bust lesz. nagyobb, mint Bennett.LeBron testtel bőven 10+ éveket játszottak a ligában. Wemby testtel nem. Ergo Jamesre tudsz compot mondani, h ilyen testtel, olyan játékkal. Wemby esetén tudsz mondani hasonló játékot, de ilyen testet, ami 10 évet kibírt volna nem.Shaqre vagy Lebronra se volt igazán komp ami megállja a helyétHa kimondod róla, h gigamega tehetség és potenciál van benne, akkor nem Poku compot hozol. Van 70+ év a ligának a háta mögött és mondjuk egy top75-ös hivatalos listán nem találsz olyat, aki jó comp lenne neki. Gobert egy jó kiscsatárnak tűnik mellette..Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
marketing fogás
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
dawyd728
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
LeBron testtel bőven 10+ éveket játszottak a ligában. Wemby testtel nem. Ergo Jamesre tudsz compot mondani, h ilyen testtel, olyan játékkal. Wemby esetén tudsz mondani hasonló játékot, de ilyen testet, ami 10 évet kibírt volna nem.Shaqre vagy Lebronra se volt igazán komp ami megállja a helyétHa kimondod róla, h gigamega tehetség és potenciál van benne, akkor nem Poku compot hozol. Van 70+ év a ligának a háta mögött és mondjuk egy top75-ös hivatalos listán nem találsz olyat, aki jó comp lenne neki. Gobert egy jó kiscsatárnak tűnik mellette..Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
marketing fogás
Negritis, a vajda
dawyd728
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Gondolom ilyen testtel nem küldik be verekedni a palánk alá. Mivel nem is repked folyamatosan a gyűrű körül így a lábai sem kapnak túl nagy terhelést.Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.Én is látok erre nagy esélyt, de ezért van benne GOAT potenciál ami vagy kijön vagy nem.
Pár vitaindító:
Ahogy Zion testalkat sem kecsegtet semmi jóval. Ezzel nem azt akarom mondani, h maga a játékos ne lenne egy korszakos tudású 19 éves. Lehet a valaha volt legjobb 19 éves játékos, ami első szezonban bőven all-star jelölést érhet, de a liga legjobbja címre szerintem nincs esélye semmilyen időtávon. Illetve 30 éves kora felett 50-50-re teszem, h a ligában lesz. Amolyan Yao Ming pályaívet látok nála, aztán cáfoljon rám. Én is 1/1-re vinném ettől függetlenül.
- Ahonnan a Thompson ikrek jönnek remélem soha senki nem fog többet. Szemrákot kapok attól az OTE ligától. Óriási így a plafon és a padló közti különbség ennél a kettőnél számomra.
- A draft 2-től 3-4 átmenetig a legmélyebb. Maga a draft szerintem mély, az eleje Wembyt leszámítva átlagos és a szarul játékosfejlesztő csapatok kesereghetnek, h kevés a kihagyhatatlan potenciálú játékos és csak 2-3. ember matéria van többnyire a lotteryben. 15 és 40 között szerintem elég sűrű a mezőny és még a 2. elején is más draftokon 1. körös prospecteknek számító játékost lehet találni. Akiknek 50 feletti-, vagy akiknek egyáltalán nincs pickje az idei drafton azok esetén nem lepődnék meg, ha becserélnének a 2. kör elejébe. Hornets, Magic, Pacers szerintem kapható lenne ilyen üzletre.
- Illetve a fegyveres balhé Morant körül is azért van ekkorára fújva és azért akarja Silver és a tulajok ennek a fegyverrel mutatkozok újkori romantikának elejét venni, mert éppen lottery eleje esélyes Brandon Millerrel Moranténál sokkal súlyosabb esetet vesz így vagy úgy magára a liga, ahol meghalt egy 23 éves nő is. Az tragédia lenne a ligának, ha aktuálisan az nba alkalmazásában álló játékos esetén pattanna ki egy ilyen ügy.
dawyd728
Jamesre is azt mondták nem fogja bírni a teste túl sokáig aztán...
Toca
Ilyen magassággal és gyors mozgással kb verhetetlen a periméteren úgy, hogy nem is kell szétforgácsolja magát egy kosárért.
Külföldi nem lehet GOAT, így kb kár ezt a témát feszegetni mert mindig is kicsit másképp néznek majd rá mint egy született amerikaira.
több mint 1 éve
Nagy viták tengerében egy funfact:az a durva hogy a heat egy teljesen új maggal jutott vissza 5 év alatt oda hogy 4 év 2 döntő, 1 ecf
Az elmúlt 13 évben 12 évben GSW vagy a Heat mindig döntőben volt, DE sose játszottak egymás ellen. 😊
Heat 2-4 a GSW 4-2 ez idő alatt.
Toca
több mint 1 éve
Nagy viták tengerében egy funfact:Az elmúlt 13 évben 12 évben GSW vagy a Heat mindig döntőben volt, DE sose játszottak egymás ellen. 😊
Heat 2-4 a GSW 4-2 ez idő alatt.
több mint 1 éve
Shaqre vagy Lebronra se volt igazán komp ami megállja a helyétHa kimondod róla, h gigamega tehetség és potenciál van benne, akkor nem Poku compot hozol. Van 70+ év a ligának a háta mögött és mondjuk egy top75-ös hivatalos listán nem találsz olyat, aki jó comp lenne neki. Gobert egy jó kiscsatárnak tűnik mellette..Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
marketing fogás
Negritis, a vajda
dawyd728
több mint 1 éve
Wiggins/Parker/Embiid,Jabari, aki szintén a Bucksba került de pillanatok alatt szétszakadtak a térdei
Milyen Parker az? 😀
Toca
ott vége is volt
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Ha kimondod róla, h gigamega tehetség és potenciál van benne, akkor nem Poku compot hozol. Van 70+ év a ligának a háta mögött és mondjuk egy top75-ös hivatalos listán nem találsz olyat, aki jó comp lenne neki. Gobert egy jó kiscsatárnak tűnik mellette..Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
marketing fogás
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Bőven többet tud mint bármelyikük mikor a ligába került.Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
marketing fogás
Negritis, a vajda
Nekem jobb comp a 7.2es Durant, úgy talán jobban érezni mi a potenciálja,
Milyen Parker az? 😀
több mint 1 éve
Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.van comp sztem csak épphogy bekerültek a ligába
Pár vitaindító:
dawyd728
Poku és Chet
meg akkor már KP
marketing fogás
több mint 1 éve
Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.Én is látok erre nagy esélyt, de ezért van benne GOAT potenciál ami vagy kijön vagy nem.
Pár vitaindító:
dawyd728
Jamesre is azt mondták nem fogja bírni a teste túl sokáig aztán...
több mint 1 éve
Jelen! Nyertüüüünk!Felmerül ilyenkor bennem, hogy vajon tényleg nézed-e az NBA-t.a brooklyn a keleti döntőbe sem jutott be, de nyilván bajnok lett volnaEz a suns vajon akár csak közel lehet e a Netshez?Az a Brooklyn is bajnok lett volna 2021-ben, ha nem rokkannak le a PO-ra (ami azt illeti így is pár centin múlt a konfdöntő), szóval ha közel vannak már bőven jó.
Sztem meg az S Brooklyn is több mélységgel bírt
És a top talent is jobb volt
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Bár Harden az első kör végén megsérült, de nélküle is ment 2-1-re a Nets a későbbi bajnok Bucks ellen. A 4. meccsen azonban kidőlt Irving, majd bár Harden sérülten visszatért (igaz lépni alig tudott), de végül 7. meccsen OT-ben kikaptak, mert Durant cipője a rendes játékidő végén, a potenciális game winnernél rálógott a tripla vonalra.
Szóval Harden nélkül 2-1-et hoztak a Bucks ellen, majd Irving nélkül egy teljesen sérült Hardennel 1-2-t, úgy hogy egy centin múlt a 2-1.
Aligha van rajtad kívül olyan személy, aki szerint ne nyert volna a Nets, ha nincs Irving és Harden sérülése.
Jughead
Hagyjuk már ezeket a HA mondatokat,
HA továbbjut a Nets
HA egészséges tud végig maradni Durant
HA végig bírja, hogy egyedül viszi a csapatát
HA a Suns nem tud a nála Bucksnál jóval jobb matchupban nyerni.
HA ...
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Lassan ideje lenne rákanyarodni a draftra.Pár vitaindító:
több mint 1 éve
Banya Redicknelyoutu.be/tavSad_ypXY
több mint 1 éve
de volt, és lehet bejutnak a döntőbeFelmerül ilyenkor bennem, hogy vajon tényleg nézed-e az NBA-t.a brooklyn a keleti döntőbe sem jutott be, de nyilván bajnok lett volnaEz a suns vajon akár csak közel lehet e a Netshez?Az a Brooklyn is bajnok lett volna 2021-ben, ha nem rokkannak le a PO-ra (ami azt illeti így is pár centin múlt a konfdöntő), szóval ha közel vannak már bőven jó.
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda
Bár Harden az első kör végén megsérült, de nélküle is ment 2-1-re a Nets a későbbi bajnok Bucks ellen. A 4. meccsen azonban kidőlt Irving, majd bár Harden sérülten visszatért (igaz lépni alig tudott), de végül 7. meccsen OT-ben kikaptak, mert Durant cipője a rendes játékidő végén, a potenciális game winnernél rálógott a tripla vonalra.
Szóval Harden nélkül 2-1-et hoztak a Bucks ellen, majd Irving nélkül egy teljesen sérült Hardennel 1-2-t, úgy hogy egy centin múlt a 2-1.
Aligha van rajtad kívül olyan személy, aki szerint ne nyert volna a Nets, ha nincs Irving és Harden sérülése.
Jughead
de Nash pl kétlem hogy tudott volna bármit is változtatni
arról meg ne is beszéljünk hogy nem azon múlt hogy belógott a cipője vagy sem, mert sosem 1 mozzanaton múlik a dolog
akik szerint simán nyert volna a nets elfelejtik hogy a Suns ment 2-0ra
és hogy Nash szar edző
több mint 1 éve
Jughead
5 213
Felmerül ilyenkor bennem, hogy vajon tényleg nézed-e az NBA-t.a brooklyn a keleti döntőbe sem jutott be, de nyilván bajnok lett volnaEz a suns vajon akár csak közel lehet e a Netshez?Az a Brooklyn is bajnok lett volna 2021-ben, ha nem rokkannak le a PO-ra (ami azt illeti így is pár centin múlt a konfdöntő), szóval ha közel vannak már bőven jó.
Negritis, a vajda
Jughead
Negritis, a vajda