NBA
33 feliratkozó
több mint 1 éve
Elolvastad amit belinkeltel?Dehogyis, Kobe azt mondta o a legjobb vedo aki ellen valaha jatszott, csak t-macnek alapszakasz meccsei voltak nem POiKobe sok mindenkire mondta ezt akit tisztelt
Mert akkor lathattuk volna motivaltan vedekezni
sapka
www.sportsnostalgiahq.com/tracy-mcgrady-on-defense/
közelebb van Wilkinshez mint Magichez ami sztem mindent elárul
az meg hogy nem volt motivált? no comment
Negritis, a vajda
Mert pont azt irja le amit allitottam, hogy decent vedo volt csak elpihente...
Egy komoly playoff szeriaban dominalt volna az alapszakaszt meg leszarta
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
Sújtják rendesen a sérülések a Heatet.Gabe Vincent (ankle sprain) is out for Game 5 vs. Boston tonight pic.twitter.com/B3GCImoJfC
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 25, 2023
több mint 1 éve
Dehogyis, Kobe azt mondta o a legjobb vedo aki ellen valaha jatszott, csak t-macnek alapszakasz meccsei voltak nem POiKobe sok mindenkire mondta ezt akit tisztelt
sapka
www.sportsnostalgiahq.com/tracy-mcgrady-on-defense/
közelebb van Wilkinshez mint Magichez ami sztem mindent elárul
az meg hogy nem volt motivált? no comment
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
MiiiiiiTámadásban az voltz hátrafelé voltak gondokFú mekkora király lenne a mai ligában is...Mondjuk megnézném, hogy advanced statokban is annyira erős / hatékony volt-e mint amilyen jó scorernek tűnt.
twitter.com/Ballislife/status/1661343786918617091?t=35ptoPFrVMWAUp7cumL-9g&s=19
Az a fránya háta jobban lett volna osszerakva egy Kobe féle karrier is benne lehetett volna.
FLZOLI
Toca
Negritis, a vajda
Dehogyis, Kobe azt mondta o a legjobb vedo aki ellen valaha jatszott, csak t-macnek alapszakasz meccsei voltak nem POi
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
Hardaway sem volt rossz ha jol emlekszem.Támadásban az voltz hátrafelé voltak gondokFú mekkora király lenne a mai ligában is...Mondjuk megnézném, hogy advanced statokban is annyira erős / hatékony volt-e mint amilyen jó scorernek tűnt.
Az a fránya háta jobban lett volna osszerakva egy Kobe féle karrier is benne lehetett volna.
FLZOLI
Toca
Nekem grant hill nagyobb "veszteség" ő tényleg korszakos tehetség volt
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Támadásban az voltz hátrafelé voltak gondokFú mekkora király lenne a mai ligában is...Mondjuk megnézném, hogy advanced statokban is annyira erős / hatékony volt-e mint amilyen jó scorernek tűnt.
FLZOLI
Toca
Nekem grant hill nagyobb "veszteség" ő tényleg korszakos tehetség volt
több mint 1 éve
Fú mekkora király lenne a mai ligában is...Mondjuk megnézném, hogy advanced statokban is annyira erős / hatékony volt-e mint amilyen jó scorernek tűnt.
FLZOLI
több mint 1 éve
Fú mekkora király lenne a mai ligában is...twitter.com/Ballislife/status/1661343786918617091?t=35ptoPFrVMWAUp7cumL-9g&s=19
több mint 1 éve
Kampman
28 330
2016-ban volt egy USA - Szerbia kosármeccs, amit pont láttam. ott már egyértelmű volt, hogy Jokic jó játékos lehet NBA szinten is.Már itt is látszott
deyell
több mint 1 éve
Police did a welfare check on Ja Morant this morning after his concerning social media posts, per @TMZ_Sports
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 24, 2023
They said he’s fine and he told them he’s just “taking a break from social media” pic.twitter.com/iFDWnuS0Nh
több mint 1 éve
deyell
11 702
2016-ban volt egy USA - Szerbia kosármeccs, amit pont láttam. ott már egyértelmű volt, hogy Jokic jó játékos lehet NBA szinten is.Egy klasszikus reddit thread:Ó a régi szép idők, amikor Jokic folyamatosan lépkedett a magasember összehasonlításokban előre. Tényleg valahol Okafornál kezdődött. Anno eg14000 threadjeit rengeteget olvastam a redditen. Btw a csávó kb 5-6 éve ki lett téve az nba részlegről az agresszív kismalac stílusa miatt. Nagy többség trollkodásnak vette a Jokictól és az ő megítéléséről, alulértékeltségéről írt posztjait. Nagyjából fél egy évvel később minden posztjában írt megállapítás mainstream vélemény lett, de a jelenben azok számára, akik nem néztek Denver meccseket, szimplán agresszív trollkodásnak hatott.
www.reddit.com/r/nba/comments/42u6qz/jokic_or_okafor_who_would_you_rather_have_for_the/
tenorx
Diehard Nuggets szurkolók kb 2016-ban már egyértelműen látták, h ez a puhos cula több, mint egy nyári csoda. Csak a plafont nem tudta nyilván senki. Én akkor egy prime Gasolban gondolkodtam, mint ami elérhető lehet. Szégyellem is magam. 😀 Amikor a full lottery csapat, akit 30 győzelemre vár Vegas, hirtelen szinte minden kiállított 5-öse, amiben helyet kap, az net pozitív lesz vele, minden más net negatív, az adta a reményt. Illetve az, h miután megkapta a kezdő posztot és Nurkic mögül előlépve az a lesajnált 16/17-es csapat a liga legjobb támadójátékát hozta össze onnantól. Kb 50 meccses mintán.. Olyan arcokkal, mint Faried, Jameer Nelson, Mudiay. Többi történelem, de az alulértékeltsége még az mvp szezonjáig, sőt azt mondom az idei Suns szériáig megmaradt. Csak most már nem az volt a kérdés ő vagy Turner, ő vagy Porzingis, ő vagy KAT stb a jobb, hanem ő tényleg annyira jó, h zsinórban 3x mvp legyen?
dawyd728
choose life
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Egy klasszikus reddit thread:Ó a régi szép idők, amikor Jokic folyamatosan lépkedett a magasember összehasonlításokban előre. Tényleg valahol Okafornál kezdődött. Anno eg14000 threadjeit rengeteget olvastam a redditen. Btw a csávó kb 5-6 éve ki lett téve az nba részlegről az agresszív kismalac stílusa miatt. Nagy többség trollkodásnak vette a Jokictól és az ő megítéléséről, alulértékeltségéről írt posztjait. Nagyjából fél egy évvel később minden posztjában írt megállapítás mainstream vélemény lett, de a jelenben azok számára, akik nem néztek Denver meccseket, szimplán agresszív trollkodásnak hatott.
www.reddit.com/r/nba/comments/42u6qz/jokic_or_okafor_who_would_you_rather_have_for_the/
tenorx
Diehard Nuggets szurkolók kb 2016-ban már egyértelműen látták, h ez a puhos cula több, mint egy nyári csoda. Csak a plafont nem tudta nyilván senki. Én akkor egy prime Gasolban gondolkodtam, mint ami elérhető lehet. Szégyellem is magam. 😀 Amikor a full lottery csapat, akit 30 győzelemre vár Vegas, hirtelen szinte minden kiállított 5-öse, amiben helyet kap, az net pozitív lesz vele, minden más net negatív, az adta a reményt. Illetve az, h miután megkapta a kezdő posztot és Nurkic mögül előlépve az a lesajnált 16/17-es csapat a liga legjobb támadójátékát hozta össze onnantól. Kb 50 meccses mintán.. Olyan arcokkal, mint Faried, Jameer Nelson, Mudiay. Többi történelem, de az alulértékeltsége még az mvp szezonjáig, sőt azt mondom az idei Suns szériáig megmaradt. Csak most már nem az volt a kérdés ő vagy Turner, ő vagy Porzingis, ő vagy KAT stb a jobb, hanem ő tényleg annyira jó, h zsinórban 3x mvp legyen?
több mint 1 éve
Egy klasszikus reddit thread:www.reddit.com/r/nba/comments/42u6qz/jokic_or_okafor_who_would_you_rather_have_for_the/
több mint 1 éve
Én tényleg gondolkodom hogy direkt nyomod fullba a kretént vagy csak trollkodsz? Ugye csak trollkodsz?Ha James choker, akkor mindenki az.ha esetleg védekezett volna mellé lehet nyernek is
38+-osan 40-t szórni egy kiélezett meccsen, minden csak nem chokejob.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
szervezésben már rég nem ő volt a legfontosabbMár nyugger korban teljesen elfogyott a teste a PO végére. Nem is csoda, ennél sokkal jobban kell már kímélni és ültetni. Mondjuk ehhez nem ártana olyan aki kb tudná pótolni szervezésben és pontokban, illetve hátul sem emberhátrány.Ha James choker, akkor mindenki az.ha esetleg védekezett volna mellé lehet nyernek is
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
FLZOLI
Reaves már előtte van, a kor miatt ugye
de Russel és Schröder is hamarabb pumpál ihletett napjain
több mint 1 éve
nemtom mennyivel volt gyengébb ág, irrelevánsA Nuggets kiemelkedett és könnyebb ágat kapott.Ha James choker, akkor mindenki az.előtte lévő 3 meccsen viszont az volt
Willie Parker
Negritis, a vajda
A Warriors széria már egy csoda volt, ott elég sok zsír elégett, egyszerűen kevés erő maradt.
Védekezésben mindent próbált Ham, egyszerűen a Denver mindent túldobott.
Contested shot-okban nagyot mentek
Willie Parker
elfogytunk, az hogy 2 hónappal korábban kezdődött a PO kijött a végén
több mint 1 éve
Már nyugger korban teljesen elfogyott a teste a PO végére. Nem is csoda, ennél sokkal jobban kell már kímélni és ültetni. Mondjuk ehhez nem ártana olyan aki kb tudná pótolni szervezésben és pontokban, illetve hátul sem emberhátrány.Ha James choker, akkor mindenki az.ha esetleg védekezett volna mellé lehet nyernek is
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
A Nuggets kiemelkedett és könnyebb ágat kapott.Ha James choker, akkor mindenki az.előtte lévő 3 meccsen viszont az volt
Willie Parker
Negritis, a vajda
A Warriors széria már egy csoda volt, ott elég sok zsír elégett, egyszerűen kevés erő maradt.
Védekezésben mindent próbált Ham, egyszerűen a Denver mindent túldobott.
Contested shot-okban nagyot mentek
több mint 1 éve
Azèrt a becsület win összejöhetne vagy legalább a küzdès látszódjon.
több mint 1 éve
nincs meg a lába mind2 oldalhoz márHa James choker, akkor mindenki az.ha esetleg védekezett volna mellé lehet nyernek is
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Nah igen az igazi klasszissixerswire.usatoday.com/2023/05/23/after-reaching-finals-nikola-jokic-defends-sixers-joel-embiid-from-critics/
több mint 1 éve
Ha James choker, akkor mindenki az.ha esetleg védekezett volna mellé lehet nyernek is
Willie Parker
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ha James choker, akkor mindenki az.előtte lévő 3 meccsen viszont az volt
Willie Parker
több mint 1 éve
Willie Parker
15 387
Ha James choker, akkor mindenki az.38+-osan 40-t szórni egy kiélezett meccsen, minden csak nem chokejob.