NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
az is sokat elárul hogy melyik csapat kikkel van fent a végéncsak azért is fenntartanám a kezdőt hogy szenvedjenek és átéljék a szégyent amivel ez a végedermény jár
jövőre pedig lehet erre építeni
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Annyi FGM-je van mint TO-ja. Kiváncsi vagyok ezután milyen szerzodest kap.Nem gondolom hogy ezt hitte volna egyszerűen nem ment semmi ès kèsz...az a baj hogy jövőre már a második kör is bravúr lehet, pláne ha Brownt elengedjük...ma neki kellett volna előlèpnie de kb az egèsz POban alig csinált vmit a kvalitásaihoz kèpest 😔Imádom amikor +18-nál Spolstra bemegy és látod rajta hogy mindjárt lebasz valakinek egyet, mit csinálnak.a heat küldetéssel érkezett és tudja hogyan kell nyerni
És igen azért az edzők közötti különbségek kijöttek.
Toca
a celtics aszitte hogy az előző meccs végével megvan ez a meccs is
Negritis, a vajda
dande2
több mint 1 éve
Nem gondolom hogy ezt hitte volna egyszerűen nem ment semmi ès kèsz...az a baj hogy jövőre már a második kör is bravúr lehet, pláne ha Brownt elengedjük...ma neki kellett volna előlèpnie de kb az egèsz POban alig csinált vmit a kvalitásaihoz kèpest 😔Imádom amikor +18-nál Spolstra bemegy és látod rajta hogy mindjárt lebasz valakinek egyet, mit csinálnak.a heat küldetéssel érkezett és tudja hogyan kell nyerni
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Pont ezt írtam előző meccs után remelem a Celticsnél lesz arc, mert az biztos volt hogy a Heat az totál felspanolva jön.Imádom amikor +18-nál Spolstra bemegy és látod rajta hogy mindjárt lebasz valakinek egyet, mit csinálnak.a heat küldetéssel érkezett és tudja hogyan kell nyerni
Toca
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Imádom amikor +18-nál Spolstra bemegy és látod rajta hogy mindjárt lebasz valakinek egyet, mit csinálnak.a heat küldetéssel érkezett és tudja hogyan kell nyerni
Toca
több mint 1 éve
Imádom amikor +18-nál Spolstra bemegy és látod rajta hogy mindjárt lebasz valakinek egyet, mit csinálnak.És igen azért az edzők közötti különbségek kijöttek.
több mint 1 éve
Nem Tatum lábán kellett volna múlni be kellett volna dobni a triplákat francba ès akkor nincs gond😡vagy mondjuk nem kidolgozatlan triplákat kellett volna emberrel a nyakba hajigálni
dande2
főleg mikor a 2. negyedben már 3 faltja van Adebayonak
fogod és leszegett fejjel támadod a gyűrűt
több mint 1 éve
Nem Tatum lábán kellett volna múlni be kellett volna dobni a triplákat francba ès akkor nincs gond😡
több mint 1 éve
mondjuk én az edző nyakába varrom azokatIgen. Mondjuk Tatumon látszik a fejlődés bár lehetne nagyobb abban egyetértünk.Brown, Tatum, Adebayo mind ott van annak a kapujában hogy igazi szupersztárok legyenekJaylen Brown nálam trade, nem okos.Kérdés ott hogy szupermaxot kellene neki adni, na de elengeded? Nehéz.
Oké, oké UDFA játékosok játszanak all star szinten a Heatben.
-17 nél már nem írok többet kitöröltem mindent, legalább aludhatok pénteken éjszaka.
KeyG
Toca
de hiányzik 1-1 lépés onnan (Bookert is lehet hozni nyugodtan)
és ezek jelentős része effort kérdése amit "nyáron" kéne beletenni
Negritis, a vajda
De ez a Brown 8 TO - azért kemény.
Tatumot azért a sérülése miatt sajnálom.
Toca
nincs semmi rendes támadójáték
és értem hogy Tatum sérült így nincs meg az alap 2-2 köztük, de bazz az edző dolga lenne hogy felkészítse a csapatot
több mint 1 éve
Nem feltétlenül érte meg felkelni ezért a 7. meccsért - csóri Celtics és Tatum.
több mint 1 éve
Igen. Mondjuk Tatumon látszik a fejlődés bár lehetne nagyobb abban egyetértünk.Brown, Tatum, Adebayo mind ott van annak a kapujában hogy igazi szupersztárok legyenekJaylen Brown nálam trade, nem okos.Kérdés ott hogy szupermaxot kellene neki adni, na de elengeded? Nehéz.
-17 nél már nem írok többet kitöröltem mindent, legalább aludhatok pénteken éjszaka.
KeyG
Toca
Negritis, a vajda
De ez a Brown 8 TO - azért kemény.
Tatumot azért a sérülése miatt sajnálom.
több mint 1 éve
Brown, Tatum, Adebayo mind ott van annak a kapujában hogy igazi szupersztárok legyenekJaylen Brown nálam trade, nem okos.Kérdés ott hogy szupermaxot kellene neki adni, na de elengeded? Nehéz.
KeyG
Toca
több mint 1 éve
a dantoni-harden-morey trió sztem olyan merevedéssel nézi a meccset hogy a sztripperek menekülnekhihetetlen ez az emberről dobott téglagyár
több mint 1 éve
Jughead
5 213
2 büntetőkísérlettel mennek 17-tel. 😀
több mint 1 éve
Jaylen Brown nálam trade, nem okos.Kérdés ott hogy szupermaxot kellene neki adni, na de elengeded? Nehéz.
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 517
Jaylen Brown nálam trade, nem okos. Oké, oké UDFA játékosok játszanak all star szinten a Heatben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Én mondjuk nem. Sokkal jobban kell hogy 1-5-ig tud védekezni BAM. Legalábbis ebbe a Heatbe ő kell de Jokic ellen nagy megégések lehetnek ( mar ha bejutnak)értem, ettől még rohadtul beragadtlassan Adebayot is elő lehet venni mint centerígéret bustHát azért ő D oldalon eleg fontos.
az ember folyamatosan visszafelé fejlődik és szépen illik a KAT, Ayton vonalba
Negritis, a vajda
Toca
kvázi egy Gobert szivesebben látnám mint Bam-t
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Csoda kellene de hát 😔
több mint 1 éve
Tatum nagyon rottyon, mégis jobban odateszi magát mint mr mvp
több mint 1 éve
értem, ettől még rohadtul beragadtlassan Adebayot is elő lehet venni mint centerígéret bustHát azért ő D oldalon eleg fontos.
Negritis, a vajda
Toca
kvázi egy Gobert szivesebben látnám mint Bam-t
több mint 1 éve
lassan Adebayot is elő lehet venni mint centerígéret bustHát azért ő D oldalon eleg fontos.
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
lassan Adebayot is elő lehet venni mint centerígéret bustaz ember folyamatosan visszafelé fejlődik és szépen illik a KAT, Ayton vonalba
több mint 1 éve
Ez így eddig sima Heat
több mint 1 éve
Adebayo gyenge megint támadásbanButler még csak timelord arcába tudja bedobni