NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
110
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
NBA
33 feliratkozó
10 hónapja
Amúgy, mi van akkor, ha Luka tol egy Kawhi-t és a következő szezon után könnyes búcsút int LA-nek? a '25-26-os idény után kiléphet a szerződéséből, oda megy, ahová csak akar.Sztem nem jut el FAig, 3 éves maxot ír alá a lakersnel és utána megy ki esetleg
Oké, mondjuk nem sok jobb hely van kosárlabdázni, mint LA, de azért erre nincs garancia, ilyen szempontból Pelinka is kockáztatott.
Antonius
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Amúgy, mi van akkor, ha Luka tol egy Kawhi-t és a következő szezon után könnyes búcsút int LA-nek? a '25-26-os idény után kiléphet a szerződéséből, oda megy, ahová csak akar.Jó eséllyel az lesz, hogy 1.5 évig játszik a Lakersben, aztán megnézi a szabad ügynök piacot. De lehet végül marad, mert a Lakers tudja a legjobb projektet elé tenni.
Oké, mondjuk nem sok jobb hely van kosárlabdázni, mint LA, de azért erre nincs garancia, ilyen szempontból Pelinka is kockáztatott.
Antonius
10 hónapja
Nico interju utan arra hajlok hogy Doncicnak semmi baja, csak sertodesbol adta el...Azt nem tudta volna megtenni Harrison. A tulajoknak van beleszólása. Ha azt érezték volna ,hogy ennek nincs semmi alapja csak a sértődés akkor egyszerűen nem engedik a cserét.
beltazor
10 hónapja
The Mavs had major concerns about moving forward with Luka Doncic due to his constant conditioning issues and the looming commitment of another supermax contract extension this summer, sources told ESPN.Azért írtam, mert ha sérülés van a dologban, és ki is derül, hogy erről tudott a Mavs, az elég csúnya bünti lehet.A kinti insiderek meg pletykagyarak szerintem meg fogjak szelloztetni, barmelyik is legyen. Ha serules, azt a dallasi oldalrol, hogy magukat jobb szinben tuntessek fel, ha mas az oka, akkor mas szellozteti meg. Amerikaban ritkan maradnak meg hazon belul a dolgok.[Remelem, kiderulnek az indokok es a reszletek.Szerintem nem fognak, mert ha egészségügyi, hozzáállásbeli probléma van esetleg, akkor azért, ha meg mondjuk a GM-el vagy csapattal balhézott volna össze akkor meg azért titkolnák...
Stez
kapitnono
Mindegy, meglatjuk, ugysem moat kapunk valaszt, mar ha kapunk. Azert kivancsi lennek az okokra.
Stez
kapitnono
buhloone mindstate
10 hónapja
Amúgy, mi van akkor, ha Luka tol egy Kawhi-t és a következő szezon után könnyes búcsút int LA-nek? a '25-26-os idény után kiléphet a szerződéséből, oda megy, ahová csak akar. Oké, mondjuk nem sok jobb hely van kosárlabdázni, mint LA, de azért erre nincs garancia, ilyen szempontból Pelinka is kockáztatott.
Cowboys 4ever.
10 hónapja
Luka megszólalt már? Én remélem kinyitja a száját.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Amúgy ez kb a Titans Eagles AJ Brown trade szvsz
10 hónapja
Proxyi
166
Persze, a viccet errefelé nem ismerjük.Nem is csodálom, hogy a védelmet éltette Nico, 91 kapott pont a Cavs-től nem is rossz egy meccsen.Amúgy most tenyleg azon erősködtök, hogy a top5 legjobb játékosa nélkül kikap a Mavs simán?
Egy félidő alatt már durva lenne.
Proxyi
Toca
10 hónapja
Nem is csodálom, hogy a védelmet éltette Nico, 91 kapott pont a Cavs-től nem is rossz egy meccsen.Amúgy most tenyleg azon erősködtök, hogy a top5 legjobb játékosa nélkül kikap a Mavs simán?
Egy félidő alatt már durva lenne.
Proxyi
10 hónapja
Proxyi
166
Nem is csodálom, hogy a védelmet éltette Nico, 91 kapott pont a Cavs-től nem is rossz egy meccsen. Egy félidő alatt már durva lenne.
10 hónapja
Adamek is beszélik hogy fejben sehol sincs a mavsGondolom a játékosok se tudták az egészet
10 hónapja
Azért írtam, mert ha sérülés van a dologban, és ki is derül, hogy erről tudott a Mavs, az elég csúnya bünti lehet.A kinti insiderek meg pletykagyarak szerintem meg fogjak szelloztetni, barmelyik is legyen. Ha serules, azt a dallasi oldalrol, hogy magukat jobb szinben tuntessek fel, ha mas az oka, akkor mas szellozteti meg. Amerikaban ritkan maradnak meg hazon belul a dolgok.[Remelem, kiderulnek az indokok es a reszletek.Szerintem nem fognak, mert ha egészségügyi, hozzáállásbeli probléma van esetleg, akkor azért, ha meg mondjuk a GM-el vagy csapattal balhézott volna össze akkor meg azért titkolnák...
Stez
kapitnono
Mindegy, meglatjuk, ugysem moat kapunk valaszt, mar ha kapunk. Azert kivancsi lennek az okokra.
Stez

10 hónapja
A kinti insiderek meg pletykagyarak szerintem meg fogjak szelloztetni, barmelyik is legyen. Ha serules, azt a dallasi oldalrol, hogy magukat jobb szinben tuntessek fel, ha mas az oka, akkor mas szellozteti meg. Amerikaban ritkan maradnak meg hazon belul a dolgok.[Remelem, kiderulnek az indokok es a reszletek.Szerintem nem fognak, mert ha egészségügyi, hozzáállásbeli probléma van esetleg, akkor azért, ha meg mondjuk a GM-el vagy csapattal balhézott volna össze akkor meg azért titkolnák...
Stez
kapitnono
10 hónapja
Jogos ő volt az első nevem aztán mire végére írtam pont ki is hagytam. 😀Jokicot aki még soha nem játszott ASsel se nemhogy all NBADirekt provokatív, de nekem Doncic egy fehér, kövér Allen Iverson. Prime időszakban a liga top 3 támadója, ihletett állapotban be tudja vinni a csapatát a döntőbe (ez Iversonnak is egyszer sikerült, lehet, hogy Luka már túl is van rajta), de nem fog saját erőből nyerni soha.1. AI legjobb tamado szezonja van kb ott mint Luka legrosszabbja.
somoskovig
2. Védekezésüket ne hasonlítsuk, AIhoz képest Luka - Shai szinten van
3. Ezt a “saját erőből” nem fog bajnoki című baromság vajon mikor fog kikerülni az emberek agyából?
Lebron nem nyert egy bajnoki címet se egyedül. Kobe se. Luka ha tavaly nyert volna se egyedül tette volna. Duncan se nyert egyedül.
Kb elmult 25 évben Giannis es Kawhi, Wade, Nowitzki mondhatja el, hogy nem volt all-nba csapattársa mikor nyertek. (Tuti kihagyok valakit)
Toca
Negritis, a vajda
Shaqet meg egy evvel elneztem. Akkor a számossag megvan hogy 4 csak Wade helyet Jokic.
Szerkesztette: Toca
10 hónapja
Azért kell AD mert haverok? Sportszakmailag ez a csere, hülyeség. A két játékos nem egy szint. Azt a kis aprót meg ne vegyük amit kaptak.Ha te vagy a Mavs GM, és neked AD kell, akkor kinek szólsz még a Lakersen kívül?
De ezért is írom, ha Doncic egészséges akkor itt hatalmas konteók lesznek, miért csak a Lakersnek lett szólva.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Pont ez az. Ez alkat- és helyzetfüggő.Rendes munkát akarsz végezni vagy gyorsan és könnyen túllépni?Azért így egyszerűbb volt.3. Csapatnak aki ad rendes értéket lukaertHa te vagy a Mavs GM, és neked AD kell, akkor kinek szólsz még a Lakersen kívül?
De ezért is írom, ha Doncic egészséges akkor itt hatalmas konteók lesznek, miért csak a Lakersnek lett szólva.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
És azzal hozom ADt
Negritis, a vajda
De persze lehetett volna valami ötrésztvevős, 20 picket és 10 játékost megmozgató trade is, de ha neked csak AD kell, és simán adod érte Doncicot (merthogy gyakorlatilag ez egy erreredukálható egy az egyben csere volt), akkor minek bonyolítanád? Nem a tulaj vagy, hanem a GM.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
A végeredményből visszakövetkeztethető, hogy az utóbbi volt a prioritás, nincs szükség ehhez semmiféle konteóra.
10 hónapja
Rendes munkát akarsz végezni vagy gyorsan és könnyen túllépni?Azért így egyszerűbb volt.3. Csapatnak aki ad rendes értéket lukaertHa te vagy a Mavs GM, és neked AD kell, akkor kinek szólsz még a Lakersen kívül?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
És azzal hozom ADt
Negritis, a vajda
De persze lehetett volna valami ötrésztvevős, 20 picket és 10 játékost megmozgató trade is, de ha neked csak AD kell, és simán adod érte Doncicot (merthogy gyakorlatilag ez egy erreredukálható egy az egyben csere volt), akkor minek bonyolítanád? Nem a tulaj vagy, hanem a GM.
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Valamint Shaq all NBA volt mikor bajnokok lettek szal Wade kiesikKb elmult 25 évben Giannis es Kawhi, Wade, Nowitzki mondhatja el, hogy nem volt all-nba csapattársa mikor nyertek. (Tuti kihagyok valakit)Ben Wallacet!
Toca
Őszentsége Sobri Jóska
10 hónapja
Azért így egyszerűbb volt.3. Csapatnak aki ad rendes értéket lukaertHa te vagy a Mavs GM, és neked AD kell, akkor kinek szólsz még a Lakersen kívül?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
És azzal hozom ADt
Negritis, a vajda
10 hónapja
Kb elmult 25 évben Giannis es Kawhi, Wade, Nowitzki mondhatja el, hogy nem volt all-nba csapattársa mikor nyertek. (Tuti kihagyok valakit)Ben Wallacet!
Toca
10 hónapja
3. Csapatnak aki ad rendes értéket lukaertHa te vagy a Mavs GM, és neked AD kell, akkor kinek szólsz még a Lakersen kívül?
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
És azzal hozom ADt
10 hónapja
Közben be is kezdett a DAL egy 19-50-es 1. negyeddel CLE ellen 😀Mondjuk donci sérült kleber meg rotáción kívül asszem
bogjosi
Szal nem rajtuk múlik
De vicces hogy D#
10 hónapja
Ha te vagy a Mavs GM, és neked AD kell, akkor kinek szólsz még a Lakersen kívül?
KeyG
10 hónapja
Jokicot aki még soha nem játszott ASsel se nemhogy all NBADirekt provokatív, de nekem Doncic egy fehér, kövér Allen Iverson. Prime időszakban a liga top 3 támadója, ihletett állapotban be tudja vinni a csapatát a döntőbe (ez Iversonnak is egyszer sikerült, lehet, hogy Luka már túl is van rajta), de nem fog saját erőből nyerni soha.1. AI legjobb tamado szezonja van kb ott mint Luka legrosszabbja.
somoskovig
2. Védekezésüket ne hasonlítsuk, AIhoz képest Luka - Shai szinten van
3. Ezt a “saját erőből” nem fog bajnoki című baromság vajon mikor fog kikerülni az emberek agyából?
Lebron nem nyert egy bajnoki címet se egyedül. Kobe se. Luka ha tavaly nyert volna se egyedül tette volna. Duncan se nyert egyedül.
Kb elmult 25 évben Giannis es Kawhi, Wade, Nowitzki mondhatja el, hogy nem volt all-nba csapattársa mikor nyertek. (Tuti kihagyok valakit)
Toca