NBA

33 feliratkozó

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
ettől a csillagos szezontól kihullik a maradék hajam(nem erre a poénos korábbi kommentre értem)... hanem legyen az buborék vagy akármelyik szezon... ekkora hülyeséget rég hallottam, mindenki egyenlő feltételekkel indult, ha 1 meccsen dőlt el akkor annyin, ha volt valakinél sérült akkor volt, csak az irigység ezerrel
DBook90
Ez tök igaz, a feltételek egyenlőek voltak, de ha valami nem a standard feltételek szerint zajlik -egy meccsen dől el, az alapszakasz csak 30 meccs, minitornán, buborékban- pont azt szokta jelezni a csillag.
De a sérülés, vagy ha mondjuk a döntő előtt lesittelik a sztárodat, vagy ordibálnak a szállodai szobád alatt, stb., az nem indukál csillagos szezont.
Őszentsége Sobri Jóska
persze különbözik a megszokottól de nem volt senkinek sem előny vagy hátrány ez
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
ettől a csillagos szezontól kihullik a maradék hajam(nem erre a poénos korábbi kommentre értem)... hanem legyen az buborék vagy akármelyik szezon... ekkora hülyeséget rég hallottam, mindenki egyenlő feltételekkel indult, ha 1 meccsen dőlt el akkor annyin, ha volt valakinél sérült akkor volt, csak az irigység ezerrel
DBook90
Szerintem ezen mindenki csak nevet, mert már felhúznia felesleges magát.
De őszintén a fórum legnagyobb összeesküvéselmélet hívő embere jegyzte ez meg. Ez is egy vélemény, mondott ő már nagyobb baromságot is. 😊
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
DBook90
Ez tök igaz, a feltételek egyenlőek voltak, de ha valami nem a standard feltételek szerint zajlik -egy meccsen dől el, az alapszakasz csak 30 meccs, minitornán, buborékban- pont azt szokta jelezni a csillag.
De a sérülés, vagy ha mondjuk a döntő előtt lesittelik a sztárodat, vagy ordibálnak a szállodai szobád alatt, stb., az nem indukál csillagos szezont.

több mint 1 éve
DBook90 San Francisco 49ers 126
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 109 — The Mathematician
Napok óta csak azt olvasom, hogy fújnak a zebrák a heatnek. Nézem most az ismétlést 5 perc alatt 3 olyat nem fújtak be a heatnek, vagy fújtak be a nuggetsnek, hogy vicckategória. Imádom amikor valaki csak egy szemszögből néz egy meccset. 😊
Ettől függetlenül persze nem kérdés, hogy megérdemli a nuggets a bajnoki címet!
Stoki
Rossz fújás és rossz fújás között is van különbség. 1-1 elmaradt vagy hibásan befújt ítélet mindig lesz, de olyan szándékosnak tűnő dolgokkal, mint a challenge-es szituáció volt az utolsó meccsen, azokkal meccset lehet eldönteni...

Az 5. meccsen egyébként nagyon fura volt végig a fújás, néha totál kemény játék is mehetett, máskor meg szar kis ütközésre is jött a fújás, mintha a bírók nem tudták volna eldönteni, hogy milyen felfogásban is akarják vezetni a meccset...

Van, amikor nehéz észrevenni a belenyúlást, csak ha figyel az ember. Pl. amikor a 4. meccsen a 4. negyedben fújtak 20 mp alatt 2 faultot Jokic-ra, amiből a második egy totál kamu támadó volt Bam ellen, amivel padra küldték 5. faulttal. A csapat meg 3,5 perc alatt jutott 0-ről 4-re és így be a bónuszba 6 perccel a vége előtt. Ezek apróságnak tűnnek, de komoly hátrányt lehet ilyen apróságokkal okozni. Nyert a Nuggets, de ott inkább azért, mert rengeteget hibázott a Heat a végén, a Nuggets meg koncentrált és hozták a cserék, főleg Brown, az extrát...
StormST
ott volt még 2 elbaszott fújás a végén amúgy gordonra egy falt mikor tiszta védekezés
meg asszem braunra vmi kamu

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Napok óta csak azt olvasom, hogy fújnak a zebrák a heatnek. Nézem most az ismétlést 5 perc alatt 3 olyat nem fújtak be a heatnek, vagy fújtak be a nuggetsnek, hogy vicckategória. Imádom amikor valaki csak egy szemszögből néz egy meccset. 😊
Stoki
Rossz fújás és rossz fújás között is van különbség. 1-1 elmaradt vagy hibásan befújt ítélet mindig lesz, de olyan szándékosnak tűnő dolgokkal, mint a challenge-es szituáció volt az utolsó meccsen, azokkal meccset lehet eldönteni...

Az 5. meccsen egyébként nagyon fura volt végig a fújás, néha totál kemény játék is mehetett, máskor meg szar kis ütközésre is jött a fújás, mintha a bírók nem tudták volna eldönteni, hogy milyen felfogásban is akarják vezetni a meccset...

Van, amikor nehéz észrevenni a belenyúlást, csak ha figyel az ember. Pl. amikor a 4. meccsen a 4. negyedben fújtak 20 mp alatt 2 faultot Jokic-ra, amiből a második egy totál kamu támadó volt Bam ellen, amivel padra küldték 5. faulttal. A csapat meg 3,5 perc alatt jutott 0-ről 4-re és így be a bónuszba 6 perccel a vége előtt. Ezek apróságnak tűnnek, de komoly hátrányt lehet ilyen apróságokkal okozni. Nyert a Nuggets, de ott inkább azért, mert rengeteget hibázott a Heat a végén, a Nuggets meg koncentrált és hozták a cserék, főleg Brown, az extrát...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Jó volt ez a Nuggets, de valamit ne felejtsünk el, azért ez egy csillagozott szezon volt....Majd kíváncsi leszek jövőre tudnak e nyerni.

😂😂😂😂
Hendrix
ezeket a csillagozásokat sose értem de okés
Negritis, a vajda
Ezek szerint a viccet se.... valamelyik félkegyelmű írta anno hogy ha LeBron nyer az nem számít mert ez egy csillagozott szezon, hogy miért, az mondjuk nem derült ki.

Aztán lehet nem itt olvastam, ez esetben elnézést.
Hendrix
volt már itt is hogy csillagos és nem mindig triviális hogy valaki azon röhög hogy érdektelen ez a győzelem
vagy azon hogy más mennyire hülye
főleg meló közbe mikor megfőtt az agyam már

több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555
Jó volt ez a Nuggets, de valamit ne felejtsünk el, azért ez egy csillagozott szezon volt....Majd kíváncsi leszek jövőre tudnak e nyerni.

😂😂😂😂
Hendrix
Negritis, a vajda
Ezek szerint a viccet se.... valamelyik félkegyelmű írta anno hogy ha LeBron nyer az nem számít mert ez egy csillagozott szezon, hogy miért, az mondjuk nem derült ki.

Aztán lehet nem itt olvastam, ez esetben elnézést.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve

😂😂😂😂
Hendrix
Negritis, a vajda
Szerintem Gaben-re reflektált csak.
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress

😂😂😂😂
Hendrix
Többcsillagos. 😊

több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....

😂😂😂😂
Hendrix
Negritis, a vajda
Ez itt most irony volt 😉
több mint 1 éve

😂😂😂😂
Hendrix

több mint 1 éve
Hendrix Utah State Aggies 1 555

😂😂😂😂

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Volt sajnos kellemetlen része is a bulinak:  24.hu/sport/2023/06/13/nba-bajnoki-cim-denver-lovoldozes-serultek/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dawyd728 3 850

😀😀
Remélem hazaért.
több mint 1 éve
Reggie Jackson és Jeff green hamarabb lett bajnok mint westy vagy harden
Negritis, a vajda
Hardennel szembeni negatív gondolatokat megértem,de mi a baj Westbrookkal?
Chef a'la Laci pecsenyés
OKC csapattársak
Ebben épp nincs negatív dolog
Lehetne még pár embert mondani

több mint 1 éve
dawyd728 3 850

Thomas Bryant, deandre Jordan és ish Smith is bajnok Mr kisirtam az mvp-t nem
Negritis, a vajda
És ez mind Ish Smithen és Thomas Bryanten múlt elejétől a végéig.

Chef a'la Laci pecsenyés
Én se szeretem egyiket se. Mindezt úgy, h Harden 2012-ben kedvenc non nuggets playerem volt.
Harden esetében nekem kisebb részben pályán kívüli, dolgaival van bajom, amik részben kihatnak a pályán belüli játékára is, de főként a pályán belül játék filozófiájával van bajom. Esetében még esze is lett volna ahhoz, h a játékot a helyes módon játssza. Tudom szubjektív kinek mi a helyes út.
Westbrook vele szemben egy öntörvényű, fafejű statpadder, akivel MJ-nek se sikerült volna a 6 gyűrű. Ja és a tripla-dupla stat leértékelésében amit véghezvitt, amiatt örökre bögyömben marad.
több mint 1 éve
dawyd728 3 850

Negritis, a vajda
Én a 3 öregnek nagyon örülök. Ish szezon közben annyira kikerült a rotációból, h cserébe is rakta volna Booth, de a többi játékos kérte, h ne cseréljék el őt. Jordan is igazából nagy culák ellen volt tartva szezon kezdetétől. Ha mondjuk Sixers elleni döntőben falt gondjai lettek volna Jokicnak, vagy ahogy most az 5. meccsen voltak, habár Bam ellen kevésbé tud a maga szintjén hasznos lenni, mint Embiid ellen tudott volna. Mindenki elfogadta és örömmel töltötte be a maga feladatát a csapaton belül. Kivéve Hyland..
Illetve Bryant és Jacksonról nem tudok nyilatkozni, róluk nagyon kevés infó jött ki hogy álltak hozzá a szezon záró szakaszához.
Mindenesetre a fricskák közül talán a legviccesebb, h a lob city triójából Jordan szerezte meg az első gyűrűt.
több mint 1 éve
dawyd728 3 850
Ez egy szèp menetelès volt, komolyabb megingàsok nélkül. Mèg MPJ ellenère is örömteli ez a Denver győzelem.
VanillaSky
Mi a baj mpjvel?
Negritis, a vajda
Dallas szurkolóként csak annyi, hogy a 2018as drafton lenyilatkozta, hogy ő a class legjobbja, aztán a csapatában is a 4. opció legjobb esetben, szóval különösebben semmi csak kicsit nagy az arca.
VanillaSky
Ez azért idő előrehaladtával változott már. Emlékszem a buborékban is voltak érdekes megnyilatkozásai. Az elmúlt 2-3 évben sokat adott le a rossz tulajdonságaiból. Idén volt már rá példa, h ő maga mondta, h jöjjön helyére Brown lezárni 1-1 meccset, amikor neki nem ment úgy a játék.
több mint 1 éve
dawyd728 3 850
Kívánom mindenkinek ezt az érzést, amit ma és az elmúlt 7 évben az utazás alatt adtak nekem a srácok. 🥲
dawyd728
Már 7 évesek a gyerekek?
És mit érzel azért mert nyert a Denver ? 😀
Toca
😀
Nincsenek.
több mint 1 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 380

Negritis, a vajda
És ez mind Ish Smithen és Thomas Bryanten múlt elejétől a végéig.

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 1 éve

Negritis, a vajda
Nálad valami nagyon faj belül 😊
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Stoki
alapvetően a heatet segítik a bírói tévedések
de nem azt jelenti hogy fújnak nekik csak balfaszok