NBA
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
én is csak akkor mikor a youtube feldobjaÉn Perkinst nem nézek.Jaj most jött velem szembe mit mondott KAT Beverley podjában magáról valamint a Wolvesnál mit értek el idén. 🤦amin perkins kiakadt? hogy megváltoztatta az nba-t?
Egyre inkább Butlernek adok igazat. KAT egy nagy gyerek, aki mellől ha bajnoki reményeid vannak, akkor menekülni kell.
dawyd728
Negritis, a vajda
Akiket követek twitteren azok beszéltek róla.
dawyd728
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Én Perkinst nem nézek.Jaj most jött velem szembe mit mondott KAT Beverley podjában magáról valamint a Wolvesnál mit értek el idén. 🤦amin perkins kiakadt? hogy megváltoztatta az nba-t?
Egyre inkább Butlernek adok igazat. KAT egy nagy gyerek, aki mellől ha bajnoki reményeid vannak, akkor menekülni kell.
dawyd728
Negritis, a vajda
Akiket követek twitteren azok beszéltek róla.
www.youtube.com/watch?v=v7h7La6ph5AÉn nagyon kiváncsi vagyok ha valakinek van linkje ossza meg. 😀Jaj most jött velem szembe mit mondott KAT Beverley podjában magáról valamint a Wolvesnál mit értek el idén. 🤦amin perkins kiakadt? hogy megváltoztatta az nba-t?
dawyd728
Negritis, a vajda
Toca
Én nagyon kiváncsi vagyok ha valakinek van linkje ossza meg. 😀Jaj most jött velem szembe mit mondott KAT Beverley podjában magáról valamint a Wolvesnál mit értek el idén. 🤦amin perkins kiakadt? hogy megváltoztatta az nba-t?
dawyd728
Negritis, a vajda
Jaj most jött velem szembe mit mondott KAT Beverley podjában magáról valamint a Wolvesnál mit értek el idén. 🤦amin perkins kiakadt? hogy megváltoztatta az nba-t?
dawyd728
Morant 25 meccs.Kevés
dawyd728
No végre dobbantott a liga legrosszabb tulaja...a legrosszabb dolan, mj sztem csak a 3. volt
Talán így a Charlotte kilép a hitvány szemétdomb kategóriából.
FLZOLI
a második jelenleg cuban
Talán így a Charlotte kilép a hitvány szemétdomb kategóriából.
egyetértek, nem tudok olyan példát amikor egy játékos aki sose keresett semmit az ilyen arányú pénzről lemondott volnaSzép gyűjtés.kicsi kontextus ehhezNem jön ki a matekBrown és Malone nyilatkozatai.Úgy nézem Brown marad Denverben.Mi alpjan látod ?
Jó hírrel kezdődik az offseason. 😊
roberto23
Toca
Persze nyilván ez sokat nem jelent, de hátha. 😀
roberto23
Negritis, a vajda
Brown-nak a bird jogai nincsenek a Denvernél, így kicsit necces hogy tudják megtartani
amit lehet:
- újabb 1 éves olcsó szerződés jövőre meg a bird jogokkal lehet a sapka ölé menni (a minny már szopott be hasonlót)
- aláír annyiért amennyit a denver tud adni hosszabb távra, nem látom miért tenné meg
- sntvel visszahozni mondjuk a rocket vagy detroit segítségével
hasonló gondok vannak a Lakers és Austin Reaves ügyében, ott annyi hogy mivel a bird jogok náluk vannak így kicsit flexibilisebbek, de amik felmerültek szerződések elég betegek (10-10-30-30 felosztásban tolni a 80 milla 4 évet ami amúgy kb amit kapni fog)
Negritis, a vajda
Én értem ,hogy most ezt mondja Brown, de mikor jóval nagyobb szerződést tol egy másik csapat elé majd akkor lehet átgondolja.
Toca
meglátjuk
Szép gyűjtés.kicsi kontextus ehhezNem jön ki a matekBrown és Malone nyilatkozatai.Úgy nézem Brown marad Denverben.Mi alpjan látod ?
roberto23
Toca
roberto23
Negritis, a vajda
Brown-nak a bird jogai nincsenek a Denvernél, így kicsit necces hogy tudják megtartani
amit lehet:
- újabb 1 éves olcsó szerződés jövőre meg a bird jogokkal lehet a sapka ölé menni (a minny már szopott be hasonlót)
- aláír annyiért amennyit a denver tud adni hosszabb távra, nem látom miért tenné meg
hasonló gondok vannak a Lakers és Austin Reaves ügyében, ott annyi hogy mivel a bird jogok náluk vannak így kicsit flexibilisebbek, de amik felmerültek szerződések elég betegek (10-10-30-30 felosztásban tolni a 80 milla 4 évet ami amúgy kb amit kapni fog)
Negritis, a vajda
Én értem ,hogy most ezt mondja Brown, de mikor jóval nagyobb szerződést tol egy másik csapat elé majd akkor lehet átgondolja.
kicsi kontextus ehhezNem jön ki a matekBrown és Malone nyilatkozatai.Úgy nézem Brown marad Denverben.Mi alpjan látod ?
roberto23
Toca
roberto23
Negritis, a vajda
amit lehet:
de persze a kérdés hogy mivel nem estek elég jól az első és harmadik meccsen, lehet azért váltottak
youtu.be/ye-blJyTwl4
Nem jön ki a matekBrown és Malone nyilatkozatai.Úgy nézem Brown marad Denverben.Mi alpjan látod ?
roberto23
Toca
roberto23
Brown és Malone nyilatkozatai.Úgy nézem Brown marad Denverben.Mi alpjan látod ?
roberto23
Toca
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Úgy nézem Brown marad Denverben.Mi alpjan látod ?
roberto23
Gyanítom Wembi segít arra ösztökélni hogy maradjon.Szerintem nem akar már ő HC lenni, de nincs olyan akire nyugodt szívvel rá tudná bízni és felvenne egy Pat Riley féle szerepkörtREPORT: Gregg Popovich is expected to sign a 3-year deal around $14M per year “if and when he decides to return” to Spurs.
— Legion Hoops (@LegionHoops) June 15, 2023
(via @spurstalkdotcom, https://t.co/zOmL3RQwp8pic.twitter.com/Oc4MvSFYEB
empty taxi
FLZOLI
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Szerintem nem akar már ő HC lenni, de nincs olyan akire nyugodt szívvel rá tudná bízni és felvenne egy Pat Riley féle szerepkörtREPORT: Gregg Popovich is expected to sign a 3-year deal around $14M per year “if and when he decides to return” to Spurs.
(via @spurstalkdotcom, https://t.co/zOmL3RQwp8pic.twitter.com/Oc4MvSFYEB
empty taxi
REPORT: Gregg Popovich is expected to sign a 3-year deal around $14M per year “if and when he decides to return” to Spurs.
(via @spurstalkdotcom, https://t.co/zOmL3RQwp8) pic.twitter.com/Oc4MvSFYEB
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The Belgrade Tower, the tallest building in Serbia, lit up to celebrate Nikola Jokic winning his first NBA championship 🇷🇸
— ClutchPoints (@ClutchPointsApp) June 14, 2023
(via belgradewaterfront/IG)pic.twitter.com/8itCO260Xv
choose life