NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Jöhet a 7.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
KeyG
9 517
Ott van geci, sorry a magyarosért
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Neeee
több mint 1 éve
3 sec - meglepődnek ha nem faultra mennének
több mint 1 éve
Csak szolnom kellett egy Jimmy godba tette magát
több mint 1 éve
Butler 3/19 - Adebayo 4/16Hát elő lett készítve a bostoni csoda…
több mint 1 éve
Nem tudom eldönteni hogy Butler vagy Adebayo rosszabb…
több mint 1 éve
Borzasztóan elfogyott a Heat támadásban még akkor is ha Boston borzasztóan jól védekezik.
több mint 1 éve
Did you know that 2-time #KiaMVP Nikola Jokic ties his wedding ring to his sneaker before every game? 👀💍
— NBA (@NBA) May 26, 2023
The Joker goes after a different ring as the #NBAFinals presented by @YouTubeTV begin Thursday, June 1st on ABC! pic.twitter.com/ZQ3FEHirHD
több mint 1 éve
Én is csak emiatt látok kis esélyt a heatnél.Malone se egy zseni mondjuk, csak amiatt féltem a Nuggetset a Heat ellenNem látom hogy egy ilyen edzővel és egy ilyen leader duoval van esélyük.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Ha pl a Celtics a fáradtságra nem lehet hivatkozni mer csikó csapat
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
Toca
Negritis, a vajda
Meg mert Dincan Robinson 1.5 évet pihent a playoffra 😂
több mint 1 éve
Malone se egy zseni mondjuk, csak amiatt féltem a Nuggetset a Heat ellenNem látom hogy egy ilyen edzővel és egy ilyen leader duoval van esélyük.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem látom hogy egy ilyen edzővel és egy ilyen leader duoval van esélyük.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
több mint 1 éve
szerintem is nyer a Heat következő meccsen, nem is kicsivelÉn pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
több mint 1 éve
Boston melysege sztem is sokat szamithatott volna, hogy ha nem 7 meccses a sorozat.Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
zavi27
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Én pont fordítva látom, ha esetleg a Boston végrehajtja a csodát.Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
Toca
több mint 1 éve
Denver eddig is esélyesebb volt. Mondjuk szerintem a Celtics nem fogja megverni a Nuggetset, a Heattől még kitelhet.Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Na, most lett a Denver egyértelmű favoritVárjuk meg ki és hogy jut tovább
zacknorb
több mint 1 éve
Na, most lett a Denver egyértelmű favorit
több mint 1 éve
Kezd izgi lenni 😊
több mint 1 éve
Ez meg mi Luka’s new haircut… 🤣 pic.twitter.com/rvffshX8u4
— NBA Memes (@NBAMemes) May 25, 2023
több mint 1 éve
Willie Parker
15 385
Wembanyama csapattársát ténylegSteve Ho You Fat-nek hívják?
Legjobb név ever!
több mint 1 éve
Ez tök jó cikk, köszi 🙂Dehogyis, Kobe azt mondta o a legjobb vedo aki ellen valaha jatszott, csak t-macnek alapszakasz meccsei voltak nem POiKobe sok mindenkire mondta ezt akit tisztelt
Mert akkor lathattuk volna motivaltan vedekezni
sapka
www.sportsnostalgiahq.com/tracy-mcgrady-on-defense/
közelebb van Wilkinshez mint Magichez ami sztem mindent elárul
az meg hogy nem volt motivált? no comment
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Sújtják rendesen a sérülések a Heatet.Fasza, mondjuk a 6.meccs lesz szerintem a perdöntő de hátha nem kell eljutni addig.
Gabe Vincent (ankle sprain) is out for Game 5 vs. Boston tonight pic.twitter.com/B3GCImoJfC
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 25, 2023
Sixo
több mint 1 éve
Elolvastad amit belinkeltel?Dehogyis, Kobe azt mondta o a legjobb vedo aki ellen valaha jatszott, csak t-macnek alapszakasz meccsei voltak nem POiKobe sok mindenkire mondta ezt akit tisztelt
Mert akkor lathattuk volna motivaltan vedekezni
sapka
www.sportsnostalgiahq.com/tracy-mcgrady-on-defense/
közelebb van Wilkinshez mint Magichez ami sztem mindent elárul
az meg hogy nem volt motivált? no comment
Negritis, a vajda
Mert pont azt irja le amit allitottam, hogy decent vedo volt csak elpihente...
Egy komoly playoff szeriaban dominalt volna az alapszakaszt meg leszarta
sapka
Defensive box plus/minus is an estimate of how many points a player gave up per possession when compared to a league average player & team. McGrady finished with a career rating of .5.
To give some context to that number, Magic Johnson finished with a career rating of 1.60 and he was widely considered an average defender. Meanwhile Dominique Wilkins’ defense was rightly considered god-awful and he finished with a -1.1.
So McGrady was pretty clearly a better defender than Nique but probably not quite at Magic’s level – at least if this one statistic decided everything.
His box plus/minus and defensive rating are both indicative of a player who was not a total liability on defense.átlag alatti vagy akörnyéki védő volt
és nem is az ellenfél legjobbjára volt állítva
az atletikussága az elején megvolt és jó érzéke volt besegítő blokkoláshoz, ami elfogyott
DE egy Kobe karrierhez kellett volna az hogy defensive anchor legyen és az ellenfél legjobbjával gyötörjék egymást
valamint hogy pályán is maradjon
ezek nem voltak meg benne, a potenciál talán, de nagyon talán